Horoskop: 28 oktober stjärntecken

Horoskop: 28 oktober stjärntecken

28 oktober stjärntecken

Föddes du den 28 oktober? Du har en förmåga att skapa viktiga kontakter i ditt liv. Din intuition hjälper dig att identifiera rätt typ av människor att umgås med för framsteg.

Samtidigt är du ganska övertygande. Du har ett sätt att övertyga människor att se saker på ditt sätt. Du kan läsa människor som öppna böcker. Som sådan förstår du lätt vad som motiverar dem i livet.

Här är din fullständiga horoskopprofil. Vi har sammanställt den så att du kan använda den som en guide för att fatta några av de viktigaste besluten i ditt liv.

Du föddes under zodiakens åttonde tecken, Skorpionen. Din astrologiska symbol är Scorpion. Det kallas så för att det dyker upp när solen är i Skorpionen, det vill säga mellan 23 oktober och 21 november. Skorpionen representerar mysterium, passion och beslutsamhet.

Planeten Pluto härskar över ditt liv. Vi associerar denna planet mycket nära den grekiska guden Hades. Enligt forntida mytologi är Hades ansvarig för det osynliga, underjorden. Som sådan omger detta himmelska väsen mycket mysterium och hemlighet.

Ditt huvudsakliga styrande element är vatten. Detta element fungerar tillsammans med luft, eld och jord för att ge din existens en smak i denna värld.Astrologiska diagram

28 oktober är zodiakens människor på Libra-Scorpio astrologiska kusp. Vi hänvisar till detta som kärnan i drama och kritik. Planeterna Venus och Pluto spelar en övervakande roll i dessa kuspers liv.

Venus är gudinnan Afrodites planet. Enligt myten är denna gudinna ansvarig för sådana egenskaper som skönhet, passion, romantik, kärlek och lust. Som sådan bör du inte undra varför du har en så stark benägenhet att uppvisa dessa egenskaper i ditt liv.

Å andra sidan är Pluto Hades planet, underjordens herre. Hades är en mystisk, hemlighetsfull, hämndlysten och aggressiv himmelsk varelse. Av den anledningen sliter några av hans egenskaper bort din personlighet.

Blandningen av dessa två planeter (Venus och Pluto) lägger till några intressanta element i din personlighet. Till exempel är du en smältdegel av känslor.

Kulan av drama har gett dig viss kontroll över dina penningfrågor. Din intuition gör att du kan göra alla rätt val när det gäller att spara och spendera.

Ditt astrologiska diagram visar att din hälsa är okej. Var dock på utkik efter möjliga infektioner i könsorganen och ländryggen. Som regel är skorpioner utsatta för sådana infektioner.

Kärlek och kompatibilitet

28 oktober är zodiakens människor mycket hemliga som älskare. Du gillar inte att avslöja dina planer, till sista minuten. Din hemliga natur är ett direkt inflytande från Pluto, din härskande planet.Dessutom är du inte en som förbinder ditt hjärta bara för det. Du vill vara säker på att det drag du gör är rätt. Din idé om ett perfekt förhållande är en där du är i kontakt med din älskares personlighet.

Detta innebär att du lägger en hög premie på uppvaktning. Dejtingspelet ger dig forumet för dig och din älskare att lära känna varandra djupare.

Att vara charmig och attraktiv har du en mängd beundrare. Naturligtvis är du väl medveten om ditt självvärde. Som sådan är det inte lätt för någon att vinna ditt hjärta om du inte är intresserad.

Pålitliga, lojala och charmiga människor har en speciell plats i ditt hjärta. Du är mer än villig att öppna ditt hjärta och sinne för dem. Detta beror på att du kan dela din spännande livsstil med dem.

Den mer aktiva Skorpionen kommer sannolikt att bli kär i en öm ålder. Detta beror främst på att du är en positiv och attraktiv person. Således tenderar du att locka många beundrare. Detta innebär att du kommer att ha mänskliga partners under ditt liv.

Även om du kanske tycker att den här livsstilen är kul, har den några påfallande fallgropar. Till exempel utsätts du för risken för besvikelser. Huvudsakliga bland dessa är hjärtslag, nu vet du och jag att detta inte är bra för din hälsa. Undvik sådana händelser så mycket som möjligt.

Stjärnorna indikerar att du kommer att gifta dig när du träffar din idealpartner. Du kan få en sådan partner bland Oxen, Fiskarna och Kräftan.

Du förstår, du är mycket kompatibel med dessa infödda. Detta är mer så om din älskare föddes den 1, 5, 6, 12, 14, 17, 21, 23, 27, 28 och 29.

Planetplaneringen varnar för ett romantiskt engagemang med en Vågen. Det här kan vara en utmanande relation, så var försiktig!

Vilka är egenskaperna hos en person som är född den 28 oktober?

28 oktober är zodiakens människor mycket godhjärtade. Du drivs av önskan att göra gott i ditt samhälle. Men konflikten mellan dina drömmande och realistiska natur kommer ofta i vägen för detta.

Detta är dock inte ett problem som sådant. Du förstår, du är bra på att välja rätt vän. Så, med lite input från dem, kommer du att uppnå din humanitära agenda direkt enligt schemat.

Att vara mystisk har människor svårt att försöka dechiffrera dina planer. Detta är ett bra vapen, eftersom du kan kontrollera situationer. Således utför du dina aktiviteter på din tidslinje. Du ger dig inte lätt för yttre tryck.

De som är födda den 28 oktober är flitiga. Du tycker om att arbeta med likasinnade individer för att uppnå dina gemensamma mål. Som sådan gillar du inte medelmåttighet och slarv någonstans nära dig.

Din nyfikenhet är legendarisk. Du observerar varje liten sak som händer i din miljö. Som sådan är du bland de första som föreslår möjliga lösningar när ett problem uppstår.

Ändå har du några brister i din personlighet som du behöver arbeta med. Dessa svagheter har potential att dra ner dig om du inte hanterar dem ordentligt.Till exempel kommer du ofta för att vara för kontrollerande. Dina orimliga krav på dina vänner och kollegor kan främja de viktigare bland dem.

Dessutom brukar du vara temperamentsfull. Ditt humör vänder på det sämre, speciellt när det inte går så. Nu löser detta inte dina problem. Lär dig att vara rationell.

Sammantaget är du avsedd för storhet. Anta rätt idéer. Var mer benägen mot användning av logik i beslutsfattandet.

Kända personer födda 28 oktober

Du delar födelsedagen den 28 oktober med ett antal framstående personligheter från hela världen. Här är fem av dem:

  • Henry III, född 1017 – Helig romerska kejsaren
  • Francia Borgia, född 1510 – 4: e hertigen av Grandia, spansk präst och helgon, 3: e överordnade general för Jesu samhälle
  • Eric Thorstvedt, född 1962 – norsk fotbollsspelare och manager
  • Eden Taylor-Draper, född 1997 – engelsk skådespelerska
  • Catherine Kings, född 1998 – amerikansk skådespelerska

Vanliga egenskaper hos personer födda den 28 oktober

28 oktober är zodiakens människor i den första dekanen av Skorpionen. Du är i samma grupp som de som föddes 23 oktober och 2 november.

Planeten Pluto spelar en viktig roll i denna dekan. Detta innebär att du visar de viktigaste egenskaperna hos denna himmelkropp. Du är till exempel fokuserad, sensuell, hemlighetsfull och mystisk. Dessa är de mer positiva egenskaperna hos Skorpionen.Människor definierar dig genom din trofasthet och lojalitet. Du skickar dessa signaler där ute. Det spelar ingen roll hur du beter dig, människor kommer att tolka det som antingen trohet eller lojalitet. Som sådan tenderar du att locka många människor.

Du måste dock vara försiktig. Inte alla som är nära dig önskar dig gott. Var försiktig med valet av dina följeslagare.

Din födelsedag är synonymt med självförtroende, självständighet, idealism och generositet. Använd dessa kvaliteter försiktigt.

Karriärhoroskop

Du kan göra mycket bra i mellannivåpositioner. Med dina slags egenskaper kan man föreställa sig att du kan stiga mycket högt i organisationen.

Men du har en hindring: din lojalitet. Detta är både välsignelse och förbannelse.

Du får vinna många vänner. I den meningen är det en välsignelse. Men du brukar vara för lojal mot dina vänner. Du är villig att avstå från kampanjer för deras skull.

Slutlig tanke …

Svart är den magiska färgen hos människor födda den 28 oktober. Svart står för renhet. Dessutom absorberar den alla andra färger för att få sin kraft. Svart passar din personlighet som en handske!

Dina lyckosiffror är 1, 6, 20, 28, 46, 58 & 89.

Show Buttons
Hide Buttons