2 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

2 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

2 augusti stjärntecken

Om du fyller år den 2 augusti är ditt stjärntecken Lion.

Profil

Människor som är födda specifikt den 2 augusti förutspås vara lekfulla och glada med det typiska Lions starka behov av kärlek och sällskap. Den härskande astrologiska planeten som nominerats för denna speciella dag är månen som leder dig till att starkt söka känslomässig belåtenhet såväl som materiell framgång. Om du har den här födelsedagen, naturligt vältalig och kreativ, tenderar du att värva uppskattning och gillar att vara i centrum för allas uppmärksamhet. Stolt, ambitiös, praktisk och lite idealistisk strävar du efter komfort och lyx och hittar inga problem trots dina höga förväntningar. Sällskaplig, självsäker och uppriktig du är också lyhörd för din omgivning och mycket mottaglig för andras stämningar. Människor som firar sin andra födelsedag i augusti är vanligtvis raka i huvudet, frisinnade, men kraftfullt egensinniga.

Arbete och ekonomi

Att arbeta i offentliga positioner är ofta ett favoritkarriärval för en person som är född den andra augusti. Din stora sällskaplighet, rättvisa och vältalighet är stora tillgångar i alla typer av jobb som innebär att hantera kundservicebehov eller tala för andras räkning. Du har en intensiv disciplin när det gäller arbetsåtaganden men lyckas vanligtvis balansera det jämnt med hembaserade ansvarsområden. Du är vanligtvis så bra på att göra och hantera ekonomi att det är osannolikt att du stöter på problem. Utöver detta är du begåvad med potentialen att bli mycket rik.

Personliga förhållanden

För ett lejon är personen som är född den andra dagen i augusti typiskt generös och ganska öppen men krävande känslomässigt när det gäller kärlek. En uttrycksfull romantisk optimist kan ibland vara lite av en flirt men inuti är du verkligen djupt omtänksam och givande. I ett långvarigt förhållande förväntar du dig mycket av en partner, kräver konsekvens och blir vanligtvis förstörd av ett uppbrott. Känslighet för din miljö vägleder dig att göra ditt hem bekvämt och lugnande så din älskade måste dela denna preferens. Din önskan om massor av vänner och naturlig ungdomlighet kan då och då störa din förkärlek för inhemsk lycka. Tillgiven och sensuell du är vanligtvis en passionerad älskare som är hänsynsfull när det gäller att väcka och behaga din själsfrände. Demonstrativ och övertygande förförelse i lyxiga miljöer är ofta din största tur.

Hälsa

Brist på vitaminer eller mineraler kan leda till enstaka sjukdomar för dem som är födda den 2 augusti. Du är benägen att anta en slarvig attityd till att hålla dig frisk, särskilt när det gäller kost och motvilja mot träning. En annan nackdel för din hälsa är din tendens att försöka leva livet fullt ut och sällan få tillräckligt med sömn. Du verkar klara dig mycket bättre när du är i en stabil relation och det är den här tiden som ditt bästa fysiska och psykiska välbefinnande ses. Människor som är födda denna dag bör överväga att inte ta hälsan för given eller försumma grunderna i personlig vård.

Styrkor och svagheter

Din huvudsakliga karaktärsstyrka återspeglas i den bestämda mångsidighet du uttrycker i allt du gör och får stor hjälp av din kreativitet. Andra styrkor visas i din mottaglighet, självförtroende, vänlighet och smarta sätt med ord. Alla dessa positiva egenskaper tillsammans hjälper dig att övervinna motgångar och tänka utanför ramarna. Personlighetssvagheterna för dem som är födda den 2 augusti tycks visa sig oftare när du är begränsad till en obekväm miljö. I dessa fall eller när du känner dig särskilt negativ kan du vara envist ogenomtränglig, frånkopplad och oansvarig.

Prestation

Att födas den 2 augusti pryder dig med ett överflöd av entusiasm, ambition och praktiska för att uppnå dina förhoppningar och önskemål i livet. Det är osannolikt att du besväras av hinder för självtvivel eller brist på motivation angående önskade prestationer. Som regel är det sannolikt att mål i ditt privatliv vanligtvis har företräde framför något av dina professionella mål. Att uppnå känslomässig lycka och trygghet är normalt en av dina mest omhuldade ambitioner. De flesta av dina drömmar kommer vanligtvis att innehålla alla begär eller bekymmer som rör hjärtats angelägenheter.Lycka till på födelsedagen

Eftersom du föddes den andra dagen i månaden tilldelas ditt födelsedatum ett speciellt rotnummer på två. Denna numeriska referens till din födelsedag har nyckelordet “Harmony” som identifierar den jämna fördelningen av dina energier och progressiva tankeprocesser. Det 2:a Major Arcana Tarot-kortet som symboliserar prästinnan är förknippat med din födelsedag. Detta representerar din intuitivt styrda medvetenhet om allt och alla omkring dig. Den lyckligaste ädelstenen för augusti andra födelsedagar tros vara en pärla, bär en nära för möjlig förbättring av rikedom, mod och visdom.

Sammanfattning

De förväntade typiska egenskaperna hos alla lejonpersonligheter tros vara astrologiskt formulerade av vår sols inflytande. Den faktiska dagen du föddes på, den andra augusti, styrs av vår måne som varierar sannolikheterna för din typiska unikhet. Så dessa identifieras som de två huvudsakliga planeterna som bestämmer dina troliga egenskaper. Din vanliga tillbedjan av rampljuset och nödvändigheten att bli uppskattad framför en mycket mjukare, mindre egoistisk insida. Din rikliga medkänsla, rättvisa och uppriktighet gör dig mer sympatisk än dina andra zodiakaliska motsvarigheter. Om du kan lära dig att anpassa dig till nya omständigheter med lite krångel bör det visa sig både fördelaktigt och produktivt. En avslutande tanke för personer födda den 2 augusti råder att försöka att inte ändra ditt känseldjup.

Show Buttons
Hide Buttons