Horoskop: 26 januari stjärntecken

Horoskop: 26 januari stjärntecken

26 januari stjärntecken

Grunden för astrologvetenskapen är horoskopdiagrammet, ett diagram som visar planetens layout vid tidpunkten för någon födelse – detta är det enklaste sättet att förklara det. För att skapa (eller skriva) horoskopet måste du hitta planetens position, solen och månen vid födseln, och i själva verket är alla astrologer på ett sätt bra matematiker.

För astrologins syfte är Zodiac-systemet uppdelat i 12 lika delar där var och en av dessa delar är en 30-graders cirkel. Varje tecken på zodiaken fick namnet av den dominerande samordningen genom vilken solen, månen och planeterna passerar.

När vi talar om modernt horoskop, tänker vi främst på solens position vid tidpunkten för någons födelse; detta är den mest kritiska aspekten i någon horoskop. Men det har gått mer än 2000 år sedan Zodiac-tecknen fick sina namn, och eftersom det bestämdes vad representerar tecken.

Ännu mer intressant är analysen av födelsedatum eftersom de kan ge ännu djupare inblick i deras personlighet. I texten som följer kommer vi att ägna oss åt att förklara egenskaperna hos de människor som firar sina födelsedagar den 26: e dagen i januari.Personlighet och karaktär

Människor som firar sina födelsedagar den 26: e dagen i januari är de som är attraktiva och tilltalande människor, och av det är det lätt att känna igen dem i mängden, de har specifik charm och har alltid uppmärksamhet på dem. På ett sätt skiljer de sig från andra, och det är deras naturliga tillstånd.

Liksom alla vattuman är dessa människor intelligenta och de är alltid i färd med att överväga livet, så det är bäst för dem att stanna och leva i miljön för människor som har samma livsstil. De kan bäst blomstra i sådana situationer.

Vattumännen förstår livet, och människor, och alla de som tillhör detta tecken, även de från 26 januari har god introspektionskraft. All orättvisa, nonsens och banalitet avskyr, även om den förstår naturligtvis oundvikligheten, som den inte vilar med. Uppror och revolutionerande natur beskriver bäst dessa människor. De tar makten från den andliga dynamiken som de äger, vilket skapar ett brett perspektiv på deras sinne och ger henne möjligheten att se, ännu längre, till framtiden, också förutsäga, bättre än många andra människor.

De håller sig aldrig vid bara ett tema, de är samtalande, men ibland är deras sinne bara för snabba och förvirrande för andra, de hoppar från ett ämne till ett annat, och sedan kan de överraska alla med sådana uttalanden och handlingar som till och med den största visionären kan inte förutsäga. De kan vara blyg, stygga och tålmodiga samtidigt och å andra sidan fullständigt excentriska och konstiga.

Men utan tvekan är dessa människor starka och kraftfulla på sitt sätt. De är mycket själviska och energiska, kämpar modigt för allt de tror på och de har många idéer för att förändra världen. De kommer att vara mycket hårda när de diskuterar sanningen de tror, ​​men om det visar sig vara det motsatta är det svårt att ändra sig. Människor från 26 januari är mycket envisa.De är uppfinningsrika och är mestadels utan fördomar och ganska toleranta gentemot andra. De är ärliga och öppna i sin första kontakt och är också idealister som romantiskt ansluter till praktiska. Förhållanden för dem kräver kvantitet snarare än kvalitet, och här talar vi om varje relation, vänskap eller arbete. De känner många människor, men ärliga vänskap är deras främsta mål.

De är ofta själviska isolerade, och i denna ensamhet överlåts de till deras fantasi och framtidsvisioner. Deras tankar och idéer är säkra tecken på tiden att vissa förändringar kommer inom kort.

Älskar kompatibilitet

När det gäller kärlek njuter människor av 26 januari av experiment, och när ämnet för deras kärleksintresse är mer mystiskt är de mer intresserade. Deras ideal är en älskare som framför allt är en vän, utan överdrivna känslomässiga krav och med mycket intresse för sina liv, övertygelser och idéer.

De beslutar sällan att gifta sig, och om de gör det är det naturligtvis ett plötsligt beslut; det finns ingen hemlighet att de är spontana människor – alla deras beslut är baserade på deras inre känsla, om de skulle göra något eller inte.

Människor som firar sina födelsedagar den 26 januari ser mycket intressanta och ovanliga ut. De känns igen av deras utseende, och de är dödliga för det motsatta könet, de har speciell sexuell karisma och de använder det rikligt.

De är vanligtvis blyg och omtänksam, men är alltid redo att förvandla sin personlighet till någon som är öppen och tillgänglig. De är rädda för frihetens begränsningar och kan försvinna från deras liv, och det är det som de delar med alla Vattumännen.

Syfte och karriär

Oberoende av naturen, eftersom alla människor som är vattuman i Zodiac-systemet med tecken, även de som är födda den 26 januari, tycker om att ha sitt eget företag och ha sitt eget företag. Dessa individer känner sig bäst när de kan fatta sina egna affärsbeslut och när de kan uppfylla sin agenda.De vill delta i gruppprojekt, där de kommer att spela en ledande roll; det är det enda sättet där det finns ännu minsta möjlighet att arbeta med andra. Som älskare av kunskap och sanning finns de lätt bland historiker eller forskare som är kopplade till elektronikindustrin – alla processer som kräver forskning och tittar på det förflutna eller framtiden intresserar dem.

De har en anmärkningsvärd känsla av estetik, slapphet och balans och uttrycks ofta genom musik eller någon annan form av konst.

De känner sig bekväma inom de discipliner som innehåller elementet av luft och rörelse – en del av dem försöker till och med att flyga, som piloter, men också som bara en hobby. De stöter på ovanliga aktiviteter som flyg, fallskärmshoppning eller skidåkning. Poängen är att de måste känna sig oberoende och fria oavsett vad de gör; Dessutom måste de njuta av det de gör, i ordets fulla mening.

Symboler, lyckligtal och färger

Detta födelsedatum är kopplat till symbolerna för ungdom och lycka och förmågan att föryngra energifält – de är välsignade med den specifika typen av ungdomlig energi.

En metall relaterad till dessa människor är guld – något som lyser, och det är värdefullt men också användbart på samma gång.

Som alla vattendjur är dessa människor som firar sina födelsedagar den 26 januari under regeringen av planeten Saturnus och en mindre del av Uranus. Detta innebär att de har oberoende, energi och också en del mysterium.

Deras Lucky nummer och 8 och 9, och deras favoritfärg är också guld och för vissa företrädare för denna födelsedatum en svart.Historiska händelser den 26 januari

Inspelad historia kan ge en sådan värdefull insikt i vissa datum – vi kan se vilken typ av energi som styrdes under de specifika tiderna. I de nästa par raderna titta på vad som markerar perioden 26 januari genom historien.

År 1500 – spanska sjömannen Vicente Yanez Pinzon upptäckte Brasilien.

År 1531. – En kraftig jordbävning som drabbade Portugals huvudstad i Lissabon förstördes fullständigt och mer än 30 000 människor dog.

År 1699. – Karlovac Fred undertecknades, och genom detta drag var Turkiets och Heliga alliansens krig, efter att 16 år slutade.

År 1788 – seglade brittiska fartyg med de första nybyggarna från England, inklusive en grupp rogues, in i Botani Bey, Sydney, Australien, där de grundade en koloni.

År 1823 – den engelska doktorn Edvard Jenner som 1796 uppfann ett vaccin mot mänskliga koppar.

År 1885. – De sudanesiska upproren av Muhammad Ahmed Abdul ockuperade Khartoum och avrättade engelska general Chardon Gordon. Den brittiska återtog myndigheten 1898 och Sudan förblev under brittiskt styre fram till 1 januari 1956.

År 1891 – dog en tysk ingenjör Nikolaus August Oto, som tillverkade den första bensinmotorn 1861, och 1876, uppfann en fyrtaktsmotor med förbränning, känd som “Oto-motor”.

År 1905 – I Pretoria i Sydafrika hittades den mest betydande diamanten i världen, “Kalinin”. I råa tillstånd vägde 622 gram och hade 3.106 kort.

År 1930 – Mahatma Gandi, ledaren för självständighetsrörelsen i Indien, började marschera till Indien på grund av skatt för salt. “Saltets mars” bör uppmuntra indierna att självständigt producera det (salt) som en symbol för självständighet.

År 1934 – En tioårig tysk-polsk icke-kränkningsfördrag undertecknades, som Hitler bröt av med en attack på Polen den 1 september 1939.

År 1942 – Första amerikanska trupper anlände till Europa i Nordirland, under andra världskriget, och i striderna vid den europeiska riften, gick de in i 1943-attacken mot Italien.

År 1947 – I Danmark, i flygolyckan, dog Gustaf Adolf. Fem barn lämnades utan fadern, inklusive den nuvarande kungen av Sverige Karl Gustaf XVI.

År 1950 – Indien tillkännagavs formellt en republik inom British Commons.

År 1965 blev hinduerna det officiella språket i Indien, vilket orsakade oro i södra landet, där befolkningen talade på andra språk

År 1972. – Ovan Tjeckoslovakien, efter en bombsprängning, kraschade ett JAT “DC-9” -plan. 26 passagerare och besättningsmedlemmar dödades och överlevde endast flygvärdinna Vesna Vulovic.

År 1990. – Den amerikanska filmskådespelerskan Ava Gardner dog.

År 1993. – Vaclav Havel valdes till ordförande för den nya Tjeckien efter upplösningen av Tjeckoslovakiska federationen.

År 1994.- I den tidigare Warszawa-pakten var Rumänien det första landet som har undertecknat Nato-partnerskapet för fred.

År 1996. – Den amerikanska senaten godkände “Start 2” -avtalet om minskning av antalet amerikanska och ryska strategiska kärnmissiler.

År 2001. – I jordbävningen på 7,7 magneter av Richters skala i västra Indien dödades cirka 18 000 människor.Kända människor födda 26 januari

1497.- Go-Nara, 105. japansk bil.

1781.- Ludwig Achim von Arnim, en tysk poet.

1877.- Kees Van Dongen, en målare av holländskt ursprung.

1892.- Bessie Coleman, en amerikansk civil pilot. Hon var den första afroamerikanska piloten och var också den första afroamerikanska kvinnan med pilotlicens.

1908.- Stephane Grappelli, en fransk jazz – violinist.

1918. – Nicolae Ceauşescu, rumänsk politiker och statsman.

1921.- Telmo Zarra, en spansk fotbollsspelare.

1922.- Akio Morita, en japansk affärsman, skaparen av Sony.

1925.- Paul Newman, en amerikansk skådespelare, regissör och producent.

1928.- Roger Vadim, en fransk direktör.

1947. – Michel Sardou, en fransk sångare, låtskrivare och enstaka skådespelare

1948. – Jörg Haider, en österrikisk politiker.

1949. – Jarmila Kratohvilova, en tjeckisk idrottsman

1950. – Anders Fogh Rasmussen, en dansk politiker

1951. – Eddie Van Halen, en holländsk-amerikansk musiker.1958.- Ellen DeGeneres, en amerikansk komiker, skådespelare och TV-regissör.

1958. – Anita Baker, en amerikansk jazzsångare.

1959. -Wayne Douglas Gretzky, en kanadensisk hockeyspelare.

1963.- José Mário dos Santos Felix Mourinho, en portugisisk fotbollstränare.

1971.- Dorian Gregory, en amerikansk skådespelare.

1977.- Vincent Lamar “Vince” Carter, en amerikansk basketspelare.

1979.- Sara Rue (Schlackman), en amerikansk skådespelerska.

1987.- Sebastian Giovinco, en italiensk fotbollsspelare.

1990.- Sergio Pérez, en mexikansk förare av Formel 1.

Om vi ​​vill avsluta detta tvärsnitt av egenskaperna hos de människor som är födda den 26 januari kommer vi att säga att de kan beskrivas av överensstämmelse, kraft och tendens till skönhet och konst.

Mycket ofta förstår andra människor dem inte, de är inte mystiska, men hon verkar ovanlig. Den enda som kan förstå de flyktiga och dominerande människorna den 26 januari är någon liknande. Betonat intellekt och uttryckta dynamiska mentala processer är uppenbara egenskaper hos detta födelsedatum.

Show Buttons
Hide Buttons