Horoskop: 31 januari stjärntecken

Horoskop: 31 januari stjärntecken

31 januari stjärntecken

Zodiac-systemet med astrologiska tecken fick sitt namn efter grekiska orden “zodiacos” och “kyklos”, som när de löses översatt betyder en cirkel av djur. I den kosmologiska ordningen representerar sfären av zodiakens tecken eller himlen utan en stjärna gränsen för det synliga manifestationen av det gudomliga, uttryck som kan uppfattas av sinnen.

Men det är en sak som måste sägas här, det är att enligt vissa astrologer markerar denna symboliska sfär början på den övre, “tredje världen”, där det är nödvändigt att titta och låta sinnet lämnas åt fantasi, något som vi intuitivt kommer att leda oss och att lära känna oss genom bilder och arketyper. Till exempel är även Vattumannstecknet lufttecken; det är också symboliskt anslutet till vatten (dess symbol presenteras i själva verket av en man med en krater från vilken rinner vatten).

Personlighet och karaktär

Medlemmar i detta födelsedatum kan vara för andra tillbakadragna och tysta människor som inte har något eller lite att säga, men de är verkligen excentriska och passiva människor (så verkar det).

Men vad som ligger under ytan är att de människor som firar födelsedagarna i januari sista dagen är smarta och intellektuella människor som hatar allt som är medioker.

De är kunniga människor som gillar att hjälpa andra med sina färdigheter och råd.Ibland kan de agera oortodox för andra, men de är bra och ärliga människor som är redo att hjälpa hela mänskligheten.

Härdande och irriterande är ofta överkänsliga för kritik genom att känna sig missförstått.

Älska kompatibilitet

Människor som är födda den 31 januari är kända för att älska att dölja sina känslor och för att verka kalla för andra. Vissa medlemmar i detta födelsedatum har rykte att vara kalla och okänsliga, men bara sin försvarsmekanism mot för tidig intimitet.

De kan förföra eftersom de är vackra med vackra ansiktsdrag och utsökt charm. Han kommer aldrig att tillåta en relation med en person som begränsar sin frihet.

För dem är kärlek en “plats” där regel och kärlek, passion, vänskap och delning av skyldigheter styr. Det finns ingen uppdelning i dem, utan en uppfattning om gemenskap. Människor som är födda i detta tecken och på detta datum kan vara perfekta livspartners som de aldrig kommer att uttråkas med.

De letar efter säkerhet, så det är inte ovanligt att hamna med en person som kan ge dem i alla aspekter och inte personen som de delar passionen.

För dem är den mest betydande afrodisiakan intellektuell stimulering. Även om deras kompatibilitet med andra människor kan vara komplicerad, är integritet och ärlighet en förutsättning för framgången för en långsiktig relation med de människor som är födda den 31 januari.Syfte och karriär

Människor den 31 januari är de människor som är det, och ser dem genom affärer och karriärer är de människor som kan beskrivas som innovatörer och idealister. Utan tvekan är de maximalt dedikerade till varje företag de, men en sak är något olyckligt med dem är att de ibland i livet gör jobb som inte passar dem. Men ändå gör de dessa jobb mycket bra, och de kommer aldrig att slappa av.

För dem är det perfekta karriärvalet som gör framsteg och var de än kan göra. Om de ges möjlighet att uttrycka sina talanger kan de uppnå stor affärsframgång; och om de gör något, annars kommer de inte att kunna göra framsteg, men kommer att göra sina jobb bra.

På grund av sin fria ande tycker de inte om kontroll och pålägg av tempo, så de är svåra att bära med auktoritet och begränsning av friheten.

De flesta människor, som är födda den 31 januari, är som alla Vattumannen har några dolda talanger som kan förvandlas till framgångsrika karriärer, men det dåliga är att de ibland inte hittar den talangen. I varje Vattumannen gömmer sig en kreativ konstnär, det är en sak som är sant, men en annan sak är att de kan hitta den talangen och göra den lönsam. Försiktiga arbetare och kritiska tänkare – detta är en mening som kan användas för att beskriva dessa människor. De tillhör ett sällsynt märke av människor som kan göra mycket arbete på samma gång.

De är överväldigade av hårdheten, uthålligheten och envishet att de framgångsrikt kan uppnå sina mål.

Symboler, färger och lyckligtal

Eftersom alla Vattumännen loggar in Zodiac-systemet är dessa människor som firar födelsedagarna den 31 januari, människor som bor under Uranus och planeten Saturnus i en mindre del.

De tillhör luften, deras färg är grön, och deras antal är 4, 7, 11, 22 och 29.Historiska händelser den 31 januari

På nästa par rader kommer du att kunna informera dig själv om många spännande och viktiga händelser som markerade en viss era i mänsklig historia, som förtjänar att komma ihåg för kommande generationer.

1747 – Den första kliniken i världen som utvecklades för att behandla könssjukdomar öppnades på Look’s hospital.

1808 – Napoleon annekterade Republiken Dubrovnik. Bilagan förklarades av general Ogist Marmon. Detta stoppade existensen av Dubrovnik-republiken, och staden Dubrovnik tilldelades Österrike 1815 vid Wien-kongressen.

1917 – Under första världskriget offentliggjorde Tyskland ett “totalt krig mot havet” med avsikt att åstadkomma obegränsad ubåtkrig för Storbritannien att kapitulera. Torpederingen av amerikanska fartyg antydde att de neutrala amerikanska styrkorna skulle gå in i kriget mot centralmakterna.

1918 – Detta var den sista dagen för att räkna tiden till den julianska kalendern, och dagen efter markerades datumet som 14 februari enligt den gregorianska kalendern.

1930 – London Maritime Conference inleddes, som avslutades 22 april med överenskommelse från Storbritannien, USA, Frankrike, Italien och Japan om reglering av ubåtkrig.

1950 – USA: s president Harry Truman meddelade att han beställde en vätebomb.

1958 – Första amerikanska konstgjorda satelliten “Explorer I” lansering från Cape Canaveral, Florida.

1962 – På USA: s initiativ, vid ett möte i Uruguay, utesluts Kuba från USA: s organisation, och en resolution som förbjöd handeln med den antogs.

1935 – Efter det andra världskriget publicerade han kartan ”Mot fascism”.

1964 – Den sovjetiska automatstationen “Luna 9” lanserades till månen, som tre dagar senare sänkte och sände de första tv-apparaterna på ytan av Meshes.

1971 – En begränsad telefontrafik etablerades mellan Öst- och Västberlin för första gången på 19 år.

1974 – Den amerikanska filmproducenten Samuel Goldwin, en av grundarna av “Metro-Goldwin-Mayer” (“The Best Years of Our Life”, “Little Fox”, “Porgy and Bes”), dog.1990 – En första amerikansk snabbmatrestaurang McDonalds öppnade i Moskva.

1994 – I huvudstaden Somalia Mogadishu, amerikanska marinesoldater som eskorterar en konvoj, där amerikanska diplomater öppnade eld mot människor som samlades vid ett livsmedelsdistributionscenter och dödade minst fem civila och många sårade.

1996 – En självmordsbombare i Tamil landade i en lastbil full av sprängämnen vid Centralbanken i Sri Lanka i Kolomb. I denna explosion dödades 90 personer och mer än 1400 skadades.

1997 – I konflikten mellan beväpnade albaner och medlemmar av den serbiska polisen i Vushtrri i Kosovo sårades tre albaner och tre medlemmar i Serbiens MUP.

2001 – Efter en rättegång på nio månader dömde den skotska domstolen den libyska Abdel Baset al-Megrahi (49) för att lyfta bomben på Pan Am, som kollapsade över den skotska staden Lokbury i december 1988 och dödade 270 människor. Hans medbrottsling Amin Kalifa Fahim har frikänts.

2002 – Den katolska kyrkan i Irland gick med på att betala 110 miljoner dollar i skadestånd till människor som tillbringade sin barndom i föräldralösa kyrkor, där präster missbrukade dem sexuellt. Stämningen inkom av 3 500 personer.

2006 – Skot King dog, hon var hustru till Martin Luther (Luther) King, som efter hans död blev ledare för rasen för jämlikhet i USA.

2007 – Den amerikanska romanförfattaren Sidney Sheldon dog. Han vann Oscar för bästa manusförfattare för “The Bachelor” och några andra komedier.

Kända människor födda den 31 januari

1543 -Tokugawa Ieyasu, en grundare och första Shogun av Tokugawa-dynastin som styrde Japan.

1673 -Ludwig Maria Grignion de Montfort, en fransk munk och grundare av den katolska ordningen med samma namn.

1769 – Andre-Jacques Garner, en fransk sökare av fallskärmar av icke-järnhaltiga material.

1797 – Franc Peter Schubert, en österrikisk kompositör.

1799 – Rodolphe Töpffer, schweizisk författare, illustratör och karikaturtecknare, “Comic’s Father”.

1865 – Henri Desgrange, redaktör för den franska sporttidningen L’Auto och grundaren av Tour de France.

1865- Patriark av Moskva Tikhon, han var patriark av Moskva och hela Ryssland omedelbart efter oktoberrevolutionens slut.

1868 – Theodore William Richards, den första amerikanska nobelprisvinnaren i kemi 1914.

1872-Zane Gray, en amerikansk romanförfattare.

1872- Jane Sandanski, en makedonsk revolutionär.

1881 – Anna Pavlova, en rysk ballerina.

1881 – Irving Langmuir, en amerikansk fysiker och vinnaren av Nobelpriset i kemi 1932.

1883 – Emil Wyatt, Storbritanniens tidigare idrottare, var den första, sista och enda olympiska vinnaren i en körning på 5 mil, som bara fanns vid de olympiska spelen 1908 i London.

1884 – Theodore Hoys, Västtysklands första president efter andra världskriget, 1949 – 1959.

1901 – Vasily Kuznetsov, USSR: s tre gånger president.

1902 -Tallulah Bankhead, en amerikansk skådespelerska.

1910 – Willibald Hahn, en österrikisk fotbollsspelare och fotbollstränare.

1911 – Vangeli Dimitrova, är mer känd än mormor (Baba) Vanga, en bulgarisk profet.

1921 – Mario Lanza, en amerikansk tenor.

1923 – Norman Mailer, en amerikansk författare, journalist, essayist, dramatiker, filmskapare, skådespelare och liberal politisk aktivist.

1924 – Tengiz Abuladze, den georgiska filmregissören.

1929 – Jean Simmons, brittisk teater, en film- och TV-skådespelerska och sångare.

1929 – Rudolf Ludvig Mossbauer, en tysk fysiker, Nobelprisvinnare för fysik 1961, delade han med Robert Hofstadter.1933.- Bernardo Provenzano, en italiensk medlem av maffian och den första mannen i Koza Nostra.

1935 – Kenzaburo Oe, en japansk författare och vinnare av Nobelpriset för litteratur.

1937 -Filip Glas, en amerikansk kompositör av klassisk musik.

1938 – Beatrix von Oranien-Nassau, en holländsk drottning.

1947- Ken Wilber, en amerikansk filosof.

1955 – Virginia Ruzica, en före detta rumänsk tennisspelare.

1956- John Joseph Lydon, även känd under den tidigare pseudonymen Johnny Rotten, en brittisk punkmusiker.

1956- Guido van Rossum, en holländsk utvecklare, författare till programmeringsspråket Python.

1956- Stefan Majewski, en polsk tränare för fotboll, tidigare försvarare.

1964- Jeff Hanneman, en amerikansk gitarrist, känd som en grundare i det amerikanska thrash metalbandet Slayer.

1966- Dexter Fletcher, en brittisk skådespelare och regissör.

1969- Daniel Richard Moder, amerikansk kameraman, manusförfattare och regissör för fotografi, make till den amerikanska skådespelerskan Julia Roberts.

1970 – Minnie Driver, en brittisk skådespelerska och sångerskrivare.

1971 – Patricia Velasquez, en venezuelansk skådespelerska.

1973 -Portia Lee James DeGeneres, född som Amanda Lee Rogers, är en australiensisk-amerikansk skådespelerska.

1976 – Traianos Delas, en grekisk fotbollsspelare.

1976- Simone Rosalba, en italiensk volleybollspelare.

1977 – Kerry Washington, en amerikansk skådespelerska.1980- Sergey Anatolievich Fedortsova, rysk olympisk mästare i rodd i disciplinen Fyrdubbelskulptur.

1980- Dan Milisavljević, en kanadensisk astronom.

1981- Justin Randall Timberlake, en amerikansk sångare, skådespelare och popstjärna.

1982 – Elena Paparizou, en populär grekisk sångare.

1982- Maret Ani, en estnisk professionell tennisspelare.

1983 – Fabio Quagliarella, en italiensk fotbollsspelare.

1984 – Jeremy Matthew Wariner, en amerikansk olympisk och världsmästare i friidrott.

1984- Vladimir Bystrov, en rysk fotbollsspelare.

1985- Maria Kalomira Sarantis, en grekisk popsångare.

1989- Joanna Atkins, en amerikansk idrottsman.

1989- Natalia Duco Soler, en chilensk atlet.

Det som är bra med människor som firar sina födelsedagar den 31 januari är att de ser på världen som en plats med många möjligheter där de kan hitta sin plats och bli bättre människor.

Det är de människor som äger en viss typ av harmoni i sina sinnen, och fred i sina hjärtan, de verkar (och är) avslappnade människor.

Show Buttons
Hide Buttons