Väduren man och Vågen kvinna

Väduren man och Vågen kvinna

Väduren man och Vågen kvinna

Vädurmannen är väldigt passionerad, djärv men kan vara lite självisk, medan vågkvinnan är väldigt romantisk och intelligent. Tillsammans kommer de sannolikt att vara fantastiska vänner och kommer alltid att ha den bästa tiden tillsammans.

Låt oss undersöka personligheten och kompatibiliteten i detalj,

Väduren (Mesha Rashi) är det första horoskopet, och det symboliserar eldtecknet. De är livliga, trogna, envisa och har förmågan att göra vad de vill. De är fasta och har ett fruktansvärt humör också.

Vågen (Tula Rashi) är det sjunde tecknet i zodiaken, symboliserat av vågen. Vågar letar alltid efter en balans i livet med en luftig personlighet. De har en lugn och artig karaktär.

Personlighet

Vädurmän: De är beslutsamma, passionerade och starka. De har makten att vinna över universum och få saker gjorda som de vill göra. De är djärva och självcentrerade. De är också korta, och de blir stressade och taktlösa när deras mål och ambitioner saktar ner.

Vågkvinnor: Vågkvinnan är djärv att älska och är romantisk i hjärtat och relativt icke-konfronterande. De är milda extroverta och milda optimister. De är intelligenta, skygga, tilltalande, förtrollande och vänliga. De är en bra lyssnare, och deras tillgivna kognition kommer snabbt att smickra andra.

Vänskap

Den vänliga kopplingen mellan vädurman och vågkvinna kommer sannolikt att vara en fantastisk vänskap. Vädurens män får fantastiska vänner och är extremt lojala mot sina vänner, medan vågkvinnor snabbt får vänner. Deras vänskap går bra eftersom vågkvinnor kommer sannolikt att vara nöjda med att ha väduren sällskap eftersom han har ett charmigt leende, skarp kvickhet och förmåga att få andra att känna sig speciella.

Karriär

Aries man: Aries men är en doer som drivs att slutföra alla uppgifter han tilldelas. Han leder mycket bra och följer utan avundsjuka eller tvister. Att arbeta i ett team är inte ett problem för dem eftersom de kan lösa problem utan att ta någon hjälp.

Vågkvinna: Vågkvinnor, balanserade och oberoende till sin natur, är bra på medling. De använder sin kompetens för att arbeta för vad de vill och få in resultat.

Tillsammans: Vädurman och vågkvinna kan bara arbeta tillsammans om de får sitt eget utrymme att vara kreativa. Ibland vägleder libra woman konstfullt vädursmannen för att ge honom självförtroendet på jobbet att utmärka sig.

Kärlekskompatibilitet

Aries man: Aries man when in love är en öppen bok som kan läsas distinkt. De kommer sannolikt att säga sitt hjärta och göra vad som helst för att vinna hjärtat av sin dam kärlek. De är romantiska och insisterar på sin passion för att göra romantiska handlingar för att få sin tjej att bli kär i dem. I det ögonblick de blir djupt kära i någon kommer de sannolikt till och med att förändra sig själva helt och hållet bara för att hålla henne lycklig.

Vågkvinna: Vågkvinnor, när de är kära, börjar ifrågasätta sitt eget beslut om de har rätt eller fel. De verkar alltid vara kära i tanken på att vara kära. De är sällan ur balans, inte ens förälskade. När de hittar någon speciell är de som bäst och lyckligast. De fattar noggrant beslut när det gäller deras hjärta. När de väl är engagerade i någon är de väldigt lojala.

Sammankoppling och äktenskapsliv

Vädurens man och kvinnan i vågen har en djupare koppling, oavsett om det är en vän eller en älskare. Väduren man kommer att vara trogen sin våg kvinnor. Båda kommer att uppleva ett liv fullt av gnistan av romantik.

Det gifta livet för vädursman och vågkvinna kommer att fyllas med kärlek. Vågkvinnan har ett stort hjärta och finner sin lycka i att hålla sina familjemedlemmar lyckliga. Båda kommer att gå utöver allt bara för att sätta dem först. De kommer också att dela en fantastisk fysisk relation, där vädursmän är passionerade, sensuella och känsliga medan vågkvinnor är tillgivna, karismatiska och romantiska. Denna kombination kommer att få dem att njuta av en vacker och intim handling att älska.

Vara tillsammans

Positiva – Båda har utmärkt kompatibilitet. Vågkvinnan har makten att kontrollera den mycket rasande och aggressiva manliga väduren, med sina milda, mjuka, älskvärda och trevliga vibbar som hon sprudlar av. Däremot kommer vädursmän sannolikt att ta hand om vågkvinnor på ett mycket smekande sätt.

Negativ – Vädurmannen kräver alltid att vågkvinnorna är på hans sida utan att ge henne en chans att bedöma situationen analytiskt. Och om vågkvinnor vägrar kan vädursmän bli väldigt besvikna och kalla henne otrogen som partner.

Show Buttons
Hide Buttons