Väduren planeten: Stjärntecken och horoskop

Väduren planeten: Stjärntecken och horoskop

Väduren planeten

Väduren planeten

Planeter är en av de viktigaste aspekterna av alla naturtabeller och horoskop i allmänhet. Det är viktigt att veta att planeter är föremål som cirkulerar och rör sig, men de påverkar stjärntecknen, och det är detta som intresserar oss.

De påverkar människor i förhållande till deras plats i sitt naturtabell. Medan många vet med säkerhet vad deras stjärntecken är, är det få som vet vad planeten är som styr deras tecken, och i denna mening är det verkligen viktigt att veta detta eftersom den härskande planeten är orsaken till att en viss person är vad han är .

I dagens fall är den härskande planeten för Vädret tecken en allmektig Mars – denna planet är förbunden med maskuliniteten, och den är känd för intensiteten var den hittas. Mars är härskare över Väduren men också Skorpionen, så var han än visar sitt ansikte kommer det att bli mycket passion och styrka.

De som är födda under dessa tecken går alltid framåt och har lite tid att tänka, de gör inte något långsamt, dessa människor visar ofta intensivt engagemang för seger, men kräver alltid lojalitet.

Det kommer att bli mycket tydligare efter erkännandet att Väduren styrs av planeten Mars. Läs mer om detta ämne.Bra inflytande

Väduren är det första (ett ledande) tecknet i Zodiac-systemet för tecken och hans närvaro markerar alltid början på något energiskt och turbulent – det finns inget som kan stoppa dessa människor som styrs av Mars.

De människor som är födda i skylten Väduren är ständigt angelägna om dynamik, hastigheter och tävlingar, de vill vara de bästa och de första i allt de gör. De är alltid de första i allt – från arbete till umgänge.

Människor som tillhör Aries Zodiac-tecken och för den delen för Väduren, tack vare den härskande planeten – Mars, är en av de mest aktiva horoskopiska personerna.

Det sägs också att Mars ger den symboliska symbolen som pekar på styrkan, och dessa människor ses som den verkliga universella vinnaren.

Människor som är födda under planen Mars, precis som Väduren, är människor avsedda att stå ut genom att söka svar på personliga och metafysiska frågor – de är beredda att kämpa kraftfullt tills de når det önskade målet i livet, med syftet riktat i dessa frågor som inte kan nås av någon.

Så, Väduren får allt det som krävs för att vinna i livet, tack vare sin härskare, Mars. Denna planet är en symbol för en krigare och visar en aggressiv natur på vissa sätt, men så länge den aggressiviteten är riktad i rätt riktning är saker ok.Med Väduren kan det inte bli någon förhandling och kompromiss när han beslutar att vidta åtgärder, och han gör det. Mars är också en symbol för blad och vapen. Människor som är starkt påverkade av denna planet kan vara militära ledare eller ledare av något slag i ett samhälle.

Dåligt inflytande

Varje planet ger både god och dålig påverkan på personen som är under deras påverkan, och samma fall är med Väduren och deras härskande planet, Mars.

När det gäller negativitet, är dessa människor “förbannade” av otålighet, orörda påståenden, rädsla för begränsning av något slag.

De måste alltid ha rätt, och i den processen är dessa människor väldigt plötsliga och impulsiva. Mars gör dem hastiga och explosiva, och medfödd arrogans kan skada andra.

Dessa människor är också de som kan bli uttråkade av något, och de utan någon ursäkt kommer bort från diskussionerna, och det är ännu lättare att bli förolämpad.

Väduren kan emellertid vara ännu värre – de är ofta oförskämd, intoleranta och oförlåtande, allt tack vare deras härskande planet, Mars.

Det som också kan hända på ett negativt sätt som en konsekvens av Mars-påverkan är att Väduren kan vara ganska oförutsägbara, avundsjuka och besittande, och detta är en brist som de sällan kan korrigera.

På grund av önskan om dominans, som affärsföretag, kan de vara ganska obehagliga och som chefer outhärdliga.

De kan ha problematiska interpersonliga relationer som de inte vet hur de ska lösa; de är inte diplomater eller komprometterar på något sätt; de är krigare som vill vinna och vara dominerande, inte att slå tillbaka. Och överlämnande för dem betyder döden, så tendensen att bli överdramatisk finns också.

Kärlek

När vi talar om Mars-inflytandet i kärlekslivens område så långt som Vädurens tecken ifrågasätts, blir saker ännu roligare.

Här talar vi om människor som älskar flirta och säkert är personer som kommer att ta initiativ när det gäller romantik – detta är också ett ställe där dessa eldiga människor skulle älska att vinna, Gud förbjuder att bli avvisad, de kunde inte ta det.

När någon är iögonfallande kommer de att reagera snabbt. Men för att hålla Väduren uppmärksam måste du vara lika energisk och spännande som han är – och detta är inte en lätt uppgift eftersom de har Mars att ge dem energi och passion.

Väduren människor, som drabbas av Mars, är oerhört passionerade och älskar ett äventyr. När deras kärlekseld brinner bränner det verkligen – men du måste vara redo att de skulle vilja vara de som kommer att leda hela kärlekspelet, inte du.

Passionerade förhållanden är karakteristiska för människorna som påverkas av Mars (och det handlar inte bara om Väduren, samma sak är till exempel när det gäller Scorpios).

När du tittar på kärlekens egenskaper, kan du tydligt se att Mars blandade fingrarna i det. Det ger styrka, passion, men också den otroliga mängden äganderätt och avundsjuka som kan förstöra deras kärleksaffärer, oavsett kvalitet.

Men när dessa människor älskar är det vanligtvis för livet. Så länge det finns mycket adrenalin och spänning som pumpar blod i vener, kommer förhållandet att vara hållbart och varaktigt.

Påverkan i andra frågor

Det råder ingen tvekan om att Mars kommer att ge Väduren styrka och talang, och mod att göra allt från sina liv, till exempel i arbete, men det betyder också att dessa människor kommer att drabbas och göra några felval på grund av det.De kan inte spara många, oavsett hur mycket de har, och anledningen till detta är att de verkligen tycker om att spendera pengar på shopping, spel och äventyr.

Dessa människor lever i realtid och är inte fokuserade på framtiden, hans filosofi är att leva ett ögonblick – det kan vara bra i vänskap, till exempel, de är fantastiska för samhället, men så långt som arbete eller ekonomi går, finns det många problem angående detta.

De tänker inte på vad som kommer att vara, Väduren människor riktar allt de har, inklusive pengar till något som ger dem passion just nu. Det blir lätt tråkigt för dem, passioner för Väduren kan vara riktigt korta.

Men vi måste också säga att Vädrarna är de som kan njuta av vad de gör – arbete eller någon annan aktivitet, antingen dessa människor älskar att göra det, eller de hatar det, det finns inte en mellangrund.

Sammanfattning

Dynamiska Vädrar är, som du kunde se, styrda av en röd planet eller Mars. Det betyder att de är aktiva, attraktiva, beslutsamma, en som rör saker och skapar händelser. Mars har en cykel på två år – den behöver två år för att gå runt Zodiac cirkeln och komma till samma plats.Detta betyder, som Astrologer vill förklara, att energiregenereringsfaserna och energicykeln som varar i två år varefter den nya perioden börjar igen. Alla Vädrar mänskliga varelser reagerar starkare på transitering av Mars, liksom på de aspekter som den befinner sig i himlen.

Mars är en kriglig planet som har enorm energi – den kan ses i astronomi och all annan vetenskap, inklusive astrologi. Vissa säger att planeten Mars representerar mannen själv, men den pekar också på djurets behov och enorma ambitioner hos människor (och som ni kan se i fallet med Väduren, älskar de all slags sensuell njutning, men är för säkert väldigt ambitiöst).

Människor med aktiv Mars har ett medfødt behov av att vara ledare för en grupp. De är benägna att diktatur, och om Mars betraktas dåligt kan de vara onda, på vissa sätt, antingen i allmänhet, eller så kan vissa av deras handlingar ses som onda. Eller i de flesta fall kan de ha några onda tankar som de är rädda för.

I slutändan påverkar de som är under Mars, som Vädrar, starka, intellektuella och modiga krigare som kan vara hänsynslösa, men charmiga.

I vissa fall kan de vara destruktiva, alltför energiska, spännande, överraskande, eldiga, kraftfulla, rasande, envisa och impulsiva – och precis som allt i livet kan detta ge framgång eller leda dem till misslyckande.

Show Buttons
Hide Buttons