Jungfruplaneten: Stjärntecken och horoskop

Jungfruplaneten: Stjärntecken och horoskop

Jungfruplaneten

Jungfruplaneten

För en tid sedan visade en forskning att planetens position vid födelsetiden kunde påverka vad vi kommer att göra i vårt liv i vår karriär. Denna studie genomfördes på mer än 25 000 ämnen, och det är bevisat att valet av vårt intresse är betingat av planetens påverkan och inflytande.

Genom systematisk bearbetning av dessa data upprättades mycket viktiga indikatorer och drogs slutsatsen att varje professionell organisation har sin egen planettimer.

Detta bevisar bara att förutom valet av vår ockupation, styrande planeter påverkar oss alla, i alla andra aspekter av våra liv.

Idag undersöker vi människor som är födda i Zodiac-tecknet Jungfrun, och därför är deras härskande planet Mercury, samma planet som styr Gemini Zodiac-tecken.

Det är ett välkänt faktum att Merkuriusplaneten rör sig riktigt snabbt och att de som styrs av denna planet är välkommunikatorer, som Gemini-människor, eller de är fantastiska när det gäller att samla in information, som jungfrufolk. De använder informationen och organisationen av Merkurius planet, och de kontrollerar deras värld och inser hierarkier som bara de förstår.

Läs mer om detta stjärntecken och deras härskande planet, Merkurius och dess påverkan som har på Jungfrufolket.Bra inflytande

Som vi tidigare har sagt i föregående avsnitt där vi behandlade några allmänna aspekter, är Virgo-människor i en ständig sökning efter information och har en uppmärksamhet på detaljer (inga andra Zodiac-tecken har den här typen av egenskaper, de är unika på detta sätt).

Dessa människor är mycket hängivna för att tjäna andra, men inte på något sätt att de kommer att låta någon styra dem, men något annat, de kommer att ge det belopp de tror att du behöver, inte att du tror att du borde få från dem.

Jungfrufolk har en djup känsla av mänsklighet som gör dem till de flesta människor med en systematisk inställning till sitt liv som säkerställer att inget lämnas åt fallet.

Dessa människor strävar efter trygghet och säkerhet, och i denna mening riktas alla deras handlingar till detta; de är försiktiga men försiktiga; det första steget i ryggen är att analysera saker noggrant och först sedan gå vidare. Utan detta steg kan de inte fungera bra och kommer aldrig att ge det bästa av dem.

Vissa människor säger att Virgos är konservativa och att de älskar organiserade saker, de är beroende av dem – detta är 100 procent sant, och vi säger inte detta på ett dåligt sätt.

Även om vissa representanter för detta tecken, på grund av den snabba pastarörelsen på Merkuriusplaneten, förlorar ett arrangemang, har dessa människor fortfarande sina mål och drömmar placeras på strikt bestämda platser.Du kan lära dig så mycket av Virgos, och de är de människor som gärna delar sin kunskap med andra. De är fantastiska när de förklarar och undervisar andra, de kan vara stränga ibland, men de är utan tvekan dedikerade och rättvisa.

Eftersom Merkurius är den dominerande planeten för Jungfrufolket, har de verkligen en väl utvecklad känsla av att tala och skriva, liksom för alla andra former av kommunikation (kanske inte så öppet, som Gemini-människor som också är under Mercury-regeln) .

Dåligt inflytande

De som tillhör Merkurius, Jungfrufolket är hängivna att märka varje detalj, men ibland kan de vara tråkiga och alltför omfattande som kan drunkna allt runt.

Jungfru människor vill bli informerade och älska att umgås, eller de går till en annan extrem och drar sig in i sig själva. Det är inte lätt att vara deras vän, eftersom alla Virgos (många av dem är inte medvetna om det) har höga standarder för sig själva och även för andra, och de andra kan inte uppnå dessa förväntningar.

De är kända för att vara kritiska, men när de borde vara självkritiska kan dessa människor knappast vara kritiska till sin redogörelse – varje kritik som kommer i deras riktning, även om det är roligt och inte skadligt, vill de inte acceptera det , och kommer aldrig att förlåta dessa människor. Virgos skulle aldrig kunna acceptera andra kritik, även om det kommer från deras nära och kära, även om den kritiken har den bästa möjliga avsikten.

Ännu värre är att dessa Mercury-barn undertrycker ofta känslor och är benägna att oroa sig för deras liv, så att de ofta håller sig borta från många former av att umgås och underhålla, även om de vill vara en del av dessa aktiviteter.

I det praktiska exemplet betyder detta att Jungfrufolk blir galna förälskade i vissa, men aldrig kommer att ha modet att starta något eftersom de är rädda för att de kommer att bli skadade, så att de istället kommer att spendera sina liv som vill och önskar från sidan.

I värsta fall kan människor som tillhör Virgo Zodiac-tecknet och som är under påverkan som kommer från Merkurius vara benägna att rasa och nervösa attacker – de förvandlas till djur så att de inte kunde känna igen dem.

Återigen är utlösaren för ett sådant beteende kritik eller rädsla för att de inte kan behandla på något moget sätt.

Kärlek

När det gäller känslor och kärlek, tillsammans med de interpersonella relationerna i allmänhet, och vi talade om detta många gånger nu, om att Virgos döljer sina känslor och ofta är rädda för varelser med någon som kommer att upptäcka sina brister och osäkerhet.

Dessa människor skulle hellre stanna singel, eller i avslappnade kärleksförhållanden, för att komma in modigt i något som kan sätta dem ur deras komfortzon.

Så det är viktigt för jungfrufolk att känna sig önskvärd av sin partner; de älskar förspel med mycket omsorg – och kanske är det bästa fallet när dessa människor är förförda och när de inte behöver göra det första steget.

Det är taktila människor som bara behöver vara öppna av älskaren som kommer att behandla dem som den mest värdefulla skatten, och inuti dem finns det en stor önskan att hålla så länge som nödvändigt göra dem till utmärkta älskare.Även om de inte är benägna att direkt uttala sig om kärlek, framför allt, vill de känna sig trygga och älskade så mycket som det är mänskligt möjligt. Om de inte har det, se till att Virgos använder alla möjliga möjligheter att kritisera sina älskare och kärlek i allmänhet. I detta avseende är de de värst tänkbara älskarna

Så vi kan dra slutsatsen att Jungfrufolket älskar att vara i stabila kontakter, snarare än att ha många partners under en kort period. De väljer kärlekspartners utifrån hur mycket de känner att de är väsentliga och nödvändiga i sitt liv, och denna urvalsprocess är långsam och med många detaljer inkluderade.

De är hängivna partners som ibland älskar utmaningar, även om detta kan komma som en överraskning, detta är bara en fas, inte deras vanliga kärleksuppförande.

Påverkan i andra frågor

De kan nå kärnan i varje kaotisk situation och avvisa allt som är onödigt i någons tal eller uttryck – och det sägs att Mercury ger dem skicklighet i ord.

Dessa människor tolkas ofta – och faktum är att Merkurius är planet för lärande, så de ser ut som om de upplever allt för första gången. Dessa människor använder livet för att avslöja det, även om de ser oskyldiga ut, de är inte – Virgo’s härskande planet Mercury tillåter dem att få en verklig insikt i livet, med alla negativa och positiva aspekter.

Så jungfrufolk är inriktade på att analysera och detaljerade processer, och allt för att ha en viss bekvämlighet.

Dessa Mercury-barn är intelligenta och benägna till vetenskap och vet alltid hur de kommer till kärnan i problemet – med den extremt metodiska metoden. De är bra på alla jobb som kräver god organisation, och de är varje arbetsgivares drömarbetare; om de vill att något ska fungera ordentligt, hyra en jungfru.När de fokuserar på en uppgift kommer de att ge sitt maximum för att göra det perfekt, detta är också orsaken till alla problem som kan komma från det tvångssatta behovet att vara perfekt, men de kan inte hjälpa sig själva.

De kommer ofta att vända böcker och skaffa ny kunskap för att förbättra sin talang, även om de bara har en talang.

När det gäller pengar är människor som är under Mercury-regeln utmärkta när det gäller distribution och pengar, och de är i allmänhet mycket uppmärksamma på vad de kommer att spendera och kommer alltid att försöka spara så mycket som möjligt. Det som skiljer dem från andra är det faktum att de planerar allt i förväg, och när det gäller att köpa, är de inte benägna att spendera för mycket.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis, denna berättelse, kommer vi att påminna er om att Merkurius är planeten som hänvisar till intellektet, kommunikation, tal, skrift, resor och barn.

I Gemini-tecknet sägs det att Mercury uttrycker sina luftkvaliteter, vilket är instabiliteten, men också tankens hastighet. Med Jungfru-tecknet bidrar denna eldiga planet med stor minneskraft och perfekt minne till den minsta detalj.

Det är det jordiska Merkurius natur som styr en jungfru. Det är synd att när han övergår till utmanande aspekter förlorar han sig själv och svänger i små saker så att han inte kan se träet från trädet.

En perfektionist av exceptionell intelligens kan skapa exceptionella verk, men bara om han inte kommer in på obetydliga saker. Dess cykel är densamma som den som beskrivs under Gemini Zodiac-tecknet, men denna natur är mer jordad och konkret i sina handlingar, ord och önskningar.

Show Buttons
Hide Buttons