Väduren man och Skytten kvinna

Väduren man och Skytten kvinna

Väduren man och Skytten kvinna

Skytten är ett av de få stjärntecknen som kan matcha känslan av äventyr och kärlek till utmaningen hos en vädursman. Men hur väl matchade är de?

En vädursman och en skyttekvinna är mycket kompatibla, och de två kommer att ha mycket roligt tillsammans i ett förhållande.

Med detta par har vi en av de livligaste kombinationerna i zodiaken.

De kommer att ha en virvelvindsromantik med mycket gemensamt och en livsstil som skulle göra de flesta andra tecken helt utmattade.

Viktiga egenskaper hos en Vädurman

En Vädurman älskar utmaning och spänning. Han har en hög energinivå, och han gillar inget hellre än att testa sina förmågor och sitt mod.

Han är rak och öppen om sina tankar och känslor.

Han styrs av Mars och är den arketypiska krigaren och soldaten. Trots detta kan han trivas. Han jobbar hårt och han spelar hårt.

Han gillar att ta ansvar i ett förhållande, och ibland kan han låta som en chauvinist.

Trots det gillar han en kvinna som kan stå emot honom, och trots vad han säger attraheras han av styrka.

Det finns inget som retar honom mer än en kvinna som kan ge så gott som hon kan.Viktiga egenskaper hos en skyttekvinna

En skyttekvinna är en lag för sig själv. Skytten är ett eldtecken, men hon är inte lika stridbar som en vädurskvinna, och hon har inte heller stoltheten som en lejonkvinna.

I en skytt får eld en lekfull, flimrande egenskap. Det viktigaste för henne är friheten.

Hon kanske har ett “tomboy”-uppförande eller inte. Å andra sidan kommer hon sannolikt att ägna sig åt någon sport.

Om de var kloka, anmälde hennes föräldrar henne till idrott som barn bara för att arbeta bort all hennes överskottsenergi.

Det finns en flyktighet till Skytten. Det beror på att de vanligtvis inte kan besväras med tråkiga saker som arrangörer eller kalendrar.

Av denna anledning kommer en skyttekvinna ibland att glömma att dyka upp för ett datum som har schemalagts, även om hon är mycket attraherad av en man.

Även om hon ofta säger ganska oförskämda och raka saker, blir folk sällan arga på henne för dem. Detta beror på att hennes livliga och glada läggning är förödande charmig.

Kärlek

Det kommer omedelbart att uppstå kemi mellan en vädursman och en skyttekvinna.

Hon kommer att älska hans “bad boy”-uppförande och tycka att det är otroligt sexigt. Han i sin tur kommer att tycka att hennes djärva och fräcka sätt är oemotståndligt.

För omvärlden kommer det att se ut som att de bråkar snarare än att flirta, men kemin dem emellan kommer att vara intensiv.

Det enda verkliga problemet kommer att vara om hon ställer upp honom, eller till och med om hon bara är sen till deras dejt.En vädursman kommer att ta illa upp om han får vänta, och han kommer inte att bli lika lätt invaggad av hennes charm som vissa män.

Hon i sin tur kommer inte att vilja bli tillsagd vad hon ska göra, även om allt hon blir tillsagd att göra är att utöva vanlig artighet.

I likhet med en lejonman och en skyttekvinna kommer en vädursman och en skyttekvinna att klara sig bättre med dejter som är äventyr.

Om inte annat bör de försöka planera för att göra något. Ingen av dem kommer att ha särskilt roligt på ett typiskt datum för middag och en film, såvida inte filmen är en action- eller äventyrsfilm.

Sexuell kompatibilitet

En vädursman och en skyttekvinna kommer att ha ett hett och passionerat sexliv. Båda tycker om att testa nya saker, och båda gillar att vara lite grova i sovrummet.

Ingen av dem är särskilt känslig, så de kommer att fokusera på att ha roligt och njuta av intensiv känsla snarare än att skapa ett känslomässigt band.

Äktenskap och familjeliv

Medan en vädursman och en skyttekvinna är mycket kompatibla, kan äktenskapet vara lite av en utmaning. Detta beror på att skyttens infödda av båda könen tenderar att vara blyga för engagemang.

Å andra sidan är de väldigt bra livslånga partners. En man från Väduren kommer att vara en av de få män som är tillräckligt intressanta för att hålla hennes uppmärksamhet.

På vissa sätt har skyttekvinnor lättare att engagera sig än skyttarmän, men på andra tycker de att det är mer utmanande.

För en skytt man vill han inte bli bunden. För en skyttekvinna vill hon inte att någon man berättar för henne vad hon ska göra.

Det hjälper inte situationen att en Vädurman kan vara ganska bossig.

Av denna anledning är det mycket troligt att en vädursman och en skyttekvinna kommer att leva tillsammans en tid innan de gifter sig om de formellt gifter sig överhuvudtaget.

För att en skyttekvinna ska slå sig till ro med någon måste han bevisa för henne att livet blir mer av ett äventyr med honom än utan honom, och en man från Väduren kommer lätt att kunna göra det.

De kanske inte bestämmer sig för att skaffa barn. En skyttekvinna, i synnerhet, kommer att vara ovillig att bli bunden med barn.

Om de har barn, hur de kommer att göra som föräldrar beror på vilken typ av barn de har.

Om de har eldsvåda eller till och med luftbarn kommer de att må bra. De kommer att ge många intressanta upplevelser för dessa barn som hjälper dem att trivas.

Om de har jord- eller vattenbarn, kanske de inte ger dessa barn den trygghet och känslomässiga stöd som de behöver.

Karriär

För det mesta kommer en vädursman och en skyttekvinna att fungera bra tillsammans.

Även om en skyttekvinna är lika eldig som en vädursman, kommer hon i allmänhet inte att försöka tävla med honom om kontroll.

Skytten är det lättsammaste av eldtecknen, och hon är oftast glad över att gå med på det han vill göra.

Den enda svårigheten de kommer att ha är att hon inte kommer att ha samma arbetsmoral som han.

Hon kommer att vilja ta sig tid att leka och ha kul, och han kommer att bli irriterad på det. Han kan dock övertalas att ta en paus, vilket kommer att vara bra för honom också.Typiska problem och lösningar

En vädursman och en skyttekvinna kommer att argumentera. Men för det mesta kommer deras slagsmål inte att vara allvarliga. De kommer vanligtvis att vara lekfulla och retsamma.

Det finns dock ett par sätt som deras argument kan bli allvarliga. Nedan är de två huvudsakliga problemområdena i en Vädur man, Skytten kvinna relation.

Hans chef

Även om män från Väduren gillar starka kvinnor, gillar de fortfarande att ta ansvar och ha kontroll.

En skyttekvinna gillar inte att bli kontrollerad. Situationen kan bli särskilt flyktig om han blir besittande eller svartsjuk.

Lyckligtvis är svartsjukan hos en vädursman inte baserad på känslor, som en skorpionman, eller osäkerhet, som en man från Oxen. Hans bygger på stolthet istället.

Anledningen till att detta är tur är att hon kommer att ha en bättre förståelse för stolthet än av känslor eller osäkerhet.

Det viktiga blir att de pratar igenom detta. Han respekterar verkligen hennes styrka och självständighet, och hon tycker verkligen att hans styrka och attityd är sexig.

Detta borde vara tillräckligt för att de ska kunna förhandla fram maktdynamiken mellan dem.Hennes flyktighet

En ännu allvarligare svårighet för dem är hennes flyktighet. Skytten har många dygder, men tillförlitlighet är inte en av dem.

Som tidigare nämnt kommer detta att vara ett problem när de dejtar. Det kommer att förbli ett problem för hela deras liv tillsammans om de bosätter sig i ett äktenskap eller ett livslångt engagemang av något slag.

Trots alla sina fel är en vädursman en man av sitt ord. Om han säger att han kommer att göra något, kommer han att göra det.

Detta är en ära för honom, och han förväntar sig detsamma av andra. Det kommer att irritera honom mycket om hon inte följer något som hon hade lovat.

Detta kommer att få honom att vilja ta kontroll. Hon kommer att svara på hans försök till kontroll genom att bli ännu mindre pålitlig trots. Detta kan bli en ond cirkel.

Det finns ingen enkel lösning på detta. Även om hon ville kommer hon aldrig att vara särskilt konsekvent. Det ligger verkligen inte i hennes natur.

Om han älskar henne är detta något han måste acceptera om henne, även om det gör honom galen. Det bästa för dem att göra skulle vara att hitta humor i situationen.

Lyckligtvis tar Skytten sig själv på mindre allvar än de andra brandtecknen gör, så hon kommer att kunna skratta åt sina fel.

Hennes skratt är ganska smittsamt så efter hans första irritation kommer han nog att kunna skratta åt detta också.

Sammanfattning

En vädursman och en skyttekvinna är ett högenergiskt och passionerat par.

Även om det finns några mindre svårigheter de måste övervinna, har de mycket gemensamt. De kan ha ett lyckligt och spännande liv tillsammans.

Show Buttons
Hide Buttons