11 januari stjärntecken – Vad är min personlighet?

11 januari stjärntecken – Vad är min personlighet?

11 januari stjärntecken

Om din födelsedag är den 11 januari är ditt stjärntecken Stenbocken.

Profil

Personer födda specifikt den 11 januari har vanligtvis ett idealistiskt temperament med ett filosofiskt sinne. Du är mindre ambitiös än de flesta som delar ditt Stenbockstjärntecken och du har sköra känslor som du har svårt att dölja. Den astrologiska planeten som styr just denna dag är månen som producerar personligheter som är mycket kreativa och instinktiva. Om du har denna födelsedag är du praktisk och konstnärlig och ser i allmänhet på saker från en realistisk och optimistisk synvinkel. Du är bra på att förhålla dig till andra och du gillar att vara hjälpsam, men i nära relationer tenderar du att vara lite osäker och mindre säker. Personer med en elfteårsdag i januari har en fin intuition som sannolikt kommer att hjälpa i livet om du kan ställa in den.

Arbete och ekonomi

I dina arbetsval föredrar du jobb där du kan använda dina analytiska färdigheter och kanske din naturliga förståelse för människor. En karriär som arbetar med andra kommer att vara attraktiv för en person som är född den elfte januari eftersom du har mycket tålamod, men inte blir lurad. Du är tillräckligt motiverad och tålmodig för att kunna arbeta dig upp till toppen långsamt. Den effektiva hanteringen av ekonomin kommer lätt till dig och det här är också en yrkesväg som kan intressera dig. Du är varken lättsinnig eller elak med pengar så du bör vanligtvis inte stöta på många problem med personligt kassaflöde.

Personliga förhållanden

När det gäller hjärtsaker är den person som är född den elfte januari vanligtvis för en Stenbock ofta orolig och blyg. Detta hindrar dig dock inte från att vara entusiastisk över att hitta kärlek och romantik med någon som delar dina intressen. En gång i en stadig långsiktig personlig relation är du vanligtvis generös, snäll och helt hängiven till din partner. Även om du är känslig, om du lyckas hitta en själsfrände som ger dig den känslomässiga stabilitet du längtar efter, hjälper det till att minska de flesta av dina osäkerheter. I ett intimt partnerskap är du romantisk och sensuell men du måste känna dig ansvarig och kan ibland vara envis kompromisslös. Ibland i nära relationer kan du behöva vara lite mer flexibel och öppensinnad för att hålla saker och ting lika och harmoniska.

Hälsa

God hälsa är mycket viktigt för dem som är födda den 11 januari då de ofta tror att det är nyckeln till att alltid se sitt bästa ut. Du älskar massor av olika typer av mat och har vanligtvis inte en motvilja mot att träna, så du tycker inte att det är svårt att hålla sig frisk. Människor som är födda denna dag verkar inte generellt uppleva många problem med sin hälsa, eftersom de tenderar att lära sig tidigt i livet hur viktig kost och fysisk aktivitet är för kroppen. Att ta hand om dig själv kommer ibland i andra hand än andras behov, så du bör vara försiktig så att du tar regelbundna raster.

Styrkor och svagheter

Dina främsta karaktärsstyrkor finns i din starka vilja och duktiga, pålitliga inställning. Du är en mycket bestämd och pålitlig person och det är dessa egenskaper, tillsammans med ditt optimistiska och eftertänksamma sätt, som hjälper dig att utvecklas mest i livet. Kännbara svagheter hos personligheten för dem som är födda den 11 januari inkluderar troliga tendenser att ibland vara för uppfattade och alltför envisa. När du mognar brukar dessa negativa drag ses sällan när du lär dig genom erfarenhet att vara mer tolerant och anpassningsbar i nödvändiga situationer.

Prestation

Att födas den 11 januari ger dig mer än tillräckligt beslutsamhet för att nå framgång i ditt personliga och professionella liv. Detta är en av dina ambitiösa önskningar för dig själv och du kommer att arbeta outtröttligt för det. Din optimism, lugn och fokuserade inställning ser vanligtvis att du förvärvar allt du söker. Du har inget emot utmaningar längs vägen eftersom du bara ser dem som alla en del av känslan av prestation. En annan dröm du kan ha är att resa och besöka så många platser i världen du kan. Om du kan göra detta kommer det att ha en ganska upplysande inverkan på dina synpunkter.Födelsedagslycka

När du föddes den elfte dagen i månaden räknas siffrorna i ditt födelsedatum upp till 2 och det här är rotnumret för din födelsedag. Denna nummerreferens har nyckelordet ‘Harmony’ och det betonar ditt behov av balans i dina relationer och allt annat du gör i livet. Tarotkortet som tilldelas din födelsedag är det elfte kortet i Major Arcana Justice. Detta belyser din fasta tro på rättvisa i alla saker. För januari elfte födelsedagarna trodde ädelstenen att bära sin bärare mest tur, välstånd och personlig lycka är den vackra rena vita pärlan.

Sammanfattning

Stenbockar födda i december eller januari påverkas astrologiskt av de kosmiska krafterna på planeten Saturnus. Själva dagen du föddes styrs den elfte januari av månen vilket gör dig mer känslosam än många som delar ditt stjärntecken. Kombinationen av dessa 2 planetariska influenser är det som huvudsakligen avgör din unika individualitet. Din tillförlitlighet och vänlighet får dig många vänner medan din praktiska och positiva tänkande hjälper dig att gå långt i allt du försöker göra. Om du kan undvika att vara lika högljudd med dina åsikter och försöka kontrollera din envishet bör du kunna förstå andra bättre. En lämplig slutlig tanke och råd för personer födda den 11 januari är att sträva efter att ha så få förutfattade meningar som möjligt.

Show Buttons
Hide Buttons