Horoskop: 1 februari stjärntecken

Horoskop: 1 februari stjärntecken

1 februari stjärntecken

Horoskopets början är på vårjämningen, den 21 mars, för vid den tidpunkten kommer solen in i nollgraderna för Vädurens himmelstecken (vi vet alla att horoskopet börjar med Vädret och slutar med Fiskarna). Från detta tecken, Väduren, följer ytterligare tecken i cirkeln, alla 12 av dem.

Dessutom finns det 12 stationära hus som inte har några namn men är markerade med siffrorna 1 till 12. Var och en av dessa hus representerar den speciella delen i en människas liv och hänvisar till hans specifika områden i livet.

Till exempel är det första huset ditt, din sjunde partner; andra är hälsa, vissa andra interpersonella relationer, etc. Planeten påverkar huset och ändrar tecknet där det ligger. Till frågan som skulle vara ditt tecken, svaret, det är tecknet på att solen var vid din födelse. Så datum och tid för din födelse är viktiga i processen för att upptäcka din karaktär, personlighet och kärlek kompatibilitet.

I nästa par avsnitt titta på de viktigaste sakerna som är relaterade till människorna som är födda den 1 februari och du kommer att märka att de har många Aquarius egenskaper.

Personlighet och karaktär

Individer som firar sina födelsedagar den första dagen i februari har några kännetecken för Vattumannen tecken, men inte alla, de är något annorlunda.Det här är människor med avancerat sinne och ande, ofta med geniala talanger, men det betyder inte att de kommer att använda dessa talanger eller till och med upptäcka dem. Ibland, och detta scenario inträffar också är att de inte utvecklar eller identifierar sina färdigheter.

De har organisatoriska färdigheter, och de gillar att arbeta med andra människor och samarbeta – detta är inte vanligt för alla vattuman som i de flesta fall är strikta individer som gillar att arbeta ensamma.

De är toleranta, de känner till mänsklig natur och är väldigt humana i allmänhet, men också människor som är födda den 1 februari har flera och varierande ambitioner och tenderar att genomföra förändringar till förmån för mänskligheten. Detta är något som motiverar dem från tidig ålder; de är osjälviska och lojala vänner, som är villiga att hjälpa en främling.

De accepterar lätt förändringarna och vill påtvinga dem andra som är det som gör dem lyckliga. Om ingenting händer och det inte finns några förändringar under en lång period, vet de att de faller i apati och depression. Detta är ett typiskt tillstånd, och människor från 1 februari går ofta igenom dessa faser.

Dessa människor belastas inte av de traditionella värderingarna och är väldigt avslappnade i kommunikationen med människor, men en sak som skiljer dem är en villighet att offra sig för målen att skapa ett bättre samhälle.

Ibland har de mycket rebellitet i sig själva, och de vet att de är upprörande och överdrivna i allt.

Men vi måste säga att denna egenskap inte är något som gör att de inte kan ha ett sunt liv.

Älskar kompatibilitet

Kärleksaspekten i livet är något som fascinerar oss alla; vi vill veta kommer vi att bli förälskade eller ha en långvarig relation med någon speciell.När det gäller människor från den 1 februari är det en oro de är i kärleksförhållanden mycket nonchalant, charmig och avslappnad, att du vid det första mötet inte har en känsla av att förföra, vinka eller göra något alls. De kommer att göra allt åt dig och du kommer inte ens att märka det.

De kan verka mystiska och till och med tysta vid vissa tillfällen när de är runt människor, de är också medvetet tyst medan de inte tittar på en potentiell partner, men de är fortfarande oemotståndliga.

Deras partners bör aldrig bry sig om denna attityd och beteende eftersom de inte kommer att förändras för någon. Om du är nöjd med detta bör du gå in i det här förhållandet med en person som är född den 1 februari.

Vissa människor säger att som alla Vattumännen, så även dessa människor, beräknas i kärlek, och de vill alltid ha en partner som kan följa sina idéer och tankesätt. Det är därför dessa människor väljer en partner som liknar utbildningsnivån, attityder och beteende, oavsett den hjärtliga åsikten om deras ovanliga natur och behovet av frihet.

Ett råd till de människor som funderar på att gå in i en relation med dessa människor – ge aldrig upp om du vill erövra dem, och de kommer i sin tur att vara lojala mot dig så länge de är med dig.

Syfte och karriär

Dessa människor, som firar sina födelsedagar den första dagen i februari, är de som har en uppfinningsrik anda och ett intelligent uttryck. Dessa två egenskaper kan användas rikligt i alla jobb de vill, men dessa människor måste lära sig att fullfölja sin skyldighet i tid eftersom ingen kommer att vänta på dem.

De kan bli stora tänkare eller författare, men också excentriska freaks som inte kommer att förstås under deras liv – det är de människor som gillar att se på framtiden. De är mycket intuitiva och har en hög uppfattningskraft, så de kan potentiellt använda dessa förmågor för att hjälpa andra och därefter hitta deras ockupation i den sociala eller humanitära sfären.I arbetsrelationer har de upp- och nedgångar, och ofta i sina liv måste de skilja sig från sin ursprungliga idé eller sitt jobb, och det är inte så ovanligt att de ofta byter position. De är mycket aktiva och sparar inte sin energi när de gör något de verkligen älskar och tycker om.

Detta är kanske det bästa rådet för människorna som är födda den 1 februari – hitta något du älskar och håll dig fast vid det jobbet, så hittar du ditt riktiga kallelse och lycka.

Symboler, färger och Lucky nummer

Som sin härskande planet (som i alla vattuman) symboliserar Uranus allt som är ovanligt, okonventionellt, excentriskt, spänt, explosion, impuls, frihet, revolution, genier, intelligens och uppfinningar. Så den 1 februari har också dessa egenskaper.

Deras ädelsten är ametist, deras färger violetta och ljusblå; och lyckan till de människor som är födda den 1 februari är 24 och 6.

Historiska händelser den 1 februari

Ta en titt på några anmärkningsvärda och betydande händelser som inträffade den 1 februari genom historien.

1701 – Slaget vid Cremona under kriget för spanska arvet mellan de österrikiska och franska trupperna.

1793 – Det revolutionära Frankrike, mindre än två veckor efter utvisning av kung Ludvig XVI, förklarade kriget till Storbritannien och Nederländerna.1796 – Huvudstaden i Upper Canada flyttade från Newark (nu Niagara-på-sjön) till York (nu Toronto), vilket uppskattas vara mindre sårbart för USA: s (potentiella) attack.

1840 – Den första tandvårdshögskolan i världen öppnades i den amerikanska staden Baltimore.

1884 – The First Oxford English Dictionary publicerades.

1893 – Tomas Alva Edison öppnade den första filmstudion i världen i West Orange, New Jersey.

1896 – Premiär av Puccinis opera La Bohème i Turin.

1896 – Uppmuntrad av upproret i Grekland inledde invånarna på ön Kreta ett uppror mot de turkiska myndigheterna. Med ingripanden av europeiska makter fick Kreta 1898 autonomi och 1912 slogs det samman till Grekland.

1918 – Ryssland antog den gregorianska kalendern.

1918 – Ett toppskott från en kryssare “Sankt Georg” markerade början på upproret av cirka 6000 sjömän i den austro-ungerska krigsflottan i Adriatiska havet. Upproret dämpades den 3 februari, 800 sjömän och officiella officerer arresterades, och 40 av dem avrättades vid domstolen, varav fyra dömdes till döds och sköts sedan. Ett stort antal som släpptes efter rättegången i september och ett brott mot det andra avbröt österrikisk-ungerska sammanbrottet under första världskriget.

1924 – Storbritanniens första Labour Labour-regering erkände Sovjetunionen, vilket betydligt bidrog till minskningen av den diplomatiska isoleringen av det första socialistiska landet i världen.

1942 – Ledaren för den norska fascisten Vidkun Kvisling blev president för regeringen i det ockuperade Norge, under andra världskriget.

1946 – Den norska politikern Trygve Lie valdes till FN: s första generalsekreterare.

1958 – Egypten och Syrien förenades i Förenade Arabrepubliken.

1974 – 189 personer dödades i en brand i 25-våningsbyggnaden Joelma i Sao Paulo.

1979 – Den iranska religiösa ledaren Ayatollah Ruhollah Khomeini återvände till landet Paris efter 15 års exil, som han mest tillbringade i Irak.

1991 – Mer än 1 200 människor dog i en jordbävning som drabbade gränsregionerna i Afghanistan och Pakistan.

1992 – USA: s president George W. Bush och Boris Jeltsin undertecknade i Kemp Dejvid en förklaring om att de två länderna upphör med fientligheterna, vilket formellt avslutade det kalla kriget.

1995 – Översvämningar i Nederländerna tvingade cirka 250 000 människor att lämna sina hem.

1996 – President Jacques Chirac meddelade att Frankrike alltid har stängt kärnkraftsförsök.

2002 – FN: s säkerhetsråd förlängde fredsbevarande mandatet i Östtimor senast den 20 maj, när den tidigare portugisiska kolonin förklarades oberoende. Efter att portugisierna lämnade 1975 ockuperade Indonesien det territoriet och den fredsbevarande styrkan som skickades 1999 efter att Östtimor förkunnade sitt oberoende.

2003 – NASA: s rymdfärja Columbia bröt samman över Texas under sin återkomst till jordens atmosfär i sitt 28: e och sista uppdrag.

2009 – Jóhanna Sigurðardóttir valdes till premiärminister på Island och blev den första kvinnan som blev premiärminister i landets historia, och den första personen som offentligt och öppet medgav att hon inte är heterosexuell utan homosexuell, vilket gör henne till den första homosexuella personen till bli chef för en stat i modern historia (nya århundradet).

2009 – Metropolitan Kiril anförtros Moskva-katedralen Kristus Frälsaren som den 16: e patriarken i Moskva och hela Ryssland.Kända människor födda 1 februari

Många poeter, författare och alla slags kreativa människor föddes den 1 februari; kanske några av dem kommer att vara din inspiration när du väljer ditt liv.

1707 – Ludwig von Hannover, prinsen av Wales.

1768 – Jacques Loriston, en fransk marskalk och diplomat.

1874 – Hugo von Hofmannsthal, en österrikisk författare, poet, dramatiker och essayist.

1877 – Thomas Dunhill, en engelsk kompositör.

1884 – Yevgeny Ivanovich Zamyatin, en rysk författare.

1895 – John Ford, en amerikansk filmregissör.

1901 – Clark Gable, en amerikansk filmskådespelare.

1915 – Stanley Matthews, en engelsk fotbollsspelare och fotbollstränare.

1922 – Renata Tebaldi, en italiensk operasångare.

1922 – Renato Tebaldi, en berömd italiensk operasångare.

1928 – Tom Peter Lantos, en amerikansk politiker av ungerska härkomst.

1931 – Boris Nikolayevich Jeltsin, en sovjetisk och rysk politiker och statsman.

1931 – Jehuddin Ahmed, en bengalisk politiker och en bangladeshisk statsman.

1965 – Brandon Lee, en amerikansk skådespelare och son till Bruce Lee.

1965 – Prinsessa Stephanie av Monaco, en prinsessa och en sångare.1968 – Hannes Trinkl, en österrikisk alpin skidåkare.

1968- Lisa Marie Presley, en amerikansk sångerskrivare, och sångaren och skådespelaren Elvis Presleys enda barn.

1968 – Oliver Bierhoff, en tysk fotbollsspelare.

1969 – Gabriel Omar Batistuta, en argentinsk fotbollsspelare.

1978 -K’naan, en somalisk-kanadensisk sångare och rappare.

1979- Juan Silveira dos Santos, en brasiliansk fotbollsspelare.

1983 – Iveta Benešova, en tjeckisk tennisspelare.

1994 – Harry Edward Styles, en engelsk popsångare, tidigare medlem i One Direction och en skådespelare.

2001 – Prinsessan Aiko, dotter till den japanska kejsaren Naruhito.

Dessa människor som är födda den 1 februari kan kort sagt beskrivas som humana och vidögda människor som älskar förändringar av något slag, men särskilt de förändringar som kommer att lämna en bättre plats i världen. De är redo att acceptera nya idéer och nya sociala förändringar som kommer att ge så mycket gott i världen; detta är deras motiv.

De är frisinnade och gillar inte att bli avbrutna när de gör något de älskar.

Människor från 1 februari är de som utvecklas bäst endast genom positiva förändringar.

Show Buttons
Hide Buttons