Oxen Kvinna: Vad betyder mitt stjärntecken?

Oxen Kvinna: Vad betyder mitt stjärntecken?

Oxen Kvinna

Oxen(Taurus) Kvinna: kärlek, kompatibilitet, personlighet, bästa patner, drag

Horoskopet kan avslöja så mycket om människors karaktärer och att veta vad som är en person i stjärntecknen kan svara på många frågor om någons karaktär. Och samma sak är när vi tittar på människors beteende i kärlek och mellanmänskliga relationer.

Tauruskvinnan har en praktisk anda, letar alltid efter säkerhet i livet. På något sätt är det viktigaste för henne säkerhet, både materiell och emotionell.

Hon är den som har “saken” som alla kvinnor ska ha – den perfekta attityden eller karaktären, och som inte kan definieras och upphöjas kvinnlighet som inte kan döljas.

Tauruskvinna undviker dock att visa sitt humör, eftersom hon i livet strävar efter balans och säkerhet. Hon älskar naturen och vill mest av allt bo i en trevlig och färgstark miljö. Han är ingen äventyrare och gillar inte att lita på. Det fungerar bättre i rutin och enhetlighet, och kräver därför nästan aldrig stora livsförändringar.

Men oavsett vilken erfarenhet hennes liv medför, lär hon sig snabbt av dem och kommer inte att upprepa samma misstag två gånger.

Ännu mer är hon den som aldrig ger upp kärleken, och i tider när Taurus-kvinnan är ensam i sina tankar med någon, livnär hon sig på längtan, hon måste känna sig som en kvinna, eller hon känner sig inte frisk.

Vi kommer att försöka leta efter mer intressanta detaljer som hjälper dig att lära känna denna intressanta kvinna.Bra drag

Kreativiteten och konstnärliga förmågan hos kvinnor som tillhör Taurus stjärntecken är mycket uttalade, och när alla tänker i samma riktning för att lösa problemet kommer hon att hitta en helt annan inställning. Det är lätt för henne eftersom ett rationellt sätt att tänka är i hennes blod. Det är just detta som skiljer henne från alla andra. Hon är den mest framgångsrika i jobb som kräver kreativitet och oftast sådana jobb och val.

Tauruskvinnan är den som är bestämd och ihållande i sina mål, och under den processen är hon den som kommer att vara konsekvent och realistisk. Längs sin personliga väg är hon väldigt stabil och kompromisslös människa som är mycket sensuell när det gäller interpersonell kommunikation. Hon vet hur man gör vad hon behöver göra, och hon är verkligen inte rädd för att ta risker eller leda andra. Hon är ihållande när situationen kräver det, men hon har inget emot när någon annan tar över ledarskapet, särskilt om det är en känslomässig partner.

Människor som är runt henne kommer att njuta av, är ett fäste, hållbart, tolerant och envis när det är nödvändigt. Hon är också den som är ansvarig mamma, hustru och medarbetare som är omtänksam och kan ha alla livets trådar i sina händer, fast och kompromisslöst.

Men hennes största styrka ligger i de två vinnande egenskaper som Taurus-kvinnan har – känslighet och tålamod. På något sätt är hennes natur mild, men det betyder inte att den här kvinnan kan manipuleras – det finns många solida åsikter som knappast kan förändra mycket – och om någon försöker “testa” sina gränser, kommer det att väcka hennes eldtemperament .

I slutändan är det kvinnan som är stark, förförisk, fokuserad – allt detta beskriver en Tauruskvinna.Dåliga drag

Taurus-kvinnan har många dåliga drag, men de förändrar inte det faktum att kvinnan är fantastisk. Hon är ofta rädd för att skilja sig från situationer eller saker som har blivit hennes vardagliga och bekanta, även när hon slutar hitta dem intressanta och aktuella. Återigen är hon den som lever för stabilitet och vanliga och säkra saker som får henne att känna sig trygg och där hon kunde styra och vara drottningen på sitt fält.

Ibland är Taurus-kvinnan alltför pekad mot materiell vinst och även om hon inte behöver vara besatt av pengar, men hon strävar alltid efter rikedom och komfort. Detta kan bli en besatthet som kommer att styra hennes värld, och till och med hennes känslomässiga liv kunde ses genom detta perspektiv. Taurus-kvinnans kärleksförhållanden är som ett företag: hon söker inte tid med en partner som inte förstår innebörden av ansvar och fast lojalitet.

Vissa kanske ser detta attribut som en negativ orsak att hon kan verka som en person som är mycket styv och kompromisslös, och ingen älskar detta.

Kärlek

Tauruskvinnan måste älska någon, och hon riktar sin kärlek främst till familjen, lite mindre mot vänner, till vilka hon är behållen i djupet av sin själ, även om hon har överflöd. Hon lägger mycket på sin skönhet och kan bokstavligen belastas med sitt utseende, hon är väldigt attraktiv, och i kärleksspel kan den här kvinnan vara listig (inte på fel sätt, hon vet bara hur man spelar dessa spel och underhåller älskarens uppmärksamhet).

Taurus-kvinnan är alltid på jakt efter uppmärksamheten, och på något sätt är den här damen mer bekymrad över mäns åsikter, mindre till kvinnor kommer att säga till henne – hon är alltid söt och artig, men inte alltid ärlig i kommunikation. Hon gillar att testa de människor som befinner sig i hennes miljö.

Det är ganska svårt att påtvinga den här damen, men om partner till Taurus-kvinnan lyckas göra det med dyra gåvor och rikedom, bör en romantisk relation läggas till i denna kärleksaffär: Middag med en graciös atmosfär kommer alltid att ge ett stort plus i Taurus-kvinnans ögon, även om även några blygsamma varianter kommer att få ett leende i ansiktet.

Hon gillar bara den ansträngning som hennes potentiella älskare ger henne; hon tycker om när människor försöker förföra henne och visa henne hur mycket hon är värd (mycket, om du frågar Taurus-kvinnan). I kärlek har denna intressanta dam djupa känslor, men så långt intimiteten går närmar sig hon sig långsamt och försiktigt (som allt i livet).

Taurus-kvinnan lockar manens uppmärksamhet på många sätt, men hon är aldrig vulgär och över toppen. Livet är för kort för att tillbringas med måttlighet, och därför, kärleksspelet som Tauruskvinnan spelar med öppna kort, avslöjar för partneren alla hennes avsikter (hon är inte en lögnare, men hon är smart och kommer aldrig att avslöja för mycket till den potentiella älskaren).

För att lägga till några fler saker om den här kvinnan – måste hennes partner bevisa sig vara en riktig man och hon kommer inte ha något emot att ha honom som husbostad (men hon kommer aldrig att tolerera någon som är svag, men om hon ser potential i sin älskare, kommer hon att hjälpa honom att bli en riktig man).

Relation

En sak måste vara tydlig redan från början – Tauruskvinnan har alla kvinnliga egenskaper hos Venus: mildhet, enorm känslighet och både inre och yttre skönhet. Hon är oförmögen att leva i avhållsamhet; hennes erotik är i hennes blod, och ofta kommer hon i en relation bara för att låta hennes känslighet förlora.

Taurus kvinna är en av de mest berömda och unika horoskopiska karaktärerna. I ett förhållande som hon aldrig fuskar är det viktigt för henne att träffa sin partner fullt ut och se till att hon har valt rätt innan hon åtar sig och ingår ett seriöst förhållande. Och när hon engagerar sig är det antagligen för alltid.När hon tänker närma sig en man, kommer hon aldrig att ge upp sina avsikter, och samma fall är med en relation, hon ger sällan upp sina män. Hon träffar först en partner och gillar att lära känna mannen innan hon kommer in i förhållandet; senare låter hon honom kyssa henne, och hennes kyssar är långa, oskyldiga och djupa. Hon förväntar sig att en älskare tar ett första steg för att bli bekant och gå ut, medan hon tar initieringen i sängen.

Kärleken med henne mognar långsamt och har alla aspekter av romantik – hon kan verkligen älska och vara trogen; kyssa har en avgörande betydelse för henne. Tauruskvinnan kunde förlåta sin partner om hon inte upplever fullständig tillfredsställelse med honom; hon kan till och med förlåta otrohet tills hennes materiella säkerhet äventyras.

Hon vinner sina älskare med sin kvinnlighet och lugn; vissa kallar henne till och med en virtuos av ett kärleksspel, som driver tanken som om hon redan hade lärt sig det någonstans. Det här är kvinnan som älskar att bli duschad med gåvor, komplimanger och pengar – hon tror på det gamla talesättet att en man älskar sin kvinna bara när han ”investerar” i henne.

Tauruskvinnan kommer att ångra sig efter långa meningsskiljaktigheter och större besvikelser, som kan läsas i ansikts melankoliska uttryck. I ett förhållande är det denna kvinna som hatar robust erotik; musik, förspel och vin kommer att tjäna bra och inte bara i början av en romantik.

Bästa partner

För kärleksförhållanden, kanske den bästa anslutningen för Taurus-kvinnan kan vara med Jungfru mannen. Anledningen ligger i hans preferens för analys och en mogen livsstil kommer att få Tauruskvinnan att bli lugnare.

Båda dessa människor kommer att söka fred efter många krig som kan ha i livet, och det är anledningen till att denna anslutning kan fungera – både Taurus kvinna och Jungfru man har samma mål, att leva och älska i fred.

En annan partner som kan vara en bra match för den starka och passionerade Oxen damen kan vara gentleman i Zodiac-tecknet, Leo. Han kan vara en fantastisk partner när en kvinna Oxen vill ha kul, att ha ett fantastiskt äventyr och komma ut ur hennes komfortzon. Problemet kommer att lösas om hon bara ringer Leo man – hon kan också lära känna framtida affärsmedarbetare genom det.vän

Om det finns en person som du helt kan lita på, är det Taurus-kvinnan. Om du litar på henne att göra något, kommer hon inte att lugna förrän hon uppfyller det, och till och med hela världen är emot henne.

Tauruskvinnan är den vän som har samma vänner sedan grundskolan. Hon är den som efter år och år har samma vänner. Troligtvis är Taurus-kvinnan den som är den bästa vänen för många människor, de kallar henne alla för bästa i världen, den mest lojala och hängivna vän någonsin, etc. Och det är hon verkligen – hon tar sin vänskap på allvar, vårdar dem och ägnar sig osjälviskt till sina vänner, och hon förblir lojal mot dem.

I gengäld förväntar sig Taurus-kvinnan samma lojalitet från en vän, och i så fall kommer hennes vänskap att vara evigt – med den här damen, så mycket som du ger, får du samma sak i gengäld. För lycka behöver hon inte en horde vänner, hon är ett motto för kvalitet före kvantitet, och det gäller för de flesta områden i hennes liv, inte bara för vänskap. Människor som inte gillar det förut kommer att ignorera det snarare än att inleda en kamp med dem. Hon kan vara en nådelös fiende som kan krossa sina fiender på en sekund, och samma regel gäller för hennes vänner, hon kommer att försvara dem, med alla medel och med sitt hjärta på plats. Hon behöver bara vänner som vet hur man uppskattar detta.

Mor

Det är en sak som vi kommer att säga i början av detta avsnitt som handlar om moderskapen till damen Oxen – hon är den mamman som passar båda – hårt arbete och nöje med sina barn. Men först är det hon som måste se till att allt är okej som berör hennes barn, och sedan kommer hon att eskortera dem till festen.

Oxen mamma är känslomässigt stark och kan hantera mycket stress, och stress och barn går alltid tillsammans. Hon är den som sällan lindrar under press, oavsett om det är ett företag eller en familj. Oftast visar hon inte tecken på upprördhet eller så kommer hon att klaga. Taurusmoden litar på sin styrka och självständighet för att hantera alla problem och hinder som den stöter på i familjelivet.

Taurus-mamman är på något sätt en traditionell men också en äventyrare, så du kommer att se den här kvinnan be sitt barn att lära på söndagar, men också låta honom åka på en motorcykel eller dö hennes hör, något som ingen annan förälder skulle tillåta. Hon försöker för sina barn god utbildning och sätt, att alltid vara i fokus och under sin auktoritet – i gengäld kommer mor att vara deras bästa vän. Så länge barnen inte rusar och ljuger för henne finns det inga problem.

Show Buttons
Hide Buttons