Horoskop: 21 januari stjärntecken

Horoskop: 21 januari stjärntecken

21 januari stjärntecken

De flesta av oss erkänner västerländska astrologiläror som de mest populära bland många andra, och det är den som ger den mest betydande betydelsen för det personliga horoskopet som vi alla använder så mycket.

Horoskopet är i själva verket en tvådimensionell cirkulär projicering av positionen för solen, månen, stjärnan och planeterna i vårt solsystem i det valda ögonblicket av vår födelse. Den typen av personliga horoskop dras från vår födelse ögonblick och det är känt med namnet “natal diagram”.

För tolkningen av horoskopet och naturtabellen använder astrologer olika geometriska parametrar (det mest betydelsefulla är de så kallade “aspekterna”, eller för att vara mer specifika de vinklar som planeterna täcker, samt planetens position i förhållande till stjärnbilden Zodiac, horisonten och systemet med “hus”).

Tillsammans med det läggs symboliska betydelser av himmelkropparna (Månen representerar den melankoli, planeten Merkurius är nyfiken, Venus är en harmonisk planet, Saturnus är en sorglig och Neptunus anses vara den andliga planeten).

Så människor som kan läsa horoskopet behärskar faktiskt “skickligheten” att tolka himmelgeometri med symbolens språk. Ett väl tolkat horoskop kan förklara händelser från det förflutna eller förutse händelser i framtiden, liksom allt däremellan. Samma tolkning kan användas i födelsedatumanalys, och vi kommer att försöka dra några slutsatser under de kommande paravsnitten.

Personlighet och karaktär

Överraskande nog, när vi pratar om människor som är födda den 21 januari, kan vi säga att de är något kalla och ogenomträngliga människor som kan dölja sina känslor från samhället.De är intelligenta, men på något sätt kan de inte lugna sig ned och stabilisera sig på ett ställe – människor från 21 januari är de som gillar att resa och besöka många ställen under livet, detta gör dem fullständiga. Ibland ser det ut som om de tittar på världen från höjderna, och de rör sig ständigt – denna aspekt kan skrämmas till deras nära miljö. De vill inte vara på en plats under lång tid, och de har inga problem med att avvisa saker om de känner att tider har kommit för att bli av med det.

De pratar inte så mycket om sina inre känslor, och om de säger något är det mest ovanligt och oväntat för andra. De har vänliga relationer med familjemedlemmar, och det är en aspekt av deras liv som är mycket viktigt för dem, men det finns ingen klassisk ömhet och närhet, som i andra familjer. Allt är baserat på att lösa problemet, och ibland springer de från att svara på dem, på grund av oerhörden att möta det.

Det är roliga människor som har få stora vänner under livet och de kommer alltid att säga sanningen om situationen som händer. Om du ber om råd får du det från människor som är födda den 21 januari – de kan kallas humanitärer, eftersom de inte binder dem som behöver hjälp, de gör vad de behöver och de kan gå vidare.

Älska kompatibilitet

Kärleksaspekt är något som vi alla vill ta reda på mer och mer, och många läser dessa och liknande artiklar så att de kan ta reda på mer om kärleksförhållanden. På nästa par rader kommer du att få reda på hur det är kärleksförhållanden i livet för de människor som firar födelsedagarna den 21 januari.

De lockas inte av de vackraste människorna i världen, men om ingenting är spännande, mystiskt och intellektuellt utmanande hos potentiella partners kommer de inte att vara intresserade. Kommunikation är så avgörande för dessa människor, och i djupet av deras hjärtan är rymden som söker kärlek. Men det orsakar dessa människor djupa inre problem på grund av oförmåga att förstå sina känsliga och kärleksfulla känslor – de kan bete sig och skada sina partners på grund av denna oförmåga att visa känslor.Ingen tvekan om det, dessa människor kan lätt bli kär, men också de kan snabbt lämna sina älskare, eller ännu värre, att fuska.

Deras ideala partner är någon som måste kunna acceptera dem och på ett sätt att anpassa sig till dem, eftersom de inte kommer att förändras för någon – människor från 21 januari kräver respekt och förståelse för det sätt på vilket de lever; oavsett hur konstiga och hur galna deras idéer kan vara för andra.

Det finns ett behov av stimulering och partner med vilka de kan dela äventyr i livet, inte bara någon att sitta på soffan och jag tittar på en film varje natt.

Om du ger dessa människor allt de behöver, kommer de att vara helt trogen, kärleksfull partner och hängiven förälder. Det låter som en dröm som går i uppfyllelse, och det är på ett sätt, men tålamod är en nödvändighet.

De letar efter en ovanlig person som kommer att gilla dem, följa dem i varje steg på deras spännande sätt, men de hittar sällan allt de behöver, eftersom de ser att potentiella partners inte är moderna nog eller om de inte är samtida. Om den utvalda av sitt hjärta inte gillar dem som vänner i första hand, kommer det att vara svårt att hålla dem som älskare under lång tid.

Syfte och karriär

Professionella planer är väldigt svåra att uppnå, och då händer allt på en gång, folk den 21 januari behöver mycket bra energi och stöd från andra, för att uppnå vad de vill – till skillnad från vissa människor som är Vattumannen i horoskopet, de är inte så framgångsrik. Det finns många skäl till varför detta är fallet, men vi säger inte att dessa människor aldrig får framgång i affärer, eftersom det inte är sant.

Ibland letar de efter deras stora paus, som faktiskt aldrig kommer, och i stället måste de fokusera på några mycket mer realistiska mål som är mycket lättare att uppnå. Det är inte en dålig idé för dessa människor att göra allt som är kopplat till en specifik typ av tävling – de måste göra något användbart. Extremsport, vissa projekt eller innovationer, tävling i vissa spel, allt som motiverar människor som är födda den 21 januari. Varje mästerskap i sporten. Volleyboll, skridskoåkning och gymnastik, men matcher i matematik och fysik, alltför detta kan fungera för dem.I sin arbetsmiljö är de högljudda som de argumenterar, men de lugnar snabbt – de är älskade av sina kollegor, dessa människor betyder ingen skada.

Symboler, lyckssiffror och färger

Samma som alla Vattumannen, det vill säga ett manligt tecken på zodiaken, dessa människor är också fyllda med manlig energi, vilket betyder att människor som är födda den 21 januari är under den intensiva, nästan maskulina styrkan; och detta kunde ses i deras oförmåga att förstå och visa sina känslor.

Dessa människor är under den primära regeln av planeten Uranus, och av traditionell astrologi, under planeten Saturnus.

De är symboliskt anslutna till himlen och attraheras av allt som är ovanligt, annorlunda, det är de som tror att de alltid är på toppen av världen och så många saker spelar ingen roll för dem.

Deras färger är indigoblått och grönt, och siffror som är anslutna till dem är 7 och 55.

Historiska händelser den 21 januari

År 1793. – Den franska kungen Louis XVI avrättades på guillotinen. Revolutionskonventet kastade honom från tronen i september 1792. Dömdes sedan till döds för förräderi.

År 1911. – Den första auto-rally hölls i Monte Carlo.

År 1919 – I Dublin antog kongresspartiet en resolution om Irlands oberoende. Storbritannien erkände inte denna handling och gav Irland status som dominans 1921. Det accepterade Irlands suveränitet 1949, men utan Nordirland.

År 1924 – Vladimir Ilyich Ulyanov Lenin, ledare för oktoberrevolutionen 1917, skapade sovjetryssland, en marxistisk teoretiker som betydligt påverkade den internationella arbetarrörelsen, dog i Moskva. Hans kropp exponeras i en mausoleum på Röda torget i Moskva.

År 1936 – Edward VIII blev kungen i Storbritannien efter sin fars död; George V. abdikerade i december samma år. Han gifte sig med en amerikansk Volis Simpson.

År 1938. – Georges Melius dog, som ansågs vara den första filmregissören. Han har gjort cirka 500 filmer, inklusive den första kortfilmen “Party of Cards” och den första funktionslängden “Dreyfus Affair”. Hans blygsam studion stängde 1908 på grund av den snabba utvecklingen av filmindustrin.

År 1942 – tyska styrkor under Erwin Romels kommando inledde en motoffensiv mot de allierade under den brittiska armén i Nordafrika under andra världskriget.

År 1942. – Ungerska fascister genomförde raid under andra världskriget i Novi Sad, Serbien, och dödade 1 300 judar, serber under de kommande två dagarna.

År 1950. – Den brittiska författaren Satir George Orwell dog. Han var författare till historier, uppsatser och romaner, bland vilka är de mest berömda “1984” och “Animal Farm”.

År 1954. – Förenta staterna lanserade den första ubåten på Nautilus.

År 1959.- Den amerikanska filmregissören och producenten Sesil Blount de Mil, som är känd för historiska glasögon och melodramas, dog.

År 1976.- Två anglo-franska ”Concord” flög samtidigt från Paris och London vid de första ordinarie passagerarlinjerna för det supersoniska flygplanet.

År 1976. – För USSR för första gången tillåtet försäljning av västra papper, inklusive “New York Times” och “Financial Times.”

År 1986. – I en explosion av en bilbomb i östra Beirut, nära platsen för det kristna partiet Falang, Libanons president Amin Dzemail, dödades 22 personer, 102 skadades.

År 1997. – Tysklands kansler Helmut Kohl och den tjeckiska premiärministern Vaclav Klaus undertecknade en försoningsförklaring där Tyskland uttryckte ånger över den nazistiska ockupationen av Tjeckoslowakien, 1938 till 1945, och Tjeckien för utvisning av tyskar från Sudeten region efter andra världskriget.

År 1998. På inbjudan av Kubas president Fidel Castro inledde påven Johannes Paul II ett femdagars historiskt besök i det kommunistiska landet.

År 2002. – I Los Angeles, 81 år, dog Peggy Li, en legende om jazz och popmusik.Kända människor födda 21 januari

1277 – Galeazzo I Visconti, Milan regent 1322 – 1328.

1278 – Carlo V, känd som den Wise King of France.

1561 – Francis Bacon, en engelsk filosof.

1763 – Augustin Robespierre, en fransk politiker.

1895 – Cristobal Balenciaga, en spansk modedesigner.

1901 – Ricardo Zamora, en spansk fotbollsspelare.

1905 – Christian Dior, en fransk modedesigner.

1905 – Wanda Wasilewska, en polsk författare.

1918 – Antonio Janigro, en italiensk cellist.

1922 – Aristotelis “Teli” Savalas, en amerikansk skådespelare och sångare.

1924 – Alfred Hotorn “Benny” Hill, en brittisk komiker.1941 – Spansk operasångare Placido Domingo. Han blev snabbt en av de största tenorerna under andra hälften av 1900-talet.

1951 – Jeff Koons, en amerikansk popkonstnär.

1952 – Billy Ocean, en Trinidad-musiker.

1953 – Paul Allen, en av grundarna av Microsoft.

1954 – Thomas de Maizière, en tysk politiker.

1956 – Geena Davis, en amerikansk skådespelerska.

1957 – Vasile Stinga, rumänsk handbollspelare och tränare.

1963 – Hakeem Olajuwon, en amerikansk basketspelare från Nigeria.

Det är dags för vissa – människor som firar födelsedagar den 21: e dagen i januari tycker att det är viktigt för dem att tänka på samhället och hur de kan hjälpa till. Ibland har de problem med pengar och arbete, liksom med allt som har att göra med det verkliga livet, med skyldigheter.

De kan bara vara bra om de gör vad de vill. Impulsiva, bästa kompisar, bästa rådgivare; ibland kan de vara instabila, instabila, även om de är de mest instabila i frågor som rör deras mål och prestationer.

Show Buttons
Hide Buttons