Drömtydning händer, fötter: Drömmar Betydelse, Symboler

Drömtydning händer, fötter: Drömmar Betydelse, Symboler

händer

Drömmar om fötter och händer är lite ovanliga, för (om du inte har märkt) ser vi sällan våra fötter och händer i drömmar.

Det är därför som drömmer om händer och fötter kan ha en viktig betydelse, och vi kommer att försöka lista några av de vanligaste drömmarna om händer och fötter och deras förklaringar.

Dröm om dina fötter

Om du hade en dröm om dina egna fötter, representerar denna dröm ditt självförtroende och vilja att lyckas i livet.

Du kan också uppleva någon form av vinst, i finansiell mening av ordet, som kan komma från dina investeringar eller affärsprojekt.

Denna dröm är också en indikation på att du är en väldigt skicklig person som vet hur man får sig runt i livet.

Drömma om svaga fötter eller ben

Om du hade en dröm om att känna svaghet i dina fötter, representerar den här drömmen din känslomässiga sårbarhet.

Du kanske känner dig svag i någons närvaro och du vet inte hur man får den här känslan att gå undan.

Det bästa sättet att hantera känslomässig sårbarhet är att vara öppen med människor och dela dina rädslor, så att de kan få en bättre förståelse för dina känslor.Drömma om att korsa dina fötter

Om du hade en dröm om att korsa dina fötter, betyder den här drömmen att du kan vara för defensiv mot andra eller din övergripande attityd är väldigt avskräckande.

Denna typ av beteende är vanligtvis relaterad till tidigare misstag i livet eller tidigare erfarenheter.

Kanske kände du dig skadad av någon eller något och nu kan du inte verkligen lita på någon.

Du måste veta att inte alla människor är desamma och att jaga alla borta inte kan vara lösningen för dina problem.

Dröm om att dina fötter är skadade

Om dina fötter skadades i en dröm betyder det att du för närvarande är ojämn i livet och du vet inte hur man får saker tillbaka på rätt spår. Detta medför att du också känner dig stressad och under press. Kanske är det dags att be om hjälp eller helt enkelt lämna allt bakom och gå på semester.

Ibland måste vi rensa huvudet innan vi börjar fixa våra liv.

Dröm om en fot är kortare

Om en av dina fötter var kortare än den andra, representerar den här drömmen någon form av brist på dig i livet. Det här kan vara en brist på lycka eller något annat.

Du känner att det inte finns tillräckligt med tid att göra allt du vill göra, eller kanske du känner att det finns brist på goda vänner eller personer du kan vända dig till när du behöver hjälp.

Att bestämma vad som är problemet är redan en halv lösning, så slösa inte tid och försök att åtgärda vad som helst som kan vara fel i ditt liv.

Drömmer om att ha mer än två meter

Om du hade en dröm om att ha flera fötter, betyder den här drömmen att du har tagit på sig fler skyldigheter än du kan uppfylla. Du brukar göra det hela tiden, och ångra det eftersom du inte har någon tid kvar för dig själv.

Ge dig själv lite tid och plats för att njuta av livet och låta andra oroa sig för sina egna problem och skyldigheter.

Dröm om din högra hand

Om du hade en dröm om din högra hand, så innebär den här drömmen att du kan vara under annans inflytande. Den här personen kontrollerar ditt liv och allt i det, och du vet inte hur du ska bli av med detta inflytande.

Den här personen kan också vara din chef eller någon annan som är överlägsen dig, och att bli av med detta inflytande kan vara svårare än du tror.

Drömmer om att skada din hand

Om du hade en dröm om att skada din hand, betyder den här drömmen att ditt ego har skadats av någon. Den här personen är någon som är överlägsen dig eller någon som är väldigt nära dig, vilket gör situationen ännu värre.

Försök prata med den här personen om vad som hände, men om det inte fungerar, släpp helt enkelt och håll din stolthet.

Drömmer om blod på dina händer

Om dina händer var blodiga, i en dröm betyder det att du känner någon slags skuld på grund av något du har gjort eller sagt. Kanske har du förolämpat någon eller gjort någon dålig, och nu kommer skulden tillbaka för att hemsöka dig i dina drömmar.

Om du vet i vilken situation den här drömmen hänvisar till, hitta den personen och be om ursäkt eller förklara åtminstone dina handlingar. På det här sättet kommer du att kunna känna dig bättre om dig själv och sluta känna dig så skyldig.Drömmer om kliande händer

Om dina händer var kliande i drömmen betyder det att du kanske har pengar problem.

Om bara din vänstra hand kliarde dig, betyder det att du kommer att vinna något eller tjäna något, och om du hade höga kliar, kan du sluta misslyckas med dina projekt eller affärsplaner.

Drömmer om att tvätta händerna

Om du tvättar händerna i drömmen betyder det att du har svårt att möta ansvarsområden i livet.

Du har en skyldighet gentemot någon men du känner dig inte för angelägen om att det ska hända.

Du kan också springa bort från dina problem, för det verkar som det enklaste sättet. Vad du behöver veta är att springa bort från något som inte gör det försvinner, och du kan bara göra saker värre.

Det bästa du kan göra är att vända sig och möta alla skyldigheter eftersom det är det enda sättet du kan känna dig trygg med dig själv.

Dröm om din vänstra hand

Om du hade en dröm om din vänstra hand representerar denna dröm ditt sätt att hantera saker i livet eller din personlighet. Du är en väldigt nådig person och du gillar inte att göra ljud när du dyker upp.

Du använder ditt intellekt, och inte din styrka, för att hantera problem i livet. Detta gör dig till en utmärkt person att arbeta med och en god vän och kompis i kärlek.

Show Buttons
Hide Buttons