Väduren man och Jungfru kvinna

Väduren man och Jungfru kvinna

Väduren man och Jungfru kvinna

Vädurens man är väldigt passionerad, djärv men kan vara lite egocentrisk, medan Jungfrukvinnan är kärleksfull, stark och smart. Vädurman älskar att få vänner, medan Jungfrur är reserverade, så det kan ta tid att skapa en stark vänskap mellan dem. Dessa två är dock mycket kompatibla när de arbetar tillsammans på samma kontor på grund av deras hårt arbetande personlighet.

Medan de är i ett kärleksfullt förhållande uppfyller de båda varandras känslomässiga behov och har ett bra band tillsammans. Men för att deras äktenskap ska fungera måste vissa kompromisser från dem båda göras.

Enligt vedisk astrologi är Väduren känd som Mesha Rashi, och det är det första horoskopet och representerar eldtecknet. Deras livlighet, tro, egensinniga attityd och styrka beskriver dem som en helhet. Väduren kommer sannolikt att göra vad de tror av hela sitt hjärta. De är välkända för sin fasta natur och för sitt dåliga humör.

Jungfrun eller Kanya Rashi, å andra sidan, är jordens tecken på detaljer och perfektionism. Tecknet styrs av den vårdande, ordnade och regellydiga Jungfrun. Jungfrun är ett föränderligt tecken och ser därför på helheten för att reta ut detaljer som behöver ändras.Personlighet

Vädurmän: De är kända för att vara bestämda, passionerade och starka personligheter. Väduren är djärv och självcentrerad. De har motståndet att vinna över universum och få saker gjorda som de vill göra. Likaså är de korta och taktlösa när deras mål och ambitioner blir långsammare.

Jungfrukvinnor: De är snälla och kärleksfulla. Jungfrukvinnor har sällan ett hett och aggressivt temperament. En Jungfrukvinna är en ultimat kombination av skönhet med hjärnor. De har utmärkta organisatoriska färdigheter. De har ett fantastiskt öga för detaljer och tycker om ordning, precision och effektivitet i allt. De kan verka blyga och retirerande personligheter utifrån, men de är väldigt starka och stabila inuti.

Vänskap

Väduren har inga problem med att få vänner. De är vänliga och uppskattar alla för deras unika egenskaper. Medan det är precis tvärtom för Jungfrukvinnorna, är de långsamma att skaffa vänner. De är uppriktiga och vänliga, men de tenderar att ha få vänner som de öppnar upp med. På plussidan är de extremt lojala mot de vänner de äger och strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt.

Vädurman och Jungfrukvinnor skulle kunna dela ett bra band bara om Jungfrukvinnor tillåter Vädurmannen att få det vänliga utrymmet i hennes liv.

Karriär

Aries men: Aries men är en doer som drivs att slutföra alla uppgifter han tilldelas. Han leder mycket bra och följer utan avundsjuka eller tvister. Att arbeta i ett team är inte ett problem för dem eftersom de kan lösa problem utan att ta någon hjälp.

Jungfrukvinnor: Jungfrukvinnor är uppriktiga och stränga mot sitt arbete, men de kräver att någon pushar dem och uppmuntrar dem. De har enastående kommunikationsförmåga och vet mycket väl hur man sätter personliga gränser. De söker perfektion i allt de gör, och de är födda till att vara bäst.

Tillsammans – Som nämnts tidigare, båda utmärker sig helt i sina karriärer. De båda värdesätter hårt arbete och har ambitiösa drivkrafter som konkurrerar med många andra tecken. Oavsett deras dynamiska särdrag kommer de att arbeta felfritt tillsammans som ett team.

Kärlek

Aries man: Aries man when in love är en öppen bok som du kan läsa tydligt. De kommer sannolikt att säga sitt hjärta och göra vad som helst för att vinna hjärtat av sin dam kärlek. De är romantiska och insisterar på att deras kärlek gör romantiska handlingar för att få sin tjej att bli kär i dem.

Jungfrukvinna: Jungfrukvinnor, när de är kära, är vanligtvis ganska speciella när de väljer en älskare. De låter inte någon snabbt komma in i deras liv. De kommer förmodligen att bli rädda, nervösa, sura och rastlösa när de blir kära. Dessutom förväntar de sig alltid att deras partner gör det första steget eftersom det hjälper dem att känna sig mer bekväma med att prata om hur de tänker. När de är kära är de extremt lojala, pålitliga och ärliga.Sammankoppling och äktenskapsliv

Vädurmannen kommer att göra allt för att deras anslutning ska hålla längre. Båda tecknen har känslomässiga behov som de kan uppfylla i varandras närvaro. Sammantaget har de en bra koppling, och det finns ingen signifikant obalans som gör detta förhållande till en omöjlig satsning.

Vädurmän som inleder ett äktenskap med Jungfrukvinnor skapar en ständig blandning av det djärva och det skamlösa. En hälsosam dos av tolerans och nykterhet hos en man från Väduren och Jungfrun kan göra deras äktenskapliga liv spännande och, ännu viktigare, harmoniskt och genomförbart.

Vara tillsammans

Positivt – Det finns en god mängd förståelse mellan de två tecknen. Vädurmän är mycket lojala och trogna mot sin partner, så det kommer inte att finnas några sådana fall där de kan vara otrogna mot Jungfrukvinnorna. På samma sätt är Jungfrukvinnor också mycket pålitliga och pålitliga när det kommer till deras förhållande eller äktenskap. Dessutom tenderar Aries man att vara en mycket stödjande faktor för deras Jungfruflicka.

Negativ – Vädurens män är envisa och ihärdiga, medan Jungfrukvinnor är organiserade och kritiska. Deras egenskaper tenderar att krocka med varandra, och om de inte begränsas kan det leda till att deras relation eller äktenskap faller. Vädurens män tenderar också att dominera, medan Jungfrukvinnor försöker kontrollera sin relation, vilket kan skapa konflikter mellan dem. Dessutom kommer detta att leda till allvarliga egoproblem mellan de två också.

Show Buttons
Hide Buttons