Drömtydning polis – Vad betyder det?

Drömtydning polis – Vad betyder det?

Drömtydning polis

Drömmar om polisen representerar vanligtvis kommande bråk, men det finns undantag förstås. Du kommer förmodligen att behöva be om skydd för att komma bort från de människor som vill skada dig. Du kommer att bli rädd och reagera på varje litet ljud i panik. De som önskar dig illa kommer att uppnå sitt mål och begränsa din rörelse så att du inte stör dem medan de gör vad de vill.

Drömmer om att bli polis

Att drömma om att bli polis betyder att du kan få förtroende. Du behöver beröm och prestationer för att bekräfta ditt värde och se att dina ansträngningar inte är förgäves. Du tar allt dina överordnade säger till dig personligt, varför du kan vara på dåligt humör på grund av kritik i flera dagar.

Dröm om någon som jobbar för polisen i din familj

Denna dröm betyder att du kommer att få ett kraftfullt beskyddare. Någon skyddar dig och är alltid redo att försvara dig när folk pratar bakom din rygg.

Drömmer om att fly från polisen

När du drömmer om att fly från polisen betyder det att du kommer att fastna i lögnens nät. Du ljuger ibland för att du inte känner för att förklara vad som hände i detalj. Även om vi inte pratar om allvarliga saker så är problemet att du glömmer vad originalversionen av historien är, varför andra ser dig som någon omogen som de inte kan lita på.

Drömmer om en polisbil

Om du drömmer om en polisbil vars lampor är tända betyder det att problem kommer din väg. Om du drömmer om att polisbilen är parkerad eller att lamporna är släckta betyder det att du kan undvika problem genom att hålla dig lugn.Drömmer om att bli arresterad

Om du drömmer om att polisen ska gripa dig betyder det att du måste vara försiktig. Företaget du jobbar på är troligen mycket skuldsatt, varför du inte kan kontrollera varje dokument som hamnar i dina händer. Men även om du litar på dina medarbetare, är det bäst att inte skriva på något du inte känner till eftersom du kan hamna i mycket problem.

Drömmer om att bli kär i en polis

En dröm där du blir kär i en polis symboliserar en stressig situation. Din partner gör förmodligen något riskabelt, varför du är rastlös. Att läsa tidningar och titta på tv gör allting ännu värre eftersom man alltid tänker på de värsta scenarierna. Du blir bättre först efter att du har sett till att din älskade kommer hem säkert.

Drömmer om att se en militärpolis

Om du drömmer om militärpolisen betyder det att du kommer att tvingas göra något du inte vill. Men att undvika ditt ansvar kommer bara att ge dig mer skada än nytta, vilket är anledningen till att du bör följa strömmen tills du avslutar dina skyldigheter.

Dröm om utländsk polis

En dröm om en utländsk polis antyder att du är för paranoid om något i livet. Du tror inte på vissa vänner som verkligen önskar dig väl. Det finns till och med en chans att de öppet visar att din paranoia förolämpar dem. Om den utländska polisen arresterar eller förföljer dig i en dröm, betyder det att en av dina vänner försöker se förbi ditt udda beteende och nå dig.

Dröm om polisstation

Drömmar om en polisstation tyder på att du behöver ett gediget stödsystem i ditt liv som du inte har för tillfället. Följande period kommer att bli svår för dig, men du kommer oväntat få nya vänner under den.Drömmer om att få vissa dokument från polisstationen

Om du drömmer om att få specifika dokument på en polisstation betyder det att du kommer att övervinna vissa juridiska problem. Drömmen symboliserar en stabil period av livet utan spänningar och större problem för dem som inte behöver ta itu med sådant.

Drömmen om beväpnad polis

Om polisen i en dröm är beväpnad betyder det att någon flitigt kommer att försvara dina attityder och övertygelser i det verkliga livet.

Drömmer om en manlig polis

När en kvinna drömmer om en manlig polis, tyder det på att samlag med en dominant man förväntar sig henne. Om en man har en sådan dröm betyder det att han kommer att skämma ut sig själv offentligt.

Drömmen om en kvinnlig polis

När en man drömmer om en kvinnlig polis, tyder det på att han kommer att ha sex med en dominant kvinna. Om en kvinna har en sådan dröm betyder det att hon kommer att skämma ut sig själv offentligt.

Drömmer om att kyssa en polis

Att kyssa en polis i en dröm betyder att du använder ditt utseende och charm för att ge dig själv ett bra och bekvämt liv. Dina tidigare partners har förmodligen varit ekonomiskt stabila, varför du har njutit av allt de erbjöd tills du tröttnade på det och gav dig iväg på jakt efter en ny möjlighet.

Drömmer om att gifta sig med en manlig polis

När en singel kvinna drömmer om att gifta sig med en polis tyder det på att hon måste sänka förväntningarna när hon väljer partner. Du måste gå med på att kompromissa om du inte vill tillbringa resten av ditt liv ensam.

Om en gift kvinna drömmer om att gifta sig med en polis betyder det att du inte kan komma över vissa skavanker som din partner har. Du avskyr förmodligen den personen för något, det är därför du ofta bråkar.

Drömmer om att gifta sig med en kvinnlig polis

När en ensamstående man drömmer om att gifta sig med en kvinnlig polis tyder det på att han inte är mogen nog att gifta sig eller bilda familj. Du är fortfarande för självisk för att offra dig själv för din framtida fru och dina barn.

Om en gift man drömmer om att gifta sig med en kvinnlig polis, symboliserar det ouppfyllda sexuella fantasier. Din partner vet förmodligen ingenting om dina önskningar eftersom du är rädd för att berätta för henne om dem.

Dröm om att polisen stoppar dig när du kör

En dröm där polisen stoppar dig medan du kör, symboliserar de små hinder och utmaningar du kommer att möta i framtiden. Anledningen till det kan vara konflikter eller missförstånd om småsaker. Du måste anstränga dig för att närma dig den situationen på allvar så att problemet inte skulle eskalera och skada dig mycket.

Att drömma om att polisen stoppar dig medan du går betyder att dina handlingar kan bli ett mål för skvaller av omgivningen.

Drömmer om att ringa polisen

Att ringa polisen för att rapportera ett brott i en dröm är tyvärr inget bra tecken. Sådana drömmar representerar en varning om en fara som hotar dig eller någon du älskar. Det kan vara en känslomässig, moralisk, ekonomisk eller någon annan typ av kris. Du eller någon i din närhet kan behöva boka tid på läkarmottagningen. Situationen är allvarlig, och du måste gå in i kampen med det problemet med bestämdhet.Drömmer om att någon ringer polisen

En dröm där du ser någon annan ringa polisen för att rapportera ett brott betyder att du kommer att förödmjuka eller förolämpa någon med avsikt. Du kommer att göra det för att du vill hämnas på den personen eller för att du tycker om att göra andra människor obekväma. Du kanske till och med måste be någon om ursäkt för orden du har sagt eller handlingar du snart har gjort.

Drömmer om att prata med polisen

Att prata med polisen i en dröm tyder på att du har orimliga och ogrundade rädslor för vissa sociala normer, regler och processer. Det är förmodligen resultatet av dåliga tidigare erfarenheter, och du behöver lite tid för att bli av med sådana känslor. Sådana drömmar kan också betyda att fördomar hindrar dig från att acceptera vissa människor och njuta av livet.

Dröm om att bråka med polisen

Att argumentera med polisen i en dröm betyder att du kan hamna i stora problem när du löser ett mindre problem. Du befinner dig just nu i en fas av livet när du inte har tillräckligt med tålamod för andra människor eller händelser runt omkring dig. Du måste ta en paus och ta en titt på situationen du befinner dig i för att fatta beslut och planera utifrån grundlig analys.

Drömmer om att slåss mot polisen

Att slåss med en polis i en dröm betyder att din envishet eller fåfänga kan sätta dig i allvarliga problem. Om din existens beror på din chef, skvallra inte om den personen när du har en chans till det. Prata om problem som har något att göra med arbetet med dina överordnade eller de personer du ärligt litar bara på och undvik att leta efter en möjlighet att kritisera dem du livnär dig på hela tiden.Dröm om att polisen slår dig

Om du drömmer om en polis som slår dig betyder det att du kommer att kämpa mot orättvisor förgäves. Det kan hända dig eller någon du känner. Du kommer att satsa mycket på att fixa saker, men din kamp kommer inte att sluta som du har velat.

Dröm att du skadar polisen

Att skada en polis i en dröm betyder att du är impulsiv. Nu är inte rätt tillfälle att fatta hänsynslösa beslut. Du måste tänka väl över de möjliga konsekvenserna av dina handlingar. Du kan också be om råd från någon du litar på, om det behövs, för att hitta en lösning på det problemet på ett smärtfritt sätt.

Dröm om en polis som skadar dig

En dröm där polisen skadar dig betyder att du bör undvika någon form av samarbete med människor som verkar opålitliga. Oavsett hur bra någons löften kan låta, behöver du inte helt lita på dem. Men om du bestämmer dig för att engagera dig i ett riskabelt eller olagligt jobb, gör dig redo att ta konsekvenserna av ett sådant beslut.

Drömmer om att döda en polis

Att döda en polis i en dröm symboliserar en turbulent kommande period. Du kommer att möta många utmaningar och problem. Du kommer också att behöva mycket tålamod och styrka för att övervinna dem. Som tur är kommer du att få stöd från dina nära och kära, vilket kommer att vara avgörande för att komma ur problem du kommer att hamna i.

Innebörden av drömmar kan vara mycket mer triviala. Om du nyligen har sett, sprungit iväg eller blivit arresterad av polisen har det gjort intryck på dig.

Show Buttons
Hide Buttons