Horoskop: 4 maj stjärntecken

Horoskop: 4 maj stjärntecken

4 maj stjärntecken

Oxen är stjärntecknet för 4 maj. Oxen representeras av bilden av en tjur, och inre styrka är ett kännetecken för dem som är födda under detta astrologiska tecken.

Oxen var ett av de första stjärntecknen som erkändes av den antika civilisationen i Mesopotamien. Teckenkonstellationen är mycket stor och upptar cirka 797 grader av himlen.

Detta stjärntecken styr årstiden från 20 april till 21 maj. Det varar vårens ankomst och är förknippat med fertilitet och tillväxt.

Oxen är ett jordskylt som styrs av Venus. Dess namn är latinskt ursprung och översätts till “tjur” på engelska.

Kompatibilitet

Du är en hängiven partner som värdesätter passion och tillgivenhet. Idépartnern för dig är en som enkelt visar deras känslor.

Stabilitet och säkerhet är viktiga förhållandefaktorer till individer födda 4 maj. Du är kompatibel med individer som är välgrundade och självsäkra.

De som föredrar bekvämligheten och bekanta med hem och familj tilltalar dig. Ibland har du en tendens att se äventyrliga som dumma.

Tecknen på Jungfrun och Stenbocken har en speciell attraktion för dig. Dessa jordskyltar stämmer mycket överens med vad du tror är viktigt.

Det kan ta lite tid att hitta rätt kompis. Du har en tendens att bli kär snabbt och att bli hårt.

När du väl har hittat rätt partner är ditt engagemang dock vanligtvis ett livslångt.

Personlighet

Födelsedagspersonligheten för de som är födda den 4 maj faller under mitten av Oxen som styrs av Merkurius. Som sådan tenderar du att ha en något kvicksilverpersonlighet som kan förändras med ett ögonblicks varsel.

Denna flyktiga aspekt strider ofta mot din tauriska stabilitet. Som ett resultat är du ofta benägen att ångra över impulsiva handlingar.

Det finns balans att hitta för dem som är födda den 4 maj, vanligtvis med hjälp av en stabil kompis. Arbeta för att regera i din personlighets impulsiva karaktär genom att fokusera på att vara en stark partner.

Människor födda 4 maj

Människorna som är födda den 4 maj tenderar att vara introspektiva. De är ofta reserverade och seriösa offentligt.

Du och andra som är födda den här dagen söks ofta för råd. Du har en diplomatisk sida som är fördelaktig i tider av konflikt.

Människor födda 4 maj kan också vara konstnärliga. Deras kreativa talanger tillämpas alltid med en känsla av socialt ansvar.

Den tidigare ledaren för Egypten, Hosni Mubarak, föddes denna dag. Du delar också en födelsedag med den legendariska Audrey Hepburn.

Egenskaper hos människorna födda 4 maj

Det främsta kännetecknet för människor födda den 4 maj är känslomässig styrka. Du är inte en som lätt skramlas av livets utmaningar.

Du är viljestark, men du är också rationell. Du kommer att låta andra uttrycka sin åsikt utan bedömning.

Människor födda denna dag är lojala mot ett fel, och du är inget undantag. Det kan ibland vara problematiskt eftersom du oftast är den sista som erkänner problem med någons karaktär.

När du känner dig förrådd är du dock vanligtvis förlåtande. Du har inga problem att eliminera giftiga människor från ditt liv och du ser sällan tillbaka.

Det kan ta ett tag att bestämma dig för att korsa en bro, men när du korsar den är tvekan klar. Du marscherar säkert framåt i riktning mot dina mål.

Karriärhoroskop

Ledarskap är något du är väldigt bekväm med. Detta är en del av din karaktär som andra känner igen.

Vissa kommer att försöka utnyttja dina ledarskapsförmågor så att de kan hävda kredit för dina prestationer. Du måste alltid dra nytta av din tauriska styrka för att förhindra sådana missbruk.

Det kommer att gynna dig att spendera lite tid under handledning av en mentor inom ditt karriärområde. Din passion för din karriär är så stor att den ibland måste mildras.

En mentor kommer att kunna slipa ner de grova kanterna som ibland gör dig slipande för andra. Du kommer då att kunna gå före med gott exempel och beordra respekt från dem i din tjänst.

Show Buttons
Hide Buttons