Vågen Kvinna: Vad betyder mitt stjärntecken?

Vågen Kvinna: Vad betyder mitt stjärntecken?

Vågen Kvinna

Vågen Kvinna (Libra Kvinna): kärlek, kompatibilitet, personlighet, bästa partner, drag

Horoskop kan avslöja så mycket om någons personlighet, men vi talar inte om några aspekter som är uppenbara som att alla skorpioner är mörka, eller alla Leos har bra hår, här talar vi om de element som är dolda från det vanliga synet.

Låt oss börja med att säga att planeten Venus styr detta stjärntecken, kärlekens gudinna – i det kan vi se hur vi närmar oss relationer, romantiska stunder och kärlek, och i princip hela hennes liv.

Vågkvinnan söker ständigt efter harmoniska relationer i sitt liv, och där det inte kan finnas balans, för henne kan det inte vara liv. Men problemet i hennes liv uppstår i de ögonblick då den här damen inte kan fatta ett enkelt beslut, så hennes liv är ännu mer obalanserat än tidigare.

I kärlek, arbete, familj och överallt andra Vågen letar efter jämvikten, den perfekta balansen mellan ande och kroppen, och hon kommer att agera på ett sådant sätt att den här damen kommer att upprätthålla balansen under lång tid.

Det kan inte finnas tillräckligt med ord som vi kan använda för att beskriva hur mycket kärleksfull den här damens natur är – Vågkvinnan tycker om när hon är älskad, och när saker kommer till rätt ställe kommer den här kvinnan att vara helt hängiven till sin utvalda.

I de flesta fall är Libras lugna och sofistikerade, och de kan vara väldigt upptagna och romantiska när de är avslappnade. En vågkvinna spelar inte spelet när hon älskar – hon kan vara mycket försiktig och ibland smärtsamt uppriktigt mot människor som är här.

Läs mer om denna enastående kvinna.Bra drag

Vågkvinnan är social och en samarbetsdame som har en fredlig och påträngande, till och med konstnärliga tendenser – hon kan vara diplomatisk och dominerande och tolerant gentemot de människor som är nära henne.

Hon är den damen som ägnar stor uppmärksamhet åt hennes fysiska utseende, sociala status; vi kan till och med säga att Vågkvinnan är dedikerad till att ta hand om allmänt bästa och att många av hennes aktiviteter pekas i denna riktning.

Hon kan vara en toppdiplomat och det största bedrägeriet på samma gång, men hela vägen kommer den här kvinnan att vara den sanna damen i ordets fulla mening.

Begäran om dominans och lärande förbättras i hennes fall maximalt, och hon måste ha dessa två saker så att de kan bli lyckliga.

Eftersom Vågen damen riktas till rättvisan, vet hon väl vad som är bra och dåligt – och deras handlingar riktas i enlighet därmed, så till och med Libras kan ibland vara obeslutsamma, de vet internt vad de ska göra och vad de inte bör göra, och samma fall är med vågkvinnan.

Vad än den här damen gör i sitt liv kommer hon att investera sin kärlek, men det betyder inte att de inte kommer att vara skarpa eller till och med kalla om de måste nå sitt önskade mål, men det måste komma ihåg att de aldrig kommer att skada människor för för deras framgång.Dåliga drag

Det första vi tänker på när vi talar om det dåliga libras som är deras obeslutsamhet – dessa människor har ett verkligt problem med att fatta beslut. Detta är den aspekt som Vågkvinnan har, även i tider då hon helt klart vet vad hon inte vill ha.

Vågen kan ibland bedömas felaktigt, och hon kan tyckas dig som kvinnan som är en snobb och den som är bortskämd, trots all vänlighet hon har. Hon har kriterierna för nästan allt i sitt liv, och dessa kriterier är inte låga, även i denna mening blir hennes kriterier bara högre i tiden.

Å andra sidan och om vi vill titta på de mer negativa egenskaperna hos denna kvinna, kan vi säga att hon kan vara för fokuserad på andra människor och på så sätt glömma vem hon är och vad är hennes egna mål i livet. Hon kan vara förlorad, och på något sätt kan vågdamen vara en kontrollfreak, även vi kan säga att den här kvinnan är en oflexibel och oberäknelig person som förlorar förmågan att få tillgång till olika karaktärer av människor och deras motiv utan fördömande.

Kärlek

Som ni kan se i de tidigare avsnitten av denna artikel, nämner vi några gånger hur mycket den här damen är kopplad till skönhet, kärlek och rättvisa. Men kanske kan kärleken ses som den viktigaste aspekten i Libra-kvinnans liv.

När Vågen blir förälskad börjar hon ompröva sitt beslut att tillåta kärlek som om det är möjligt att ha den kontrollen alls – och kanske i tid måste hon lämna till en viss del av henne till anledningen.

Vågkvinnan är under den stora påverkan av planeten Venus här kommer i fokus eftersom hon säkert kommer att göra allt som står i hennes makt för att sluta känna sig älskad om personen som känslor känns är socialt oacceptabelt för hennes standarder. Detta är problemet i kärlek – den här damen kan inte vara kär i nästan någon i den här världen, och än en gång är hennes standard otroligt hög.

Ibland kan Vågkvinnan ha brist på initiativ och hennes man betraktas som svag och passiv, även om han inte är det. Ibland när denna kvinna är kär, vill hon visa henne hur mycket hon faktiskt är liberal, även om hennes älskare förde henne smärta och i huvudsak vänder sig till traditionella värderingar och korrekt beteende.

Relation

En kvinna som är född i zodiakens tecken Vågen är den mest intressanta personen för kärlek – hennes härskare är planeten för kärlek och sensualitet, Venus. Män dras bokstavligen till henne, Vågen är mycket feminin och attraktiv, vilket hon får från Venus, en planet som är hennes protA-kvinna som är född i Zodiac-tecknet Vågen är den mest intressanta personen för kärlek – hennes härskare är kärlekens planet och sensualitet, Venus. Män är literaector.

Hon ser perfekt ut (hon är naturligt välsignad med det snygga och attraktiva) och har ett gudomligt utseende i ögonen. Vågkvinnan ser ofta mycket exotisk ut men är inte så bräcklig som den ser ut. Som kvinna är hon en bra mentalt följeslagare, hon är bred i sina vänskap och har möjlighet att föra harmoni i familjelivet.

Han samarbetar ser henne som en perfekt hustru, och hon är kanske den bästa matchen för Vågen damen kan vara en rik och framgångsrik man som gillar att behandla henne som en typ av föräldralös som behöver ständigt skydd och vänlighet.

En av hennes kraftfullaste dygder är en talang för harmoni och stil. Hon vet instinktivt hur hon ska vara med människor och lockar olika sociala kretsar. Men samtidigt, när hon så småningom gifter sig, eller när hon är i en långvarig relation, kommer hon inte att ignorera sina familjeförpliktelser utan ger sina barn och make all uppmärksamhet av kärlek.

Vågen är kvinnan som älskar att se ut, och hon är väldigt attraktiv för andra, så hon är alltid omgiven av många fans som tittar på henne och som väntar på hennes uppmärksamhet. Men hon kan fortfarande balansera relationer med andra män perfekt, så även om hon ger upp någon ansträngningar att komma nära henne kommer hon aldrig att låta hennes flirt gå ut ur kontroll. Vi säger inte att den här damen är en fuskare men hon är en kvinna i verklig mening av det ordet, och hon kan balansera ofarlig flirt med sitt förhållande som varar länge.

Men personen som är med den här vågdamen i ett förhållande måste veta en sak – det här är en typ av kvinna som inte tål skandaler och är väldigt attraktiv, hennes kärleksliv är ibland mycket mer komplicerat än andra kvinnors liv. Men hon har styrkan att hantera detta på bästa sätt.Bästa partner

Hon tillhör de kvinnor som “måste” ha en partner, men om det inte uppfyller hans kriterier kommer hon snarare att bestämma för ensamhet än att sänka hans standarder. Vågkvinnan har ofta en mycket framgångsrik man bredvid honom, och den här damen i en relation är mycket ansvarsfull och intuitiv och du kan aldrig lura henne. Hennes relationer och äktenskapsliv är, trots allt, tillfredsställande, och det kan sägas att hon är den bästa ”kvinnan” i bokstavlig mening. Men vem kan vara den, den riktiga mannen som kan stå bredvid den här damen och vara hennes perfekta ”plus en”?

För det första kommer vi att säga att det är partneren som tillhör Gemini Zodiac-tecknet – med den här mannen kommer denna dam att njuta av ett kärleksförhållande som bygger på intellektuell anslutning och karakteristisk komplement. Kärleksförbindelsen mellan Vågkvinnan och Gemini-älskaren blir snabbt stabil och rolig, eftersom dessa båda är mentalt livliga och när de arbetar tillsammans kan de komma med utmärkta idéer som andra aldrig skulle föreställa sig eller våga göra. Båda dessa två älskare är villiga att bära sig in i en intressant, sensuell handling.

Den andra älskaren som kan vara lämplig för vågkvinnan är förvånansvärt vågmannen; och denna kärlekshistoria går på detta sätt – när två librar befinner sig i kärlek kan de alla tjäna som ett exempel på en romantisk och balanserad relation som andra kommer att bli oerhört avundsjuk på.

Vågen är ett tecken på partnerskap, gillar att vara kär och älskar konst och mode – dessa två älskare skulle ha så mycket gemensamt. Anslutningen är fylld med romantiska stunder som tillbringas i en park, teater eller galleri – det är en anslutning som den bara måste fungera.

I slutändan är en bra eller åtminstone lämplig älskare för den här damen den partner som är född i stjärntecknet Vattumannen. Dessa två älskare är sammankopplade på intellektuell nivå och delar en kärlek till konst, kultur och umgänge, och i detta avseende är situationen mycket lik Libra kvinnans kärleksförbindelse med Vågen.

Dessa två älskare håller med om att de har liknande behov och kommer aldrig att kräva en av de andra mer än de båda är villiga att ge, och detta ömsesidiga samtycke fungerar otroligt bra. Båda dessa tecken är väldigt dynamiska och lekfulla partners, och detta förhållande kommer inte att bli tråkigt – är det inte, trots allt?vän

För en vågkvinna är det viktigaste i världen kärlek, men hennes kärleksfulla natur till varelser som är nära henne kan ses i hennes relationer med sina vänner. Hon är förnuftens röst, den tröstande vän, som alltid kommer att berätta för dig hur saker verkligen fungerar och kommer att ge dig de bästa råd du kan tänka dig. Dessa egenskaper kan ses i hennes kärleksförhållanden och även i hennes vänskap.

Vågkvinnan är den ena personen som gillar harmoni och kommer att göra allt för att upprätthålla det i vänskap när den här balansen går förlorad, och sedan är Vågkvinnan förlorad – hennes vänner är en del av hennes välbefinnande. Kanske en av de bästa funktionerna hos damen Vågen när det gäller vänskap är att denna Vågvän alltid är redo för samarbete.

Och ytterligare en sak – den här damen älskar att underhålla andra, och du kommer att se henne många gånger som en värdinna av fantastiska fester där folk älskar att komma.

Mor

Den här damen agerar hela sitt liv som mamma, redan innan hon har sina egna barn – det är ytterligare ett sätt som vågkvinnan finner sin balans i livet, balansen som hon ser så mycket på. Och när hon blir en mamma, för vågen lady får allt mening, och hon får rätt fokus i livet.

I djupet av själen är denna dam den lyckligaste när hon har någon att leva för, och det är vad barnen gör för henne. Hon tycker om all den magi som moderskapet bär med sig själv, leker med barn och använder varje ögonblick i deras uppväxt för att få en varaktig inverkan på dem och att njuta av sig själv – detta är ett av orsakerna till att denna kvinna är den bästa mamman i värld.

Hon har tålamodet att förklara för allt vad hennes barn vill veta, och hennes barn älskar henne för det. Ibland blir hon den bästa vänen för sina barn, men hon bör vara försiktig så att man inte passerar gränsen och förblir ett friskt avstånd mellan föräldrar och barn.

I slutändan, för att ge dig slutsatsen – Vågen mamma är den som aldrig kommer att skydda sina barn, men kommer att ge dem allt de kan behöva i livet för att få ett balanserat och hälsosamt liv. Hon behandlar barn som mogna människor, hon gillar allt för att förklara och vet hur man lyssnar på dem, men lyssnar verkligen inte bara att höra deras ord.

Show Buttons
Hide Buttons