Drömtydning ex flickvän: Drömmar Betydelse, Symboler

Drömtydning ex flickvän: Drömmar Betydelse, Symboler

Så igår kväll hade du en intressant och lite obekväm dröm om din ex-flickvän.

Kanske har du brutit upp nyligen och du har fortfarande vissa känslor kvar för den personen, vilket är det vanligaste fallet, men det kan finnas andra saker som påverkar ditt sinne att drömma om en ex-partner.

Ibland var relationer som vi var med inte något bra att komma ihåg så den här drömmen kan faktiskt representera någon form av påminnelse om våra dåliga minnen och situationer som vi inte vill gå igenom igen.

Vi kommer att lista några av de vanligaste förklaringarna i det här fallet och försöka förklara vad de egentligen betyder.

Du kanske inte är över den personen

När vi ofta har dessa drömmar, då kan det vara vårt sätt att berätta för oss att vi behöver få den här personen tillbaka. Om förhållandet slutade dåligt kan det här vara en anledning att drömma ofta om din ex-flickvän.

Du kan vara ledsen eller arg på hur förhållandet slutade och det finns fortfarande känslor för den personen. Den logiska lösningen är att försöka lösa alla problem du har med den personen, men om allt har blivit sagt och gjort, försök du gå vidare och ignorera dina drömmar om den personen.Det här är särskilt viktigt om förhållandet du var i, var missbrukande eller på något sätt dåligt för dig.

Du bör försöka övervinna denna dåliga period i livet och fortsätta genom att spendera mer tid på att göra saker som du älskar eller genom att spendera tid med människor som gör dig lycklig.

Hantera känslor från det förflutna

Om du hade en dröm om din ex-flickvän efter en stund, då kan din hjärna försöka hantera känslor som var kvar.

Kanske har du inte tänkt för mycket om den här personen men din hjärna går fortfarande igenom dessa känslor som du inte har löst till slutet.

Detta händer ofta när två personer slutar ett förhållande utan att lösa saker som vuxna, genom samtal och då blir deras känslor bara dämpade för att de ska kunna fortsätta med sina normala liv.

För att vi ska kunna hantera dessa känslor på något sätt drömmar vår hjärna om dessa människor och situationer för att lösa alla osejda eller oönskade saker. Eftersom vi inte gjorde det i verkligheten är det viktigt för vår psykiska hälsa att hantera dessa känslor på något sätt möjligt.

Det är därför dessa drömmar representerar en form av terapi för oss och vi kan faktiskt känna oss bättre efter att ha drömt om dessa människor eller situationer.

Dröm efter en ny uppdelning

Om din uppbrytning hände ganska nyligen då kan du fortfarande vara under ett stort intryck när ditt förhållande slutade.

Du kommer noga att tänka på allt och tänka på den personen i allmänhet, så det är inte konstigt att du ofta drömmer om dem.

Din hjärna behandlar fortfarande information och utvärderar vad som hände, så dessa drömmar är helt normala i det här fallet.

Detta betyder inte att den här personen är rätt för dig, det innebär bara att du har mycket på ditt sinne och att du fortfarande vänjer sig vid situationen.

Utvärdering av ditt nya förhållande

Det är inte ovanligt att ha drömmar om din ex-partner efter att ha skrivit ett nytt förhållande. Ditt sinne försöker bestämma om den här nya situationen är bättre eller sämre än den tidigare.

Du kanske tänker på positiva och negativa aspekter av ditt nya förhållande och drömmar hjälper dig att utvärdera dessa faktorer.

Ibland är våra sinnen upptagna under dagen, så vi har inte tillräckligt med tid att tänka på emotionella och sentimentella saker som kan vara fast någonstans i vårt undermedvetna. Det är därför våra hjärnor kommer till denna information när vi sover och när vi inte har något annat att tänka på.

Drömmer hjälper oss att återställa och organisera information i vår hjärna och det kan ofta fungera som en bra form av terapi för oss.

Drömmer om en ex-flickvän medan du är i ett förhållande

Drömmer om en ex-partner medan du är i ett förhållande till någon ny kan vara mycket förvirrande. Du kan sluta utvärdera ditt nuvarande förhållande och om det verkligen är bra eller inte. Kanske börjar du tänka på de saker du inte gillar i ditt nuvarande förhållande och förvirra dig ännu mer.

För att hjälpa dig att lösa detta problem måste du ta hänsyn till vissa fakta.

Gott förhållande. Om du för närvarande är i ett lyckligt och harmoniskt förhållande där du får mycket kärlek och kärlek från din partner, kanske drömmer du om din ex-flickvän att du känner dig dålig om att du hade den här drömmen. Du borde inte vara orolig när det händer, eftersom din hjärna kanske bara försöker lösa några problem som har lämnats från det föregående förhållandet. Att sluta en relation av något slag med någon är inte lätt, särskilt om det inte var bra. Om det här är något du kan leva med och om du känner att det inte finns något behov av att lösa dessa problem, glöm du bort din dröm och fortsätt njuta av ditt nuvarande förhållande.Otillfredsställande förhållande. Det här är en helt annan situation. Din nuvarande relation kan vara otillfredsställande och du kan känna att din tidigare relation eller partner var mer spännande och intressant. När du tänker på din tidigare relation och partner är det väldigt viktigt att tänka på anledningarna till att det inte fungerade. Kanske hade du stora problem och problem som slutade med att förstöra ditt förhållande och gå tillbaka till den partnern skulle inte göra för stor av en skillnad. Du behöver faktiskt tänka på ditt nya förhållande och anledningarna till att du känner på det här sättet. Prata med din partner och om du har svårt att fortsätta förhållandet, avsluta det helt enkelt och försök hitta fred med dig själv för att ta reda på vad du verkligen vill ha.

Fräsch i ett nytt förhållande. Drömmer om din ex i den här situationen är normalt eftersom vi fortfarande vänjer oss till den nya partnern och vi behöver lite tid att hantera förändringar.

Social media stalking

Detta är en annan viktig anledning till varför din ex kan visas i dina drömmar. Kanske har du ofta tittat på hennes profil och tittat på vad hon har gjort så det är normalt att börja tänka på henne mycket mer.

Kanske har du oavsiktligt kollat ​​in i hennes foto och kollade ut sin profil och senare den natten trötte trän på scenen.

I det här fallet, om du vill avsluta denna drömcykel helt, helt enkelt följa eller ovänta den här personen på dina sociala medier eller begränsa deras aktivitet på ditt nyhetsflöde.

Detta kan vara hård men i slutet av dagen hjälper det dig att tänka mindre om den här personen.

Du är väldigt sentimental

Om du är en typ av person som gillar att dagdrömma mycket, då kan detta hända dig ofta. Ibland fångar du dig själv dagdrömmer om saker från ditt förflutna och vackra minnen som du delade med någon.

Du kan till och med vara i relation till någon ny men ändå gå ibland i minnesfältet för att uppleva dessa stunder igen. Bara försäkra dig om att dina känslor inte ökar och lämnar dig för att missa den här personen för mycket, förutom de goda minnena fanns det också dåliga ögonblick som förmodligen förstörde din relation med din ex.

Show Buttons
Hide Buttons