Horoskop: 17 oktober stjärntecken

Horoskop: 17 oktober stjärntecken

17 oktober stjärntecken

Föddes du den 17 oktober? Då är du övertygad om att göra det som är rätt. Du gillar att samarbeta med andra likasinnade.

Du har förmågan att förstå de möjligheter som kommer din väg. Detta beror mer på att du är väldigt intresserad av att ta hand om de omkring dig.

Vi har sammanställt den här rika horoskopprofilen åt dig. Det ger dig alla detaljer du behöver för din mångsidiga personlighet.

Du föddes under stjärntecknet Vågen. Detta är det sjunde tecknet i zodiakens spektrum. Din astrologiska symbol är skalorna. Denna symbol riktar sig till dem som är födda mellan 23 september och 22 oktober. Den ger dig moral, rättvisa och en balans.

Planeten Venus spelar en central roll i ditt liv. Vi hänvisar till denna planet som gudinnan Afrodites planet. Det är ansvarigt för din charm, romantik och insikt.

Ditt kardinal styrande element är Air. Detta element arbetar nära vatten, jord och eld för att ge ditt liv sin fullständiga mening.

Astrologiska diagram

17 oktober är zodiakens människor på Libra-Scorpio Cusp. På det här mönstret möter luftelementet vattenelementet och bildar sålunda drama och kritik. Planeterna Venus och Pluto spelar en viktig roll i dessa kuspers liv.Att vara på detta kusp gör att du upplever en inre storm i ditt hjärta och huvud. Detta kan antingen ha en trevlig eller farlig effekt. Allt beror på hur du hanterar det. Intressant är att detta fenomen påverkar allt på denna cusp – vare sig blyg eller utåtriktad.

Du har en nyfikenhet på dig som drar människor närmare dig. Du verkar utstråla en mörk, mystisk skönhet inifrån. Du är också ganska trubbig – något som de flesta brukar uppskatta.

Människor som är födda på grund av drama har en mycket positiv inställning till rådgivning till dem som behöver deras hjälp.

När det gäller din ekonomi har detta cusp gjort det möjligt för dig att vara en mycket bra beslutsfattare. Som sådan kommer du sannolikt att samla betydande välstånd under ditt liv.

Ditt astrologiska diagram visar att du har ett starkt immunförsvar. Var dock försiktig med infektioner i binjurarna och njurarna. Som regel är bibliotek utsatta för skador i dessa delar av kroppen.

Kärlek och kompatibilitet

17 oktober älskare är mycket pålitliga när det gäller deras romantiska förlovningar. Du är villig att använda dina höga energinivåer för att hjälpa din partner att ta steg i relationen.

De har verkligen insett att du alltid är tillgänglig när de behöver dig.

Du har aldrig bråttom att gå in i ett förhållande. Du föredrar att ta dig tid och spendera din energi på personlig tillväxt och utveckling.

Men när du väl har bestämt dig för att göra det, föredrar du att göra det under en livstid. Som sådan sparar du inga ansträngningar för att se till att din partner känner sig väl omhändertagen.

Ofta kommer din partner att hitta dig som en gåta. De kanske inte helt uppskattar din entusiasm och höga energinivåer. Ändå, om din partner är tillräckligt tålmodig, kommer de äntligen att förstå din personlighet.

När detta händer kommer du att älska i stora steg. Du kommer att röra dig snabbt för att skapa en stabil familj.

När man talar om familjer tenderar man att vara modig och pragmatisk. Du är en stark pelare i din familj. Faktum är att din familj kommer att blomstra under din vägledning.

Men du måste först träffa rätt partner. Annars kanske din familj inte är så stark som du föreställer dig. Din rätt partner är en som är född under Vattumannen, Tvillingarna och Vågen.

Du har mycket gemensamt med dessa utmaningar. Detta är mer om din partner föddes den 2, 6, 8, 9, 11, 16, 17, 25, 28, 29 och 31.

Ett ord av försiktighet!

Planetuppriktningen varnar för ditt romantiska engagemang med en Väduren. Det är dock upp till dig om du lägger ner den energi och tålamod som behövs för att detta ska fungera.

Vilka är egenskaperna hos en person som är född den 17 oktober?

17 oktober är zodiakfolk väldigt graciösa i sina handlingar. Du lägger stor vikt vid användningen av gester. Du uppskattar dem som anstränger sig för att vara bra kommunikatörer.

Även om du är en hård arbetare, njuter du av lugna stunder när du kan koppla av och varva ner. Några av dina bästa stunder är när du tar en semester för att besöka platser och se vad Mother Nature har att erbjuda.

När det gäller din familj är du nära din make och barn. Du tycker om att dela dina idéer med dem. I gengäld får du det stöd du så mycket behöver i livet.

I allmänhet gillar de flesta din avantgardiska personlighet. Du gillar att involvera ett stort antal människor i dina innovativa projekt.

Du har dock ett par negativa egenskaper som du kan arbeta med. Dessa svagheter har potential att sakta ner dina framsteg om du inte hanterar dem bestämt.

Till exempel tenderar du att oroa dig för mycket över icke-problem. Detta gör att du är benägen att göra fel val. Kom ihåg att oroa dig aldrig tillför värde. Det är slöseri med god energi.

Dessutom är du ofta intolerant mot olika åsikter. Du blir föraktlig när människor inte tillskriver dina åsikter.

Sammantaget har du en intressant, älskvärd personlighet. Samtidigt har du en oförutsägbar sida som du måste anamma. Det kommer att förvandla dig positivt.Kända människor födda 17 oktober

Du delar födelsedagen den 17 oktober med många kända människor från hela världen. Här är fem av dem:

  • Ivo of Kermartin, född 1253 – fransk präst och helgon
  • Cristofano Allori, född 1577 – italiensk målare
  • Craig Murray, född 1958 – engelsk akademiker och politiker
  • Brenda Asnicar, född 1991 – argentinsk skådespelerska, sångare och dansare
  • Jacob Artist, född 1992 – Amerikansk skådespelare, sångare och dansare

Vanliga egenskaper hos personer födda den 17 oktober

17 oktober är människor i zodiakens tredje decan av Vågen. Detta dekan tillhör de som är födda mellan 14 oktober och 22 oktober.

Planeten Merkurius spelar en övervakande roll i denna dekan. Detta innebär att du visar de mer tillförlitliga egenskaperna hos denna himmelkropp. Till exempel är du vänlig, varmhjärtad och pålitlig. Dessa är de starkare egenskaperna hos Vågen.

Du har en intressant personlighet. Vi kan inte fästa det i ett ord. Du förstår, vissa upplever dig som förutsägbar och tråkig. Å andra sidan finns det de som ser dig som trevlig. Men oavsett fall är alla överens om att du är pålitlig.

Födelsedagen den 17 oktober står för andlighet, pragmatism, tillförlitlighet och hårt arbete. Utnyttja dessa kvaliteter!

Karriärhoroskop

Du kan göra mycket bra i företagsvärlden. Denna värld tror på standardisering, enhetlighet och struktur. Här kommer du att kunna trivas i protokoll.

Slutlig tanke …

Brun är den magiska färgen hos människor som är födda den 17 oktober. Detta är jordens färg. Jorden är en reservoar av allt som får livet att blomstra. I denna aspekt återspeglar Brown din personlighet.

Dina lyckosiffror är 4, 8, 13, 17, 33, 39 och 53.

Show Buttons
Hide Buttons