Horoskop: 30 januari stjärntecken

Horoskop: 30 januari stjärntecken

30 januari stjärntecken

Vissa astrologer säger att allt som är relaterat till horoskopet faktiskt är nära förknippat med våra drömmar, eftersom det berör vår undermedvetna. I det tillståndet kommer en persons kropp gradvis och långsamt och avbryter sambandet med omvärlden. Och på liknande sätt, i världen av stjärntecken och horoskop-det är personens tolkning som kan vara som en form av underhållning eller något mycket allvarligare.

Det finns mycket sanning om det, tvivlar inte på det, men det händer att människor missar poängen med Zodiac-tecken. Genom att läsa horoskopet och titta på vår födelsedatum kan vi naturligtvis ha kul och också njuta. Men också vi kan lära oss så mycket, om världen som omger oss och även om oss själva – vår födelsedatum kan ge oss den vägledning vi behöver i livet.

Personlighet och karaktär

Personer som är födda den 30 januari är människorna, som andra beskriver som excentriska människor som är till och med konstiga, men de är de som har en sympatisk känsla av cynism och ironi, och de betyder inte någon skada för andra. Deras miljö gillar att ha dem runt, de gör människor glada och underhållna och de kan ge goda råd.

På en mer negativ sida är det dessa människor som har “tunna” nerver, och de kan lätt irriteras och inte förhindra konflikt. Dessa konflikter kan vara inom alla områden i deras liv – jobb, kärlek och vänskap. Människor som firar sina födelsedagar den 30 januari har många åsikter och är redo att presentera dem för folket, oavsett hur kontroversiell dessa övertygelser kan vara ibland.Men trots allt är dessa människor medkännande och kreativa människor som älskar förändringar och inte är rädda för förändringar och alltid är redo att göra ett steg i rätt riktning; de gillar att ta risker i livet. De är dessa människor som spelar på allt eller ingenting.

Människor lockas av deras till synes likgiltighet gentemot andra och deras unika och originalitet, men för vissa kan dessa människor verka som galna personer som inte är som alla andra.

Älskar kompatibilitet

Det är ingen överraskning här, människorna den 30 januari är som alla de som är Vattumannen undertecknar i horoskopet – i kärlek är de rädda för att bli bundna till en person (denna uppfattning skrämmer dem). Det som motiverar denna rädsla är en idé om att förlora sin frihet och oberoende, för det är deras första och viktigaste kärlek – att vara fri och oberoende i alla aspekter av deras liv.

Det är inte som att de inte gillar att vara i ett långsiktigt förhållande med någon de verkligen älskar och bryr sig om, men kommer envist att försvara sin frihet till varje pris.

Det är utan tvekan människor som berättar allt om deras önskningar (även de mörkaste) och den perfekta partneren, som kanske kommer att bli chockad när de hör allt om de krav som är nödvändiga för att vara med dem i ett förhållande.

Deras partners kan vara rädda och inse att de inte ens är nära de imaginära partnerna och långt ifrån den perfekta älskaren.Oavsett hans fantasi som är benägna till ideala fantasier, är den 30 januari faktiskt mycket rationell i det praktiska livet, både i arbete och kärlek. Så när de väljer en partner, se till att de tänker det noggrant

De är mycket ihållande i sina ansträngningar, även om de aldrig är oförskämda och icke-aktiva i livets kärleksområde. Deras originalitet, även när de gör något dumt, kan imponera på deras potentiella partners. I slutändan är de utmärkta och spännande älskare, och du kommer inte att göra ett misstag om du blir kär i en representant för detta datum.

Syfte och karriär

Dessa människor, som är födda den 30 januari, tar alltid entusiasm åt arbetet; de har den extraordinära förmågan att utnyttja sin fantasi för affärsändamål. En karriär som möjliggör utveckling av koncept och demonstrationer kan passa bra hos dessa människor. Inte alla vet hur man kan tjäna pengar och framgångsrika karriärer genom att utnyttja sin kreativitet och idéer.

Deras arbete är alltid baserat på deras kunskap, och den erfarenheten är slöseri och betydande; de har en fantastisk kombination av det höga intellektet med beredskapen att dela sina talanger – folk den 30 januari inspirerar många som arbetar i sina omgivningar.

Liksom alla vattendrivare tillhör dessa människor den ideala typen av “arbetare”, de gillar att arbeta med jobb som syftar till att göra mänskligheten bättre.

När det gäller pengar har dessa människor den 30 januari talang att hålla balansen mellan att spendera och spara pengar. När de handlar är de förälskade och vill ha allt som är extravagant, glitterigt. Men de har smak som inte är ett problem; de kan till och med hitta sitt yrke i att dekorera andra människors hem. De flesta som är födda under Vattumannen-tecknet, liksom de som firar födelsedagar den 30 januari, är väl anpassade till sin känsla av stil och är inte rädda för att visa det.De kan hitta sina karriärer inom vilken som helst performancekonst, att skriva, undervisa, fotografera eller piloter är mycket lämpliga för dem. Den bästa miljön är det som ger dem frihet att lösa problemet utan strikta riktlinjer. De är en okonventionell typ av människor, och om den har möjlighet att visa sin talang kan de 30 januari uppnå en avundsvärd framgång.

Symboler, färger, lyckligtal

De kan beskrivas symboliskt som människor som ligger under Uranus-regeringen. I astrologi är Uranus en symbol för uppror, plötsliga förändringar, reformer och förstörelsen av det gamla och födelsen av en ny, för alla ovanliga, oväntade och okonventionella.

Deras färg är en slags blandning av blått och grönt, och deras nummer 3, 10 och 55.

Historiska händelser den 30 januari

1018 – En fred undertecknades mellan Polen och det heliga romerska riket.

1595 – Ett spel ”Romeo and Juliet” spelades för första gången; det var det mest berömda stycket William Shakespeare.

1648 – Ett fredsavtal undertecknades i Munster och det handlade om åttaårskriget mellan det dåvarande Nederländerna och Spanien. I oktober samma år tvingades Spanien erkänna Nederländernas oberoende, vilket möjliggjorde landets snabba ekonomiska och kulturella blomning.1649 – I London avrättades en engelsk kung Charles och efter hans styrkors nederlag i inbördeskriget med de republikanska styrkorna av Oliver Cromwell. Hans avrättning väckte upprörelse och ilska vid europeiska domstolar, och i Nederländerna och Spanien dödades de diplomatiska företrädarna för Cromwells stat. Monarchy i England återställdes 1660.

1661 – Oliver Cromwell, beskyddaren av det engelska kommunalet, avrättades rituellt på årsdagen till döden av kungen som han kastade ut.

1661 – Den polsk-litauiska statsunionen har överfört till det ryska imperiet Kiev, Smolensk och en del av Ukraina öster om Dnjepr enligt bestämmelserna om vapenvilan från Andrus.

1667 – Freden undertecknades som slutade det ryska-polska kriget.

1826 – Menai Suspension Bridge mellan Wales och Anglesey Island, som anses vara den första moderna hängbroen, öppnades.

1841 – Branden förstörde två tredjedelar av den Puerto Rica staden Mayaguez.

1847 – Staden Yerba Buena (Kalifornien) fick namnet San Francisco (San Francisco).

1862 – USS Monitor rustning först lanserades.

1889 – Ärkehertugan Rudolf, en efterträdare av den österrikisk-ungerska tronen, hittades död i Mayerling-slottet, tillsammans med sin älskarinna Maria Vetser.

1913 – British House of Lords avvisade lagen om irländskt självstyre.

1933 – Adolf Hitler heter efter den tyska kansleren.

1937 – Tretton tjänstemän från Sovjetunionens kommunistparti dömdes till döds för påstådd inblandning mot statens topp.

1937 – Adolf Hitler berättade för Reichstag att Tyskland drog tillbaka sin underskrift från Versaillesfördraget.

1943 – Det brittiska flygvapnet under andra världskriget startade den första dagslånga bombningen av Berlin.

1945 – Tyska Wilhelm Gustloff sjönk i Östersjön – den största sjökatastrofen i registrerad historia med 7 000-9 000 offer.

1948 – Öppna vinter-OS i St. Moritz (Schweiz).

1964 – I Sovjetunionen för första gången i kosmonautikens historia lanserade en raket satelliter i olika banor. De fick namnet “Elektron 1” och “Elektron 2”.

1967 – Påven Paul VI träffade presidenten för presidenten för USSR: s högsta sovjet, Nikolai Podgorny, den första chef för sovjetstaten som besökte Vatikanen.

1968 – Under Vietnamkriget inleddes en månads offensiv som heter Tet under ledning av Nordvietnamesiska general Vo Nguyen, under vilken de nordvietnamesiska trupperna och sydvietnamesiska gerillorna attackerade Saigon och mer än 100 andra platser i södra Vietnam.

1969 – Beatles sista offentliga föreställning hölls på taket av deras produktionsföretag Apple Records i London. Denna improviserade konsert avbröts av polisen.

1972 – Pakistan lämnade samväldet i protest mot Storbritanniens, Australiens och Nya Zeelands beslut att erkänna Bangladesh.

1972 – Brittiska soldater i Nordirland dödade 13 personer, deltagare i en förbjuden katolsk maritim mänskliga rättigheter. Den konflikten kallades “Bloody Sunday”.

1992 – Argentina öppnade dossier om nazisterna som flydde till Sydamerika efter andra världskriget.

1995 – I en explosion av bilbomber dödades minst 20 personer, och cirka 60 personer skadades i ett av de värsta attackerna under det treåriga upproret av islamiska extremister i Algeriet.

2000 – En cyanid som härstammar från den rumänska gruvan Baja Mare i bifloderna av floden Tisza, Lapos och Somes, och sedan in i Donau och sedan in i Donau, orsakade en ekologisk katastrof. 120 ton cyanider och 20 000 ton fällningar innehållande tungmetaller släpptes ut i flodbassängen.

2003 – Belgien erkände officiellt äktenskap av samma kön.

2007 – Microsoft släppte operativsystemet Windows Vista efter mer än fem år från publiceringen av det tidigare Windows-operativsystemet (Windows XP).Kända människor födda den 30 januari

133 – Didius Julianus, en romersk kejsare

1697 – Johann Joachim Quantz, en tysk kompositör.

1721 – Bernardo Bellotto, en italiensk målare.

1781 – Adelbert von Chamisso, en tysk poet och botaniker.

1845 – José Domingo de Obaldía, andra president i Panama.

1846 – Francis Herbert Bradley, en engelsk filosof.

1877 – Sigfús Einarsson, en isländsk kompositör.

1882 – Franklin Delano Roosevelt, en amerikansk politiker och statsman, USA: s 32: e president.

1899 – Max Theiler, en sydafrikansk läkare, Nobelprisvinnare.

1924 – Lloyd Alexander, en amerikansk författare av SF-romaner för barn och unga vuxna.

1927 – Olof Palme, en svensk socialdemokratpartimedlem och premiärminister.

1930 – Gene Hackman, en amerikansk skådespelare.

1934 – Giovanni Battista Re, den katolska kyrkans kardinal.

1937 – Boris Vasilievich Spassky, ryska schackmästare, världsmästare från 1969 till 1972.

1937 – Vanessa Redgrave, den brittiska skådespelerskan, betraktas som den mest berömda och utmärkta medlemmen av Redgrave-familjen, en av de mest berömda agerande dynastierna i världen.

1938 – Islam Karimov, en uzbekisk politiker och diktator.

1941 – Richard Cheney, USA: s politiker och USA: s vice president.

1942 – Heidi Brühl, en tysk skådespelerska och sångare.1951 – Phil Collins, en engelsk trummis, sångerskrivare, skivproducent och skådespelare

1962 – Abdullah II, kungen av Jordanien.

1968 – Felipe VI, den spanska kronprinsen.

1975 – Juninho Pernambucano, en brasiliansk fotbollsspelare.

1976 – Cristijan Brocchi, en italiensk fotbollsspelare.

1981 – Peter Crouch, en engelsk fotbollsspelare.

1981 – Dimitar Berbatov, en bulgarisk fotbollsrepresentant.

1983 – Thomas Mogensen, en dansk handbollspelare.

1985 – Gisela Dulko, en argentinsk tennisspelare.

Som det ska avslutas är människorna från 30 januari fulla av överraskningar. Förvänta dig inte av dem att följa dig med eld i ögonen och agera som ett typiskt folk, vardagliga människor som representerar allt som är medelmåttighet.

Det finns något i dem, något ovanligt, de är människorna av kunskap och gissning, de kan vara ljuset i tunneln av okunnighet och banalitet, men de kan också beskrivas som elden som inte kan distribueras.

Show Buttons
Hide Buttons