Drömtydning katter – Vad betyder det?

Drömtydning katter – Vad betyder det?

Drömtydning katter

Drömmar om katter är ganska vanliga, så mycket att de är bland de 20 mest drömda drömmarna någonsin. Dessutom är en katt det vanligaste djuret vi drömmer om efter en hund.

Drömmer om att se en katt

Om du ser en katt i en dröm betyder det att du kommer att ha onödiga utgifter. Det finns en chans att du inte kommer att vara realistisk när det gäller din ekonomiska situation och köpa saker som är en lyx för dig för tillfället. Du kommer inte att vara försiktig med pengarna du har, och du kan förbli penninglös i mitten av månaden.

Drömmer om att slå eller döda en katt

Att drömma om att slå eller döda en katt betyder att du kommer att ha en fiende mindre. Du kommer förmodligen att sparka en person som trampat dig på tårna när det kommer till affärer eller ditt privatliv samtidigt som du försöker ta något som tillhör dig ur spelet. Du kommer att försöka varna dem artigt att ge upp, men du kommer att använda våld om det inte fungerar.

Drömmer om en svart katt

När du ser en svart katt i en dröm betyder det att du inte har någon anledning att oroa dig. Du är en vidskeplig person som undviker att sitta vid bordskanten, vända upp och ner på bröd och så vidare, varför du ofta tror att något negativt kommer att hända dig om du gör tvärtom. Du stressar också ut andra människor med potentiellt farliga situationer som kan hända dem och kollar på dem för att se hur och vad de gör.Drömmer om mångfärgade katter

När du drömmer om en mångfärgad katt betyder det att en person vars avsikter inte är godhjärtade kommer att avslöja sig själva, medan det är upp till dig om du låter dem skada dig eller inte.

Drömmer om en vit katt

Om du ser en vit katt i en dröm är det en varning att se upp för söta pratare. Vissa människor i din omgivning berättar för alla vad de vill höra. De trampar ingen på tårna på det sättet utan skadar människor som lyssnar på dem eftersom de blir subjektiva och känsliga för kritik.

Dröm om en orange katt

En dröm om en orange katt symboliserar svartsjuka som kommer från en älskad. Det kan ha något med vänskap eller kärlek att göra.

Drömmer om att se en mjauande katt

Om du hör katter jama i en dröm, varnar det för obehagliga händelser. Det finns en chans att du får en konflikt med någon som vill vädra all din smutstvätt offentligt. De kommer att försätta dig i en obekväm position och be om något du inte kan uppfylla i utbyte mot att du håller tyst och låtsas att du aldrig har träffats.

Drömmer om en hankatt

Att se en hankatt i en dröm betyder att du är för självisk. Du borde vara mer uppmärksam på dina nära och kära och göra något trevligt för dem.

Drömmer om att se katter och kattungar

Att drömma om en katt och kattungar symboliserar fattigdom och fara. Det finns en chans att du låter någon som har ekonomiska problem stanna hemma hos dig i din önskan att hjälpa till. Men saker och ting kommer att gå utom kontroll och du måste glömma din integritet, lugn och vilotid. Det avtal du har gjort kommer inte att respekteras, och den personen kommer att stanna hos dig mycket längre än du har förväntat dig.

Dröm om en katt som kliar dig

Om en katt kliar dig, symboliserar det en obehaglig överraskning. Det finns en chans att en person som alltid är snäll och artig mot dig kommer att visa sin andra sida och attackera dig utan någon uppenbar anledning. Du kommer att be om en förklaring av deras handlingar och tror att du inte har gjort något för att förtjäna en sådan behandling. Du kan också ha familjeproblem på grund av bodelningen eftersom alla vill att lösningen på problemet ska gynna dem.

Drömmer om att äta kattkött

När du drömmer om att äta kattkött, symboliserar det problem i ditt äktenskap eller kärleksförhållande. Det finns en chans att du eller din partner inte kommer att vara nöjda med atmosfären i ert äktenskap, varför en tredje person kommer att engagera sig i det. Du kommer att märka att något konstigt händer, men du kommer att behöva mycket ansträngning och vilja för att övervinna dessa problem om du vill skydda din familj.

Drömmer om att klappa en katt

Om du klappar en katt i en dröm betyder det att du kommer att få otacksamhet i gengäld för din vänlighet. Du har säkert hjälpt någon för att du både är osjälvisk och har förväntat dig hjälp med något du ska avsluta. Däremot kommer du att se ut som en dålig kille i hela historien, varefter du kommer att ta saken i egna händer och skära bort de som inte passar dig ur ditt liv.Dröm om en död katt

Om du drömmer om en död katt kan det vara ett tecken på fara. Man måste korsa gatorna försiktigt. Sms:a inte eller lyssna inte på musik medan du kör eftersom du kan hamna i trubbel.

Drömmer om en kattunge

När du bara ser kattungar i en dröm betyder det att du kommer att höra nyheterna som kommer att vara svåra att acceptera. Även om frestelser och problem kommer knackar på din dörr, kommer en positiv attityd och en segermentalitet som är ditt varumärke att hjälpa dig att övervinna det.

Drömmer om flera katter

Om du ser flera katter i en dröm betyder det att vissa människor från din omgivning håller med om alla dina handlingar. Även om deras komplimanger får dig att må bra, kommer du att känna ett behov av att höra en ärlig åsikt från någon som önskar dig lycka till.

Dröm om siamesiska katter

När du ser en siamesisk katt i en dröm betyder det att en person respekterar dig mycket. Du borde inte ta dem för givna.

Dröm om en perserkatt

Att drömma om en persisk katt betyder att en person räknar med dig, och tryggheten du ger dem betyder mycket för dem.

Show Buttons
Hide Buttons