Numerologi 139: Betydelse och Symboler

Numerologi 139: Betydelse och Symboler

Numerologi 139

Om det finns ett nummer som släpper passion och i alla fall inte lämnar likgiltig, är det 139.

Föremålet för alla fantasier och alla övertygelser, 139 framkallar tur för vissa och olycka för andra.

Nummer 139 – Vad betyder det?

För dem som hävdar bibliska referenser är det också synonymt med förräderi och särskilt Judas, den trettonde aposteln.

Så låt oss ta en titt på vad numerologisk vetenskap säger om allt detta …

För det är sant att inom trosfältet har detta nummer 139 inte någon bra press som de säger. I det hebreiska alfabetet är till exempel den trettonde bokstaven ingen annan än den som symboliserar döden!

Kort sagt inget väldigt uppmuntrande! Om vi ​​hänvisar till förmögenhetsföreläggande, är domen inte bättre … så bladet 139 i det berömda Tarot-spelet i Marseille (den anonyma arcane) är ingen annan än den som svarar för döden!

Och i numerologi representerar och symboliserar antalet 139 slutet på en cykel.Så det är inte en riktig död utan bara slutet på en period … och därför början på en annan …

139 framkallar således mycket mer en avgörande övergång än det rena och enkla försvinnandet av något.

Det finns därför en verklig sammansmältning mellan det förflutna och framtiden i en nutid som sedan fungerar som en graviditetsperiod. Nyheten väntar på 139 på alla områden i dess existens.

Detta innebär att dess driftscykler är ganska korta och att dess livsförändringar är tvärtom mycket många. Kärlekslivet för “139” är särskilt ganska kaotiskt i allmänhet. Passion är ofta där men det varar bara en kort tid.

“139” lider inte av det eftersom det i allmänhet är de som lämnar sin partner.

Å andra sidan och till och med omedvetet gör de ofta sentimentala skador kring dem. På det professionella området är detta pressande behov av förändring också mycket närvarande.

Det är därför “139” sällan har linjära och stabila karriärer. De går ofta genom svåra perioder av arbetslöshet men lyckas ändå återuppta sig positivt.

Den andra övergripande aspekten att komma ihåg från 139 är att han lever ett mycket kontrasterande liv. Det finns verkligen inget utrymme för monotoni hemma! Oavsett om det är i lycka eller i olycka är händelserna som följer varandra i dess existens alltid tydliga och har allvarliga återverkningar.

Oavsett om det är ekonomiskt, romantiskt eller professionellt, “139” går igenom alla situationer och alla stämningar. De navigerar alltid mellan misslyckande och framgång med otrolig fingerfärdighet och i slutändan har man intrycket att ingenting verkligen kan nå dem.

Vi är därför mycket långt här från den svarta dödsuppfattningen som nämns ovan! Och i verkligheten är “139” varelser som överfulla av liv och energi och drar alla till sin imponerande virvelvind.Kort sagt, om du vill träffa en partner med ett lugnt och fridfullt liv, undvik “139”!

Evig transformation och successiva förnyelser: detta är det väsentliga symboliska innehållet i numret 139. Och det är förmodligen därför som de infödda i 139 sällan lämnar likgiltiga.

Den hemliga betydelsen

Numret 139 intresserar oss alla och det är därför vi ägnar den här artikeln till den. Det finns verkligen många rykten om nummer 13, legender och hisnande historier.

I många kulturer skulle detta antal likställas med otur. Men vad lär nummer 139 oss enligt numerologi?

Symboliskt är numret 139 associerat med dödets mysterium. När vi talar om döden i den esoteriska eller andliga världen, likställer vi den med en förändring, inte ett slut.

Från en begränsad synvinkel tenderar man att associera döden med något negativt, men ur ett obegränsat perspektiv och sökandet efter livets mening är döden bara en passage för att nå ett överlägset tillstånd.

Numret 139 i numerologi är förknippat med förändringar, oförutsedda händelser eller situationer som vid någon tidpunkt kan anpassas till en “andlig död”, “symbolisk död” något svårt att acceptera, men i de flesta fall är det en väg, en utveckling mot ett tillstånd av bättre förståelse och personlig tillväxt.

Som vi vet har nummer 139 omgiven av en negativ, olycksbådande laddning genom historien, liksom de 139 onda andarna i judisk kabbala.

I olika kulturer har särskild uppmärksamhet ägnats åt denna fråga. Men vad vi vet är att vissa civilisationer som Maya verkligen har betraktat 139 som ett heligt nummer.

Det finns 139 luncher eller 139 nya månar på en årlig cykel, vilket är ganska betydande och i andra kulturer är det ett antal som är förknippade med kärlek.

Det är därför, på ett sätt, den negativa laddningen som vi har förknippat med detta nummer helt enkelt är en missförståelse av hans andliga plan.

Det har funnits flera exempel genom historien som har lett till denna förening.

På fredagen den 13 arresterades Templars mest hederliga order av inkvisitionen under ledning av Philippe IV från Frankrike, vilket orsakade utrotningen av denna order, med tanke på att medlemmarna i denna ordning för att ha anklagats för kätteri torterades och brändes på spelet.

Å andra sidan förknippades grekerna tisdag med mars, krigsguden. Från numerologins synvinkel representerar siffran 1 manifestationen och siffran 3 representerar rörelsen.

Föreningen mellan dessa två siffror ger siffran 4, som representerar kraften som förverkligar och realiserar den gudomliga planen, det är därför det inte i något fall måste förknippas med otur, men som en övergång i alla fall av figurer och karma.

Karma borde dock inte ses som ett straff, utan som en inlärning och befrielse av själen mot dess utveckling och självförståelse.Kärlek

De tenderar till och med att fascinera vissa med sin förmåga att närma sig alla situationer med förtroende. Och det är sant att de lyckas anta nästan allt utan att nödvändigtvis visa sina inre känslor. Det är denna aspekt som de borde ta upp ofta.

För även om “139” tenderar att lysa i samhället är de fortfarande väldigt hemliga och i slutändan ganska blygsamma. Att hänge sig är inte en naturlig sak för dem.

Dessutom föredrar de att begrava några av sina känslor inifrån för att inte behöva uttrycka dem …

Låt oss tillägga att “139” ofta har en överflödande sexualitet. Lojalitet är inte riktigt för dem.

De kan till och med bete sig som riktiga rovdjur på denna nivå. Därutöver ligger dessutom ett viktigt drag i deras personlighet: de har svårt att bli vägrat och har mycket sjuk känsla av frustration.

Det finns därför en liten “bortskämd barn” -sida som snabbt kan svåra de omkring dem.

En utmaning inom detta område verkar nödvändig om de inte vill se sina vänner förångas efter varandra …

Intressanta fakta

Ah detta berömda nummer 139, föremål för all rädsla, fantasier och vidskepelse.

Svårt att veta var denna rädsla går tillbaka, kanske från bibeln med den berömda nattvarden av Herrens måltid som sammanför de 12 apostlarna och Judas den trettonde mannen som symboliserar Jesu lidande, eller kanske det är på grund av den hebreiska bokstaven 139 alfabet som indikerar döden.Kanske fortfarande från antiken när Philippe II från Makedonien tillfogade sin staty till den av de 12 gudarna och dödades kort efter, eller till och med av bladet nummer 139 (den arcane utan namn) av tarot i Marseilles med sin bild av kallen som symboliserar döden .

Det är svårt att säga exakt var denna fobi med numret 139 går tillbaka från.

I numerologi symboliserar 139 slutet på något och början på något annat. Med andra ord “död” av en sak och återfödelse av en annan.

139 symboliserar en viktig förändring, som kan vara i rätt eller fel riktning.

Transformation och förnyelse är det som numret 139 symboliserar i numerologin. 139 är ett tecken på nybyggnation, nya baser och en stor förändring.

I vissa fall kan 139 också uttrycka betydande sexualitet eller en viss aggressivitet.

139

139 är varken bra eller dåligt i sig. Detta kan inleda en mycket smärtsam separering som ett mycket lyckligt sentimental möte, en stor ekonomisk förlust eller en mycket viktig vinst, en stor framgång eller ett bittert misslyckande, en viktig vändpunkt, kort sagt, en stor förändring beträffande personens situation.

Show Buttons
Hide Buttons