Horoskop: 22 januari stjärntecken

Horoskop: 22 januari stjärntecken

22 januari stjärntecken

Astrologer från hela världen tror ärligt att hela universum består av element som kompletterar varandra och att allt fungerar perfekt, som det ska, i den kosmiska jämvikten. Detta skulle innebära att symboliken för alla aspekter (i stora och små saker) är densamma, och att vi alla är kopplade på något mer betydelsefullt sätt, och att den symboliken kan förklaras genom Zodiac-tecken.

Vi kunde upptäcka att Astro-symbolisk och i korta rader visar egenskaperna hos varje stjärntecken och dess erkännande i olika livssfärer. Och andra tror att ännu mer precision kan hittas om vi tittar på de exakta datumen för våra födelser. I det antas att många hemligheter om vår karaktär, personlighet, kärlekskompatibilitet etc. är dolda.

Personlighet och karaktär

Människor som är födda den 22 januari är de människor som anses vara de största visionärerna av alla och reformister i sin tid – detta drag kan komma från Aquarius Zodiac-tecknet som också ansvarar för dessa människor. De ser på världen med sina “kalla” ögon, mer omfattande än genomsnittliga människor kan så att dessa människor kan se en mycket mer omfattande bild än resten av världen.

Dessa människor som är födda på tjugonde dagen i januari känner att de kan förändra världen till det bättre, de kan lämna sitt märke; och även om ingen tänker samma sak bryr de sig inte om det.De ser bara fram emot framtiden och lever ofta i sin imaginära värld där deras styre finns och där alla förändringar är möjliga. De, även när de är upptagna med det tuffaste jobbet på planeten eller kanske de mest nedtänkta, vet de att deras lycka är i framtiden, någonstans – så de kommer att försöka få sina planer att fungera. Folk av 22 januari gillar att studera och är vanligtvis bra studenter; Det som motiverar dem är tanken på att de ska göra det som ingen har nått ännu.

Resor är en så integrerad del av deras livsresa, och de gillar att besöka många olika länder, de älskar de mest ovanliga platserna på planeten; och att träffa många olika och spännande människor är en del av resan.

När dessa människor har ett särskilt mål i sina liv, kan de vänta länge innan det målet blir verklighet, och de älskar att vänta på att frukterna av deras arbete ska betala sig. För andra kan processen vara utmattande, men inte för folket i 22 januari.

På den mer negativa sidan är dessa människor rädda för att de kommer att vara sena eftersom tiden går för fort för dem, de kan till och med känna sig skyldiga om de om de inte gjorde allt de planerade.

Det händer alltid något i deras liv, och att umgås med gamla vänner är oförklarligt; många vänner omger dem och människor älskar att vara med dem.

Älska kompatibilitet

På mental nivå är många saker ett spel för människorna som är födda den 22 januari, och det är det mest kritiska spelet för dem är faktiskt spelet för kärlek och förförelse. Det är alltid ett originalt spel; dessa människor planerar alltid och hoppar aldrig över dem, de tycker om kärleksjakten.

Kärlek är också kul för dem, och de kommer aldrig att låta sina älskare bli uttråkade, nya äventyr är alltid närvarande. Denna strategi betyder inte att de snabbt blev förälskade. Tvärtom, det tar lite tid för dem att kunna binda och få förtroende för någon; denna process är oändlig för några av deras älskare, som ger upp mitt i sin relation.Meningen “Det är svårt att älska” kan beskriva vissa representanter för dessa människor – deras partner måste vara psykologiskt förberedda för de utmaningar som kommer att ställas för dem. Men en sak måste komma ihåg; kommunikationen är nyckeln till framgångsrik romantik med människorna som är födda den 22 januari.

Att vara oberoende är något som är obligatoriskt när dessa människor ifrågasätts – de ber om oberoende från sina partners, men de ger också tillbaka det. Deras ideala partner måste vara en intelligent person som kan förstå deras mångsidighet; rymd och frihet är också obligatoriskt.

Syfte och karriär

Dessa människor har en fri anda, men det betyder inte att de inte är värdefulla arbetare, bra kollegor och bra chefer. De tänker mycket mer än andra, vilket kan vara bra i affärer. De är sociala, men de älskar också deras oberoende så att de kan göra bra som ledare och värdefull del av ett team. De har vanligtvis många idéer som fungerar direkt men som ofta visar sig vara lysande.

Deras idealiska karriär för dem: Vetenskap eller teknik är ett utmärkt fält för människor som är födda den 22 januari såväl som grafisk design, fotografering eller ledning. De är lysande som affärsmän och oberoende artister eftersom de är svåra att passa in i en företagsstruktur och fungerar bäst enligt deras schema.

Symboler, färger, lyckssiffror

Människor som firar födelsedagen den 22: e dagen i årets första månad är som alla Vattumannen under påverkan av planeten Uranus.

Uranus tar mellan 76 och 84 år att passera genom hela zodiaken. Vissa säger att det här är planeten som symboliskt ansvarar för maskiner, el, TV, satelliter och datorer (detta kan vara intresset för dessa människor).

Uranus motstår Saturnus återhållsamhet och styrka och symboliserar uppror. Uranus håller inte reglerna och anser att reglerna är där för att ändra och bryta. Det finns många av dessa egenskaper i karaktären hos dessa människor som är födda den 22 januari.Deras antal är 11 och 6, och deras färg är blå, svart och turkos, samt bly- och aluminiummetaller.

Som alla vattendjur motsvarar de följande mineraler och ädelstenar: safir, akvamarin, ametist och magnet.

Historiska händelser den 22 januari

Alla datum under mänsklig historia kommer ihågkommen av något ovanligt och meningsfullt för mänskligheten – vissa datum kommer att erkännas som något som fick oss att gråta, andra när något viktigt hände som gjorde våra liv bättre. Ibland är det bra att påminna oss om händelserna som inträffade på det specifika datumet så att de aldrig glömts bort.

År 1517 -Turkisk Sultan Selims armé, gick in i Kairo och anslöt Egypten till det osmanska riket.

År 1771. – Spanien gav Kap Verde till Storbritannien.

År 1808. – Kung Zao VI av Portugal flydde framför Napoleons kungstammar, i Brasilien

År 1840. – De första brittiska immigranterna anlände till Nya Zeeland.

År 1863. – I den del av Polen, som förenades med Ryssland baserat på Wi-kongressens beslut 1814 och 1815, uppstod upproret under ledning av det “röda partiet” Yaroslavl Dombrovskog. År 1901. – Brittiska drottningen Victoria dog. Under sin länge styrelse, som markerade epoken, “viktoriansk tid”, var det brittiska imperiet på toppen av ekonomisk och politisk makt.

År 1905. – De kejserliga trupperna i Sankt Petersburg attackerade demonstranter, främst arbetare som marscherade in i kejsarens vinterpalats, krävde demokratiska friheter, slutade kriget med Japan och inrättade en konstitutionell församling. Under den “blodiga veckan”, som det senare kallades den dagen, dödades minst 500 människor och mer än 1 000 personer sågs.

År 1941 – italienska styrkor under andra världskriget kapitulerade framför den brittiska armén efter 11 dagars belägring.

År 1944. – De allierade styrkornas avgång vid Anzio i Italien under andra världskriget började.

År 1973. – 176 människor dödades i den jordanska boing 707 med muslimska pilgrimer som återvände från Mecka, som flydde på flygplatsen i Niger.

År1973. – Tidigare USA: s president Lindon Johnson dog. Han var vicepresident 1960, under John Kennedy-mandatet, och han blev president när Kennedy dödades i Dallas 1963 och omvaldes 1964. Under sin tid eskalerade Vietnamkriget, vilket orsakade skarp kritik av hans politik i Förenta staterna.

År 1980. – Sovjetisk dissident, fysiker Andrej Sakharov, vinnare av Nobels fredspris 1975, arresterades och arresterades.

År 1995. – En självmordsbombattack på en palestinsk terrorist i Israel dödade 19 personer och skadade 60 personer, inklusive ett stort antal israeliska soldater som väntar på transport vid bussarna.

År 2002. – 4,5 miljarder dollar samlas in på en två dagars internationell givarkonferens i Tokyo för återuppbyggnad i Afghanistan.

Kända människor födda 22 januari

Vi gör alla samma sak; det råder ingen tvekan om det, vi älskar att veta vilken berömd person, historisk eller levande som är född på samma datum som vi är. I nästa par rader kommer vi att nämna personer som föddes den 22 januari.

1263 – Ibn Taymiyyah, islamisk teolog.

1440 – Ivan III Vasiljevic, den stora prinsen i Moskva, och 1462 och av “alla ryssar”.

1561 – Francis Bacon, en engelsk filosof, grundaren av empirismen.

1729 – Gotthold Ephraim Lessing, en tysk författare, kritiker och konstteoretiker.

1788 – George Gordon Byron, engelsk poet, den mest framstående romantiker och en av de mest populära personligheterna i hans tid.

1796 – Karl Ernst Claus, en tysk-rysk kemist, upptäckte rutenium.

1800 – Christoph Merian, en tysk ambassadör.

1849 – August Strindberg, en svensk författare och dramatiker.

1875 – David Wark Griffith, en amerikansk filmregissör.

1898 – Sergei Eisenstein, den mest betydelsefulla ryska filmregissören och teoretiker.

1904 – George Balanchine, en rysk balettkoreograf.

1908 – Atahualpa Yupanqui, en argentinsk låtskrivare och författare.

1908 – Lev Landau, rysk fysiker och matematiker, en adelsman.1920 – Alf Ramsey, före detta engelsk fotbollsspelare, fotbollsselektor, världsmästare med England som väljare 1966.

1940 – John Vincent Hurt, en engelsk skådespelare, känd för sin utomordentligt fruktbara och mångsidiga karriär som inkluderar föreställningar i några av de viktigaste filmerna under det sista kvartalet av 1900-talet. Bland dem är Watership Down, Midnight Express, Alien, The Elephant Man, Nineteen Eighty Four Four, Rob Roy, Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Spaceballs, V for Vendetta, Indiana Jones och Hellboy’s Kingdom of the Crystal Skull.

1943 – Marília Marzullo Pêra, en brasiliansk skådespelerska.

1945 – Christoph Schönborn, en österrikisk kardinal.

1953 – Jim Jarmusch, en amerikansk regissör, ​​producent och skådespelare.

1959 – Urs Meier, en tysk fotbollsdomare.

1968 – Frank Leben, en fransk fotbollsspelare.

1973 – Rogério Ceni, en brasiliansk fotbollsspelare.

1977 – Hidetoshi Nakata, en japansk fotbollsspelare.

1978 – Rayan Miller, en amerikansk volleybollspelare.

1980 – Donahoe Budget, en engelsk fotbollsspelare.1980 – Jevgeny Aldonjin, rysk fotbollsspelare.

1982 – Martin Koch, en österrikisk skidhoppare.

1982 – Fabricio Coloccini, en argentinsk fotbollsspelare.

1983 – Dennis Kimetto, en kenyansk idrottsman.

1990 – Alize Kornet, en fransk tennisspelare.

Till slut kommer vi att försöka avsluta vårt försök att ta reda på vad som är de viktigaste egenskaperna som gör människor som är födda den 22 januari så unika. Vi kommer att försöka sammanfatta i några meningar – dessa människor kan presenteras på två sätt: de är blyga och lugna; å andra sidan kan de vara excentriska och energiska.

I båda fallen är de bra tänkare som gillar att hjälpa andra. Mycket intellektuellt, detta är födelsedatum som ger ett brinnande oberoende från vilket kommer logiken följt av intuition.

Liksom alla Aquaruses är dessa personligheter mycket kapabla att se, utan att påverka allt som finns omkring dem, vilket gör dem till människor som löser problem mycket bra. Även om de är mycket anpassade till energin som omger dem, har folk från 22 januari ett djupt behov att vara någon gång ensamma och långt borta för att återställa makten. Nyckelordet för dem är “fantasi”.

Människor som är födda i det härskande området Vattumannen kan se världen full av möjligheter även om den inte verkar vara där.

Show Buttons
Hide Buttons