Fisk planet: Stjärntecken och horoskop

Fisk planet: Stjärntecken och horoskop

Fisk Planeten

Fiskplaneten

Varje planet inom astrologi har sitt eget regeringsområde och symboliserar en unik aspekt av vår inre och yttre värld – och i denna mening kom en forskning till den häpnadsväckande slutsatsen.

Det sades att planeter kan välja ditt yrke i livet – så det största antalet personer som föddes, till exempel vid tidpunkten för Marsytan i horisonten och vid tidpunkten för dess passering genom den högsta punkten på vägen, och senare blir de forskare, läkare, idrottare, soldater.

Medan skådespelare, målare, musiker, artister föddes under starkt inflytande av månen, Venus, Jupiter, Neptunus eller Uranus. Detta är inte en olycka, vi kan säga att det här är mer som en regel, och om du gör ett enkelt test och ser vem som är omkring dig som påverkas av dessa planeter, kommer du att se att detta är sant.

Och Neptune är härskaren över Pisces Zodiac-tecknet, och det här är planeten som är kopplad till fantasin, illusionen och bedrägeriet, och särskilt självbedrägeri.

Tänk inte ens för en sekund att detta är en dålig sak – alla måste vi ibland hoppa in i drömmen och fantasiens värld och bli mer förnuftiga.Närvaron av Neptune kan dock vara förknippad med användning och missbruk av ohälsosamma “ämnen”, så saker och ting kan få en negativ vändning.

I Fiskarnas liv är varje scenario möjligt, och varje resultat är rimligt, men det finns två saker att komma ihåg här.

Det ena är det faktum att de har förmågor att göra underverk från sitt liv, och andra är att de är deras största hot.

Bra inflytande

Fiskarna är de människor som förstår djupt; de befinner sig ofta i sällskap med mycket olika människor – deras känslomässiga natur accepterar vem som helst i deras komfort. Deras vilja att ge sig själva i en känslomässig mening passar in hela bilden av andra människors förståelse. Detta är en djup förståelse, inte ytlig och inte för något själviskt syfte.

Dessa barn av Neptune älskar det faktum att de kan vara någons stöd; och förutom att de är oadresserade för ledare är deras närvaro viktig i alla andra frågor, för att leda andra är inte alltid tillräckligt.

Fiskarna kännetecknas av empati och uttryckt känslomässig kapacitet, och de tenderar att överväga oförklarliga saker som livet ger för att få dem att känna sig lyckligare och uppfyllda.

Som vi har sagt i introavsnittet är deras härskare planeten Neptun som är ansvarig för drömmar, psykos, metafysik och kreativitet – och du kan föreställa dig hur mycket alla dessa egenskaper som Fiskarna har. Det är därför dessa människor är mer intuitiva och upprätthåller konstnärliga talanger.

Många av dem upptäcker sina kreativa förmågor i en tidig ålder, så från en tidig ålder riktas de mot någon konst eller kreativ aktivitet.Dåligt inflytande

På något mer negativt sätt kan dessa människor som är födda i stjärntecknet Fiskarna under Neptuns styre vara dömande, även om de döljer det.

Så deras bedömningar kan betonas, de är alltför känsliga och fokuserade på sig själva och sina problem – och det är så paradoxalt eftersom det är de som vill hjälpa andra på något sätt de kan. Men Fiskarna drunknas ofta i sina egna problem, och det är de som behöver hjälp.

De är benägna att isolera sig själva och tänka grundligt på deras onda öde, bilda detta och du kan se hur mycket Fiskarna är subjektiva människor och ser på saker ur sitt eget perspektiv, inte det objektiva.

De kan vara väldigt lata och det tar mycket tid innan de finner en strävan att gå vidare. De tillåter saker att hända, och de ger inte ens ut en kryp av motstånd.

De har ofta inte styrkan att göra några nödvändiga förändringar i sina liv.

De kan vara likgiltiga, osäkra, instabila, till och med oflexibla människor, men vad som är säkert, vid en viss tidpunkt i deras liv kan dessa människor inte fatta ett enkelt beslut. De är skällande och otåliga och saknar tolerans, precis i den tid de behöver det mest.

Men det största problemet i deras liv är det faktum att de är deras värsta fiender – Fiskarna känner på medvetslös nivå att de ofta isolerar sig från världen.

Vad vi också kan säga är att deras opraktiska kan ge en hel del problem i vardagen, och detta kan ses bäst i tider då Fiskarna människor strider mot sina intressen. Ibland kan de inte visa sin känslomässighet och romantiska sida på rätt sätt, så de tycker att de missförstått från människor.

Kärlek

Milda, omtänksamma och villkorslösa generösa, Fiskarna har djupa känslor, och det är verkligen något som inte kan jämföras med någon annan när det gäller kärlek.

De är passionerade älskare som har behov av att känna den verkliga förbindelsen med sin partner – de kan inte förfalska något; de kan inte dölja sina känslor, ögonen kommer att säga sanningen.

Kortvariga förbindelser och äventyr är inte unika för det här folket, även om de kan ha dem, i tider då de inte kan välja vad de vill göra i livet, och när de går förlorade, eller efter ett uppbrott eller hjärta.

I kärleksanslutning är Neptunus barn lojala mot sina älskande, och framför allt vill de ge och få sin partner att känna sig mycket värdefull, och kärlek och ingen i Zodiac kan komma ens nära denna förmåga.

Gentle Pisces-människor kan vara de bästa vänner som finns och alla som har dem som vänner vet hur värdefulla de är. Faktum är att de ofta ställer sina väners behov framför sina egna.

De är hängivna, hängivna och medkännande; inget problem för dem är för stort. Oavsett om det finns ett litet eller stort problem i familjen eller bland vänner, kommer de att göra sitt bästa för att lösa detta. De är djupt intuitiva och kan känna att något är fel, och innan det kommer ut.

Påverkan i andra frågor

När det gäller Neptuns påverkan i andra frågor i livet för de människor som är födda i Fiskarna-tecknet, måste vi säga att de som tillhör denna grupp är mycket intuitiva och ofta drömmare.

I praktisk mening innebär detta att de når den största framgången i sitt arbete och känner sig bäst i en position där deras kreativa förmågor kommer fram, ännu bättre om det är för humanitära ändamål.De är de människor som tror att de gör något värdigt och något som kommer att göra en skillnad i världen, även på något litet sätt. Men framgång kommer aldrig lätt, och det är mycket viktigt för Fiskarna att vara ihållande i sina ansträngningar.

På den vägen finns det många hinder, främst det som de lägger framför sig själva, inte de objektiva utmaningarna, och det är allt i deras ”galna” Neptunhuvud.

Vi måste också säga att Fiskarna måste ha inspiration att få något att hända; utan det kommer de att misslyckas misslyckat med allt de gör.

Inspirerad av behovet av att göra allvarliga och långvariga förändringar i andras liv är de villiga att hjälpa till och med att gå utöver gränserna, och de kommer att göra det med sin känsliga, djupt medkännande, värdefulla, hängivna och pålitliga natur som kan hjälpa dem nå kärnan i saker. De kan vara bra på att lösa problem och kan fungera fantastiskt som medlar i social eller arbetsmiljö.

När det gäller pengar är fiskarna mycket upptagna med sina drömmar och mål än pengarna i sig; ok de älskar att spendera det, men de är ok när de inte har det, de agerar på samma sätt.

Så för allt behövs pengar, och i detta avseende kommer de att se till att det räcker för att uppnå sina mål och drömmar (de som är viktiga för dem i det ögonblicket, det är något som förändras då och då).Sammanfattning

Visste du att planeten Venus upptäcktes i mitten av 1800-talet och ses som en stor koppling mellan illusioner och psykoanalysens födelse? Allt som har att göra med saker som är dolda eller mystiska, konstiga och djupa, det har att göra med Neptune.

Astrologi känner igen det som en mystisk planet – den som är havets befälhavare, och också, överraskande kemiska föreningar. Neptune är en planet med drömmar, illusioner och bedrägerier, och människor som är under dess inflytande är benägna att överdriva i alkohol, droger och allt som är ohälsosamt på något sätt.

Men som alla saker har Neptune sin stora sida, och den kan producera fantastiska artister, skådespelare och dansare, människor med ett orealistiskt lysande utseende eller beteende (många fiskar beskrivs som sådana och har många, om inte alla dessa drag).

Neptunus i astrologi gäller en mystisk planet som har många symboler i sig; det ger människor som är födda under hans styre en stor möjlighet till telepati, en önskan att resa, men också en tendens att lura, undrar. I en viss negativ konnotation föder Neptune sjuka människor, vanligtvis med psykiska störningar.

Så, Fiskarna är de som dras till saker som är abstrakta eller omvända. Deras natur är drömmande, misstänksam och emotionell, till och med exotisk, och allt dessa människor måste vara extraordinära, enorma och fantasifulla.

Problemen uppstår när de låter en del av sin personlighet som är överdrivet och otydlig visa.

Show Buttons
Hide Buttons