lejonet(Leo) planet: Stjärntecken och horoskop

lejonet(Leo) planet: Stjärntecken och horoskop

lejonet

På grund av den dagliga rotationen av planeten som vi lever i, uppträder planeten Jorden, runt dess axel, planeter, som solen, i öster, klättrar tills de når den högsta positionen – höjdpunkten och sedan går de tillbaka och “luta” till väster.

Detta är deras dagliga rörelse, så vi har inte en enda sol- och månrörelse, utan också de som kommer från Mars, Mercury, Venus och andra planeter. Ingenting står stilla i universum, och därför är allt kopplat till rörelse.

I dagens fall har vi att göra med den härskande planeten för zodiakens tecken, Leo – och det är planeten, eller objektet, solen. Detta är planeten som tar det centrala scenen i vårt solsystem, och om vi skulle titta på saker ur detta perspektiv kan vi också säga att människor som är under dess styre, i astrologisk bemärkelse, också har behovet att ta det centrala scenen i världen, och om du tittar på Leos statistik i världen, kommer du att kunna se att många extremt kända och populära människor tillhör detta tecken.

Vi måste säga att solen är den största stjärnan i systemet; inom astrologi är det symbolen för ambition, stolthet, uppriktighet, vänlighet och regel på samma gång.

Det sägs att många Leo på grund av solen delar dessa egenskaper – arrogans, auktoritet, lysande sinne, bombastiskt utseende.

Läs mer om Leo-folket är deras härskande planet, den allsmäktiga solen, och vad det betyder i praktisk mening.Bra inflytande

Solen besöker samma position varje år – och så används solen som bas för kalendrar och timing i allmänhet bland människor, så du kan tänka dig vilken betydelse Sun har i den mänskliga världen, men det som är mer intressant är att människor vars stjärntecken är anslutet till det, uppvisar också en liknande egenskap. Eller för att säga det tydligt, det visar att de behöver vara betydande bland andra. Och när det gäller Leo-tecken, måste vi säga att människor som tillhör det har en stor bild av sig själva, en stark personlighet och är mycket hårda.

Alla måste vara medvetna om att Leo-människorna är närvarande hela tiden, och de måste hela tiden vara i centrum för uppmärksamheten. Ett bra skäl till attraktionen är ett nyckelord för en dramatisk, kreativ och social personlighet som dessa människor visar – och detta är inte bara reserverat för en del av deras liv, utan för alla har de mycket märkbara personligheter. Precis som en sol kan du inte fly den och den är där.

De är eldiga och självsäkra, extremt svåra att motstå; ännu mer kommer de att göra många saker bra antingen att vara ett upptaget jobb eller en tid tillbringad med vänner och familj. De är ambitiösa och avskräcker sig inte från att visa det hela tiden – de ser detta som sin fördel i livet, inte en brist. De är redo att använda sinnet för att lösa de mest komplicerade problemen och ta initiativ till att lösa olika trassliga situationer – de ser det som ett sätt att få ut det bästa. Så säker och attraktiv kan Leos förena fler grupper människor vid varje tillfälle.Leo människor är hårda och älskar livet framför allt, på vägen förväntar sig dessa människor att ha det bra.

Eftersom deras härskare är solen dyrkar de därför den eftersom den kan ses som ett metaforiskt uttryck för egotillståndet. Och hans å ena sidan kunde ses som frisk, eftersom han enkelt letar efter vad de behöver.

I slutändan välsignas Leo-folket med den specifika kraften och statusen som “kungen” – när de älskar, är de mycket generösa och lojala.

Dåligt inflytande

På andra sidan samma berättelse är det problematiskt när Leo-människor ignorerar andras problem och behov för att uppfylla sina önskningar. Människor som är födda i detta tecken påverkas av solen och de måste vara medvetna om sin omgivning, annars kommer de att falla i negativitet och förstörelse.

Som ni alla vet är människor som gillar att vara i centrum av uppmärksamheten mycket teatraliska och ofta gör skadliga saker för att uppmärksamma sig själv. De gillar att vara i centrum för uppmärksamheten och låtsas inte att de är obemärkta.

Det är en sak att de är nyfikna, utbildade och gillar att dominera, men de överdriver ofta – de skryter och är benägna att barnsligt beteende.

Faktum är att Leo-människor vet att man sätter en viss mask, och allt för att de är rädda för hånens miljö, och saker blir ännu värre i tider då de hjälper andra bara för att visa hur andra inte kan leva utan dem.

Även om de är ambitiösa kan de vara lata och benägna att avundas av de mer framgångsrika människorna.

I slutändan är Leo-människorna, förutom alla sina goda drag, att de är arroganta, envisa och benägna att vara oflexibla, egocentricitet och till och med lata. Den sista kommer som en följd av deras inre ambition och inget mer och de glömmer ibland att de måste arbeta hårt och aldrig ge upp. Det räcker inte att de ser sig själva som vinnare, men de måste bli det.

Kärlek

Det råder ingen tvekan om att personerna som är Suns-barn är passionerade och uppriktiga i sina känslor. När det gäller sensuella njutningar kan deras älskare förvänta sig att dessa människor är äventyrare, roliga och mycket energiska.

En sak måste också sägas – i deras liv, och det finns ingen klart definierad gräns mellan sex och kärlek. De väljer älskare enligt deras vilja att ge dem en ledarposition, att lysa med full glans och vara oberoende.

Deras älskare borde vara intellektuellt relaterade till dem för att göra anslutningen framgångsrik. Leo-folket är lojala, underhållande och mycket generösa mot sin partner.

Som följeslagare och vänner är de också trogna och lojala vänner. De kommer att försöka hjälpa även om det tar mer tid och energi, och de kan vara överraskande människor som är redo att offra för dem som de älskar.

Påverkan i andra frågor

Solen ger i deras liv tydlighet, starka principer, värdighet, behov av styrning och dominans, kunglig inställning till allt som omger dem. Astrologer säger ofta att om transit solen är utmanande, kommer det att vara svårare för dem, men de är mest känsliga för solförmörkelserna, för då är deras härskare utan glans, och de är som utan liv.Under den starka påverkan som kommer från deras härskande planet, Solen, är människor som tillhör sjungen Leo starka och pålitliga, och de är välsignade med förmågan att göra vad de vill, så länge dessa människor kan vara lyckliga medan de gör eller så kan de tjäna pengar på det.

Vissa beskriver att dessa varelser är ödmjuka och älskvärda människor som tycker om rollen som värd för varje firande och händelse.

I sina jobb ses Leo-människor som exekutörer, och de beskrivs som människor som har en stark vilja att få saker att hända. Det finns mycket energi packat i Leo människor, och den kraften strävar efter att alltid vara upptagen, oavsett vad som händer runt dem. De är ambitiösa, kreativa och fulla av optimism – det är inte bara okej att göra lite jobb, de kommer att göra det absolut bäst de kan. När de en gång har varit hängivna till något kommer de att göra allt, men det viktigaste är att de aldrig slutar att vara chefer.

Allt som sätter Leos i ledande position passar dem naturligtvis – ledning, undervisning och politik, agerar och underhållning och allt som har att göra med det offentliga utseendet.

Leo människor gillar att vara omgiven av moderna och trendiga saker, de pengar och lyx, och de är benägna att spendera mycket pengar snabbt. Men på andra sidan denna berättelse är Leos extremt generös och de kommer att ge de sista pengarna för att hjälpa en vän. De är säkra på att pengar alltid kommer att finnas tillgängliga för dem, och det kommer vanligtvis att vara – men det är inte en dålig idé att rädda dem ibland.Sammanfattning

Även om solen är en stjärna, är dess position i naturtabellen och platsen i ett stjärntecken av stor betydelse för varje individ – vi vet alla att solen är leverantören av livet.

Det som intresserar oss för det faktum att Zodiac-tecknet som bestäms av solens position är Zodiac-tecknet, Leo. Solen stimulerar, matar egot och kastar ljus på naturen och karaktären, och i horoskopet är det också förknippat med en inställning till far och i allmänhet hur du behandlar män (eller du behandlas av dem).

Månen, på andra sidan, är kopplad till kvinnor och i allmänhet med den kvinnliga energin och principerna.

Solen är en planet som astrologiskt sett talar om kraften i vår karaktär, organisationens förmågor, behovet av att höra något om oss och strävar efter att fira symboliken i det tecken där det är.

Om solen befinner sig i ett lämpligt läge i naturtabellen, mår dessa människor väl i sin egen hud och är säkra på sina förmågor. Solen representerar också inre jag, personlighet och ego.

Så Leo-människorna är på en hög nivå av självmedvetenhet och visar graden av ambition, behovet av att bevisa inom karriärområdet.

Show Buttons
Hide Buttons