Horoskop: 29 januari stjärntecken

Horoskop: 29 januari stjärntecken

29 januari stjärntecken

Tror du på horoskop, läser du det dagligen? Det finns inte nästan dagstidningar, tidskrifter och nästan inga webbplatser där du inte hittar minst en artikel om horoskop, och låt oss inte börja prata om medierna som är specialiserade på astrologin.

De är nästan överallt, men människor är ibland förvirrade över vad det representerar (horoskop) och hur mycket sanning det finns i det – kanske detta är bara ord som vi kan använda för skojs skull.

Ordet horoskop härstammar från det grekiska ordet horoskop, som i översättning (förenklad) betyder titta på tiden. Och det är verkligen sanningen – Se tiden för din födelse!

Ett horoskop representerar en stiliserad karta över himlen vid en viss persons födelse. Vid detta tillfälle beaktas födelsedagen, födelseplatsen, planetens exakta position och Zodiac-teckenens position. Baserat på alla dessa uppgifter kan vi ta reda på allt om en viss persons framtid, och dagligen kommer Horoscope att ge dig daglig information om vad som väntar dig dag för dag.

Men mer specifik information kan ses i förbisen från vår födelsedatum.

Personlighet och karaktär

Människor som firar sina födelsedagar den 29: e dagen i januari är de människor som är moderna individer i vårt samhälle, de går lite före hennes tid, men de är inte emot något som är traditionellt.Vad de hatar är när människor uppför sig vulgärt och oförskämt, det är så avvisande för dessa Vattumännen (datum 29 januari tillhör Vattumannens regering).

De är de människor som behöver många mildheter, även om de inte visar det så ofta, och det är förståeligt eftersom de är i vissa blyga och fristående människor. De kommer att söka andra förståelse, och de förväntar sig alltid av andra att acceptera dem fullständigt och om inte blir de besvikna och ledsna. Det de älskar mest är när människor kan förstå vad det är som intresserar dem, men detta är inte fallet.

Vad människor av den 29 januari hatar är någon otrohet i relationer, och de är nästan alltid spontana, och de går in i varje förening med sina öppna hjärtan och själar.

Liksom alla vattuman, har dessa människor också rätt intuition och vet hur de ska läsa mellan raderna, så deras vänner i dem har en fullständig förståelse och ingen bedömning.

De kommer att göra vad de behöver och när det behövs, utan vad som är som omständigheter – de kan hantera sig själva i alla situationer och svårigheter.

Ovanpå sakerna har individer som är födda den 29 januari utvecklat samhällsmedvetenhet och ofta vidtagit åtgärder inom detta område. Och deras motto är att de inte offrar utan närvaro.

Det är de människor som respekterar deras och andras oberoende och känner att alla har rätt att leva enligt de regler de ser är bra. Eftersom de anser att det är en förutsättning för ett bra samhälle – alla har sina egna övertygelser, och det är ok så länge du inte skadar någon annan människa. Det är lagen om logik och renhet i hjärtat som människor från den 29 januari utan tvekan har.Älska kompatibilitet

Kärleken till dessa människor som firar födelsedagarna den 29 januari är något som kan vara svårt men är också något som är värt att vänta. Det är värt att vänta på det eftersom de har vackra funktioner som du säkert kommer att gilla.

De måste känna och förstå sina älskare; de älskar partners som har en passionerad entusiasm. Den ideala kärleken till dem är en hel relation full av förståelse och stöd.

De älskar att tillbringa tid med sina älskare i intellektuella diskussioner under lång tid, funderar över några av principerna i livet och hur de kan göra det till en bättre plats.

En negativ aspekt i deras liv är att de strävar efter den perfekta kärleken, men bara för att det är medvetet om att det är en perfekt färdplan och inte ett mål, kan de acceptera partners med alla defekter och dygder. Detta är stort, kärlek som acceptans i ordets fulla mening.

Syfte och karriär

Vad kan man förvänta sig när vi pratar om syftet med de människor som firar födelsedagarna den 29 januari? Först av allt spänning – de hatar tråkiga, dagliga och monotona jobb.

De är födda rebeller och förstörare av en befintlig ordningsföljd – de lever minst 50 år före sin tid och är mycket svåra att följa.

De blir fascinerade av allt som är nytt, extravagant och ovanligt och finner sin karriär enligt det.Dessutom måste deras livssysselsättning vara i samband med deras moraliska principer, eller annars kommer de inte att göra det.

Människor den 29 januari är de människor som kan göra de konstigaste jobb som möjligt, men de måste hitta sin harmoni i det ovanliga jobbet. De måste må bra och kan inte göra någonting som tar bort deras frihet, och de mår bäst när de kan ta hand om miljön.

Kanske är det bästa yrket för dessa människor socialtjänst eller på skolan där de kan ge barnen lektioner i livets skola.

Symboler, färger, lyckligtal

För dessa människor tillhör regeringen planeten Uranus som är den härskande planeten för alla människor som tillhör Vattumannen tecknet.

Detta är planeten som symboliskt ger energi, men också plötslig och ibland aggressiv natur, men också erbjuder visionära egenskaper; de kan förstå framtiden och vet korrekt vad som kommer att fungera om fem eller tio år. Uranus ger dessa människor som är födda den 29 januari en kraft av snabb och lätt transformation, så de är mer kända som tänkare, progressiva och humanister.

På ett sätt är deras nummer 2, och på det sättet är de människorna i grupperna och paren, så de tenderar att alltid vara omgiven av andra människor.

Deras element är vatten och allmän natur med hela sitt liv, människor, växter och djur och säkerställer att tillväxten fortsätter.Historiska händelser den 29 januari

Vissa händelser är så avgörande för människans existens att det skulle vara synd att dessa datum har glömts och att de försvinner för våra sinnen, så det är bra att påminna oss själva vad är de öppningar som markerade datum 29 januari genom historien.

904 – Vid valet av Sergius III för påven börjar den så kallade tiden för pornokrati.

1635 – Detta var året då French Academy grundades, en av de mest kända i Europa. Akademin grundades av kardinal Richelieu, kung Louis XIII.

1676 – Fjodor III blev kungen i Ryssland.

1814 – Frankrike besegrade Ryssland och Preussen i slaget vid Bryan.

1845 – “The Raven”, den populära dikt Edgar Allan Poe, publicerades först i New York Evening Mirror.

1850 – Henry Clay introducerade kompromiset 1850 för den amerikanska kongressen.

1856 – Det första Victoria’s Cross delades ut och erkände heroiska gärningar under Krimkriget.

1861 – Kansas antogs till USA som den 34: e amerikanska staten.

1863 – Den amerikanska armén besegrade Shawnee i en massakre på Bears River.

1886 – Den tyska ingenjören Karl Benz patenterade den första framgångsrika bensinbilen.

1889 – Den österrikisk-ungerska prinsen, kronprins Rudolf, den enda sonen till Franz Josef den första, hittades död med sin älskarinna Mary Vetsera i Mayerling-slottet nära Wien.

1891 – Liliuokalani utropades till den sista härskaren och den enda drottningen av Hawaii.

1896 – Den amerikanska läkaren Emil Grab använde först strålterapi i behandlingen av lungcancer och använde den på Chicago-patienten Rose Lee.

1916 – Under första världskriget bombarderade tyskar Paris för första gången.

1933 – Tysklands president Paul von Hindenburg utsåg Adolf Hitler till Tysklands kansler. Hitler tillträdde officiellt en dag senare den 30 januari.

1942 – Peru och Bolivia avslutade kriget i Rio de Janeiro 1941 på grund av det kontroversiella gränsområdet mellan de två länderna i Amazonas djungelområde, men den kontroversiella frågan har inte lösts.

1942 – Alliansfördraget undertecknades mellan Sovjetunionen, Storbritannien och Iran.

1950 – Började den första i en serie av uppror i Johannesburg, orsakad av Sydafrikas regeringens rasistiska politik.

1959 – Det danska passagerarfartyget “Hans Hedtoft” sjönk, flyter bredvid Grönlands kust, in i isberg och sjönk. 95 personer dog.

1963 – Frankrike gjorde veto mot Förenade kungarikets inträde i Europeiska ekonomiska gemenskapen.

1964 – I Österrike började Innsbruck vinter-OS.

1989 – Efter sju års missförstånd och internationell skiljedom återlämnade Israel Egypten staden Taba vid Röda havet, som ockuperade det israelisk-arabiska kriget 1967.

1996 – Det venetianska operahuset “La Fenice” brann i en eld, andra gången i 204 år av sin historia.

1999 – Kontaktgruppen bjöd in myndigheterna i Serbien och företrädare för kosovoalbanerna att delta i fredsförhandlingarna i det franska slottet Rambouillet nära Paris senast den 6 februari.

2002 – USA: s president George W. Bush berättade för den amerikanska kongressen att kriget mot terrorism börjar.

2002 – En gammal afghansk flagga flagrade i Kabul, för första gången sedan kommunistkuppet 1978 som markerade början på den 23-åriga perioden med krig och kriser i landet.

Kända människor födda den 29 januari

När vi går igenom dagarna i januari stannar vi ofta och tittar på ett visst datum, som 29 januari, och vi blir förvånade över informationen om vilka kända personer som firar födelsedagarna på det datumet.1499 – Katharina von Bora, en tysk reformator och hustru till Martin Luther.

1584 -Friedrich Heinrich (Oranien), en Storbritanniens guvernör.

1688 – Emanuel Swedenborg, en svensk forskare, filosof, teolog och mystiker.

1749 – Christian VII, en dansk och norsk kung.

1773 – Friedrich Mohs, en tysk geolog / mineralog.

1782 – Daniel Francois Esprit Auber, en fransk kompositör.

1843 – William McKinley, en amerikansk politiker och president.

1860 – Anton Pavlovich Chekhov, en av de viktigaste ryska och världsdramatiker och berättare.

1866 – Romain Rolland, en fransk författare och Nobelpriset för litteratur 1915.

1867 – Vicente Blasco Ibánez, en spansk författare.

1872 – Gotse Delchev, ledare för den nationella revolutionära rörelsen i Makedonien.

1881 – Kim Gyu-sik, en koreansk politiker, diplomat och poet.

1918 – John Forsythe, en amerikansk skådespelare (mest känd för sin roll i dynastin).

1926 – Abdus Salam, en pakistansk fysiker och vinnaren av Nobelpriset.

1933 – Sacha Distel, en fransk sångare och gitarrist.

1939 – Germaine Greer, en australisk akademiker, författare och ledare.

1945 – Thomas William Selleck, en amerikansk skådespelare.

1954 – Oprah Gail Winfrey, en amerikansk TV-presentatör, skådespelare och filmproducent.

1965 – Dominik Hasek, en tjeckisk fotbollsspelare.1966 – Romário de Souza Faria, en pensionerad brasiliansk fotbollsspelare och tränare och nuvarande brasiliansk politiker.

1975 – Sara Gilbert, en amerikansk skådespelerska.

1981 – Dario Lopilato, en argentinsk skådespelare.

1984 – Athina Onassis, barnbarn och arvtagare till Aristoteles Onassis.

1990 – Grzegorz Krychowiakk, en polsk fotbollsspelare.

I den sista delen kommer vi att försöka sammanfatta alla de spännande och meningsfulla saker som visar karaktären på den person som firar födelsedagen den 29 januari.

Dessa människor har många vackra funktioner som utan tvekan många människor i deras omgivning gillar. Först är det de människor som är mycket intresserade av att spara kunskap, och materiella saker intresserar dem inte så mycket, det finns så många väsentliga saker i livet. För det andra kommer de aldrig att älska dig om du inte är ärlig mot dig själv – de gillar människor som är riktiga för sig själva och som är öppna och ärliga oavsett omständigheterna.

De mäter dig alltid med sin arketyp och kommer att analysera din psyke och hemligheter. Om du klarar testet kan det bli en spännande upplevelse. Var inte förvånad när de lyssnar på dig noggrant när de ger dig sina råd, de älskar att hjälpa människor och är människor med högt intellekt och visdom, inriktade på humanitärt arbete.

Show Buttons
Hide Buttons