Väduren och Kräftan: Vad betyder mitt stjärntecken?

Väduren och Kräftan: Vad betyder mitt stjärntecken?

Väduren och Kräftan

Vädur(Aries) och Kräfta(Cancer) kompatibilitet: Kärlek, liv, förtroende, kommunikation, förhållande, planetariska härskare

Introduktion

När en infödda av Väduren och Kräfta möts i ett kärleksförhållande, sägs två motsatser ha lockat. Vädur och Kräfta är motsatsen där Kräfta kommer att vara mer emotionell och känslig än Väduren. Bortsett från detta kommer du att ha en virvelvindliknande inställning till många saker. Utöver detta är du alltid redo att lyssna på din partner och behov. Även om ni båda har olika perspektiv på saker, är era perspektiv alltid fokuserade på ett gemensamt mål. Dessutom kan din aggression eller din makas humörsvängningar kosta din Vädur och Kräftakompatibilitet mycket saker.

Kärlek

I en aries Cancer emotionell kompatibilitet delar ni båda en djup relation med varandra. Som aries är du varm och förväntar dig alltid mycket höga förväntningar från din partner. För det mesta tenderar du att sätta en hel del gränser för din älskare. Du kan tas som en rigorös person som är mycket hjärtlös och okänslig. Din älskare tycker att det ibland är mycket svårt att förhålla sig till dig eftersom han / hon skulle ta dig som en hjärtlös person.För det mesta behandlar du din älskare som en drottning och får henne att känna de känslor du har sex. Men din älskare, Kräfta, är en asexuell karl som bara har sex med någon som han / hon älskar så mycket. Utöver detta är din älskare en mycket känslomässig person som alltid är redo att visa sin känsla. När problem uppstår har du mycket svårt att förhålla dig till dig själv. I en aries Cancer-kompatibilitet måste du förstå mer om känslorna hos varandra för att du ska kunna hantera dig själv.

Liv

Din relation är inte enbart Aries Cancer-relation som den innehåller skyddande personligheter. Ditt horoskop visar att du alltid är exceptionellt skyddande för din kärlek. Du är inte alltid redo att ge din älskare vad han / hon vill ha. Utöver detta kommer du alltid att vara redo att skydda familjen på grund av din mod och din styrka. Å andra sidan använder din make ofta sin förmåga att ge dig känslomässig säkerhet. Din make kan vara lite för äglig åt dig på grund av hans / hennes kärlek.

Dessutom kommer du att det är väldigt lätt att leva ett bra liv med din make Kräfta. Vanligtvis kan du inte ge en masterplan som kan göra ett utmärkt resultat. Men din make är oerhört skicklig i att göra det. Du måste alltid låta din älskare förhålla sig till dig angående ditt arbete för att du ska få råd från honom / henne. Kort sagt, framgången för alla infödda av Ram-tecknet i ett Vädurkräktäktenskap är baserat på hans / hennes intuition. Bortsett från detta är kombinationen av er båda kombinationen av intellektualism och styrka. Båda är mycket instinktiva och skyddande av dig själv.Förtroende

Väduren Kräftan förtroende är viktigt. Du har inte alltid problem med förtroende, men du brukar ha problem med förtroende när det gäller sexualitet. Detta beror på att du tenderar att bli nöjd eftersom du har en annan syn på intimitet som skiljer sig från vad Cancer tror. Du tenderar att vara missnöjd med hur din älskare hanterar intimitet och väljer att vara nöjd på andra sätt. Din älskare tar dig att vara för påträngande och aggressiv för att han / hon ska klara sig. Merparten av tiden tar han / hon din rättframhet som falsk och dina handlingar till onödigt.

Förhållandet kommer att leda till att Aries Cancer bryts upp på grund av det förtroendeproblem som troligen kommer att inträffa i förhållandet. Båda kommer att ha det svårt att förstå dig själv bättre. Faktum är att du sannolikt kommer att ha svårt att förhålla dig till din älskare på grund av de irriterande frågorna han / han ställde. Din älskare, Kräfta, kommer att skada de flesta av dina handlingar och handlingar eftersom han / hon tror att du måste visa lite känslor. Om du vill att ditt förhållande ska bli bättre måste du visa honom / henne åtminstone lite känslor.

Kommunikation

Kommunikation är nyckeln till framgång för en relation, utan Väduren Kräftan kommunikation, kan förhållandet bryta. Efter att ha förstått detta är det viktigt för dig att känna till kommunikationssidan för både dig och din partner. Ditt kompatibilitetstest visar att ni båda tenderar att vara impulsiva i en relation. Ni båda alltid vill att din relation ska räkna till varje pris och ofta stänga av konversationen när du känner att du tappar bort. Båda är du bra på att driva dina anspråk hårt och vill alltid att din partner tar ditt krav som rätt.

Dessutom har Aries Cancer-stjärntecken två olika perspektiv på livet. Denna skillnad i perspektiv gör det ofta svårt för dig att kommunicera fredligt. Faktum är att din konversation mellan er båda är som en slagfält där varje person tar fram sitt / sitt vapen med ord. För att du ska kunna njuta av detta förhållande måste ni båda förstå er själva men hur kan ni göra när ingen är redo att ge efter för den andra.

Utöver detta kommer förhållandet att rida av Väduren Cancer missförstånd och förolämpande ord. När det gäller att förhålla sig tillsammans, tycker du att det är väldigt svårt att träffas och diskutera planer. Oftast behandlar ni er själva dåligt. Men hur du behöver hantera den här typen av situation är förståelse.

Relation

Psykologiskt är det en utmaning för dig att övertyga din älskare att ha sex med dig. Oftast börjar du bli misstänksam och tenderar att följa andra människor utanför för att tillfredsställa din sexuella lust. Trots att din älskare är asexuell, kommer du att det är väldigt lätt att få honom / henne att ha en sexuell relation med dig. Du kommer bara att tillåta sexuellt förhållande med Väduren Cancer som är emotionell och meningsfull. För att du ska bli bättre med din älskare måste du förstå honom / henne mycket väl.Planetariska härskare

Väduren Kräftaplaneter som styr ditt förhållande är Mars och månen. Mars är en av härskarna i din relation eftersom det råkar vara din personlighets härskare. Å andra sidan tjänar månen som härskare över din make, cancer. Du kommer att bli en utmanande och robust person på grund av påverkan från Mars. Utöver detta kommer du att hitta det mycket lätt att öppet utmana människor. Du kommer också att hitta det mycket lätt att testa och sträcka dig till att göra några saker som du naturligtvis inte skulle göra.

Utöver detta kommer du att ge dig maskulin energi som du inte har problem med att släppa. Månen fungerar som linjalen för din make, som är infödd av Kräfta. Detta gör din Vädur Kräfta kompatibilitet att vara full av passion och känslor. Kombinationen av dig och din make kommer att bli en stor kombination eftersom din make alltid är redo att arbeta på skärmen för dig. Även om din make kan vara lite sentimental, kommer du att vara fri och oberoende. Mest tid kommer din make att sakta ner dig med vad du passionerat vill ha.

Förhållande element

Väduren Kräftan-element som styr din relation är eld och vatten. De två elementen kan, när de kombineras, vara den bästa kombinationen någonsin och kan vara den värsta kombinationen. Det är så att din make kommer att känslomässigt manipulera med dig.

Dessutom kan din make bromsa dig med sitt element genom att släcka din eld. Utöver detta tenderar du att förånga din makas element. Oftast brukar du kontrollera din kärlek med din styrka medan din älskare kontrollerar dig känslomässigt. Sammantaget är din Aries Cancer union kombinationen av både handling och känslor medan känslor är för Kräfta medan handlingen är för dig.Helhetsbetyg

Kompatibilitetsgraderingen för dig är minimal eftersom det är alldeles under genomsnittet. Det betyder att du inte kommer att bli bra för dig själv. Det visar också att du kommer att ha mycket tuff tid när det gäller varandra. Dessutom kommer du att förstå varandra bara under de förhållanden som din känslor och tankesnyckel på samma punkt. Vädret och Kräfta-kompatibilitetsgraden är 47%, och det betyder att ni båda inte är kompatibla. Du tenderar att vara mindre nöjd med din partner.

Slutsats

Din Vädur Kräfta kompatibilitet kommer att bli bättre bara när du lägger mycket hårt arbete i det. Det är så att du tenderar att hitta det mycket utmanande att anpassa sig till den livsstil din älskare vill ha. Du kommer också se det alldeles för svårt att omfamna din älskare. Känslomässigt är du två poler från varandra och dina kommunikationsförmågor är uteslutna. Nöjdhet från en infödd Kräfta är mycket svår.

Show Buttons
Hide Buttons