Taurus planet: Stjärntecken och horoskop

Taurus planet: Stjärntecken och horoskop

Taurus planet

Taurus planet

Tiden och klistra in där vi lever inför några nya regler för beteende, vi är ganska upptagna och letar efter användbar information för att uppfylla våra livsmål eller drömmar.

Universell social utveckling och modern vetenskap har till uppgift att äntligen bestämma universum och vår plats i det, då, vilken inverkan planeterna och kosmos har på vårt öde. Och denna inverkan är verkligen magnifik och unik.

Som vi har sagt och som ni kanske redan vet påverkar planeter infödda diagram, men deras huvudsakliga påverkan kan ses exakt i kännetecknen för varje stjärntecken, eftersom alla tillhör en eller till och med två planeter, och utvecklar egenskaper därefter.

Varje tecken på ett horoskop har sin egen härskande planet som uppvisar dess egenskaper, och som vi har sagt är vissa under påverkan av mer än en planet.

Men detta är inte det enda överraskande här, och vi kommer också att nämna att det är möjligt att två helt olika tecken är under påverkan av samma planet, som till exempel Taurus och Vågen Zodiac-tecken.

Venuscykeln liknar solen, och det tar ett år att starta om igen efter den perioden

Idag kommer vi att ägna vår medvetenhet åt den kärleksfulla planeten, Venus, eftersom det är härskaren av ett Oxe-tecken. Läs allt om denna planet och dess påverkan på dem som tillhör detta jordiska tecken.Bra inflytande

Venus är en planet av kärlek, och detta är något som majoriteten av oss redan vet, det är planeten som är kopplad till saker som är vackra och kärleksfulla. Som Taurus-härskare är Venus här den aspekt som driver dessa människor mot skönhet och kärlek, men i fallet mot njutning på något sätt. Detta är deras sanna natur, och allt måste korreleras med detta postulat.

Konst, hedonism, kärlek och estetik är dess viktigaste funktioner i livet för de människor som är födda i Taurus-tecknet. I Vågskylt som också styrs av Venus uppvisar det liknande egenskaper, men eftersom det är ett lufttecken strävar det efter frihet och dess inriktning är mot kompatibilitet och harmoni.

Så, Taurus-tecknet är det som kommer att visa kärlek här genom alla segment, men de är mer baserade än kanske vågafolk.

Dessa människor är framför allt mycket kraftfulla och pålitliga, och de riktar sig till att plocka frukterna av deras hårda arbete eftersom de är mycket ambitiösa för den delen. De uppnår ofta allt de vill ha vad som helst – arbete, kärlek och allt däremellan. De har förmågan att rikta sin energi till det mål de vill ha.

Oxen människor är under påverkan som kommer från gudinnan Venus och i denna mening anses de vara älskare av allt som är bra och vackert. I praktisk mening innebär detta att de kommer att omges av materiella nöjen som de kommer att få så länge de kan.

Vi måste lägga till, och detta är ingen överraskning att Taurus-folket är mycket sensuella och taktila – alla som är nära dem måste veta att beröring är ett av de viktigaste kommunikationsverktygen som de använder och att de vill användas på dem.De är stabila och konservativa, och framför allt är dessa människor de mest pålitliga människorna, du någonsin kommer att träffa. De är väldigt kreativa och tycker om det faktum att de gör saker med sina egna händer – det här kommer från att beröra deras älskare till att skapa lite konst, till exempel. Så, effekterna av Venus är tydliga som det kan vara.

Dåligt inflytande

Envishet är ett drag som gör det värre till slutet i livet för de människor som är födda i tecknet Oxen för att hålla allt i linje med normerna. Och deras standarder är mycket höga, ibland till och med otillgängliga.

Oxen människor är under påverkan som kommer från Venus, och de är väldigt skonsamma, men samtidigt är de så envisa, även när de har fel.

De försöker att inte bli arg så ofta, men när deras raseri kommer upp till ytan, liknar det verkligen ett vulkanutbrott.

En av deras brister är att Taurus-människor kan vara långsamma, de gillar att göra saker på sitt eget sätt och ibland vet att du är lite lat i att utföra uppgifter och jobb. De är materialistiska, och deras pengar är mycket viktiga – ibland för viktiga, och allt kommer från behovet av att vara omgiven av fina saker.

De lägger mycket på skönhet och kan överväldigas av utseendet – detta är också en extremitet att de inte behöver gå.

I slutändan kan Taurus-folket vara besittande och avundsjuk, även om deras älskare aldrig kommer att känna igen det; dessa sensuella varelser kan vara otro.

Kärlek

Venus är följeslagare till allt som är vackert i denna värld, och Oxen människor är i mitten av detta “allt”. Venus är planeten som förkroppsligar allt vi älskar i livet, kreativitet, skönhet, konst, harmoni, etc.

Eftersom Venus är deras härskare återspeglar de skönheten i konst, smycken och mat – till skillnad från Vågen, det är också under Venus-regimen; de är mer sofistikerade för att säga det mildt.

Med Oxen människor, som sin älskare, måste du vara beredd och tålamod. För en extremt sensuell Oxe, som vi har sagt tidigare, är beröring det viktigaste eftersom det är den form som väcker dem mest.

För en partner hittar de ofta människor från samma sociala miljö som kan svara på deras intellekt och önskan om ett mer bekvämt liv.

I kärlek, förutom andra saker, visar dessa människor ofta tillgivenhet genom gåvor och materiella saker.

Och i allmänhet för alla Taurus-människor är hemmet som centrum för säkerhet och kärlek mycket viktigt, liksom familjevärden. De kommer att göra allt för att skydda människorna de älskar.

Det som skiljer dem är deras skarpa intelligens och ett gott sinne för humor. När de väl fått förtroende för någon vet de att det förhållandet verkligen kan pågå under livstid. De är alltid redo att ge en hand till vänskapen om de inte kan vara någons älskare. Faktum är att många vänskap och kärleksförhållanden börjar redan i barndomen i Oxens liv.Påverkan i andra frågor

Venus är en planet av kärlek, skönhet och kreativitet; det är planeten som stimulerar konst, romantik och generellt lyckas. Så i många fall har människor som är under dess regel lite bra i sina ansträngningar.

När Venus styr människor är de tilldelade en fin yttre, de är extremt attraktiva, men sällan när de inte har materiella varor – ofta dras de till ”guld” till saker som lyser eller lyxigt på något sätt. Detta är anledningen till att Taurus-folk inte har något emot hårt arbete eftersom de vet vad som är deras belöning – ett säkert liv i lyx och rikedom.

Stabilitet är nyckelordet för Taurus-folket, och de motiveras ofta av frasen ”Jag måste ha”. Oxen människor älskar pengar och tvekar inte att arbeta hårt för att tjäna dem. På jobbet är de pålitliga, tålamodiga och grundliga. När du fokuserar på ett projekt kommer det att ha fastat det ordentligt. Men komplex kan det vara eller så länge det varar.

Känslan att dessa människor har sitt eget värde är en enorm motivation för dem, liksom kärleken till belöningen som uppstår från värdefullt och hårt arbete. Av en anledning gillar de att vara omgivna av materiella varor, god mat och lyx som erbjuder liv, deras arbete är viktigt. Detta är sättet att uppnå målet och tjuren är alltid medveten om.

Sammanfattning

Venus styr konst, skönhet och kärlek. Som vi har sagt i de föregående avsnitten, mer än en. Detta är planeten som flyttar in i zodiaken i 11 månader, men på två år har den en sträckningsperiod som är retrograd och kan pågå i nästan två månader. Detta har också sin egen känsla för alla stjärntecken och även de som styrs av den.Vad är essensen av denna planet när den ses i livet för de människor som tillhör Oxen människor?

De egenskaper som visar dem är deras behov att bygga eller samla in, men dessa människor är också de som är mycket jordade.

En känsla av något påtagligt i vad man kan njuta av, en hedonism som ofta manifesteras som ren njutning i mat, sex, dryck, lyxiga saker, pengar också.

Människor som styrs av Venus är främst sociala, och vi kunde se detta drag i Taurusfolks liv. Ännu mer tenderar de att vara konstnärliga i allmänhet, men de konster som kräver arbete med sina händer.

De har oftast ett gott temperament och är människor som älskar att röra eller bli berörda. Taurus-folket har en känsla av skönhet, men speciellt för att njuta av njutning, och de kan vara besatta i den här saken ibland.

Såvitt deras brister är de mest framträdande är dessa tre, och de gör sina liv elände om de inte kontrolleras på rätt sätt.

Dessa är envishet, kompromisslös karaktär och besittande natur. Alla dessa brister kan kombineras i ett område eller liv eller kan förstöra delvis del i deras liv. Det viktigaste är att de måste kontrollera sitt humör och aldrig låta sig låta låga instinkter att styra sina liv, eftersom de kan förlora så mycket – vänner, älskare och medarbetare.

Show Buttons
Hide Buttons