Väduren och Oxen: Vad betyder mitt stjärntecken?

Väduren och Oxen: Vad betyder mitt stjärntecken?

Väduren och Oxen

Väduren(Aries) och Oxen(Taurus) Kompatibilitet: Kärlek, liv, förtroende, kommunikation, förhållande, planetariska härskare

Introduktion

Sammanfogandet av en Vädur och en Oxe till en Väduren Oxen Kompatibilitet är sammanslutningen av passion respektive naturlig kärlek. Som ett resultat av detta kommer ni båda att uppleva en verklig passionerad kärlek. Att vara infödda av Väduren, kommer du att hitta det mycket lätt att hoppa i relationer. Men en Oxe är mycket långsam i att bli en relation. Detta kan orsaka problem eftersom du skulle tycka att långsamheten är obekväm.

Infödda i Oxen vill alltid bli uppvaknade om och om igen innan de ger upp till den person de älskar. Men detta brukar inte gå bra med din livsstil som handlar om att rusa in i kärleksförhållanden. Din Aries Taurus-relation kan vara en träningsplats för dig och din make, Oxen, för att lära dig om saker. Din opraktiska och brist på tålamod kan övervinnas av Oxen medan Väduren kommer att göra en infödd av Oxen mer äventyrlig.

Kärlek

Känslomässigt har båda Väduren Taurus i kärlek mycket spännande tecken, men du visar sällan på samma sätt. Faktum kvarstår att du har svårt att veta att du är kär i din make och vice versa. Detta är ett resultat av det faktum att ni inte känner dig nära varandra. Ofta visar du, som aries, din känsla högt, öppet och otåligt och mest tid på ett grovt sätt. Detta skiljer sig dock från den typ av känslor som visas av Oxen.Oftast tycker din make, Oxen, att ditt beteende är för falskt och intensivt för att kallas kärlek. Oxen, din kärlek verkar vara tråkig för dig. Detta beror på hans / hennes stil att visa kärlek och känslor tyst och i en långsam process. För att visa hans / henne, kärlek, kommer din make att resultera i att laga mat specialmat och säga skonsamma ord till dig. Du måste lära dig att förstå er själva för att ha en stor Vädur och Oxe-relation.

Liv

Det händer att ni är två poler från varandra eftersom Oxen är ganska tålamodig och sensuell. Men Väduren är stark och lojal. Som det gamla engelska ordspråket, till skillnad från poler lockar. Du som Vädur lockas av det tålamod och sensualitet som innehas av en infödd i Oxen. Även om Aries Taurus stjärntecken båda skulle ha problem med att hantera hur saker och ting bör göras.

Du som Vädur kommer alltid att vilja göra saker snabbt och utan tålamod. Å andra sidan, din make, Oxen tror på essensen av tålamod. Således tenderar Aries & Taurus äktenskap att ha frågor som rör beslutsfattande. Men när du möts för att stryka dina skillnader och för att nå en kompromiss, kommer du att göra starka idéer tillsammans. Utöver detta kommer du sannolikt att vara i loggerhead med varandra.

Under de flesta tid besegra du ofta din make, Oxen med din logik och rationalitet. Du måste lära dig att inte driva din make till att fatta hastiga beslut för att imponera eller göra dig lycklig. Du måste också vägra att bli bromsad av din make. Din Aries Taurus-kärlekkompatibilitet kommer att bli spännande på grund av den spänning du tar med och säkrare som ett resultat av säkerheten och romantiken som väcks av Taurus. Även om det är långsamt, skulle en Oxe vara en mycket sexig och sensuell älskare.Förtroende

Kan du ha ett väldigt Taurus-förtroendeproblem med din älskare som råkar vara en Oxe? Svaret kunde inte dras långt ifrån det faktum att du tenderar att ha en mycket stabil relation som är baserad på ärlighet. Ni båda är alltid redo att stå upp för stora och bra utmaningar utan att fly undan dem. I själva verket är du öppen för dialoger och enighet om att sätta din älskares sinne i vila.

I en Aries Taurus-kärlekskompatibilitet delar båda en sann kärlek, så att ha en relation tillsammans är en anledning till att ni båda hittar verklig kärlek i varandra. Du kommer att hitta det mycket lätt att lita på och tango med dig själv. För att du ska kunna finna ömsesidigt förtroende för att vara mycket viktigt i din relation måste du lära dig att kommunicera bra och bättre i början av förhållandet. Bortsett från detta tenderar någon av dig eller din make att göra otrohet på grund av bristen på känslor från din sida och brist på egenvärde från din partners sida.

Kommunikation

Det verkar vara ett dragkamp att ha både en Oxe och Väduren i en relation på grund av hornen som de båda äger. Det är så att ni båda ofta argumenterar med varandra och var och en vill att hans / hennes idé ska råda. Den envishet som kommer att vara känd för båda Väduren stjärna stjärntecknen kommer att vara stor, men du tror inte på samma ideologi om ihärdighet.

Du, Väduren, har en hög tendens att alltid vilja övertyga din älskare, Oxen till varje pris. När upptäckten av denna typ av handling av Oxen skulle få Oxen att välja att tystas i ett försök att avvärja problem. Men Väduren tyst mest irriterar dig. När din make är arg på dig kommer han / hon inte ånga utan tala med dig med tystnad. Men bakom denna starka headness är Aries Taurus soltecken bra tillsammans på grund av din intelligens. När du båda hittar gemensam grund för dig själv, kommer du att kunna uppnå bättre saker än någon annan.

Relation

Du har ofta problem på grund av dina olika ideologier. Men när du når en kompromiss kommer du båda att njuta av din relation. Det kommer att involvera stor Väduren Taurus intimitet som inträffar på ett mycket sensuellt sätt. För att du ska tillfredsställa en infödda från Oxen på sängen måste du vara väldigt mild och känslomässig med hur du agerar på sängen. För att du ska njuta av din make och tillfredsställa henne väl måste du arbeta med din känsla av beröring och sensualitet. Detta skulle hålla din make, Oxen, glad och sexuellt nöjd. Men du kommer alltid att gå för den person som kommer att tillfredsställa dig i sängen och som Oxen inte kunde.

Planetariska härskare

Väduren styrs av Mars medan Venus styr Oxen. Mars råkar vara orsaken till din Aries Taurus passion för kärlek och din kärlek till verkliga känslor. Du kommer också att vara en starkt ledad älskare som är lite enkel. Oxen, å andra sidan, styrs av Venus som är härskare och ger otrolig kärlek. Det är orsaken till din känslomässiga styrka i kärlek. Precis som hur Väduren kommer att hitta det mycket lätt att hantera både fysisk kärlek och skönhet, kommer du att hitta det mycket lätt att ge känslomässigt stöd till din älskare.Väduren Taurus älskar kompatibilitet skulle vara en av de bästa. Du tycker att det är väldigt lätt att balansera saker och ting för dina barn. Du är benägen att slåss i ett försök att få någon av er gjort. Men en god kunskap om dig själv ger dig en bättre relation. Detta beror på att du kommer att kunna smälta samman för att bilda en hel sak. Kombinationen av maskulinitet (Mars) och feminin (Venus) ger dig en bättre relation. Bortsett från detta är Mars symbolen för maskulin kärlek medan Venus är symbolen för feminin kärlek, den totala kombinationen av de två kommer att ge dig verklig kärlek.

Förhållande element

Ditt Aries Taurus-äktenskap är kombinationen av eld och jorden. Detta är ett resultat av att Väduren är en eldsignerad planet medan Oxen är en jordunderskriven planet. Du kommer att få en brinnande önskan att lyckas och övervinna din älskare i förhållandet. Dessutom är du också avsedd att ta hand om att dina älskare är Väduren. På samma sätt är du alltid redo att ta ditt öde i din hand och lyckas i livet. Dina handlingar skulle göra din relation till en framgång. Du måste försäkra din make om säkerhet och stabilitet eftersom Oxen alltid är villig att försäkra sig om dessa.

Du behöver inte vara arg eller intolerant när din älskare, Oxen, blir besittande. Din Aries Taurus-kompatibilitet kan drabbas av en återvändsgränd på grund av din oberoende och din älskares besittningsförmåga Utöver detta kommer din relation att bli starkare och stabil när du tillåter din make, Oxen, att förstå dig bättre. Kombinationen av eld och jord som det element som styr din relation gör ditt förhållande en stark och ljus. Du kommer att göra din älskare, Oxen, måste flexibel och tolerant för din självständighet när ni båda förälskas.Helhetsbetyg

Din Aries Taurus-kompatibilitetsfrekvens är 63% och är lite över genomsnittsfrekvensen. Din relation kommer bara att vara rätt på villkor. Och att du förstår dig själv bättre och väl. Även om du kommer att kämpa mycket och din relation kommer att bli bra när du växer upp när det gäller mognad och utbildning.

Slutsats

Den goda, dåliga och fula sidan – Detta är ett förhållande mellan två motsatser eftersom Oxen och Väduren har två motsatta ideologier. Detta gör Aries Taurus kompatibilitet full av utmaningar. Men om du vill lyckas som par måste du förstå dig själv. Rätt förståelse av dig själv kommer att öppna ett sätt att lösa problemen i din relation. Förutom när du båda är vana att använda dina horn, kommer du att kunna nå en överenskommelse snabbt. Att nå en överenskommelse lättast mest är att ha tillräckligt med kärlek, utbildning och humor.

Show Buttons
Hide Buttons