17 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

17 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

17 augusti stjärntecken

Om du fyller år den 17 augusti är ditt stjärntecken lejon.

Profil

Människor som är födda specifikt den 17 augusti tros vara fulla av mångsidighet och mental disciplin med den vanliga lejonförfiningen och charmen. Den härskande astrologiska planeten för denna speciella dag är Saturnus som ger dig en stark vilja och massor av förmåga och uthållighet. Om du har denna födelsedag gör din ganska toleranta och förlåtande natur dig vanligtvis cool och lugn i en kris. Du är naturligt sann mot dig själv, pålitlig, välgörande och medkännande men känslor kan snart påverka ditt sätt att tänka och agera. Uttrycksfulla och originella dina tankar och idéer är sannolikt mycket fokuserade medan din kärleksfulla sprudlande sida njuter av att få andra att le. Personer som fyller sjuttonde augusti är generösa, pålitliga och framsynta med stor organisatorisk förmåga och en övertygande vältalighet.

Arbete och ekonomi

Ett mångsidigt och kapabelt temperament kommer till nytta för en person som är född den sjuttonde augusti när det gäller att välja karriär. Dina förmågor att fokusera och organisera leder dig till att vara effektiv och kompetent i alla typer av arbete och ditt sinne för humor förgyller varje arbetsmiljö. Du är ofta särskilt bra på att undersöka information så perfekta yrken kan inkludera den här typen av uppgifter. Oavsett läget för din nuvarande ekonomi är det högst osannolikt att du kommer att frestas att spendera för mycket. Närhelst du har en sund inkomst kommer du att försöka spara till en framtida ekonomisk trygghet.

Personliga förhållanden

För en lejon är den person som är född den sjuttonde dagen i augusti vanligtvis extremt lojal i vänskaps- och kärlekspartnerskap. Du kommer vanligtvis att ha en traditionell syn på romantik och en önskan om kärleksfull beständighet och känslomässig stabilitet. Du söker en sann själsfrände och trots dina idealistiska normer och förväntningar vill du helt enkelt verkligen ha massor av trygghet och hängivenhet från en partner. Sprängfylld av sexuell energi gillar du att ha kontroll men du är normalt osjälvisk i dina ansträngningar att behaga din älskade före dig själv i sovrummet. Du älskar att bli beundrad och uppskattad av din andra hälft och kommer förmodligen att upptäcka att massage och välbefinnande hjälper dig att slappna av och tända din libido ännu mer. Beskyddande och känslomässigt ganska känslig du kan vara lite svår att leva med och alltid är djupt sårad av svek eller en sårad stolthet.

Hälsa

Hälsa upplevt av de födda den 17 augusti kan bli bättre och de flesta sjukdomar begränsas med lite extra omsorg och uppmärksamhet. Du är benägen att då och då vara alltför försumlig med hälsan och tar ofta ditt välbefinnande för givet. Utöver detta kan du dessutom vara mottaglig för stressproblem, därför kan effektiv avslappning vara särskilt viktigt för att upprätthålla vitalitet. Människor som är födda den här dagen är alltför energiska fysiskt och mentalt så att få tillräckligt med sömn är vanligtvis ett av de grundläggande kraven och råden för att förhindra perioder av ohälsa.

Styrkor och svagheter

Dina främsta karaktärsstyrkor visas i din entusiastiska uttrycksfullhet, sätt med ord och originalitet, vilket gör att du lätt blir märkt i en folkmassa. Andra igenkännbara styrkor syns i din flexibilitet, tolerans och pålitlighet som gör att du kommer överens med de flesta andra. Personlighetssvagheterna för dem som är födda den 17 augusti avslöjas när du ibland faller in i ett negativt humör och kapitulerar för din sannolikhet att grubbla. Denna humörighet kan då och då initiera din antagonistiska strimma och ibland framställa dig som okarakteristiskt fientlig och argumenterande.

Prestation

Att födas den 17 augusti bestämmer dig att vara otroligt disciplinerad och skänker dig riklig iver. Dessa attribut tillsammans med din intuitivitet är utmärkta motiverande tillgångar för att uppnå mål. Du tenderar att inte sätta specifika ambitiösa avsikter och kommer vanligtvis att koncentrera dina ansträngningar på att uppnå framgång i ditt valda yrke, nära relationer och på en bättre förståelse för dig själv. Du kommer sannolikt ofta att drömma om dina önskade ambitioner och detta ger dig ett utbud av reserver av inspiration, riktning och positivitet att dra nytta av när det behövs.Lycka till på födelsedagen

Eftersom du föddes den sjuttonde augusti ger en och sju i ditt födelsedatum dig ett rotnummer av åtta. Den här numeriska referensen till din födelsedag har nyckelordet “ledare” som lägger tonvikten på din mångfald av disciplin, anpassningsförmåga och skarpsinne. Det 17:e mystiska tarotkortet i Major Arcana, stjärnan, är förknippat med din födelsedag. Detta representerar din högmodiga förfining och beundransvärda egenskaper av tolerans och förlåtelse. Den lyckliga ädelstenen för augusti sjuttonde födelsedagar är en svart pärla, bär den för att hjälpa till med självacceptans och för att attrahera välstånd.

Sammanfattning

Förväntningarna hos alla lejonpersonligheter härleds astrologiskt från solens antagna inflytande. Den faktiska dagen du föddes på, den sjuttonde augusti styrs av Saturnus auktoritet som lägger till de små märkbara skillnaderna du har från andra stjärnlejon. Din viljestyrka är särskilt stark och fungerar bra med dina ytterligare underbara egenskaper av kapabel tillförlitlighet och generositet. Ditt storhjärtade milda temperament och känslan av lugn i ditt temperament ger dig i allmänhet ett tydligt perspektiv på livet. Om du kan känna igen triggers och undvika att ge efter för cyniska eller dystra vibbar bör det hjälpa dig att tona ner din enstaka fientlighet och göra dig lite mindre kontroversiell också. En avslutande tanke för människor födda den sjuttonde dagen i augusti ger förslag på tre möjliga förbättringar.

Show Buttons
Hide Buttons