Horoskop: 20 januari stjärntecken

Horoskop: 20 januari stjärntecken

20 januari stjärntecken

Astrologiska vetenskapen bygger på det allmänna antagandet att hela universum är en integrerad enhet och att alla förändringar i den har en global och individuell effekt – det är något som alla typer av astrologi bygger på.

Det finns många astrologiskolor, men alla är eniga om en väsentlig punkt: rörelsen av himmelkroppar (planeter i vårt solsystem, inklusive månen och solen) har ett obestridligt inflytande på mänskliga händelser, såväl som på människor i deras frågor. Planets placering är Kosmos vid en viss tidpunkt eller en viss period har en betydande inverkan på var och en av oss karaktär och framtid (vissa säger att den påverkan är mer betydande eftersom den kan nå sociala grupper). Så i denna astrologiska analys är det också viktigt att nämna att vårt födelsedatum har en betydande roll för att bestämma vår personlighet och framtid.

Personlighet och karaktär

Födelsedatum 20 januari innebär att denna person är född den första dagen av Vattumannen regel och det har många av dess egenskaper.

Här möter vi en person som är en mycket oberoende och är bland de individer som inte kan hållas eller begränsas på något sätt, form eller form. De borde vara fria; det är deras djupa behov att ha oberoende så att de kan vara lyckliga i rätt form av det ordet.Människor som är födda 20 januari har en unik, okänslig yttre (utseende och charm) och ett slags hjärta som kommer att försöka hjälpa människor på alla sätt.

Det är de människor som älskar att skratta och alltid vill glädja människor, och när de mår bra försöker de få andra att må bra. De förväntar sig ingenting i gengäld; det är bara väsentligt för dem att ingen lägger en ljuddämpare på sin frihet och att de kan leva utan någon skyldighet. De är mycket okonventionella och alltid fulla av spänning, de gör fortfarande livet kul för vänner.

Detta födelsedatum ger människor en stor mängd nyfikenhet, vilket gör att de ständigt undrar vad de gör är användbara, de vill att andra ska förstå och uppskatta dem, detta orsakas av grundläggande osäkerhet och evig fråga om andra människor kommer att acceptera dem som de är, men dessa känslor går aldrig till ytan. Detta är en välsignelse och brist på samma gång; kanske saker skulle vara bättre om de går ut till ytan.

Detta födelsedatum är kopplat till människor som är på ett sätt, som alla Vattumannen, en visionär, okonventionell, intellektuell och oberoende. Dessa är de människor som avviker från mängden och går sin väg; de älskar mental stimulans, de upptäcker kontinuerligt något nytt, de bildar nya åsikter och gör envist med saker på sitt eget sätt oavsett vad andra tycker.

På den mer negativa noten är människorna som är födda den 20 januari fulla av paradoxer; de är intresserade av spektrumets olika platser, de gillar att vara ensamma men också i ett stort samhälle.

Älska kompatibilitet

I kärlek, som i alla andra saker i livet, är individer som är födda på tjugonde dagen i årets första månad otroligt oberoende. De är vittiga, smarta, äventyrliga, aldrig påträngande eller avundsjuka; de kräver aldrig saker från sina partners eller är alltför känslomässiga. De kan också vara oförutsägbara och ivriga för spänning, men på rätt sätt. Deras partners måste erövra sitt hjärta och behandla dem med respekt, som lika med sig själva.

En kommunikation är en nyckel till att vara med den person vars födelsedatum är den 20 januari – de kommer alltid att sträva efter att ha något eget eftersom de är rädda för att de kommer att förlora sin identitet.Deras partners bör aldrig visa avund, det är en stor röd flagga för dessa människor, och de kommer att lämna omedelbart, utan tvekan om det. Om du ger dem allt de behöver, kommer de att vara helt trogen, så du behöver inte oroa dig när de är ensamma, ge dem utrymme och respektera deras integritet och allt kommer att gå bra.

Syfte och karriär

När det gäller livsändamål är människor som är födda den 20 januari på jakt efter visdom, de är mycket insiktsfulla och kan samla in information om allt mycket objektivt eftersom deras känslor inte stör dem, det verkar som om dessa känslor alltid är och när de tala, de säger alltid sanningen. Ibland kan deras ord och handlingar vara chockerande och smärtsamma för andras känslor, men de berättar alla faktiskt i ansiktet – särskilt när det gäller deras jobb, de känner att det är deras skyldighet.

Dessa människor, som alla Vattumannen gillar att göra något användbart i livet och blanda sin kunskap de har om människor – det kan göra dem till utmärkta politiker och socialarbetare / psykologer. De är progressiva tänkare och påverkar ofta bildandet av en ny ideologi och teori, alla typer av forskning är mycket lämpliga för dem.

Men ibland kan de ha konflikter i sin arbetsmiljö eftersom de tenderar att vara rebeller på egen hand och att välja ett unikt sätt. Deras uthållighet orsakar ibland deras misslyckande, de kommer att fortsätta att göra något de har tänkt, även om andra har visat sig vara ett felaktigt val, de är lysande människor och kommer att veta att det är bra, men kommer bara att fortsätta eftersom det är deras sätt, de är mycket fasta på specifika idéer och envisa när de ställs inför nödvändigheten av förändring. Trots deras uthållighet och fasta åsikter kommer de aldrig att påtvinga andra sin tro, för de har respekt för allas skillnader.

Symboler, lyckssiffror och färger

Vi alla är på ett eller annat sätt under planets betydande inflytande, de cirkulerar och rörelser, de påverkar alla zodiakens tecken.

Det primära skyddet av folket som föddes i detta tecken på Vattumannen, och bland dem de som firar sin födelse den 20 januari är Amethyst, en halvädelsten i magnifika rosa och ibland lila färger. Man trodde att hans mystiska krafter inspirerade dygd och höga ideal. Traditionellt är det en sten av älskare, och för grekerna var det en sten som skyddade den från förgiftning, berusning och baksmälla.Uranus anses vara revolutionens planet, och det är den centrala linjalen i Vattumannen, såväl som för folket som föddes den 20 januari.

De älskar färger som är levande som orange eller röd, men de älskar också svart och vitt.

Siffror som är associerade med dessa människor är 8, 17 och 22.

Historiska händelser den 20 januari

Som vi alla individuellt, även för oss alla som samhälle, kan olika datum ge en betydande inverkan, och i de kommande par raderna kan du läsa allt om de kritiska händelserna som inträffade den 20 januari.

År 1265 – För första gången sammankallades det engelska parlamentet. Underhuset bestod av två delegater, den mer måttliga adeln från varje räkning och två medborgare från alla större städer, under övre husets baroner och mer prästerskap.

År 1612 – Rudolf II, en romersk-tysk kejsare från 1576, dog. Hans oförmåga att förena Rom-katolikerna och protestanterna bidrog avsevärt till de trettio år av religiösa krig i Europa.

År 1667 – ett trettonårskrig mellan Ryssland och Polen slutade, vilket bröt ut när den rebelliska ukrainska Kozaci erkände den ryska kejsarens högsta myndighet. Freden i byn Andrusovo nära Smolensk Polen tvingades ge Ryssland till Kiev, Smolensk och en del av Ukraina på vänsterbanken av Dnepr.

År 1841 – Det första opiumkriget mellan Storbritannien och Kina slutade. Kina besegrar kriget i Nanjing som tvingades betala krigsflyg till briterna och överlämna dem till Hong Kong.

År 1887 – Förenta staterna och Hawaii ingick ett fördrag som amerikanerna hade rätt att använda Perl Harbour som en marinbas.

År 1936 – George V, den brittiska kungen, dog 1911. Under hans regeringstid förvärvade Storbritannien några tyska kolonier och ett mandat över vissa turkiska ägodelar. Det följdes av Edward VIII som abdikerade samma år.

År 1945 – Franklin Delano Roosevelt invigdes för fjärde gången som USA: s president.

År 1961 – John Kennedy, 43 år, invigdes som president i USA som den yngsta statschefen i dess historia.

År 1973 – Amilcar Cabral, en av ledarna för kampen mot portugisisk kolonialism i Västafrika, grundare och generalsekreterare för det afrikanska partiet för självständighet i Guinea Bissau och Kap Verde, dödades i Conakry.

År 1981 – Ronald Regan tog över som statschef vid 70 års ålder och blev den äldsta presidenten i USA: s historia.

År 1981 – Efter 444 dagar i fångenskap från den amerikanska ambassaden i Teheran släpptes 52 amerikanska gisslan.

År 1984 – skådespelaren och filmskådespelaren Johnny Weissmuller dog. Han var den första mannen som simmade 100 meter på mindre än en minut, tolkade titelrollerna i en serie Tarzan-filmer. Han vann tre guldmedaljer vid OS 1924 och två 1928.

År 1987 – Terry White, specialutsending av den kenterberiska ärkebiskopen, kidnappades i Libanon. Han tillbringade nästan fem år i fångenskap.

År 1996 – Vid valen i Gaza och på Västbanken, som hålls under ett israeliskt och palestinskt avtal. Palestinska befrielsedirektören Yasser Arafat blev den första demokratiskt valda ledaren för det palestinska folket, med 88,1 procent av rösterna.

År 2000 – I Ankara för första gången sedan 1962 träffades utrikesministrarna i Grekland och Turkiet.

År 2001 – den filippinska presidenten Joseph Estrada drog sig ur makten under press från demonstranter och armén, och den 16 april övergav han sig till specialdomstolen för kampen mot korruption.

Kända människor födda 20 januari

Det är så fantastiskt att ta reda på att en viss historisk figur eller kändis är född på samma datum som vi är – vi alla gör det, även för skojs skull. Läs nästa par om de personer som föddes den 20 januari.225 – Marcus Antonius var känd som Gordian III, romersk kejsare.

1292 – Eliška Przemyslovna, den sista tjeckiska drottningen.

1775 – Andre-Marie Amper, fransk fysiker och matematiker.

1920 – Federico Fellini, en italiensk regissör.

1921 – Telmo Zara, spansk fotbollsspelare.

1926 – Patricia Neal, en amerikansk skådespelerska.

1946 – David Lynch, en amerikansk regissör.

1952 – Stanley Harvey Eisen, en amerikansk musiker.

1956 – William “Bill” Mar Young, en amerikansk komiker och TV-presentatör.

1963 -James Denton, en amerikansk skådespelare.

1964 – Ron Harper, en amerikansk basketspelare.

1971 – Gary Barlow, en brittisk sångare och låtskrivare.

1978 – Clayton Stanley, en amerikansk volleyboll.

1979 – Will Young, en brittisk sångare.

1980 – Cyril Thaddeus Cardoso Filho, en brasiliansk-rysk liten fotbollsspelare.1981 – Owen Lee Hargreaves, en engelsk fotbollsspelare.

1982 – Jason Richardson, en amerikansk basketspelare.

1995 – Joey Badass, en amerikansk rappare, låtskrivare och musikproducent.

Sammanfattningsvis är egenskaper och mest intressanta och spännande saker som är förknippade med människor från 20 januari att de aldrig dömer andra eftersom vi alla är människor med defekter, vi är alla jämställda och vi har rätt till våra attityder. De är muntligt utbildade och tittar på människor; de kan lära sig att kommunicera med andra genom observation. De kan vara mästarna av manipulation genom att motivera allt de gör eller tänker. Som ett resultat kan de interagera med vilken personlighet som helst och anpassa sig till varje situation.

Dessa människor kan diskutera varje ämne; de kan bli experter på alla ämnen; de är väldigt bra på att blåsa upp sin betydelse; de anser att det är förtjänande eftersom deras humör gör dem unika. Konventionella människor passar på; de gillar att chocka och avvika från normen, det är så de lever.

Som alla vattendjur möter de ofta någon som anses vara svag eller dum. Det är bara ett enkelt mål för deras muntliga övningar. Inuti skulle människor från 20 januari aldrig medvetet skada någon; de har respekt för varje människa.

Show Buttons
Hide Buttons