Drömtydning fladdermus: Drömmar Betydelse, Symboler

Drömtydning fladdermus: Drömmar Betydelse, Symboler

fladdermus

Att drömma om djur, särskilt de som är förknippade med mörkret och dystra platser, ges ofta en mystisk och symbolisk mening. Saker som gör oss oroliga i verkligheten blir ofta en mardröm i en förtäckt, hemlig värld av drömmar.

Drömmer har alltid betraktats som magisk och oförklarlig, på ett sätt.

I vissa forntida samhällen har drömmar aldrig tagits för givet, vanligtvis förknippade med någon form av övernaturliga krafter och ett möte med den gudomliga riken. Drömmar inducerades ofta med syfte, för att förutsäga utvecklingen av vissa händelser och deras resultat.

De som hedrade med gåva av rika och livfulla drömmar ansågs brukar utgöra hemliga krafter och kontakten med gudarnas rike.

Drömmar om djur är drömens speciella klass, till både inhemska samhällen och modern psykologi. Enligt freudianer och jungiska anhängare är drömmar om djur associerade med våra instinkter.

Eftersom instinkter är råmaterial av våra egna, behöver vi dem för skydd, precis som djur gör, men i motsats till dem undertrycker vi dem och glömmer dem.Enligt vissa psykologexperter kan detta vara en av de främsta orsakerna till att animas dyker upp i våra drömmar.

De hjälper oss verkligen att lösa våra undertryckta instinkter i en annan dimension än vår riktiga omgivning, avgränsad av så många regler och regler.

Fladdermöss är säkert inte lika populära som fluffiga djur som vi tar som husdjur. De tillhör en grupp levande varelser människor, särskilt i västerländska ord, anser ofta repulsiv, dyster och skrämmande. Det finns många vidskepelser om fladdermöss, vanligtvis negativa.

Men det är bara en av gränserna för de rädslabaserade västerländska troen och traditionerna.

Vissa andra samhällen har emellertid en mer naturlig inställning till alla levande varelser. Indianer indianer har en mycket rik historia att tolka djurtemier, närmar sig dem från en uppskattning för alla jordens barn. De tror att alla saker i världen är kopplade.

Bats är förknippade med illusion, återfödelse och intuition. De representerar också kommunikation, resa och en koppling till vårt inre djup. Fladdermöss bor i grottor och går ut för att flyga och jaga på varje solnedgång; På ett sätt återföds en fladdermus varje dag, från en jordens livmoder. Deras särskiljande sinnen och väldigt mjuka öron är förknippade med överkänslighet mot omgivningen och andra människors känslor.

Till amerikanska indianer är fladdermöss som totemdjur extremt krävande. de tvingar oss att hantera våra inre demoner, överge vårt ego och att alltid förnya våra tankar och övertygelser. Totem flagga anses vara en hängiven guide i vår resa för att hitta bättre själv.

Drömmer om fladdermus

Medan fladdermöss är ganska skrämmande varelser för många människor, kan de representera olika betydelser i våra drömmar. Som ett djur som är förknippat med återfödelse och ett hårt men ihärdigt arbete på vår personliga utvecklingsväg, kan fladdermus i din dröm representera din orealiserade potential att uppnå stora saker.

Drömma om en fladdermöss bör göra att du omprövar dina vanor och flyttar dig för att göra det bästa du kan för att kunna känna dig lyckad och nöjd. Precis som en fladdermus återföds vid varje skymning kan en person bli återfödd, uppdaterad och redo att driva sina fantasier och mål i framtiden.

Drömmar om fladdermöss kan föreslå att du fastnat på en väg som behöver ändras för att nå ditt mål.

Å andra sidan kan det också föreslå att du söker dig igenom mörkret, blindt ingått i livet och situationen. Det kan få dig att undra över dina handlingar och göra dig mer försiktig när du fattar beslut.

Fladdermöss är vanligtvis förknippade med de döda, mörker och tysta, skuggiga ställen, okända för vårt medvetna. Drömma fladdermöss kan vara en omen av en familjemedlem eller någon personlig förlust av annat slag. Populärkulturen har slagit fladdermus i vampyrer, så de får mer av mörka betydelser.

Att drömma om vampyrfladder betyder att det finns något eller någon i ditt verkliga liv som gör att din energi torkar ut. Det kan också innebära att du löper ut ur ditt självförtroende, din personliga positivitet, energi och dina resurser av alla slag.

Forntida kineser har mycket mer positiv tolkning av fladdermus. De fascinerande djuren ses som ett gott om hälsa, lycka, livslängd och fred. De symboliserar också lycka och rikedom.Enligt kinesisk folklore är en fladdermus i din dröm en förutsägelse av fem möjligheter; Det förutsäger fred, dygd, livslängd, rikedom och död utan lidande, som fem positiva möjligheter för en individ.

Bats fantastiska sinnen och deras nattliv natur gör dessa djur en slags en gåta för mänskligt sinne, ofta förenar dem med de dolda rikerna mellan våra och gudomliga världar. De är förknippade med profetiska drömmar, övergång, inledning, insikten om våra tidigare kärlek.

Specifika drömmar om fladdermöss

Att se en flygande fladdermus i din dröm kan representera några problem och störningar i ditt liv som du lätt kunde lösa.

Det föreslår att du bör hantera de bekymmer som stör dig och flytta en uppdaterad och fri från tunga tankar. En flygande fladdermus kan vara ett negativt tecken, men av något du kan hantera.

Att drömma om en svärm av flugor fladdermöss är vanligtvis förknippad med en negativ situation som är oåtkomlig.

Om du drömmer om ett stort antal fladdermöss som är lugna och inte flyger, kan det utgöra ett hot som kan ge elände till människor runt dig, utan att påverka dig direkt.

Show Buttons
Hide Buttons