Väduren man och Oxen kvinna

Väduren man och Oxen kvinna

Väduren man och Oxen kvinna

Vädurmannen är mycket passionerad, självsäker och djärv och ganska egoistisk, medan tauruskvinnan är kraftfull, bestämd och reserverad till sin natur. Vänskapen mellan dem kan vara kraftfull och fördelaktig för dem båda. Eftersom de båda är väldigt hårt arbetande är de fantastiska teampartners.

Medan de är i en kärleksrelation är de båda ärliga och kommer att komplettera varandra bra trots några oenigheter. Båda kommer att dela en vacker, hjärtlig koppling.

Väduren är känd som den nyfödda i zodiakens cirkel och Mesha Rashi i vedisk astrologi. Deras livlighet, tro, egensinniga attityd och styrka beskriver dem som en helhet. Oxen, även känd som Vrisha Rashi i vedisk astrologi, är ett jordtecken. Den jordiska tonen gör dem ibland överbeskyddande, konservativa eller materialistiska. De är välkända för sitt tålamod och praktiska egenskaper.

Personlighet

Aries man: De är målmedvetna, passionerade och starka. De är djärva och självcentrerade. De har motståndet att vinna över universum och få saker gjorda som de vill göra. Likaså är de kortlynta och blir stressade och taktlösa när deras mål och ambitioner blir långsammare.

Oxkvinna: De är känslomässigt starka och kan hantera en enorm mängd stress och spänningar. De gillar att vara självständiga och gör oftast saker på egen hand. De är naturligt introverta, men de tvekar inte att ta ansvar och ledarroller. Dessutom tappar de lätt humöret när de är upprörda. Deras våldsamma humör kunde till och med skrämma en stark man.

Vänskap

Oxen kvinna är en utmärkt mentor för väduren man. Aries man gillar att vara i sällskap med oxkvinnor eftersom de får lära sig många saker av dem, som deras tålamod och artighet. Aries man mår bra och bekväm att dela saker med taurus kvinnor. Därför tenderar deras vänskap att vara längre i livet.

Karriär

Aries man: De är helt enkelt ambitiösa, fast beslutna att vara i toppen i alla saker och villiga att kämpa för att uppnå det. Det finns inte ett lat ben i deras kropp.

Oxen kvinna: De tenderar att arbeta hårt oerhört i vad de än gör. Anledningen till att de arbetar hårt är att söka belöningar och ekonomisk stabilitet i livet.

Tillsammans: Att arbeta tillsammans i sin karriär är där både vädursmän och oxkvinnor verkligen lyser. De är båda extremt hårt arbetande och villiga att göra allt och allt som leder dem till att lyckas om de arbetar tillsammans. Trots stort arbete kan ibland bråk om ekonomiska frågor uppstå.

Kärlek

Aries man: Aries man when in love är en öppen bok som kan läsas distinkt. De kommer sannolikt att säga sitt hjärta och göra vad som helst för att vinna hjärtat av sin dam kärlek. De är romantiska till sin natur och insisterar på sin kärlek att göra romantiska handlingar för att få sin tjej att bli kär i dem. I det ögonblick de blir djupt kära i någon kommer de sannolikt att förändra sig själva helt för att hålla henne lycklig.

Oxkvinna: För oxkvinnor vinner långsam och stadig uppvaktning deras hjärtan eftersom de är inbitna traditionalister när det kommer till romantik. Detta får dem inte bara att känna sig trygga, utan det ger dem också tillräckligt med utrymme för att avslöja sina känslor för sina älskare.

Relation

Oxkvinnor och vädursmän är en anständig matchning för varandra, med endast ett fåtal konflikter i deras egenskaper och personliga mål. Vädurmannen kommer definitivt att njuta av att bli bunden av den självförsörjande oxen. I ett förhållande kan vädurman uppfylla de känslomässiga behoven hos tauruskvinnor. Dessutom kan det uppstå småbråk gång på gång mellan dem, men eftersom de är både öppna och ärliga kan dessa problem lösas och åtgärdas innan för mycket investeras.

Fördelar med att vara tillsammans

Både vädurman och oxkvinna är lojala, ärliga och trogna, vilket gör vädurman kompatibel med oxkvinna. Det ska finnas en ömsint koppling mellan dessa två.

Vädurmannen måste hantera oxkvinnans känslor genom att inte vara aggressiv när han hanterar grälsliga omständigheter med henne. Oxen kvinna behöver skydd och omsorg från väduren man, och han bör alltid göra det.

Nackdelar med att vara tillsammans

Vädurens medfödda ledaregenskaper kan då och då förvandlas till en kontrollerande egenskap. Oxkvinnor gillar inte sådana kontrollerande egenskaper och kommer att finna detta extremt svårt att ta. Detta kan vara orsaken till tvisten dem emellan för det mesta. Å andra sidan är vädursmän välkända för sina korta humör och tauruskvinnor. Deras aggressiva natur kan ta tvisten till nästa nivå om de inte tar upp det i tid.

Show Buttons
Hide Buttons