Horoskop: 6 maj stjärntecken

Horoskop: 6 maj stjärntecken

6 maj stjärntecken

Oxen är stjärntecknet för de som är födda den 6 maj. Tyren för Oxen reglerar perioden från 20 april till 21 maj.

Detta astrologiska tecken var det första som erkändes av folket i forntida Mesopotamien. Det representeras av bilden av en kraftfull tjur.

Oxen är ett jordtecken och det har kallats himmelens tjur. Det har också avbildats som en ko av den egyptiska och indiska kulturen.

Oxens tecken omfattar den 30-60: e graden av det astrologiska sjökortet.

Kompatibilitet

Tauréer är mest kompatibla med de som är födda under tecken på Stenbocken, Fiskarna, Jungfrun och Cancer. Tecken på cancer och jungfru är särskilt bra för att balansera Oxens envisa natur.

Tecknen på Leo och Aries är minst kompatibla med Oxen. Dessa tecken är starka i konflikt med de självförsörjande personlighetsdrag hos de som är födda under Oxen.

Det är osannolikt att du hittar lycka hos individer som är födda under tecken som styrs av eld. Dessa personers flyktiga personlighet kommer att kollidera med din egen.

Vattenskyltarna kommer typiskt att vara en bra matchning för dig. Dessa individer har den lugnande naturen som kommer att göra dig lugn.

Personlighet

Liksom tjuren som representerar Oxen har du en mycket envis personlighet. Detta ger dig styrkan att driva igenom livets hinder.

Nackdelen med din personlighet är att du ibland kan vara orubblig. Kompromiss är inte alltid lätt för dig.

Du är en som gillar ordning och rutin. Förändring kan vara svår för dig att bearbeta och du brukar föredra att hålla fast vid de saker som är bekanta.

Din personlighet gör dig till en lojal följeslagare. Du förväntar dig också samma lojalitet i utbyte från dina romantiska partners och familjemedlemmar.

De som lyckas korsa dig är i en hård kamp. Du kommer att stå fast på dina principer och värderingar till det bittra slutet.

Människor födda 6 maj

De som är födda den 6 maj tenderar att förkroppsliga de mest behagliga egenskaperna hos Taurus stjärntecken. De är charmiga och ofta fysiskt attraktiva.

Andra familjemedlemmar tenderar att beundra och respektera de som är födda den 6 maj för deras starka ledaregenskaper. Du är den typ av individ som förenar familjen i tider av kris.

De som är födda denna dag blir också exceptionella föräldrar. De har det rationella tänkande som krävs för att införa goda värden hos sina barn.

Det ligger inte i din karaktär att skynda på beslut. Som ett resultat har många personer som är födda denna dag ett långt fängelse innan de gifter sig.

Egenskaper hos människorna födda den 6 maj

Människor födda den 6 maj kan vara omtvistade när det gäller deras personliga tro. De är ofta styva och obehagliga när det gäller sina åsikter.

Dessa individer tenderar att respektera andra som står på sin plats när de utmanas. En pushover kommer inte att gå bra mot en Taurus.

Du kan vara väldigt dominerande i relationer. Det är viktigt att du lär dig att kommunicera istället för att projicera en min väg-eller-vägen-uppförande med din make.

Lojalitet förväntas av dig hela tiden, men du ger också lika mycket lojalitet som du förväntar dig att få. När du känner dig förrådd är det osannolikt att du är villig att reparera ett förhållande.

Du har också en medfödd känsla av rättvisa. När du uppfattar att någon har varit orättvis agerar du starkt för att avhjälpa saker.

Karriärhoroskop

Uthållighet är kännetecknet för dem som är födda den 6 maj. Din vilja att ständigt sträva efter excellens i din valda karriär kommer att betala långsiktiga belöningar.

Eftersom de som är födda under Taurus tecken motstår förändring är chansen för framsteg på ett nuvarande jobb utmärkt. Dessa individer är villiga att göra vad som krävs för att klättra uppför framgångsstegen.

Ibland känns det som om du skulle kunna göra ett bättre jobb än din handledare. Även om detta kan vara sant, anta en attityd av samarbete om du vill gå vidare.

Det är avgörande för Taurean att lära sig att respektera överordnade. Den goda nyheten är att chefer älskar att ha anställda med dina personlighetsdrag.

Du är pålitlig på jobbet och att sluta ligger inte i din karaktär. Du kommer att sträva efter att ta in projekt i tid och slutförda enligt dina egna höga krav.

Show Buttons
Hide Buttons