Väduren och Tvillingarna: Vad betyder mitt stjärntecken?

Väduren och Tvillingarna: Vad betyder mitt stjärntecken?

Väduren och Tvillingarna

Väduren(Aries) och tvillingarna(Gemini) Kompatibilitet: Kärlek, liv, förtroende, kommunikation, förhållande, planetariska härskare

Introduktion

Det finns en fysisk och intellektuell koppling i en Väduren och Gemini kompatibilitet. Det är så att ni båda är optimistiska och alltid redo att få saker att hända. Du skulle njuta av en djup kommunikation och förståelse för er själva både din smärta och dina vinster. Det är ett känt faktum att du älskar din självständighet. Därför kommer din make att det är mycket lätt att kontrollera att din självständighet är en Tvillingarna.

Faktum är att en av orsakerna till att Aries & Gemini-kamrater är i goda termer är på grund av din oberoende och banbrytande natur. Emellertid tenderar argument att uppstå i förhållandet, särskilt när du känner att din make är för flirta eller när din make tar dig att vara för kontroll över ditt beteende. Bortsett från detta räcker det faktum att ni båda förstår och bryr sig för att skapa en balanserad relationKärlek

Aries & Gemini-känslos kompatibilitet är lite svårt. Detta beror på att det är en kombination av passionerad känsla och djup och dold känsla. Du är en stolt älskare som alltid är redo att visa sina känslor. Du brukar inte ha några problem med att uttrycka din känsla för din älskare. Men många trodde att du är irrationell och oemotionell när du bete dig. Din älskare, å andra sidan, är en hämmande karl som väljer att dölja de känslor som han / hon har. Det är också så att du inte är för känslomässig. Således är ditt förhållande en blandning av en mycket känslomässig person.

Det är också så att du inte är för känslomässig. Således är din Aries-Gemini-förening en blandning av en mycket känslomässig person. Det är som någon som är pratad med en person som är pratad men inte för känslomässig. Ditt förhållande kan dock klara sig om du lär dig att stryka saker med varandra.

Liv

Det händer att om ni förstår er själva och vet vad som är bra för er båda, kommer ni att kunna upptäcka nya saker tillsammans. Du kommer också att kunna upprätta en Vädur med Tvillingarna-relation som bygger på kritik och lösningar på problem. Som Vädur är du en envis perfektionist med en mycket hög Intelligent Quotient. Din make, en Tvillingarna, å andra sidan, kommer att vara en tänkare och en talare som alltid är redo att stimulera intellektualism.

Du hoppar enkelt in i nya projekt och företag utan att tänka på resultatet av sådana. Men Gemini bromsar dig ofta genom att ge dig skäl för att veta mer om de projekt och företag du vill satsa på. Således har du Tvillingarna eftersom din älskare är som att någon har ett filter för att minska överdrivet av en viss sak.Du kommer att vara okomplicerad med dina beslut som Vädur, men din älskare skulle välja att vara önskvärd med hur han / hon gör det. Oftast blir du intellektuell och skulle ge er själva Väduren & Tvillingarna svårt att övertyga varandra. Du vinner ofta mest tid på grund av din höga anda. Det är viktigt att intellektuellt utrymme ges av dig till din älskare, Tvillingarna.

Förtroende

Utan förtroende tenderar makarna i en relation att förlora stort. I det här förhållandet är bristen på Väduren av Väduren och Tvillingarna inte bara det största utan förhållandets största problem. Du kommer att bli ett väldigt avundsjuk väsen såväl som en passionerad varelse. Det här är det faktum att Mars styr dig. Å andra sidan är din make en perfekt mild trickster som alltid byter mask i ansiktet för att världen ska se. Denna handling gör det mycket svårt för dig att lita på din älskare för du kan inte lita på en instabil karl.

Dessutom kommer du att ha det mycket svårt för dig att få kontakt med din älskare och säga att det är precis vem han / hon är. Din relation kan sluta i en Vädur-Tvillingarna bryta när din make, Tvillingarna inte bryr sig om dig igen. Därför börjar du leta efter en annan partner och ändå bryr hon sig inte. Tvillingarna kunde finna glädje av att distansera sig själv från dig; även om sådant kan skada dig. Kort sagt, förtroendefrågan i detta förhållande är inget annat än en skam.

Kommunikation

Du har fortfarande mycket att gå när det gäller att behärska konsten med Aries Gemini-kommunikation. Om du styrs av Merkurius tar du konversationen och chatten som ett av de viktigaste livsarbeten för dig. I själva verket talar du mer än du tror. Frågorna är att du är en bra ledare och en bra lärare. Undervisningsförmågan spruter ofta inifrån. Därför är det nödvändigt och viktigt för din relation att närma sig på ett sådant sätt att du tar lärarrollen.

Detta kan emellertid inte vara realistiskt om du väljer att inte tillåta ditt ego att underkasta sig denna kåta person. Du tenderar att hitta din make att prata för mycket och ofta tid och förlora humöret. Du brukar ta din partner för att vara lite dum. Allt du behöver lära dig i din Vädur Tvillingarna älskar kompatibilitet är att förstå er själva. Lär dig när du ska prata och när du inte ska prata för att du ska ha en bra relation. När det gäller framgång kommer du att vara en av de mest framgångsrika människorna på grund av dina förmågor att brainstorma tillsammans.Relation

Du är inte för sexig och inte heller din älskare. Dock är ni båda alltid redo att skapa en intim relation med Väduren Tvillingarna som kommer att vara unik och full av erfarenhet. Du får ofta mycket syre från lufttecknet på din make, Väduren. Ofta tycker du att din make inställning till sex är för lekfull för ditt test och du tenderar att vara aggressiv. För att du ska ha en långvarig relation måste du sätta din make ner.

Planetariska härskare

Väduren Gemini-planeterna som styr ditt förhållande är Mars och Merkurius. Detta är ett resultat av att du styrs av Mars som Vädur medan din make styrs av Mercury. Din relation kommer att vara en kombination av passion och kommunikation. Mars är känd för sin passionerade kärlek medan Mercury är känd för sin kommunikation. Således kommer du att ha en bra relation som inte kommer att saknas i passionerad kärlek såväl som i kommunikation.

För det mesta har Aries Gemini förälskade olika tillvägagångssätt för livet, men du faller ofta ihop med varandra. Du har alltid dina ideologier men som ofta möts vid en viss punkt. Ni två har dina planeter förmåga att argumentera och debattera väl. Men medan Mercury förser din make, Tvillingarna, med logik och kommunikation, tilldelas du envishet och argumentering. Detta innebär att du tenderar att våga dig in i många debatter men istället för att du är logisk precis som din make kommer du att bli aggressiv som en stark soldat.

Förhållande element

Luften och elden kommer att vara Väduren och Gemini-elementen i förhållandet. I själva verket kommer du att njuta av det fulla inflytandet av de två elementen som en individ som är född på denna dag. Luften behövs för att branden ska drivas och utvidgas. Du skulle hitta din relation fylla med många idéer som skulle utöka dig. Du tenderar också att bli mer framgångsrik i livet på grund av det stöd du tycker om från Gemini, din make. På samma sätt kommer du att vara en av de mest framgångsrika människorna i livet och skulle realisera din fulla potential med den allmänna drivkraft du njuter av din make.Det bör noteras att du troligtvis kommer att förlora ditt förhållande eller leds av din make. Detta beror på att luften har befogenheter att släcka elden. Därför måste du lära dig att förhålla dig till din make som råkar vara Tvillingarna eftersom han / hon kan göra eller förstöra dig. Din relation kommer att driva så snabbt till framgång med Aries Gemini passion och intellektualism. Oftast skapar du en väldigt trevlig relation för er som du, en hektisk och aktiv välsmakare kan alltid komma hem på natten för att berätta historier om dagen till en Tvillingarna som är hungrig efter en prat.

Helhetsbetyg

Förhållandet mellan Väduren och Gemini-kompatibilitetsgraden är 74%. Denna poäng visar att du kommer att ha en perfekt relation med din älskare. Det visar hur kopplad till er båda kommer att vara så bra och hur fri ni kommer att bli. Utöver detta kommer du att dela många saker gemensamt.

Slutsats

Din relation blir spännande med många utmaningar. Ni kommer att lära av varandra och vara friska i hela älskaren. Även din Vädur Gemini-relation tenderar att träffa en återvändsgränd på grund av bristen på förtroende.

Bortsett från detta kommer din Aries Gemini-kompatibilitet sannolikt att fyllas med många idéer och intellektualism. Båda ni skulle lyckas med din livsstil. Detta beror på att ni båda delar idéer som kan driva er in i ett framgångsrikt liv. Kom ihåg att passion och kommunikation är de två sakerna som skulle hålla din relation igång med en infödd av Tvillingarna.

Show Buttons
Hide Buttons