Vattumannen Man: Vad betyder mitt stjärntecken?

Vattumannen Man: Vad betyder mitt stjärntecken?

Vattumannen Man

Vattumannen Man (Aquarius Man): kärlek, kompatibilitet, personlighet, bästa partner, drag

Vattumannen stjärntecken tillhör huset av planeten Saturnus, vars natur är varm, fuktig och luftig – och om vi talade metaforiskt, skulle vi säga att deras natur är precis så här. De är varma människor, men deras karaktär kan vara luftig i den meningen att de har sin egen värld.

Många intressanta aspekter är relaterade till Vattumannen – å ena sidan kan Vattumannen vara blyg och tyst, och å andra sidan excentrisk och energisk. Oavsett vilken sida denna man visar dig i ett visst ögonblick, var säker på att han i båda fallen är en stor filosof som gärna hjälper andra människor, han är mycket intelligent och har en stark intuition. Men hur visar den här filosofen sin kärlek?

Läs i artikeln och dra din egen slutsats. du kommer att se hela komplexiteten i hans karaktär.Bra drag

Även om Vattumannen kan anpassa sig till energin som omger honom, har Vattumannen ofta behovet att fly från allt, under en tid ensam, och därmed återställer sin avfallsenergi.

Som ett lufttecken använder Aquarius gentleman sitt starka sinne och intuition vid varje tillfälle, men om det inte finns någon motivation eller mental stimulans för honom i den miljön, kommer han att hitta det mycket tråkigt och kommer inte att kunna uppnå de bästa resultaten.

På alla sätt letar den här mannen ständigt efter visdom, och grunt saker utan något intresse intresserar honom. Den här mannen är en bra observatör och han är den som samlar in nödvändig information och tittar på objektivt eftersom hans känslor inte står i vägen. Vattumannen-mannen verkar vara över alla känslor och säger alltid sanningen – och du borde se detta som hans dygd, inte en brist.

För sin miljö kan denna aspekt vara chockerande – det kan verka som att den här mannen inte bryr sig om någon annans känslor, men han tänker inte skada någon, han kallar bara saker med deras riktiga namn och låter inte känslor påverka hans omdöme . Och ja, den här mannen har en fantastisk bedömning, och han är en mycket känslomässig människa som helt enkelt inte låter hans känslor sätta honom i deras personlighet.

Vattumannen är en rebell bara på grund av önskan att följa sin egen väg. På grund av envisa upplever han ibland misslyckande eftersom han vanligtvis fortsätter att göra det även om andra har bevisat att deras sätt är fel. Den här mannen är väldigt smart och även när han vet att han har fel, men han kommer att fortsätta göra det bara för att det är hans väg, hans idé.

Han är så envis helt fram till den punkt han håller med sin åsikt i konflikter, och han kommer aldrig att sluta försvara sin synvinkel. Men samtidigt som han envist försvarar deras synvinkel, kommer han inte att påtvinga den andra eftersom denna Vattumannen-mannen respekterar individuella skillnader.Dåliga drag

Vattumannen-mannen är den som kan vara oförutsägbar, ibland vet han inte vad som finns i hans huvud, hans tankar är svårfångade, lätt att glömma, och det är omöjligt att fånga honom varken för huvudet eller för svansen. Fortfarande är de övertygade om att han har en poäng för allt han säger så att han kan vara väldigt galen, självvillig, utan någon verklig anledning till det.

Ibland kan Aquarius-mannen tappa sitt humör snabbt eftersom hans nerver är på en svag sida, han kan vara mycket nervös och irriterad, redo att explodera när som helst och ta bort samtalspartner.

Den här mannen kommer att tala sitt sinne oavsett vad, han är känd för att vara den personen som inte känner och inte kan mäta sina ord och handlingar, så han uppför sig helt obegripligt för andra och går från extrem till extrem. Han är en man som är helt ansvarslös med de materiella varorna; han kan spendera pengarna fram till den sista dollaren, låna sedan t och spendera dem igen.

Vissa ser dem till och med som människor som är roliga, men perversa, och vars fantasi kommer till fullo uttryck – dessa fantasier för vissa människor kan vara över toppen eller till och med sjuka. Men Vattumannen-mannen bryr sig inte, och han lever sin egen berättelse.

Kärlek

Även om du tror att Vattumannen-mannen inte har några känslor, eller till och med om han har dem, kommer han aldrig att låta dem ses, och att orsaken är det som styr honom hela vägen. Men om du tänker så har du fel – i kärlek är Vattumannen mannen mycket känslomässig, lojal och trogen.

I kärlek kan den här mannen lugna, och kanske ibland, en man med medkänsla och detta är den aspekt som hans älskare tycker är fantastisk.

Men för Vattumannen-mannen är kärleken, precis som alla andra aspekter av livet, ett spel, det som är ett gladlynt och stimulerande spel som han kommer att leda. Vi kan faktiskt säkerställa att du aldrig kommer att höra den här mannen säga orden “Jag älskar dig”, åtminstone på ett traditionellt sätt eller i ett lämpligt ögonblick. Den här mannen har den icke-konformistiska naturen som inte tillåter honom att uttrycka sig på ett konventionellt sätt, på det sätt som andra förväntar sig att han ska agera.

Han är inte traditionell i den meningen att han varken är sentimental eller lånar sin egen lilla charm från någon kärleksserie från tredje part. Medan många andra redan har gått i pension, kommer din man Vattumannen överskugga dem alla genom att ge dig presenter, som aldrig blir grandiosa, men okonventionella och helt unika och originella, naturligtvis, ja.

Man Aquarius älskar djupt och ärligt, och han är redo att ge liv till sin andra hälft när som helst, det är han som kommer att offra utan att fråga varför.

Det vi säger, att liksom i livet, också i kärlek, kommer denna unika man att ge dig kärlek som du kommer att uppleva en gång i livet; men inte alla kvinnor är redo för detta, och kanske några av dem inte vet att värdera den här mannen som de borde. Men precis som vi har sagt i början av det här stycket, kommer den här mannen från framtiden, och han missförstås vanligtvis i sin miljö.

Relation

Denna man är benägen för långa relationer, och på något djup sätt strävar han efter fred och stabilitet i kärlek, vilket gör honom svår att besluta om att bryta upp, i de tider då han ser att den kärleksförbindelsen är över.

Om du planerar att vinna manlig Vattumannen bör du försöka vara väldigt måttlig i allt du gör. Du får inte lägga tanken på att du är ansträngande, ihållande, förnedrad och skrupelfri. Avge mild energi, vara förförisk och framför allt romantisk, men inte på ett konventionellt sätt, eftersom han inte är konventionell. Förvänta dig inte från vattumannen mannen blommor, choklad, middag och en film, och det är inte normala gester för honom. Var istället beredd på många okonventionella saker som är kär i denna intressanta man, och var säker på att han ger dig en unik, kärleksfull upplevelse.

Naturligtvis säger vi inte att han dålig dater, men Vattumannen-mannen kommer att bete sig dåligt när de går med (ofta andra gör denna kommentar), vilket ger dig sin flirtande charm i små beräknade doser, han kommer aldrig att vara den älskare som kommer att hälla hans hjärta och känslor på ett bord.

Djupt inuti denna man längtar han efter kärlek, men han kan inte förstå känslor hos andra, så han har ofta stora problem i en relation. En kvinna som är i en kärleksförbindelse med Vattumannen-mannen måste kunna anpassa sig till honom eftersom han inte kommer att förändras för någon, och detta är den aspekt som många av hans förhållanden faller isär.

Dessutom kräver han att du har respekt och erkännande för hans livsstil, oavsett hur excentrisk det är. Han behöver stimulering och en partner som han kommer att kunna dela med sig av erfarenheter i livet, inte en person som får honom att bli bara en vän som kommer att sitta med honom på en soffa och äta och prata om vädret.

Vissa säger att det är väldigt svårt att bryta med vattumannen älskare eftersom de är envisa och inte förstår när någon säger nej till dem – det bästa sättet att bli av med dem är att leta efter en normal, solid och stark koppling.

I en relation, för Vattumannen, är den bästa och största afrodisiakum som kan fungera hela tiden faktiskt den intellektuella stimulansen. Ingenting kan göra den här mannen mer spännande och attraktiv än ett intressant samtal med en person som han gillar.

När det gäller kärlek är det mest lämpliga för dem de som inte förstår deras uppriktighet lätt, eftersom han kommer att vara öppen och ärlig mot benen med alla, och särskilt med sin älskare. Ärlighet och uppriktighet är avgörande för någon som vill ha en långsiktig relation med denna dynamiska man som är född i Aquarius Zodiac-tecken.Bästa partner

Och den här mannen har en intressant smak hos kvinnor – även om du är den vackraste flickan i världen, men om du inte är intellektuell kommer Vattumannen inte att vara intresserad av dig, för det viktigaste i världen är kommunikationen den djupa och meningsfullt. Vattumannen-mannen är en man för en kvinna som gillar utmaningar och äventyr. Hans kärleksdam måste vara öppen, kommunikativ, ha fantasi och riskvillighet.

Så vem är den kärlek som har alla dessa drag? Vem är den perfekta matchen för denna futuristiska älskare, som kan följa den här mannen i sina fantasifulltänkande idéer och hantera sin envishet?

För det första passar Vattumannen-mannen bra med Väduren-partner – och även om det kan bli skakningar och saker och ting aldrig kommer att gå smidigt under lång tid, men det kommer att bli en stor attraktion. De älskar båda oberoende, och problem uppstår om Väduren vill dominera, vilket är det som Vattumannen inte kommer att tillåta.

Dessutom kan en god koppling uppnås med representanter för Gemini Zodiac-tecknet – de kan fungera bra och dela många intellektuella samtal och ha massor av kemi, men det kan också vara många gräl. Denna anslutning kan pågå länge, men bara om dessa två accepterar en annan för en partner, inte motståndaren.

Med Vågälskaren kommer Vattumannen att ha en turbulent relation full av nöje, men också med mycket drama – känslomässiga slagsmål och Vågälskaren skulle aldrig acceptera att hennes Vattumannen älskare inte kan visa känslor öppet, som hon gör.

Med Skytten kan kärleksförbindelse vara bra, i en mening att detta är en partner som kan lugna Vattumannen. I själva verket kan detta vara ett mycket harmoniskt förhållande, och det enda möjliga problemet är om Vattumannen ger det förtroende som är viktigt för Skytten.vän

Även om medlemmarna i detta tecken är kommunikativa, för att komma nära någon, behöver de det hela tiden de kan få, för att vara kommunikativa och varelser öppet känslomässiga är de två olika sakerna.

Eftersom Vattumannen mannen är mycket känslig och försiktig, för honom, innebär närhet sårbarhet, och detta är inte lätt att förstå i denna människas sinne.

Så som regel har denna herre inte många vänner, vi kan faktiskt säga att den här mannen är en ensam, och han har bara några meningsfulla människor i livet.

Vattumannen människans direkthet i kombination med deras solida attityder på något sätt gör dem till en utmaning att lära känna människor fullständigt, och på andra sätt kan detta tillämpas på andra sätt, människor kommer aldrig att lära känna Vattumannen.

Men vi måste vara helt ärliga mot dig och säga att den här mannen kommer att göra allt för en älskad person, även om det är nödvändigt att gå till punkten självuppoffring, och hans vänner, oavsett hur många av dem det finns (och detta antal varierar vanligtvis från 1 till 3), måste förstå detta.

De söker ofta vänner med kreativitet, intellekt och ärlighet, och de kommer att finna att dessa egenskaper kan vara hos några få människor under livet, men se till att det är de vänskap som kommer att pågå fram till döden.

Far

Vattumannen far är inte den pappa som kommer att vara den bästa vänen till sina barn, inget sätt, och han är den far som är auktoritativ och kräver resultat från sina barn. Han låter inte sina barn agera som de tycker att det är rätt, utan de sätt som får dem att bli de bästa människorna; och i denna process kan denna Vattumannen far vara rigorös och kall.

Ett barn måste sätta sina egna mål och uppfylla dem – detta är målet som denna man strävar efter i sin förälderroll. Det här är fadern som aldrig låter någon berätta för honom hur han ska uppfostra sina barn, eftersom han tror att han vet bäst vad han ska göra, även om han till exempel är första gången far.

En annan fråga måste nämnas här – hans barn kanske ibland känner att deras far inte är tillräckligt känslomässiga och att han inte älskar dem eftersom han inte visar känslor som andra fäder. Men Vattumannen-mannen kommer att kompensera för detta, på många andra sätt kommer han att bli den far som är original, och som kommer att rikta sina barn till saker som andra bara kunde drömma om.

Show Buttons
Hide Buttons