Horoskop: 1 maj stjärntecken

Horoskop: 1 maj stjärntecken

1 maj stjärntecken

Att vara född den 1 maj gör ditt stjärntecken Oxen, ett fast jordskylt vars astrologiska symbol är tjuren.

Tjurens symbol avser styrka, enkelhet, överflöd och en fredlig natur som har potential att agera med stor kraft.

Liksom tjuren är de som är födda under Oxens tecken passionerade och engagerade i sina ideal och i allmänhet artiga och behagliga.

Men eftersom du är ett fast jordskylt kan du ibland vara temperamentsfull och envis, särskilt när saker inte går som du vill att de ska göra.

Kompatibilitet

Som ett fast jordskylt har du en sensuell natur och är naturligt kompatibel med andra jordskyltar.

Utseende är viktigt för dig, och även när människor kallar dig ytlig, känner du vanligtvis att de som tilltalar ögonen också kan vara tilltalande för hjärtat.

På grund av dina ofta fasta idéer, och känslan av att världen ofta kretsar kring dina behov, är du mest kompatibel med andra jordskyltar, vissa vattentecken och några eldtecken.

Dina bästa zodiakmatcher är med Oxen, Jungfrun, Stenbocken, Kräftan, Skorpionen och Fiskarna. Mindre gynnsamma zodiakmatcher inkluderar Leo och Vågen.

De som är födda den 1 maj är minst gynnsamma för Tvillingarna, Väduren och Skytten vars luftiga eller kvicksilverliga natur sannolikt kommer att orsaka emotionell friktion.

Personlighet

Som någon född 1 maj, under Taurus tecken, är du pålitlig och generös mot ett fel.

Du har rykte om att vara en förnuftig person som ger goda råd, som ger dig andra.

Dina svagheter inkluderar en tendens att hålla fasta idéer om världen omkring dig. Denna envishet och fixitet kan orsaka att du ibland saknar empati.

Att vara fixad på ditt sätt kan du ibland också vara svår eller omöjlig att flytta, vilket innebär att det ofta tar lång tid innan du vidtar åtgärder.

Kända människor födda 1 maj

Berömda människor som föddes den 1 maj under Tyrens stjärntecken inkluderar TV-personligheten Abby Huntsman, sångaren Tim McGraw, författaren Judy Collins, folkhjälten Calamity Jane, skådespelaren Glenn Ford, skådespelerskan Julie Benz och fotbollsstjärnan Curtis Martin.

Egenskaper hos människor födda 1 maj

De som har 1 maj födelsedag är praktiska, effektiva och tillgängliga för andra. Ditt rykte är viktigt för dig, vilket alltid undviker kontroverser.

Att vara ett jordskylt är du jordnära, realistisk och helt tillgänglig för andra och du är engagerad i dina ideal.

Dina positiva personlighetsdrag inkluderar skicklighet med pengar, tillförlitlighet, pålitlighet och effektivitet.

Du är också känd för ditt fullständiga grepp om sociala smaker och din förkärlek för nöjen, vilket gör det väldigt enkelt att komma överens med det mesta.

Du är i allmänhet tålmodig och långsam till ilska. Det tar vanligtvis mycket för att göra dig arg, vilket gör dig glad för alla både på jobbet och hemma.

När du är född den 1: a är du självständig och fri och fungerar bäst när du slutför projekt på egen hand. Du har originella idéer som säkert kommer att imponera på andra.

De negativa personlighetsdrag hos dem som föddes den 1 maj innebär fokus på materialism och din betoning på att förvärva vad du vill.

Det envisa eller ‘hausseartade’ beteendet som tillskrivs dem som är födda under Oxens tecken kan också få dig att framstå eländigt och självcentrerad.

Karriärhoroskop

De som föddes den 1 maj är väl lämpade för karriärer med penninghantering och ekonomi.

Som Taurus är du hausse när det gäller att investera och letar alltid efter investeringar som ger dig hög avkastning.

Men din envisa natur gör det ofta omöjligt för dig att fatta ett snabbt beslut när det gäller att investera dina pengar.

Om du kan övervinna din naturliga envishet och träffa andra halvvägs kommer du att befinna dig på den korta listan över dem som förtjänar kampanjer på arbetsplatsen.

De som är födda under Taurus tecken har talang och färdigheter för att lyckas med vad de än vill sträva efter i livet.

Allt du behöver för att nå din fulla potential är att mata en eld i magen och verkligen gå för det! Att göra detta kommer säkert att få saker att hända för dig.

Show Buttons
Hide Buttons