Skorpion planet: Stjärntecken och horoskop

Skorpion planet: Stjärntecken och horoskop

Skorpion planet

Skorpion planet

När du kommer till en välkänd astrolog och när han tittar på ditt födelsediagram, kommer han vanligtvis att titta först på positionerna och aspekterna av planeterna som styr ditt födelsediagram, och den viktigaste bland dem är linjalen för ditt stjärntecken .

Det här är planeten som talar om allt du behöver veta om dig själv, varför är du på ett sätt du är, varför gör du vissa val i livet osv. Det kan ses som orsaken till många saker relaterade till dig.

Så, till exempel, om du befinner dig i horoskopet, Väduren eller Scorpio Zodiac-tecknet, “styrs” du av två planeter, Mars (handlingsplan, sexualitet, sport, någon aktivitet och till och med konflikter) och Pluto (förnyelseskraft) , karaktärstyrka, ofta aggression, ambition och ibland mörker).

Dessa två kombinerade visar en personkaraktär och allt som följer med det – det visar personlighet, och i denna mening är många kombinationer möjliga.

När vi redan talar om skorpionfolket kommer vi att säga att deras härskande planet Pluto är planeten som är ansvarig för den fullständiga energin på vår planet Jorden.

Det är planeten som pekas på förnyelsen, den är relaterad till alla ockulta saker, sexualitet och varje allvarlig omvandling vi har i våra liv – och det är i sitt kraftfullaste tillstånd, i Scorpio Zodiac-tecken.Bra inflytande

Scorpio-människor är de som är under Pluto-regeln, och därför är de väldigt modiga, intuitiva och analytiska – alla deras rörelser i livet är mycket beräknade, anpassade efter deras personliga behov och önskningar.

Även om dessa önskningar är mörka och hemliga, kommer de att hitta ett sätt att uppnå dem; naturligtvis kommer de aldrig att skada någon i den processen, åtminstone inte medvetet. Men om de gör det kommer de aldrig att visa att de är ledsna.

Dessa människor gillar att hålla saker under deras kontroll, och verkligen lurar ut när de känner att de tappar det; ännu fler Scorpio-personer är de som är otroligt attraktiva, även om de inte är konventionellt vackra.

De är utan tvekan passionerade, försiktiga och med beslutsamhet kommer att undersöka tills sanningen kommer fram – detta kan vara deras huvudfokus i livet, de hatar lögner och tror verkligen att sanningen kan befria oss.

Kanske kommer de inte att uttrycka mycket och visa känslor, men vara säkra på att stora saker händer under ytan – Pluto, trots sin avstånd och till och med kyla ibland, döljer en sann eld inne, och de kan verkligen vara passionerade människor, inte bara i kärlek, men i andra frågor.

Scorpios är utmärkta ledare som sätter sig i den positionen eftersom de alltid är medvetna om situationen, och det är särskilt framträdande i deras förmåga att vara resursstark. Inte många saker kan överraska Scorpio-människor, och det är en fantastisk sak att ha dem nära.Dessa människor älskar att leva livet på ett sätt som de upplever och uttrycker känslor så mycket de kan, och det är inte som om de gömmer dem för att de är rädda, utan mer för att allt är en del av deras spel.

Även om känslorna är mycket viktiga för skorpionen, visar de dem annorlunda än andra vattenmärken, oftare gömda i bröstet.

I alla fall kan du vara helt säker på att Scorpio-folket kommer att behålla dina hemligheter, oavsett vad de är, och det spelar ingen roll hur mörka de kan vara, Scorpios kommer att förstå dig.

Dåligt inflytande

När vi talar om negativa drag som kan ses i Scorpio Zodiac-tecken som styrs av planeten Pluto och vi måste säga i början att denna planet ger dem en något humörig personlighet.

I interpersonliga relationer är Skorpiofolket väldigt svartsjuk, envis och hemlighetsfull – det betyder att de kommer att försvara sin tro fram till slutet, de kan vara svartsjuk om andra är bättre än de är, och vad de än gör, måste det vara hemlighetsfullt, de är mycket privata människor som på andra sidan vill veta så mycket de kan om andra människor.

Deras mystiska beteende är ibland svårt att ta reda på, varför miljön kan uppfatta skorpionsfolk som ensamma, och de kan vara precis så.

Även om de kan agera likgiltiga, märker de allt, men visar sällan vad de verkligen känner – Skorpionarna älskar imponerande vilja eftersom de känner att de alltid har rätt. Naturligtvis är de inte det, men de kommer envist att säga att de är det, även om allt pekar på en annan riktning.

När någon provocerar Scorpios vet dessa människor att de är väldigt obehagliga och sarkastiska och glömmer aldrig förolämpningarna, ännu värre kan de vara de som kommer att förolämpa andra direkt.

I värsta fall kan Scorpios vara listiga, arroganta, skrytande och benägna till intriger och laster, avundsjuka, besittande och vinkande.

I vissa fall kombineras alla dessa drag mer eller mindre, och i andra fall finns det bara en av dessa brister som är mycket framträdande.

Kärlek

Skorpion är det mest sensuella tecknet på alla Zodiac-sjunger – människor som styrs av planeten Pluto är oerhört passionerade och alla former av intimitet tas mycket på allvar. Vi säger inte att de inte är roliga att vara i ett förhållande, men vi säger att de anser känslor mycket på allvar.

De väljer älskare mycket noggrant, och i detta avseende är de kvaliteter som krävs i varje partner intelligens och ärlighet framför allt andra.

Mycket av förspel händer utanför sovrummet, i form av konversation och observation – även om deras passioner vill kasta dem rätt på scenen kommer de att stanna upp och observera så mycket de kan.

När de väl är förälskade är de hängivna och lojala till slutet, de tar alla förpliktelser i kärlek med det största möjliga ansvaret, det kan inte tas något lätt.

Samma tillvägagångssätt kräver Scorpios av sina älskare, utan något undantag.

Men de är mycket försiktiga i förhållandet, ibland tar det lång tid att gå för att bygga förtroende och respekt för partneren – men vi försäkrar dig att det är värt att vänta på att Skorpionen ska vara din älskare.

I den meningen har de mycket att erbjuda som människor, och när de misslyckas efter en relation kan de dra sig riktigt snabbt. Det handlar om Pluto och dess kraft för föryngring.

Påverkan i andra frågor

I arbete och andra frågor i Scorpio-människors liv kan de definieras med termen önskan och vilja. I detta avseende är skorpionsfolk symbolen för ledare och verkliga arbetare som kan få allt att se ut som fantastiskt.

Även om deras idé floppar, lider de aldrig länge, lyckas de resa sig upp från askan och göra saker fantastiska igen, med den nya idén.Scorpios är fantastiska när det gäller att hantera saker och människor, lösa problem och skapa idéer – när dessa Pluto-barn sätter sina mål, finns det ingen stopp tillbaka, det finns inget att dra tillbaka.

Dessa människor kommer bäst att lösa uppgifterna som kräver ett vetenskapligt och genomgripande tillvägagångssätt eftersom det fördjupas i saken, och om de dyker djupt in i frågan tror vi att Skorpioner kommer att bli det bästa av det bästa i det.

Deras förmåga att fokusera med beslutsamhet gör dem mycket kapabla chefer, teamledare, och det som skiljer dem är deras förmåga att skilja känslor från jobbet, de är inte benägna att göra affärskvänskap, de föredrar att göra jobbet bra.

I slutändan måste vi tillägga att det är obligatoriskt att respektera alla relationer och allt som är kopplat till deras arbete. Det måste ta vägbeskrivningar på båda sätten (Skorpioner mot människor och människor mot Skorpion) och som en respekterad arbetare och som någon som respekterar andra.

Sammanfattning

Pluto är en undermedveten planet, härskaren över underjorden och symbolen för döden – men detta betyder inte att de som styrs av Pluto är mörka människor som är fascinerade av döden.

Detta kan betyda så många saker, bland dem kan vi säga att Skorpioner är fascinerade av livet och kan mogna ta itu med några svåra problem.Detta är deras förståelse för livet, och i den meningen avskräcker människor inte skorpion från negativa saker och till och med smärta i livet, de känner att allt detta gör dem rika och bättre.

Pluto och dess ämne, Skorpioner, representerar tecknet på transformation och den identitet som ger dem möjlighet för födelsen av saker som är nya och meningsfulla i världen.

Denna planet upptäcktes 1930, och mytologin säger att den är andra världens gud, dödsherrens. Detta är den manliga planeten, den styr den underjordiska världen och den har energin som hjälper till att avslöja misstag och orättvisa. Det återställer goda idéer, och det är så meningsfullt när vi tittar på Scorpio-människors liv och arbete.

Pluto ger Scorpio människor, bland allt annat, dessa drag – de är gåtfulla, dumma, likgiltiga, omoraliska och obscana ibland, men de är alltid passionerade.

I slutändan är Pluto planeten som är ansvarig för förändringar, eftersom den långsamt rör sig – Scorpios kan ses som lugna och med “coola” beteenden, och du kommer att känna igen dem genom avgörande utseende.

Folk säger ofta att Skorpioner är hårda, förmodligen för att de förstår universums regler väl – eller hur vår värld fungerar på något sätt.

Scorpios är stora ledare eftersom de är mycket hängivna till vad de gör. Det ligger i deras natur att skapa ett brett spektrum av förändringar med sina banbrytande idéer.

Show Buttons
Hide Buttons