Numerologi 116: Betydelse och Symboler

Numerologi 116: Betydelse och Symboler

Numerologi 116

Den esoteriska betydelsen av 116 är särskilt lysande eftersom det är den 6-spetsiga stjärnan som illustrerar perfektion …

Med allt detta är det inte förvånande att de infödda i 116 är synliga född samtidigt under en lycklig stjärna och utrustade med en mängd kvaliteter …

Nummer 116 – Vad betyder det?

Kärlek, ära och skönhet: om vi var tvungna att använda titeln på en berömd tvålopera för att sammanfatta de numerologiska konturerna av nummer 5, skulle det vara den här! Uppfattningen om ära skulle emellertid ersättas av idealiseringen, men för resten kan ingenting ändras!

Som sagt, och för att börja lite smickrande med detta extremt smickrande bord är det också bra att komma ihåg de något mindre lysande sidorna på 116.

De är verkligen mycket krävande (gentemot sig själva och mot andra) men också mycket otåliga som ibland kan göra dem helt outhärdliga!

Kort sagt, de är i verkligheten som alla andra: full av egenskaper såväl som fel! Deras fel som härrör från deras egenskaper och deras egenskaper från deras fel …Om 116 vinner så många röster. Det beror främst på att det är väldigt öppet. Han är särskilt hyper uppmärksam och begåvad med en stark kraft av medkänsla. Stöd och hjälp dem som behöver det: detta är en mycket naturlig inställning för honom.

Detta kommer utan tvekan från hans benägenhet att avvisa någon form av orättvisa och att älska harmoni så mycket. 116 är aldrig lika lycklig som när han känner att hans entourage också är.

Han är både altruistisk och älskare av livet, vilket gör honom till en mycket uppskattad resekamrat. Han tycker om tröst, rådgivning och är alltid tillgänglig vid behov.

Särskilt eftersom han vet perfekt hur man kan upptäcka andras oro och problem och till och med förutse sina förfrågningar. En infödd i “116” är alltid mycket uppmärksam och bekymrad över balansen och lyckan för de omgivande. Många har börjat med välgörenhet för att stödja de fattiga.

Denna investering i andras tjänst görs också i ett riktigt resultatperspektiv. Det handlar inte bara om att lindra problemen lite genom att lyssna på dem. De 116 projicerar alltid sig själv till handling och är angelägna om att hitta ett botemedel för varje sjukdom.

Begreppen förlikning, tolerans och relationellt balans utgör de väsentliga grunderna för din existens. Lojal, uppriktig och ömtålig, du är en ren och fruktansvärt älskande själ.

Alltid uppmärksam på din granne, din lycka kommer först och främst från välbefinnandet för de omgivande. Du lägger stor vikt vid familjelivet och kärleken.Med en natur full av vänlighet och empati är du uppmärksam och hängiven för andra. Din känsla av rättvisa, skyldighet och ansvar är mycket stark. På detta område är du oklanderlig.

Du är på samma gång, den lojala och förståelsevänen, den ansvarsfulla föräldern, den kärleksfulla partner, den förtroende … i andras ögon är du en vägledare för excellence. Du är blyg och känslig, men du kan vara obeslutsam och sakna självförtroende.

Du skulle vilja veta hur du balanserar ditt engagemang i strävan efter andras lycka, men oavsett hur hårt du försöker, kan du inte.

Den hemliga betydelsen

Han vill vara effektiv i sitt stöd och inte nöja sig med att tycka synd om någon. Han gör till och med detta mål till ett verkligt uppdrag som är väsentligt för sitt liv. För honom, om han är på jorden är det just att fullfölja detta uppdrag.

Det ger honom en enorm tillfredsställelse när han känner att han har varit användbar och att hans ingripande till och med varit avgörande. I verkligheten får han ingen härlighet: bara den berömda känslan av skyldighet uppnås. Och han fortsätter omedelbart och försöker ta reda på om någon annan behöver honom också …

Denna förmåga att lösa problem som är priori känsliga att lösa kommer förmodligen från dess nästan perfekta balans. En balans som han tålmodigt har byggt upp genom åren och som han nu vill dela med andra.“116” tenderar alltid att tänka på att vad som händer honom i livet, han är bland de privilegierade. Det finns alltid något olyckligt än dig själv: detta verkar vara dess motto att det gäller vardagen. Allt detta innebär att han aldrig funderar på att själv be om någon hjälp när han är i nöd.

Han hatar att tycka synd om sig själv och har därför en tendens att aldrig klaga och ta allt i handen utan att sticka. Förresten, detta är egentligen inte en bra lösning eftersom det sedan tenderar att någon gång. Det är desto mer skadligt att många skulle vara glada över att hjälpa honom och därmed att återlämna favören på ett sätt.

I verkligheten, så länge det finns harmoni runt honom, är “116” helt enkelt glad och lycklig i hans liv. Resten är väldigt liten för honom. Han lockas särskilt till familjelivet och värmen i ett hem (särskilt med barn) ger honom all den värme han behöver.

“116” är i allmänhet mycket nära föräldrar med sina barn. De är mycket engagerade med dem och försöker alltid vägleda dem så bra de kan på existensens väg. Om det tar tid att hjälpa dem med sina läxor eller bara prata med dem långt när de har problem, gör de det alltid med en enorm personlig investering.

I verkligheten är den största faran som väntar på “116” dess idealism och perfektionism. Livet erbjuder inte alltid det bästa, så det kan ofta bli besviket. Han måste komma ihåg att inte alla människor arbetar på samma sätt och att det han anser vara sanna värden inte nödvändigtvis är.

Kärlek

Kärlek är din motor, du vet hur du kan ge bättre än någon annan, men du utvecklar också ett starkt behov av tillgivenhet. Du strävar efter ett parförhållande baserat på ett utbyte av djupa och uppriktiga känslor. Romantisk och blå blomma, du drömmer om en partner som dagligen visar din ömhet och kärlek.

Din ökade känslighet är på topp i alla dina romantiska relationer. Du har starka värden och idéer om känslor. Det är därför du råkar bli besviken eller påverkad av de du älskar.

Oavsett detta bör du inte alltid lita på din uppenbara sötma. Du kan också komma ur dina gångjärn så snart din känslomässiga balans hotas.

Osjälviskhet, generositet, lojalitet, uppriktighet är utan tvekan en av dina vackraste egenskaper. Du är oöverträffad att ge värme till andra. Du har en stor känsla av förståelse. Du uppmanas ofta att lösa konflikter.

Din sunt förnuft och ditt omdöme är entydiga. Du är en distributör av kärlek och harmoni, en riktig ömhetskula. En kärleksfull förälder, en lojal vän och en exceptionell partner.

En stark ansvarskänsla driver dig ibland att glömma dig själv. Men det spelar ingen roll för dig, för du hittar din lycka genom välbefinnandet för dem du älskar. Din huvudsakliga svaghet är att om du vill ta hand om andra för mycket, bleknar du bort.

Du kanske inte är medveten om det, men du har också en lite påträngande sida. En stark tendens att interferera i andras problem och liv. I kärlek utvecklar du en förvärrad känslighet och en överdriven romantik som ibland kan kvävas för den andra.

Du uppskattar inte konflikten och kanske har svårt att införa dina personliga åsikter. Obeslutsamhet är också en av dina små svagheter.Intressanta fakta

Stark motivation för harmoni och en varm atmosfär (uppskattar inte kamp, ​​aggression). Söker komfort, säkerhet. Att hjälpa, ge råd, vara och känna ansvar kommer alltid att vara andra naturen, även medvetslös.

Det inre numret 116 motiveras av att följa begränsningarna för att leva med värdighet.

Svaghet genom att dölja i varm komfort. Det inre numret 116 är glömt av att bry sig för mycket för andra. För att upprätthålla sin lugn måste han vara noga med att inte engagera sig alltför i andras problem. Han måste lära sig att arbeta genom att dela ansvar för att inte stödja allt som han brukar göra.

Han får inte heller acceptera att man släpper ut de negativa känslor som han då kan ha svårt att hantera.

Ditt interna nummer är numret 116 men kan också upplevas i läge 33 (se nedan) Balans i det sentimentala området är av yttersta vikt för honom och han kan bli djupt påverkad om saker och ting inte går helt efter hans önskemål. Äktenskap, familj, hem spelar en stor roll.

De vanliga överskotten av denna vibration är kopplade till en förvärrad känslighet: överdriven romantik, subjektivitet, beslutsamhet, svårigheter att införa eller till och med rädda sina personliga alternativ.När de två medlemmarna i ett par har en sådan vibration, kan orörlighet och en viss svaghet komma till följd av deras ömsesidiga självbelåtenhet.

Man bör emellertid inte lita på utseendet på mjukhet hos denna vibration 116 eftersom så snart man hotar harmoni, återfår bäraren av detta inre nummer 116 ofta all sin legitimitet och all sin styrka. För att hålla honom måste du veta hur du visar honom ömhet och hålla utbildad, artig.

Begreppen förlikning, tolerans och relationellt balans utgör de väsentliga delarna av dina motiv. Du bidrar också aktivt till att skapa en trevlig, varm och bekväm atmosfär där du bor.

Hemma spelar känslan av plikt en stor roll och du kommer att vara bekväm i ansvarspositioner på familj, yrkesmässig eller sociokulturell nivå, grupper där du kommer att arbeta för att hantera förhållandet väl.

Men dina färdigheter stannar inte där. Aktiviteter eller yrken relaterade till konst, dekoration, skönhet, kroppsvård och handel eller catering är också till din tjänst på grund av ditt djupa intresse för allt som är relaterat till välbefinnande och estetik.

Alla hjälptjänster, humanitära föreningar, sociala branscher kan också uppfylla dig och släcka din törst efter att hjälpa, skydda.

Fysiken från numret 116 är av medelstor, dess morfologi är ganska muskulös. Ansiktet är vinklat med en kvadratisk haka, den plana pannan och den vattenlevande näsan. Utseendet är intensivt och fängslande. Hans takt är energisk och pressad.Det kan tolkas av hans kraftfulla önskan att vara involverad i en stor sak och ära för den tjänst som tillhandahålls.

Hans känsla av diplomati i kombination med en imponerande kroppsbyggnad innebär att han ständigt uppmanas att avsluta gräl eller lösa vissa familjeavtal. Han är den perfekta personen att råda sina nära och kära att göra kompromisser, också att fatta de sista besluten.

Den viktigaste svårigheten med vibrationer 116 är att försöka se saker som de är utan att försöka vända allt på sin väg för perfektionismens skull.

Kombination med diplomati är därför nyckelordet, särskilt när det gäller relationer med nära och kära. Hon måste lära sig att vara till tjänst utan att känna sig hemlig.

116

Personen som assimileras till vibrationer 116 kan lätt uppfatta den vitala användbarheten av att njuta av materiell lycka.

Dynamisk och ambitiös kan hon fullt ut investera i en snabbt utvecklande karriär: triumfer i militära och politiska grenar avslöjar hennes själ som ledare.

Show Buttons
Hide Buttons