Horoskop: 27 januari stjärntecken

Horoskop: 27 januari stjärntecken

27 januari stjärntecken

Var inte oroad eller förvirrad av det stora antalet artiklar som du kan hitta på nätet, eller är någon annan typ av medium, de behandlar alla de astrologiska tecknen och deras korrelation, alla kan ge ett särskilt glimt av vad de representerar och några av de viktigaste egenskaperna.

Specifika gemensamma egenskaper grupperar tolv astrologiska tecken – och det finns faktiskt sanningen som säger att alla Vattumännen är till exempel oberoende människor som älskar framför allt sin frihet. Naturligtvis är saker inte så enkla; många andra saker påverkar hur en person kommer att bete sig, men vissa primära karaktärer kommer att kvarstå.

Alla Zodiac-tecken är uppdelade baserat på ett av de fyra elementen – Eld, jord, luft och vatten, och dessa är arketyper av energi som formar någons temperament, som är det dominerande elementet i horoskopet.

Eftersom människor som är födda den 27: e dagen i januari, är Vattumännen, hör de till lufttecknen – oberoende, intellekt och frihet är dessa människors huvudsakliga egenskaper.

Personlighet och karaktär

Människor som är födda den 27 januari kan vara något problematiska personligheter – andra är aldrig säkra med dem, de vet inte vad de tycker eller känner. De är säkra i sig själva och har hög självkänsla; de älskar rättvisa och ärliga relationer, i alla delar av livet. Och de uppskattar människor som är samma; de hatar människor som är falska och som ljuger.Människor från 27 januari gillar bara att prata om saker som intresserar dem och kan vara exklusiva och kritiska gentemot dem som inte passar in i deras uppfattning om världen. De älskar uppmärksamheten, och när de inser att han av någon anledning inte vill ha den längre, utan ord, kommer han att gå i pension och lämna.

Människor är ofta förvånade över sin ovanliga karaktär och oväntade handlingar, men de försöker göra saker till förmån för andra, men du bör aldrig bli chockad av hennes beteende som ibland är ojämnt.

I själva verket agerar människor från 27 januari alltid i enlighet med deras hjärtan och uttalade instinkt; när du förstår att du kommer att uppskatta dem, åtminstone i en liten del.

De kan vara, eller åtminstone verka som att de är sanna och kalla individer, med mycket melankoli i ögonen. De är lunefulla och irritabla, men de är lugna tills de blir arga. De är likgiltiga mot sitt öde och till och med de faror som kan göra dem. De kan snabbt övervinna hinder; de vet aldrig hur de kommer att reagera på en viss situation.

Människor från 27 januari har alla de sofistikerade känslorna som bara några av oss har, även de som är humana och ibland konstiga. De känner till människans psyke och läser snabbt den andra personens karaktär. Instinktivt förutsäga händelser eftersom de har mycket kraftfull intuition.

Ibland är de komplicerade och obegripliga för andra. Ibland blir hon förvånad över sina handlingar eftersom deras fantasi är rik. De är alltid vänliga mot de människor de känner och älskar och oförskämda mot människor de inte kan stå emot.

Älska kompatibilitet

De vill vara lojala mot sina partners, men deras oberoende kan inte äventyras, aldrig. Ibland kan de vara nästan okänsliga för sina älskare, och kära människor från 27 januari är mycket löjliga och oförutsägbara. De är öppna, spontana, kommunikativa, letar efter ett äventyr, drömmer om en tidsmaskin som skulle ta dem till framtiden – det här är kärlek till dem mer än något annat.De är känslomässiga, och brukar ha en modern blick på världen, och förhållanden, framför allt värderar de frihet, erövrar beroende på partnerens natur. Om det är nödvändigt kommer de att “klä sig ut” i de kvaliteter som de vill ha så att de kan fascinera sin (framtida) partner, för med intuition kan de ta reda på hemliga önskemål. Ibland är de opportunister när de förälskas eftersom de inte kan bära känslan av överlämnande till hela deras varelse.

Vattumännen människor, också som människor som är födda den 27 januari, är djupt känslomässiga och känsliga, oavsett hur kalla eller ointresserade de verkar. Det är inte svårt att skada dem, de kan vara naiva, men alla deras partners bör vara medvetna om, de kan bli rättvisande. Men inte listiga, men de kräver definitivt uppmärksamhet och respekt.

Annars, mycket direkt utan censur, kommer dessa människor att visa dig vem de är och hur mycket deras kärlek är värd.

Men framför allt tror människor från 27 januari på medvetenheten om personlig värdighet och kommer att låta människor “klamra sig fast” i interpersonliga relationer, men allt har sina gränser, för dem – partners dumhet och disrepute är omvänt proportionella till självmedvetenhet.

Tror inte att kärleken kommer dessa människor att förbli passiva gentemot partnerens misstag och brister, tvärtom; de kommer att placera dig på ett dygdigt sätt där din plats är – du kommer att bli förvirrad, sårad och frustrerad.

Syfte och karriär

Lyssna noga, eftersom denna aspekt kanske är den mest intressanta i livet för de människor som firar sina födelsedagar den 27 januari. Och orsaken bakom att många genier är födda på detta datum eftersom deras intellekt och kreativitet är mycket utvecklade. Alla nya forskningsidéer lockar dem, de är originella och skeptiska, och de gillar att utforska – de är inte favorit bland sina medarbetare, särskilt chefer. Vem vill ha en kollega som ifrågasätter allt och tvivlar på allt. Och det viktigaste är att de kan arbeta självständigt, allt annat är ett kvitto för misslyckande. Även om de ingår i något team, har de de bästa idéerna och är mest produktiva när de är ensamma, och det är faktum som aldrig förändras.Dessutom kan de riskera sina jobb och projekt, inte bara för att rädda någon utan också utan särskild anledning, de blir bara uttråkade av sina egna idéer. De väljer ofta revolutionär aktivitet, och enligt dem som förolämpar dem har de inte respekt – denna aspekt är den mest framträdande i deras arbetsmiljö.

De behandlar uppfinningar och upptäckter, särskilt inom elektroteknik och elektronik, som alla vattendjur. De har en energisk och optimistisk fantasi, en original gåva och en ihållande, tyst vilja att förverkliga idén. De avancerade begreppen i samhället lockar dem, och de försöker ofta sätta in dessa idéer i sitt arbete.

De är utrustade med uppfinningar, särskilt inom teknikområdet: luftfart, atomism, elektroteknik, radio, missiler. De handlar om kosmologi, alla naturvetenskaper, konst, särskilt teater och litteratur, samt sociala frågor.

Symboler, Lucky numbers, färger

Alla saker som finns i universum kan beskrivas med hjälp av vissa symboler, och allt som är kopplat till folket den 27 januari, är något som är relaterat till renhet i form och mater.

De är, liksom alla Vattumannen, under planeten Saturnus och Uranus regering. Saturnus i Vattumannen pekar ofta på ett mycket originellt och ovanligt sinne och utvecklad intelligens – i livet för de människor som lever under påverkan av Saturnus finns en mer uttalad önskan att etablera sin auktoritet vid alla tillfällen och situationer. De gillar trä, och deras skyddsstenar är ametist och safir. Färger som de älskar är vita och lila, och deras lukt är mysk.Historiska händelser den 27 januari

Ta en titt på dessa år, hur många spännande händelser som händer den 27 januari genom historiens gång.

År 1822. – Vid församlingen i Epidaurus utropade grekiska upprörare Greklands oberoende, erkänt av Turkiet 1829.

År 1865 – Spanien erkände Perus självständighet.

År 1901. Den italienska kompositören Giuseppe Verdi dog, en av 1800-talets största musiker. Han fick världsberömmelse med operaer som “Aida”, “Otelo”, “Traviata”, “Rigoletto”, “Nabucco”, som fortfarande är de viktigaste delarna av opera repertoarer runt om i världen. 200 000 personer deltog i hans begravning i Milano.

År 1926 – den engelska uppfinnaren John Logie Baird demonstrerade TV i London för första gången.

År 1943. Det amerikanska flygvapnet genomförde under andra världskriget den första attacken mot Tyskland genom den dagslånga bombningen av Wilhelmshaven krigshamn.

År 1945 – en sovjetisk tropp befriade Auschwitz, ett nazistiskt koncentrationsläger under andra världskriget, dödade en miljon människor, inklusive mer än en miljon judar. Detta datum firas i Europa som Förintelsedagen.

År 1964 upprättade Frankrike diplomatiska förbindelser med Folkrepubliken Kina.

År 1967 – under en testflygning till månen dödades tre amerikanska astronauter i kapseln i rymdskeppet Apollo 1 som brände.

År 1967. – Representanter för 60 länder undertecknade ett avtal som förbjuder användning av massförstörelsevapen i världen.

År 1973. – Fredsfördraget som undertecknades i Paris avslutade Vietnamkriget och avslutade USA: s militära engagemang i det landet. Huvudförhandlarna, USA: s utrikesminister Henry Kissinger och nordvästminister Le Duk för att få Nobels fredspris det året.

År 1981. Minst 500 människor dödades i den indonesiska färjan “Tampomas II”, som efter en brand sjönk i Java-havet.

År 1991. – Amerikansk luftfart under Gulfkriget började massbombning av den näst största irakiska staden Basra.

År 1991. – Parlamentsledamöter valde Kirk Gligorov till Makedoniens president.

År 1993. – Polisen i New Delhi använde tårgas för att sprida de rebelliska hinduerna som attackerade moskén och muslimer som attackerade Hindu-templet och brände dussintals butiker vid det tillfället.

År 1996. – Den första demokratiskt valda presidenten, Mahamana Osman, dödades i Niger av militära medlemmar.

År 2002. – En serie explosioner orsakade en stor brand i ett militärlager i Lagos och dödade mer än 1 000 människor.

Personer födda 27 januari

1571 – Abbas I, den persiska schacken.

1662 – Richard Bentley, en engelsk klassisk filolog och kritiker.1756 – Wolfgang Amadeus Mozart, en österrikisk kompositör.

1806 – Juan Crisóstomo de Arriaga, en spansk violinist och kompositör.

1814 – Eugène Viollet-le-Duc, en fransk arkitekt.

1832 – Lewis Carroll, författare till boken “Alice’s Adventures in Wonderland”.

1836 – Leopold von Zaher-Mazoh, en österrikisk författare.

1850 – Edward John Smith, engelska kapten på fartyget “Titanic”, som berömmt sjönk.

1859 – Wilhelm II, en tysk kejsare och Preussisk kung.

1885 – Jerome Kern, amerikansk kompositör, far till den moderna amerikanska musikalen

1899 – Béla Guttmann, den ungerska fotbollstränaren och tidigare spelare.

1924 – Rauf Denktash, presidenten för den turkiska republiken norra Cypern.

1925 – Juan Vitalio Acuna Núñez, en kubansk revolutionär och internationell Guerrillero.

1934 – Edith Cresson, en fransk politiker,

1940 – James Cromwell, en amerikansk filmskådespelare.

1944 – Nick Meiseon, en engelsk trummis i gruppen Pink Floyd.

1956 – Mimi Rogers, en amerikansk skådespelerska.

1957 – Janick Gers, gitarrist i Iron Maiden.1964 – Bridget Jane Fonda, en amerikansk skådespelerska.

1972 – Mark Owen, en engelsk sångare (“Take That”).

1980 – Marat Mihailovich Safin, ryska tennisspelare.

Om vi ​​vill beskriva en person som är född den 27: e dagen i januari, kan vi sammanfatta denna berättelse i några korta meningar; vi kan säga att han är en geni skapare, humanist, förespråkare och kämpe för alla saker som är avancerade i samhället runt om i världen. Han är framtidens representant, där genier som han är, bor.

Men ingen är perfekt, så dessa människor kan vara mycket självcentrerade, alltför irriterande, egoistiska, benägna att lura människor så att de kan uppnå sina agendaer. De kan till och med vara de människor som är benägna att riskera rörelser i livet, vilket inte alltid är bra för dem.

Det är onekligen att den 27 januari är energiska och kan ibland dra sig tillbaka så att han kan samla kunskap om saker. Ibland kan de drabbas av den gemensamma orsaken, för mänskligheten, för deras och andra människor – de har universell anda.

En del människor kallar dem hjältar, men de förblir oberättigade för sin miljö.

Show Buttons
Hide Buttons