Numerologi 120: Betydelse och Symboler

Numerologi 120: Betydelse och Symboler

Numerologi 120

I numerologiska termer symboliserar numret 120 bräcklighet. Bräcklighet på moralisk och psykologisk nivå men också på fysisk nivå.

Många människor under detta inflytande lider ofta av kroniska sjukdomar och i synnerhet av de som kallas ”föräldralösa” sjukdomar.

Nummer 120 – Vad betyder det?

Det minsta vi kan säga är att det inte är en chans att vara under siffran 120s numerologiska inflytande! Vissa sorgliga andar skulle till och med säga att det snarare skulle bli till med ett tungt handikapp …

Men försäkra dig: det finns inget att panikera heller, och oavsett hur stjärnorna påverkar, har människan lyckligtvis alla kort i handen för att leda sin båt på livets slingrande flod …

Detta är sjukdomar som medicinen ännu inte helt har behärskat och som därför är mycket svårt att bota. Som sagt, dessa sjukdomar är inte nödvändigtvis allvarliga även om det är sant att de orsakar verkliga besvär som vi måste ta itu med hela livet.I symboliken på numret 120 finner vi också begreppet livets prövningar. Dessa tester kan vara olika och varierande.

Oavsett om det är på professionell nivå (misslyckanden, uppsägningar, svårigheter att hitta eller hitta ett jobb) eller sentimentala och emotionella (uppdelningar, svårigheter att träffa kärlek, etc.), är de dock övervunna.

Vi kan till och med säga att de hjälper “12” att skapa en verklig soliditet och möta livet med allt större reaktionskapacitet. Kort sagt, efter de svåra passagerna som alla dessa besvär medför, lyckas mycket mer framgångsrika och framgångsrika perioder.

Perioder som “12” vet hur de ska smaka bättre än någon annan eftersom de djupt djup i denna renässansatmosfär.

Allt detta innebär att “12” ofta når sann mognad lite före majoriteten av individerna. Livet har smidd dem snabbare, konfronterat dem med svårigheter och svårigheter de har kunnat möta. De blir sedan snabbare bättre rustade att anta de nya situationer som kommer att uppstå för dem.

Och denna uppenbara soliditet kommer att vara en riktig tillgång, särskilt inom det professionella området där de kommer att kunna vara både mer effektiva och mer pålitliga än genomsnittet.

Därför kommer de också mer sannolikt att komma åt ansvarspositioner.Den hemliga betydelsen

Den andra stora dominansen som vi finner i numret 120 är rädslan för övergivande. Det är därför “12” alltid försöker bli lugna om de känslor som andra har mot dem. Det handlar inte bara om känslor.

“120” har ett permanent behov av att känna sig uppskattad och värderas. När de till exempel arbetar med hög kvalitet, förväntar de sig gratulationer och ära.

Detta är emellertid inte alltid fallet, och under dessa förhållanden känner de inte bara mycket stark frustration utan också animeras av en verklig tveksamhet.

Dessutom, om de så mycket behöver uttryck för beundran eller kärlek, är det helt enkelt för att de har en uppenbar brist på självförtroende. De letar därför inte efter lagrar för ära utan bara för att känna sig betraktade och därmed ha lite mer intrycket av befintliga …

I verkligheten finns det en sak som “120” skulle behöva: det är att frigöra sig från alla sina bojor som verkligen är mycket många. Eftersom dessa ”hinder” hindrar dem från att njuta av livet fullt ut men också från att vara mer tillgängliga för andra. Och det är sant att “120” har det som kallas en viss tendens att “ge upp”.

De har svårt att komma till botten av saker och de vänder sig ofta tillbaka. Detta beror ofta på rädsla för misslyckande och mer generellt rädsla för att inte kunna mäta sig. Dessa avståenden uttrycks på alla områden i deras liv. Oavsett om det är på materiell nivå, på social nivå eller till och med på intellektuell nivå.

De goda resolutionerna finns kvar, men det kommer en punkt när de beslutar att sluta.

Det finns också en känsla av tryck i allt detta. “120” tror fortfarande att axlarna inte är tillräckligt starka för att stödja den här eller den vikten.

Kärlek

Detta är dock en helt falsk känsla, särskilt eftersom de redan har visat sin förmåga många gånger tidigare.

Det är därför viktigt att ”120” lär sig se sig själva som de verkligen är: individer med kvaliteter och fel (som alla!) Men med en potential som är minst lika stor som de andra.

De bör därför aldrig tveka i äventyr även om vissa kanske verkar för vågiga till en början. Det är så, och bara så kommer de att uppnå en full blom …

Vilka är dina styrkor och områden för förbättring? Du kan också beräkna antalet på dina nära och kära för att bättre förstå dem.

Antalet 120 finns överallt runt omkring oss. Det symboliserar början, början, avgången. Först av siffrorna är han den naturliga ledaren.

Faktum är att 120 20 i numerologi karaktäriserar en född ledare, kapabel till initiativ och har en stark anda av beslut.

Ihärdig beslutsamhet är dess främsta styrka, liksom en god förmåga att leda andra och en häpnadsväckande uppfinningsrik ande.

Numerologi lär oss också att numret 120 kan ha poäng som du kan arbeta för att leva i harmoni med dig själv. Från denna vilja att rikta allt flyter en viss auktoritet och en form av själviskhet som kan utesluta personen från samhället.

Dessutom kan detta antal utsättas för kronisk stress på grund av det dagliga trycket de utövar på sig själva för att uppnå sina mål. Denna nervositet manifesteras av ilskan och stor irritabilitet.

Antalet 120 är inte särskilt diplomatiskt och kan ha verkliga svårigheter att skapa känslomässiga band. Du kommer att förstå, om du är ett nummer 120, måste du lära dig att mjuka vinklarna.

Intressanta fakta

Studier av siffror av en utövare säkerställer dekryptering av personligheten. Så denna kunskap om antal undviker lidande händelser.

Till exempel om datumet den 02/22 är viktigt för en person, erbjuder en numerologisk studie några element för att sätta oddsen på sin sida.

För numerologin har numret en vibrationsfrekvens som det sedan måste analysera för att få de bästa fördelarna med det. Vissa människor har faktiskt siffror som föredrar lycka men också otur på deras livsväg.

Om en person föddes den 02 eller 22, är det ingen tvekan om att detta nummer 2 erbjuder en intressant dualitet i hans livsväg.Nummer 2 anger parets betydelse i denna person. Hans kärleksliv kommer att präglas av sökandet efter en partner.

I allmänhet behöver den person vars livsväg är 2 inte vara ensam. Det är nästan viktigt för henne och ensamhet tynger henne.

Styrd av nummer 2 har personen också en känsla av lagarbete och kollektiv framgång.

Det är sant att antalet 2 också innebär att personen kan dra sig tillbaka. Så hon kommer hellre att vara på sidan av kungens råd än kungen själv.

Förutom figurens påverkan på födelsedatum är nummer 2 också viktigt i valet av datum eller förnamn.

Dessutom väljs ofta företagens namn enligt deras numerologiska vibrationsfrekvens.

Till exempel är ett romantiskt datum eller ett bröllop perfekt den 2: a, 11: e, 12: e, 20: e eller till och med den 22: e.

Naturligtvis kan numerologen också arbeta med andra figurer för att veta vad man ska göra om det är omöjligt att ändra datumet.

Livsstigen nummer 2 punkteras av en permanent vibration mellan dualitet och uppdelning, men också mellan lärande och strävan efter sanning.

Människor som drabbas av livsväg nummer 2 söker harmoni, fred och lugn. Särskilt bärs av det relationella, samarbetet och samarbetet, de visar altruism och uppmärksamhet mot de andra.

De som följer livsväg nummer 2 är hängivna till att hjälpa andra och få all sin hängivenhet och känslighet.

Ibland passiva kan de inte utföra uppdraget de har tilldelat sig själva. De är därför företrädesvis sociala och föredrar kamratskap framför ensamhet.I greppet av en konstant dualitet som möjligen kan skada deras effektivitet, tvekar individerna på livsväg nummer 2 mellan passivitet och handling som innebär ett starkt ansvar. Den 2 stigande 11 är särskilt utsatt för detta dilemma.

De som följer livsväg nummer 2 känner behovet av att ständigt arbeta med sin förmåga att arbeta i samhället, att arbeta i ett team och att samarbeta med andra. Han känner viss tillfredsställelse när han hjälper till att lösa konflikter.

Han är en medlar i hjärtat som intervenerar för hantering av tvister i företag. Lojal, uppriktig och passionerad, den som följer livsväg nummer 2 strävar efter att dela sitt liv med någon speciell.

Han har också förmågan att lyssna, att vara empatisk och kunna förstå det bästa i alla. Personen som följer livets väg nummer 2 är en utmärkt vän och en uppriktig förtroende.

120

Nummer 120 lockas därför av liberala yrken eller yrken som består av att leda andra.

Dessutom påminner hans skrifter ofta om en pil vars punkt är orienterad uppåt: i själva verket riktas numret 120 därför mot att uppnå ett fast mål.

Show Buttons
Hide Buttons