Vågen planet: Stjärntecken och horoskop

Vågen planet: Stjärntecken och horoskop

Vågen planet

Vågen planet

Planeter cirkulerar och rör sig runt universum, men de påverkar också stjärntecknen, kanske i mer betydande omfattning än vi vet, eller vi känner det, men vi är inte säkra.

Kanske beror det på att människor inte är säkra på vilket sätt planeter kan påverka deras stjärntecken, eller för att vara mer specifik deras karaktär, men Astrologi lär oss att planeter påverkar människor i förhållande till deras plats.

Medan många människor vet vad deras härskande stjärntecken (det är inte svårt att ta reda på vad det är, du behöver bara veta ditt födelsedatum) är det få som vet vad planeten är som styr tecknet – vi är här för att hjälpa dig förstå planeternas placering och deras effekt på människor.

I astrologin har varje stjärntecken en dominerande planet som bestämmer vardagen, humöret och vanor – och ännu mer kan planeter avgöra vårt syfte i livet.

Nu styrs Vågens stjärntecken av Venusplaneten, som är ansvarig för alla konstnärliga saker, kopplade till skönhet och kärlek.

Vi bör också säga att denna planet flyttar in i zodiaken i 11 månader, men under en tvåårsperiod har den en sträckningsperiod som är retrograd och kan pågå i nästan två månader – detta är ögonblicket då problem uppstår, eller många bra saker händer, allt beror.

Venus är härskare över Vågen och Oxen människor – dessa två tecken har lite gemensamt, men deras karaktärer återspeglar de två sidorna av Venus mynt.Oxen återspeglar skönheten i konst, material och mat; medan vi å andra sidan kan se Vågskylt som visar förfining av den konstnärliga världen, elegansen i mode och kärleksuttryck.

Läs mer om Vågen och deras härskande planet, Venus.

Bra inflytande

I Libra Zodiac-tecknet fokuserar Venus främst på kärlek – dessa människor vill hitta kärlek, bredare kärlek och vara kär så länge de kan.

Venus ger också detta tecken en stor attraktion och även de medlemmar av denna karaktär som inte är “traditionellt” vackra har något speciellt som lockar motsatt kön – dessa människor har inte den största ambitionen, det viktigaste är det som är kopplat till kärlek i alla dess former.

Det här är de människor som måste ha balans i sina liv, och i denna mening vill de hålla allt under kontroll. De är fredliga och rättvisa och samtidigt hatar de att vara ensamma.

Vi kan också säga att vågen människor tycker att partnerskap är mycket viktigt för, särskilt de på en personlig nivå – människor som är nära dem är verkligen viktiga för dem.

Dessa människor är välsignade med den vinnande mentaliteten och behovet av samarbete – detta kan vara deras väg till framgång i livet; de inser att de inte kan göra allt ensamt, så de söker hjälp.

Vi måste säga att Vågen är ett lufttecken med det uttalade intellektet och ett insiktsfullt sinne. detta kan verkligen vara den person som inspirerar många människor som är nära, mer eller mindre.

Vågens härskande planet är en älskare av alla vackra saker – Venus, så kvalitet för dessa varelser är alltid mycket viktigare än kvantiteten, och detta är sant i alla frågor. De är omgivna av konst, musik och vackra platser så att de kan nå sin fulla potential. Eftersom de är kooperativa av natur arbetar de ofta med andra på kreativa projekt.Som vi har sagt är dessa människor överväldigade med balans och symmetri – de är ofta de som värderar jämlikhet, inte tål ojämlikhet oavsett var de är och gör allt för att bli av med det.

De är inte benägna att möta utan orsak och föredrar att bevara fred, där det är möjligt. Precis som två balanseringsobjekt och stabilitet behövs oftare väljer de att vara i grupp eller par än ensamma.

Dåligt inflytande

Eftersom det gäller bristerna hos människorna som är födda i skylten Vågen, och som styrs av planeten Venus, verkar det som människor som vet vad de vill, men det är så långt ifrån sanningen, det är inte ens nära.

Deras mest framträdande brist är det faktum att de är obeslutsamma och att de ofta bromsar på att fatta viktiga beslut.

Saker blir ännu värre, i tider då dessa människor har många val framför sig, och då tvivlar de ännu mer på.

Vad de också måste göra, så att de lever i fred och balans, är att de måste bli av med alla humörsvängningar, eftersom deras reaktioner ofta är oförutsägbara.

Libras tenderar att bli arg snabbt och omedvetet förolämpa människor som är nära dem, eller i det ögonblicket i närheten är nära dem.

De har en naturlig nyfikenhet, men samtidigt kan de bli lite överväldigade.

I slutändan uppmärksammar Vågen mycket uppmärksamhet på fysiskt utseende och social status, och i den meningen kan de vara lite dömande och till och med ytliga. I djupet vet dessa människor hur de ska vara coola och imponerande, medan de sätter känslor i arbete.

Kärlek

Nu kommer vi till den viktigaste och mest betydelsefulla delen i livet för varje våg eftersom Venus styr kärlek, det är planeten som är bördig och produktiv, planeten för passion och njutning.

Människor som styrs av Venus, som Oxen och Libras är främst sociala. Libras har i huvudsak ett gott temperament, och de är lätta att vara kär i, för det mesta, deras älskare behöver bara visa dem hur mycket de bryr sig om dem och att röra dem hela tiden.

Venus leder människor till kärlek och konst till alla vackra saker i livet, men det kan ge humörigt beteende och tendens att göra saker på ett rent, delikat, elegant, erotiskt sätt.

Att hitta rätt partner kommer att vara en prioritering i livet för vågen, för dem att upprätthålla fred och harmoni är det viktigaste när de är i en relation med någon.

Ännu mer måste vi säga att ensamhetstillståndet är en onaturlig och väldigt sorglig sak för dessa kärleksfulla varelser, och de bör aldrig vara ensamma, eftersom detta är det värsta tänkbara tillståndet.

Som älskare är de uttrycksfulla, kreativa och balanserade – det betyder att de kommer att göra allt de behöver för att tillfredsställa sin partner till fullo, från konversation till kärlek och sensuella njutningar i dåliga. Charm och engagemang för den perfekta balansen gör dem till underbara kamrater.Påverkan i andra frågor

Som vi har sagt styrs Vågen av planeten Venus, men till skillnad från dess dominans i Taurus-tecknet, riktar denna planet människor mer mot skönhet och konst, snarare än mot materiell vinst och komfort.

Här måste Vågafolket, vad de än gör och vill göra, täckas av skönhet och måste vara kopplade till någon form av kreativ natur eller konstnärlig form.

Medan de gör något de älskar, är dessa människor charmiga, snälla, diplomatiska. Samtidigt kan de visa så många negativa drag, och de är väldigt dåliga i att dölja dem – Libras kan vara obeslutsamma, useriösa, och om saker och ting inte går i önskad riktning kan de sakna självförtroende.

Så, det bästa fallet för vågen är att ha harmoni i sina liv, och detta innebär att ha framgång både privat och i sitt yrkesliv, denna aspekt är av största vikt.

Vågen kan vara, om de vill det, utmärkta ledare, de kommer också att arbeta mycket hårt för att tjäna och tjäna privilegier – allt som kan ge dem njutning och komfort så att de kan omge sig med trevliga saker, Venus kräver att de har sådan inverkan i deras liv.

Kanske en del av deras arbete är kopplade till upptäckten av sanning och rättvisa, partnerskap eller socialt arbete är idealiskt för Libras.

De kan vara väldigt övertygande och de kan vara otroligt begåvade högtalare – för att deras karriär är precis det. Hur som helst, deras framgång finns på många ställen, de behöver bara bestämma sig, och det här är den svåraste delen av processen.De kan också vara mycket framgångsrika i diplomatområdets, interiörarkitekter, kompositörer och modedesigners arbete – alla kreativa verk passar dem.

I slutändan är de mycket sociala och att arbeta i grupper är inte en svår uppgift; detta utgör inte ett problem för Libras; faktum är att ju fler kollegor de har, desto bättre. En stark känsla av diplomati hjälper dem i nästan alla jobb. de kan lätt lösa alla konflikter de har, och de ser sig själva som fredsbevarare i sin miljö, arbete eller på annat sätt.

Sammanfattning

För att sammanfatta denna Astro-berättelse, måste vi säga att planeten Venus reglerar två stjärntecken som tycks vara så olika, men de åt inte, de är kopplade till samma princip, men deras inställning till dem kommer från olika sidor.

Venus ansvarar för kärlek, utseende, skönhet, interpersonella relationer, kreativt arbete etc.

Denna planet producerar kreativa människor, är relaterad till konst och allt som gör oss fysiskt attraktiva – det verkar som att det ger allt de behöver bara för att göra dem mycket framgångsrika, och de blir ofta just det. Det enda om de övervinner sin obeslutsamhet.

Planeten Venus, som i fallet med vågfolk, kan indikera hedonism, en tendens att överanvända saker, så att de kan komma in i någon form av besatthet, de kan jaga formen, inte essensen.

Show Buttons
Hide Buttons