11 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

11 augusti stjärntecken – Vad är min personlighet?

11 augusti stjärntecken

Om du fyller år den 11 augusti är ditt stjärntecken lejon.

Profil

Människor som är födda specifikt den 11 augusti tros vara mycket innovativa och fantasifulla med mycket av det typiska lejonets starka vilja och envishet. Den härskande astrologiska planeten för just denna dag är vår måne, vilket gör dig väldigt intuitiv och konstnärlig med förmågan att kommunicera på alla nivåer. Om du har denna födelsedag, beslutsam och uthållig är du full av självförtroende och stolthet men ofta mycket tystare än dina motsvarigheter i zodiaken. Humanitära åsikter och ett övertygande sätt gör att du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och färdigheter för att hjälpa andra. Generös, lojal, känslig och naturligt omtänksam du är tålmodig och sammansatt men känslomässigt kan du vara lite avlägset. Personer med en 11-årsdag är vanligtvis charmiga perfektionister som är praktiska och har gott uppförande.

Arbete och ekonomi

Monetära belöningar från att arbeta verkar vara ganska oviktiga för en person som är född den elfte augusti. Du skulle mycket hellre göra ett personligt tillfredsställande och värdefullt jobb än något du tycker är tråkigt för högre lön. Ditt lyhörda tålamod, praktiska egenskaper och förmåga att hålla dig sval under press får dig ofta att lockas till yrken av vårdtyp. Trots din likgiltighet för ekonomi har du en förkärlek för några av lyxen i livet så att budgetera kan ibland vara ganska svårt. Men du verkar vara gynnad med massor av tur när det kommer till oväntade ekonomiska vinster.

Personliga förhållanden

För en lejon är den person som är född den elfte dagen i augusti vanligtvis en fantastisk blandning av passionerad och medkännande när han är i en kärleksrelation. En tendens att ta relationer på allvar gör det ovanligt för dig att överväga en tillfällig affär och vanligt att du insisterar på någon form av engagemang. Du kan ha lite svårt att uttrycka och dela dina känslor, särskilt i romantiska situationer, men din entusiasm och ditt stora hjärta tenderar att kompensera för detta. När du är kär flödar dina bästa egenskaper och du lyser av stolthet. När du väl träffar din avsedda själsfrände gör din intensiva lojalitet och hängivenhet ibland att du blir lite för skyddande. Du är benägen att behöva en partner med liknande intellekt och ärlighet för roliga och kvicka utbyten. I sovrummet blir du lätt upphetsad och brinnande sensuell men ändå förvånansvärt osjälvisk.

Hälsa

Fysisk hälsa som upplevs av dem som är födda den 11 augusti är vanligtvis robusta och benägna att snabbt återhämta sig om sjukdomen skulle inträffa. Känslomässiga störningar eller osäkerhet som ett resultat av din inre känslighet är sannolikt den främsta källan till hälsorubbningar. Din uppskattning av god mat och benägenhet att äta för mycket kan då och då orsaka några problem. Även om du inte är så sugen på träning kommer du att överväga det om viktökning får dig att känna dig ohälsosam. Människor som är födda denna dag kan upptäcka att deras rygg är en svag punkt i kroppen så de bör vara försiktiga så att de inte belastar den.

Styrkor och svagheter

Dina främsta karaktärsstyrkor visas i din kombination av självständighet, fantasi och lugn. Denna grupp av gynnsamma egenskaper ger dig i allmänhet en balanserad bild och tillsammans med ditt insiktsfulla tålamod och imponerande kommunikationsförmåga kan du komma överens med nästan alla. En besvikelse, fånigt misstag eller något som orsakar ett dystert humör kan initiera personlighetssvagheterna för dem som är födda den 11 augusti. Dessa negativa egenskaper fokuserar på att dina coola känslor går i överdrift och aktiverar otålig irritabilitet och oförutsägbara egensinniga beteenden.

Prestation

Att födas den 11 augusti fyller dig vanligtvis med ett överflöd av flit och uthållighet samt djup oro för andras välfärd. Detta sätt att tänka verkar uppmuntra dig att arbeta tålmodigt mot mål som hjälper andra människor på vägen. När du uppnår något, till skillnad från andra leo, förväntar du dig i regel inte en hel del tjafs och gratulationer. När du lägger stor vikt vid hjärtats angelägenheter kan du upptäcka att relationer ofta ingår i dina drömmar. Din skarpa intuitivitet kan ibland tillåta dig att visualisera saker innan de händer.Lycka till på födelsedagen

Eftersom du föddes den elfte dagen i augusti blir det dubbla i ditt födelsedatum ett rottal av två. Denna numeriska referens till din födelsedag har nyckelordet “Harmoni” som relaterar till ditt naturliga empatiska temperament och vill dela med och upplysa dem runt omkring dig. I Major Arcana Tarot är det 11:e kortet som illustrerar rättvisa nära förknippat med din födelsedag. Detta identifierar din förhöjda positivitet, uppfattning och beundransvärda förkärlek för rättvisa. Den lyckliga ädelstenen för den elfte födelsedagen i augusti är en vit pärla, bär den för ökat lugn, visdom och koncentrationsförmåga.

Sammanfattning

Astrologiskt föreställs solen vara det största inflytandet på alla lejoners troliga personligheter. Den faktiska dagen du föddes på, den elfte augusti, antas styrd och dominerad av vår Månens inflytelserika närvaro. Som en konsekvens är dessa de två primära himlakropparna som är involverade i att bestämma din originalitet. Din konstiga uppfinningsrika fantasi och praktiska egenskaper är en perfekt blandning för effektiv motivation och planering som gör att du kan åstadkomma mycket i livet. Din tysta men ändå livliga generositet och charm och ditt behov av nära sällskap ger dig vanligtvis många vänner och beundrare. Att erövra dina vanliga överreaktioner på misstag eller motgångar och upptäcka metoder för att lyfta ett dystert humör bör hjälpa till att hålla dina känsligheter bättre balanserade. En avslutande tanke för personer födda den 11 augusti föreslår att du behåller kontrollen över dina instinkter och försöker att inte vara för impulsiva i dina beslut. Att följa detta råd kan hindra dig från att avvika från din ödesväg.

Show Buttons
Hide Buttons