Tvillingplanet: Stjärntecken och horoskop

Tvillingplanet: Stjärntecken och horoskop

Tvillingplanet

Tvillingplanet

Många kunniga människor säger att den bästa klockan som vi någonsin kunde vilja är vår planet – Jorden, som rör sig runt sin axel på exakt 23 timmar och 56 minuter (lite mindre än 24 timmar som människor räknar som en dag på jorden).

Vi använder detta är måttet på tiden, men dagen är ibland kortare eller längre – Många genom att skapa tidvatten och tidvatten ökar dagens längd.

Dessutom påverkar plötsliga utbrott i solen jordens rotation, eftersom de påverkar alla andra planeter. Och här kommer vi till den viktigaste aspekten inom astrologi, planeter och deras styre över vissa tecken.

De påverkar på ett visst sätt människor, och i detta avseende borde de vara huvudpositionen för analyser av ett visst stjärntecken.

Idag vill vi tala mer om Gemini Zodiac-tecknet och dess härskande planet – Merkurius. Det är härskare över både Tvillingarna och Jungfru, och direkt kommer vi att säga att dessa två tecken är helt olika, oavsett deras gemensamma planetariska härskare.

Denna planet rör sig runt Zodiac mycket snabbt, så det är i vägen runt solen framför oss, så det verkar som om det rör sig bakåt. De tre retrograderade Merkuriusperioderna tillåter oss att se våra framsteg och sätta lite kaos i planer.Kviktsølv är planeten som har varma yttre och kalla insider och dubbla natur, dess cykel är kort (ungefär som solen, men också kortare), tiden går framåt, och ofta och bakåt, eller är dess retrogradslag oftare än i andra .

Läs allt om denna planet på astrologiska termer och se hur det påverkar Tvillingarna.

Bra inflytande

Så de människor som styrs av Merkurius planet är mycket snabba och starka, är benägna till god improvisation – så till exempel för Gemini-människor är detta en fantastisk improvisation som ses genom kommunikation som är deras stora styrka och för Jungfrufolk är organisation med hjälp av information.

Tvillingfolk måste tala sitt sinne, måste uttrycka vad de känner genom kommunikation och de tror verkligen att detta är det bästa sättet.

Vi kan också säga att Mercury gör Gemini-människor variabla och instabila i någon mening, men säkert de som är uttrycksfulla och intelligenta.

Å ena sidan är de sällskapliga, kommunikativa och redo för underhållning, medan å andra sidan Tvillingarna är tänkta, allvarliga, oupplåtna och till och med obeslutna. Men faktum är att Gemini-människor kan anpassa sig till livsmiljön, varför det är underbart att känna dem.

Ibland är de upptagna med alla aspekter av sinnet – de har behovet av att använda sina sinnen inte bara för idéer utan också för att utforska världen runt dem. Dessa människor måste växa och utvecklas, och i denna mening slutar de aldrig att leta efter svar och lära sig.Så dessa människor leds av sin härskare, Merkurius – planeten som presenterar kommunikation, skrivande och lärande. De är kär i ord och gärningar, så du måste sätta fingret på pannan om du vill hålla jämna steg med sådana nyfikna människor, de vill veta allt för att se med sina egna ögon.

Nästan allt om världen är fascinerat för dem, och dessa varelser har en känsla eller uppfattning att det inte finns tillräckligt med tid att uppleva och känna allt de vill se.

Du kan se på dem som de människor som är som barn som verkligen är fascinerade av allt som kommer i deras sätt, och den här livsglädjen är fantastisk.

Dåligt inflytande

Denna planet rör sig snabbt, vilket ibland betyder att Gemini-folks uppmärksamhet är mycket kortlivad. De skapar ett projekt, avslutar inte det och de kommer till det nästa utan att titta tillbaka.

De är energiska, men de slösar bort den energin för vissa saker som inte är viktiga men är bara intressanta för dem vid en viss tidpunkt och ingenting mer.

Istället för att tvinga sin energi till just område vill de vara överallt och göra många saker, men det är inte alltid en bra idé och leder dem inte till framgång.

Dessa människor är intelligenta, men samtidigt kan de vara mycket listiga ibland kan förstöra allt omkring dem – de kan förstöra sin position i sitt arbete, men också interpersonella relationer i livet.

Eftersom deras härskande planet rör sig snabbt har dessa människor en oförutsägbar stämning som är varierad och kan också tröttna på sin miljö.

Dessa människor lovar mycket men uppfyller aldrig vad de har lovat tidigare, och det är därför människor ofta ser dem som icke-pålitliga och själviska människor.

Tvillingfolk är beräknade och listiga och döljer ofta rädslan för misslyckande; de flesta av tiden är de upptagna med några stora planer, så på samma gång, de startar flera jobb, även om de vanligtvis inte kan fullfölja ens ett.

I kärlek är de ofta rationella för att skydda sig mot eventuella besvikelser – det betyder att de döljer sina känslor och sällan öppnar sig för älskare.

Kärlek

Tvillingfolk är alltid, eller för det mesta mycket roliga och redo för en intellektuell utmaning, de är faktiskt verkligen bedårande och eldiga älskare.

De är kommunikatörer, och i den meningen är samtalet som föregår kärlekspelet lika viktigt som själva fysiska kontakten.

När de kan hitta någon som kan prata med och någon som kommer att följa sin takt, finns det inget mer de inte är ett hinder.

Tvillingarna är alltid redo att flirta, och de kommer att spendera mycket tid med olika älskare tills dessa passionerade människor hittar rätt som kan matcha dem med både intellektuellt och någon som har liknande energi som de gör. Och även om de är otåliga människor vet de hur de väntar på kärlek, och i denna mening hur de väntar på rätt sak.

Om den kärleken kommer på senare år av deras liv, har de inga problem med det, ännu mer; det kan vara den bästa lösningen för Tvillingarna.

I kärlek måste dessa människor känna spänning, mångfald och passion för att vara helt nöjda. När Gemini-människor hittar den perfekta partneren kommer de att vara lojala och hängivna.

Så, som vi har sagt, gör planet Merkurius (en snabbflyttande och energisk planet som är styrande för all kommunikation) dem mycket vänliga i alla avseenden. De flesta av tiden älskar de att vara med sin familj och vänner, men samtidigt älskar de att ha lite äventyr i livet.

Endast de vänner och älskare som är lika intellektuella och som älskar mångfald kommer att hitta ett gemensamt språk med Gemini-människor.

De gillar att prata och förstås, så en av de egenskaper som krävs för andra människor är god kommunikation och djup förståelse, de hatar dumma samtal och tomt samtal. Allt måste ha en mening.Påverkan i andra frågor

Kvicksilver representerar förmågan att resonera, sinnet och hur vi kommunicerar.

Kviksølv representerar i horoskopet förmågan och behovet av vår kommunikation, graden av intellekt, hur vi tänker, hur vi talar. Han påverkar till och med vanlig skicklighet, ta reda på vardagliga saker, vrida, flytta, köra, hur vi beter oss i trafiken.

Kviksølv är en planet som hänvisar till intellektet, kommunikation, tal, skrivande, resor och barn – och i Gemini Zodiac-tecken kan det uttryckas genom instabilitet, men också tankens hastighet. Dessa människor uppvisar också stora retoriska förmågor.

Så många yrken som dessa människor väljer är kopplade till prat och kommunikation, kanske media och marknadsföring.

Det mest lämpliga jobbet för Gemini-människor är det som stimulerar intellektet; de är uppfinningsrika och riktar ofta till att lära människor. Det är väsentligt att jobbet det handlar om är dynamiskt och utmanande så att det inte finns utrymme för tristess.

Kviksølv är planeten som framgångsrikt hanterar kommunikation och alla typer och former av entreprenörskap, samt talförmågor – dess domän är intelligens, analytiskt tänkande, verbalt uttryck och handel. Och Gemini-människor finner betydande framgångar i hela detta yrke om de bara fokuserar sin energi på den.

Sammanfattning

Kviksølv är känt inom astrologi som en dubbel planet som påverkar nervsystemet, armar, axlar, cervikals ryggrad, språk, förståelse och tolkning.

Människor som har starkt kvicksilver i horoskopet är vanligtvis smarta, nyfikna, gillar att skaffa ny kunskap, att utforska och särskilt vilja läsa.De kan kallas bokmaskar, men på det mest positiva sättet som möjligt eftersom de har många idéer för verklighet åt de inte bara drömmare.

Retrograd Merkurius visas en gång vart tredje år när det ändrar vägens riktning, och då finns det oftast problem inom kommunikation, teknik, resor och jobb.

Om Merkurius dominerar födelsetabellen, liksom för Tvillingarna, betyder det att de troligtvis är kommunikativa och uttrycksfulla personer.

Så Mercury gör Tvillingarna mycket direkt, analytiska, intelligenta, kritiska, ibland diplomatiska, men alltid vältaliga och roliga.

Det talar om tid, om anslutningar, och det sägs också att denna planet korrekt visar bilden av Gemini Zodiac-tecken, Zodiacs primära kommunikatör.

När Merkurius går obemärkt (retrograderad), det vill säga nervösheten i varje Tvillingarnas själ och deras brudgummar, finns det inget slut och inget sinne. När Merkurius går direkt, slår de sig ner och går skickligt på väg.

De kommer inte ihåg det onda, i allt de gör, de är fantasifull, har ett fantastiskt minne, men när vi talar om deras mörka tvilling kan de vara perversa, onda och alltför känsliga.

Show Buttons
Hide Buttons