7 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

7 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

7 augusti stjärntecken

Om du fyller år den 7 augusti är ditt stjärntecken lejon.

Profil

Människor som är födda specifikt den 7 augusti föreställs vara målmedvetna, uthålliga, stolta och besläktade med de flesta lejon gillar inte att vara ouppskattade. Den astrologiska planetariska kraften som styr denna speciella dag är Neptunus som gör dig skarpt intuitiv med en briljant fantasi och en rad konstnärliga talanger. Om du har denna födelsedag skänks du en logisk hjälpsam natur men också benägenheten att ibland vara lite otålig och materialistisk. Du är vanligtvis generös och omtänksam med ett idealistiskt streck som längtar efter lugn utöver och kontrast till spänning och variation. Människor födda den 7 augusti är karismatiska, sällskapliga och självsäkra.

Arbete och ekonomi

Lämpliga yrkesalternativ kan vara svåra att välja för en person som är född den sjunde augusti på grund av ditt behov av att känna sig uppskattad. Ett krav på att känna dig hjälpsam och uppskattad när du arbetar kan göra dig noggrann med vilken typ av arbete du attraheras av. Eftersom dina sömnmönster lätt störs så är oregelbundna arbetstider vanligtvis olämpliga. Om jobb som involverar skrivande eller fotografering inte väljs som karriärvägar bör de betraktas som seriösa hobbyer med extra inkomstgenererande potential. Inte överdrivet sugen på att överlämna ekonomi, du gör i allmänhet ditt bästa för att balansera en budget.

Personliga förhållanden

För ett lejon är personen som är född den sjunde dagen i augusti vanligtvis lojal, öppen, passionerad och lite av en perfektionist när det gäller romantik. Du verkar vilja ha ditt eget oberoende men kan ha problem och uppvisningar av ägandeförmåga om en själsfrände partner begär lika friheter. Kommunikation, sexuell och på annat sätt, på en intim fysisk och mental nivå måste vara konstant för att du ska vara som mest mottaglig för att överväga kompromisser och övervinna eventuella meningsskiljaktigheter. En kombinerad fysisk och mental relation är ett väsentligt krav för att lyckas med ett långsiktigt kärleksfullt förhållande. Din rikliga generositet är märkbart uppenbar i sovrummet där du är hänsynsfull och bekymrad över din partners sexnöje såväl som innan ditt eget.

Hälsa

En robust kroppsbyggnad bidrar vanligtvis till det vanliga goda hälsotillståndet för dem som är födda den sjunde augusti. Denna robusthet i kroppen lider ibland som en konsekvens av dina svaga punkter i hälsan i samband med känsliga känslor. Regelbundna måltidstider är viktiga och träningsaktiviteter får inte vara tråkiga då man snabbt kan bli omotiverad. Människor som är födda denna dag drar vanligtvis nytta av massage för att bekämpa en benägenhet för spänningar som förvärvats genom att ta för mycket ansvar då och då. Att ge efter för små virus kan undvikas genom att se till att du vilar tillräckligt.

Styrkor och svagheter

Dina främsta karaktärsstyrkor visas i din finstämda intuition, känsla för mål och uthållighet. Dessa positiva egenskaper integreras perfekt med ditt smarta, roliga och socialt skickliga temperament och fungerar som fantastiska guider. Alla dessa gynnsamma egenskaper ger dig ett rykte om att vara glad, ljus och trevlig att känna. Om du befinner dig på ett negativt humör kommer personlighetssvagheterna för dem som är födda den 7 augusti vanligtvis att dyka upp. Denna negativitet kan ofta visa sig som anfall av självömkan, ångest, otålighet eller i form av tillbakadragna sulky och envisa beteenden.

Prestation

Att födas den 7 augusti ger dig en tendens att tro på kraften i sinnets ande för att motivera och hjälpa dig att uppnå mål. Denna optimism och positivitet ger dig massor av driv och fokus för att åstadkomma de saker som betyder mest för dig. Du kommer sannolikt att vilja visa alla professionella framgångar med förvärvet av önskvärda ägodelar och en sund ekonomisk status. Dina fantasifulla tankeprocesser och känsla kan visa sig vara väldigt användbara i dina försök att skaffa den harmoniska trygga livsstil du önskar. Drömmar är vanligtvis mest fokuserade på att helt enkelt vara glad och känna sig nöjd.Lycka till på födelsedagen

Eftersom du föddes den sjunde dagen i månaden är ditt specifika födelsedatum rotnummer också en sjua. Denna numeriska referens till din födelsedag har nyckelordet “Mystery” som indikerar ditt kontrasterande begär efter variation och förändring tillsammans med ditt ytterligare behov av lugn. I Major Arcana Tarot är det sjunde kortet som visar vagnen associerat med din födelsedag. Detta är en symbol för din viljestarka och självdisciplinerade läggning. Den lyckliga ädelstenen för augusti den sjunde födelsedagen är Jade, bär den för jämvikt och löftet om ett lyft för visdom och rikedom.

Sammanfattning

De grundläggande sannolikheterna för alla lejonpersonligheter antas vara starkt påverkade av vår sols dominans. Själva dagen du föddes på, den sjunde augusti, styrs av himlakroppen Neptunus inflytande. Denna duo av planeter tros vara de primära influenserna som avgör dina likheter och distinktion från andra i din zodiakcirkel. Ditt naturligt värdiga, analytiska och insiktsfulla perspektiv presenterar dig som kapabel och insiktsfull i allt du säger och gör. Ditt karismatiska självförtroende och din känslomässigt känsliga sida är i jämna mått som ger dig möjlighet att fatta balanserade beslut. Om du kan upptäcka de saker som verkar provocera dina tendenser till orolig sulky envishet och ovilja att vänta bör du kunna få lite kontroll över dina svagare egenskaper.

Show Buttons
Hide Buttons