Stenbock Planeten: Stjärntecken och horoskop

Stenbock Planeten: Stjärntecken och horoskop

Stenbock Planeten

Stenbockplaneten

Även om vi vet att det finns ett oändligt antal planeter och alla slags föremål i universum, är vårt liv på många sätt kopplat till vårt solsystem och nio planeter plus sol och måne som påverkar våra liv på jorden.

Astrologi använder också detta som utgångspunkt, och utan planeter kan det inte finnas horoskop – det är alla sammankopplade planeter mellan varandra och med människor genom deras personliga horoskop.

Idag undersöker vi livet för de människor som är födda i Stjärntecken Stenbocken, så vi vet att deras härskande planet är Saturnus.

Stenbock är det tionde tecknet på zodiaken – och planeten Saturnus som är ansvarig för dem är en av planeterna som ger en fascinerande inblick i deras liv, och den kan ha en annan inställning till dem.

Det är en sak till som vi måste nämna här, Saturn är härskaren över två angränsande skyltar, Stenbocken och Vattumannen, och det är den olika strategin som vi talade om. Det tar ungefär 28 år för Saturnus att gå igenom Zodiac-cykeln, och i varje tecken är den ungefär två och ett halvt år gammal.Vi säger att dessa två stjärntecken är så olika att det är nästan omöjligt hur dessa två kan ha samma linjal, men faktum är att de representerar samma mynt men de olika sidorna.

Saturnus är en Guds tid, och när tiden går och hanterar många saker har Stenbockarna tid att växa eller bo på samma plats.

Han är tidens härskare, vilket är en relativ term – han har möjlighet att bli starkare, desto bättre och fastare.

Läs mer om detta stjärntecken och dess egenskaper.

Bra inflytande

Stenbockar som är naturligt långsamma och seriösa, och när tiden går har de möjlighet att bli starkare i livet, så det viktigaste är att dessa människor verkligen har chansen i livet att bli bättre i livet, även om den förändringen kommer efter många år.

Men planeten Saturnus gör Stenbockarna mycket tålamod, resursstarka och disciplinerade – de kan verkligen göra sitt liv framgångsrikt. Särskilt i deras livsplan. I detta avseende är Stenbockarna mycket framgångsrika och ambitiösa; de har tydliga mål i livet och vet hur de kommer dit.De “kommer dit” genom att använda alla idéer, intellekt och planer som de har, och de har inga problem om den vägen till framgång tar lång tid, Saturn lär dem att vara mycket tålamod. Det lär dem att vänta så länge det tar, och den största motivationen för att uthärda alla problem är visionen om dem som sitter på den plats de känner att de förtjänar.

Som kontrast till Jupiter, en planet som symboliserar expansion, är Saturnus en planets begränsningar. Det lär oss på så många sätt att möta vårt ansvar och aldrig fly från dem. Så disciplin är nyckeln till Stenbockens människor och deras beprövade sätt att lyckas.

Saturnus är planeten för begränsningar, och den löper under de mörkaste månaderna på året – detta gör Capricornas folk så allvarliga när de söker sin plats under solen.

Stenbocken är ett tecken på status och söker sin plats i världen – och han är det bästa exemplet på personen som frivilligt kommer att ta begränsningar bara för att göra sitt mål sant.

Stenbockar är mycket oberoende människor eftersom de känner till sina förmågor och lämnar därför sällan andra att fullborda sitt jobb. De älskar att göra allt själv – många säger att de är de mest stabila av alla stjärntecken.

Dessutom är dessa människor sanna och lojala vänner som alltid är där för att hjälpa dem som behöver deras hjälp, de är medkännande och tar hand om en vän i problem. Stenbockar kan lyfta alla tillbaka till sina fötter med en fast plan för framgång och inte förvänta sig något i gengäld.

Ibland kan de verka mystiska, men det verkar som om det alltid händer något i hans sinne.

Dåligt inflytande

I någon annan introspektion där vi talar om negativa egenskaper som är kopplade till dessa människor, måste vi säga att de är pessimister, kritiska till punkten passiv aggression, kan vara mycket själviska och kyniska gentemot andra människor, även de som är nära dem.

Stenbockar sätter ofta sin verksamhet och sin karriär i framkant, innan allt annat, innan interpersonliga relationer och alla “små” nöjen, de vill vänta på den stora saken så ofta de kan. Social och affärsstatus är mycket viktig för dem, så de är ofta besatta av framgång och gillar att dominera.

Stenbockar är konservativa och envisa, och deras sinne hanterar ofta sina hjärtan, och hur kan du vara logisk i hjärtats frågor.

Dessa människor skar också undan diskussionerna och kan gå in i felberäkningar, så de drar många felaktiga drag i livet.

De har problem med att uttrycka känslor och istället för att visa känslor, analysera dem eller återgå till tidigare misstag. För att undvika besvikelse, dra in i deras värld där lite får tillåtas att inspektera – detta är ett säkert sätt på återlämnad och kallhet som de är benägna att. Komforten är i detta fall affärsframgången som matar dem när de faller.

Kärlek

Dessa människor kan vara mycket passionerade och gillar fysiska detaljer men är inte alltför känsliga (när de tittas utifrån). Det betyder att de har förmågan att älska, men samtidigt är de inte benägna att romantiska gester och visar dessa känslor, de föredrar att dölja dem.

De är under påverkan som kommer från Saturnus, och det betyder att de djupt längtar efter kärlek, men det tar tid att visa det eftersom de har svårt att lita på en annan person.

Det viktigaste för deras älskare är att visa Stenbockens människor hur mycket de beundrar och gradvis vinna sitt förtroende.

När de är förälskade kan dessa människor vara väldigt trogen, förmodligen de mest trogna av alla horoskopiska tecken. Under deras mystiska och mörka natur slogs den romantiska linjen samman med sensualitet – denna sida av deras karaktär är helt dold för andra, och när den upptäcks lockas deras älskare av sin omvandling! Tålamod och förtroende är avgörande för ett folk som är födda i Stenbockens tecken.

De verkar tråkiga från många människor eftersom de har ett strikt organiserat liv och inte gillar när något stör det. Eftersom de är tillräckligt för sig själva tolkas stenbockarna som kalla människor.

Men de är inte så kalla som de ser ut; de vill bara göra allt för sig själva.Påverkan i andra frågor

Deras härskande planet Saturnus är planeten för disciplin, ansvar, all vår rädsla – på något sätt kan dessa människor göra sina drömmar till verklighet bara genom att lyssna på deras disciplin och vara ansvariga.

Dessa människor är ledande när det gäller att leda sitt team till framgång, och de vill alltid klättra på affärsstegen och vara de bästa de kan.

Stenbockarna har verkligen en bra känsla för tidpunkten och hanterar den mycket effektivt. De är fantastiska arrangörer som är ovanpå alla andra saker är kreativa, men inte spontana som de kan acceptera. Tack vare den här funktionen hanterar de skickligt tid och har bra idéer för att genomföra en plan för att fungera.

Saturnus barn, Stenbockarna är bra och kloka investerare eftersom de ser långsiktiga ut och vet hur de ska bedöma vad som är det mest lönsamma – om du vill spara eller investera pengar, ring din vän Stenbock.

De är prydda med melankoli och strikt för att de lever enligt principerna om självdisciplin och ansvar. De utvärderar alla och gillar inte att gå in på något förrän de först ser alla fördelar och nackdelar.

Sammanfattning

Saturnus är planeten som kräver att vi ska undersöka om igen, och i den verkliga balansen, när du sår, kommer du också att bestraffa, men vi förstår ofta inte det på grund av det begränsade medvetandet som är eländigt i förhållande till vår omedvetna del.Många astrologer säger att Saturnus är den “negativa” planeten som inte har något gott, men det är inte sant.

Människor med stark Saturnus har en stark ansvarskänsla, de är mycket allvarliga och de gillar ensamhet – eftersom Saturnus är en långsam rörelse, så det är inte konstigt att det sägs att Stenbockar vanligtvis får allt i livet senare och med mer ansträngning än andra tecken.

De kan vara kalla, konservativa, oföränderliga och traditionella; när saker inte går i rätt riktning kan de bli riktigt deprimerade. I mellanpersonliga relationer agerar Stenbockar diskret och är benägna att ensamhet, men de agerar alltid styva, introspektiva.

De kan vara avundsjuk, materialistiska, men väldigt praktiska och stolta samtidigt, och vi tror att de inte borde bedömas, de är bara människor.

Hos dessa människor finns det rädsla för att något kommer att sluta eller göra det ordentligt. De har ett starkt behov av att kontrollera sina liv och sin miljö, som ibland reflekterar på en persons liv.

De tror att de kan ordna och ordna livet för andra människor, vilket de kan göra, men människor betraktar dem ibland som inkräktare på grund av detta.

Enligt dem finns det bara två sätt att handla, bra och dåligt, och på grund av detta har vissa stenbock smala förståelser, de är envisa och håller inte med andra.

Show Buttons
Hide Buttons