Horoskop – 1986 kinesiskt år

Horoskop – 1986 kinesiskt år

1986 kinesiskt år

Vilka element har en tiger född 1986?

Enligt Kinas zodiak är 1986 Tigerns år. Enligt de fem faktorerna är 1986 ett år av eld. Så människorna som föddes i zodiaken 1986 är eldtigrar.

Eftersom den kinesiska zodiaken följer månkalendern börjar eldtigeråret från 9 februari 1986 till 28 januari 1987. De som är födda från 1 januari till 8 februari 1986 tillhör den kinesiska zodiakens träoxe.

Lyckliga tecken

Lyckotal: 3, 9

Lycklig färg: grönt, guldgult

Personlighetsdrag

Människor som är födda med zodiaktigrar är naturligt smarta och har snabba hjärnrotationer. Jag har också varit älskad av lärare sedan jag var ung eftersom jag är duktig på att läsa och gillar fritidsaktiviteter. De är ärliga, seriösa och begåvade. Och de gör alltid som de har sagt. De uttrycker fullt ut sina åsikter när de diskuterar med andra.

Men de är för ambitiösa och stolta och ivriga att få andras beundran. De blir lätt lurade av dåliga människor.

Karriär

Eldtigerns karriär går stadigt uppåt. De arbetar mycket hårt varje dag och kan samla lite erfarenhet i tidig ålder. Deras karriär kommer att bli bättre och bättre i medeltiden. De kan få uppskattning från sina chefer och snabbt befordras, och det är också lätt för dem att bli chef och få ett gott rykte i arbetet.

Pengar

I ungdomen kan de få ekonomiskt stöd från sina föräldrar, men begär inte för mycket. Lär dig att tjäna pengar med dina egna händer. Som tur är är de så smarta och kan lätt ta vara på affärsmöjligheter och få stora inkomster. De måste dock vara på sin vakt och lita inte lätt på andra; annars kan de förlora stora pengar.

Kärlek och relationer

Deras kärleksförmögenhet är inte särskilt jämn. I tidig ålder kan de träffa en fel person och bli lurad av honom/henne. De borde lära sig att anpassa sitt humör, jobba hårt och dra livet på rätt spår, då kanske de träffar rätt person strax efter. På grund av deras ärliga egenskaper kanske gifta människor inte vet hur man skapar romantik och överraskningar, så att de ofta gör sina partners olyckliga. Tillbringa mer tid med sina partners och skapa lite överraskningar och romantik då och då. Relationen mellan man och hustru kommer definitivt att förbättras.

Hälsa

Människor födda 1986 år av eldtigern bör ägna stor uppmärksamhet åt deras fysiska tillstånd. På grund av deras dåliga levnadsvanor kan deras kroppar vara i sub-hälsosamma tillstånd under lång tid. De skulle bättre bli av med dåliga vanor som rökning, överdrivet alkoholkonsumtion, överdriven kost, brist på motion och sömn. De behöver äta mer mjölk, yoghurt, frukt och vitaminer för att få näring.

2021

Rikedomen för tigerfolk födda 1986 är inte dålig. Så länge de gör sina egna arbetsuppgifter bra kan de få den belöning de förtjänar. Speciellt de tigrar som är engagerade i försäljningsbranschen skulle ha enastående prestanda och kan få en bra bonus samtidigt som de tjänar höga inkomster. Var dock inte girig efter småvinster. 2021 är inget bra år att investera.

Personer med tigertecknet på kinesiska zodiaken är bra på att hantera mellanmänskliga relationer och kommer bra överens med kollegor år 2021. Men ge inte människor känslan av att vara för kluriga, eftersom detta inte bidrar till att förbättra interpersonella relationer. Det viktigaste är att göra sitt jobb bra och ägna särskild uppmärksamhet åt detaljerna.

Tigerns förmögenhet 2021 i kärlek och förhållande skulle vara bättre. Även om det under den senaste tiden ofta förekom gräl med älskare på grund av några triviala saker. Men under 2021 kommer relationen med deras partners att lätta avsevärt. Båda parter kan tolerera och förstå varandra. Ensamstående tigrar kommer att få möjligheten att lära känna en rätt person och ha en söt kärleksrelation.

Med tanke på förutsägelsen om dålig hälsa 2021 bör de försöka gå till några platta och säkra platser och undvika att utöva några farliga sporter när de går ut för att träna. Bryt inte mot trafikreglerna efter behag, än mindre alkohol och kör. När de ägnar sig åt sociala aktiviteter är det bättre att inte dricka för mycket. Ät mindre kaloririk och fettrik mat.

Show Buttons
Hide Buttons