Vattumannen planet: Stjärntecken och horoskop

Vattumannen planet: Stjärntecken och horoskop

Vattumannen planet

Vattumannen planet

Det finns tio planeter i astrologi, och dessa planeter visar symboliskt harmoni och förståelse i tecknet som de härskar – denna påverkan är alltid synlig, ibland dålig och ibland bra, och ofta en blandning av båda.

Under var och en av dessa tio planeter finns det ett stjärntecken, och påverkan kan vara stark eller svag. Om planeten är dåligt placerad, betyder det att det tecknet kommer att ha mer negativa egenskaper som kommer från planeten som styr den, och tvärtom kan den ge mer positiva drag.

När vi talar om Aquarius Zodiac-tecknet, vet vi att det är deras tecken som styrs av planeten Saturnus.

Läs allt om dessa människor som har många positiva drag – de är fantasifulla; de är framför allt väldigt intuitiva och oberoende.

Bra inflytande

Vattumannen människor är mycket oberoende, och varje försök att innehålla dem kommer att få dem att fly – de kommer aldrig att ha några problem med att lämna saker, människor, jobb etc. om de känner att de äventyras.De kan vända sig utan att någonsin se tillbaka och anledningen till att de aldrig kommer att se tillbaka är det faktum att de kontinuerligt tittar in i framtiden och utvecklar nya idéer som leder dem till något de vill ha.

Vattumannen människor inte bara vill vara oberoende, men det är också nödvändigt för deras välbefinnande – om de inte har den friheten, kan de inte vara de bästa versionerna av sig själva. Det är synd eftersom de har så många egenskaper som förtjänar att ses.

Under det reserverade och okänsliga utsidan finns det en vän med ett mycket bra hjärta som mycket försöker hjälpa de andra som behöver den hjälp. De förväntar sig ingenting i gengäld, för annars kan deras frihet begränsas och de gillar att leva utan band.

De älskar att le och heja människor, och det får dem att må bra – Vattumannen människor är under Saturnus regel, men till skillnad från Stenbockstecken, som är allvarliga, är roliga och kan vara sociala.

Dessa Saturn-barn är mycket extravaganta och fulla av spänning när de tycker är intressanta och nya. Folk älskade dem eftersom de gillar kul – Vattumannen är ett tecken på vision, extravagans och intellektuell självständighet.

De sticker alltid ut från mängden och går sina egna vägar; detta kan ses i deras ständiga behov av intellektuell stimulans (och det är vanligtvis just det), men också upptäckten av något nytt, bildandet av nytt tänkande och deras envishet oavsett vad andra tycker.

Och ibland i livet är det helt nödvändigt att vara just den rebellen som tror att han gör rätt sak i livet, inte vad andra tycker om det; dessa människor visar integritet och styrka att förändra saker, med alla konsekvenser.Dåligt inflytande

Och allt detta är trevligt, men Saturnusplaneten är inte så perfekt, inte när det gäller Vattumannen, för till och med de visar någon form av inaktivitet även om deras idéer är grandiosa och riktade mot altruistiska motiv.

Vattumannen är rebeller bara på grund av önskan att följa sin väg, ibland till och med dessa människor leder inte med de humanistiska motiven, utan något annat, och annars är deras egoistiska plan.

På grund av envishet upplever de ibland misslyckande (i alla delar av deras liv) eftersom de vanligtvis fortsätter att göra det även om andra har bevisat att deras sätt är fel – att ha ditt eget sätt i livet är en sak, men att aldrig lyssna på råd som kommer från människor som är klokare och vill göra dig bättre är en annan.

De är smarta och vet att det är fel, men de kommer att fortsätta göra det bara för att det är deras sätt, deras idé – de tror att de alltid har rätt och att de vet bäst.

Faktum är att Vattumannen människor (precis som Stenbockarna, som också styrs av Saturnus) är extremt envisa och säger aldrig att de har fel. De är mycket envisa och håller fast vid sina åsikter i konflikter.

Men medan de envist försvarar sin synvinkel, gillar de inte när saker påläggs dem, eftersom de respekterar individuella skillnader.

Kärlek

När det gäller kärlek och mänskliga relationer, måste vi direkt säga att dessa människor är mycket oberoende och inte är en av de människor som bara slutför när de är i partnerskap.

De vill bli djupt älskade och må bra, men samtidigt känner de sig bekväma när de är ensamma, de har till och med inga problem med att stanna ensamma under lång tid eller leta efter en lämplig älskare under senare år av livet.

De gillar inte att binda (allt som är permanent eller hela tiden är inte lämpligt för dessa människor, och de skulle undvika det till varje pris).

På ett mer positivt sätt är dessa kära aldrig avundsjuk, krävande eller för känslomässiga – i detta avseende kan de visa rätt mängd av allt. När de känner för det, kommer de att visa sina känslor, om de inte känner för det, kommer de inte att visa det, och det bör inte ses som deras brist.

Vattumannen människor kan ibland vara oförutsägbara och ivriga spänning – de passar in i alla mönster, och varje älskare de väljer kommer att ha en spännande relation med dem.

De mår bra när de flörtar, för de förväntar sig det, men kan vara väldigt traditionella i den meningen, men vet att de fattar beslut i förväg, om de inte är intresserade kommer de aldrig att vara det (detta är poängen när deras härskare Saturn kommer till ytan och sätta några begränsningar framför dem).

Kärleksförhållandena i deras liv utvecklas långsamt eftersom de inte uttrycker känslor så lätt och inte svarar på romantiska utflöden av ömhet.

Så ett råd till alla som vill vara en del av sin värld – de som vill erövra Vattumännen måste behandla dem med respekt och aldrig försöka ta bort från dem något som äventyrar deras individualitet och frihet.Påverkan i andra frågor

Vattumannen människor gillar att göra något användbart i sina liv – och i det använder de deras otroliga intellekt som producerar många idéer som verkligen kan förändra världen.

De litar otroligt på människor, vilket gör dem till goda politiker, socialarbetare och psykologer – allt de kan göra för att förändra människors liv för bättre kommer de att göra det utan tvekan.

Dessa människor förbereder sig för några av de största rollerna i deras liv, alla sina liv, och har inga problem med att vänta på sin prestation länge.

De tänker progressivt och är utmärkta när de utformar nya ideologier och teorier så att alla typer av forskningsarbeten passar dem. i många fall kan du hitta dem isolerade i tiden när de utvecklar nya och intressanta idéer som kommer att förändra världen – du kan se dessa människor som riktiga spelbytter.

Men vi måste säga att dessa människor vill bli erkända för sitt hårda arbete, de kommer aldrig att motsätta sig någon belöning som kommer på deras väg.

Vattumannen människor, som barn på planeten Saturn älskar grandiosa idéer och stora planer, som de kan utföra, men hindras av vardagliga detaljer som får dem att tveka i detta.

Det enda dessa människor behöver är någon som påminner dem om vissa skyldigheter och skyldigheter; de kan vara glömska och slösa bort energi.

Sammanfattning

Saturnus behöver nästan 30 år för att gå igenom hela zodiaken – och detta är planeten som är känd för att kallas tidens far.

Denna planet är släkt med ålderdom, till och med död och begränsningar i varje mening av dessa ord, men när det gäller vattumannen människor handlar det om att övervinna begränsningar.Så när vi träffar Saturnus, tänker vi inte på döden som något mörkt och dystert, utan mer på någon förändring och förståelse för att livet tar uppoffring och förändring och vår förmåga att förändra oss själva så att vi kan övervinna alla begränsningar och bli bättre människor .

Saturnus berättar när det är dags att stoppa och tvinga oss att växa upp att lära oss självförtroende och avståelse – detta är planeten som lär oss om gränserna för våra möjligheter, och i Vattumannen människor handlar de om att övervinna dem på bästa sätt sätt de kan. Saturnus är en planet för prestation och ambition – de egenskaper vi behöver för att uppnå livets framgång, och Vattumannen människor har det.

För denna sammanfattning kommer vi också att säga att dessa människor kan ses, med en anledning som människor som är fulla av paradoxer och är intresserade av båda ändarna av spektrumet – de kan vara mörka och ljusa samtidigt, och de vet djupet i många saker i livet.

Å ena sidan gillar de att vara ensamma, och å andra sidan de är sociala – allt dessa människor gör kan vara det bästa och värsta. De vill se båda sidor och två åsikter när de bildar nya idéer.

Vattumannen människor styrs av principen att “leva och låta andra leva” – och detta kan utlöses med sitt eget behov att lämna ensam, att vara annorlunda eller med den verkliga önskan att leva i världen där det inte finns några fördomar och dom.

Till slut måste vi säga detta – Vattumannen människor har vänlig och varm natur, men på samma gång är dessa människor den värsta fiende som du någonsin har mött i ditt liv, som nådelöst kommer att ta bort saker som stör dem.

Show Buttons
Hide Buttons