Drömtydning banan: Drömmar Betydelse, Symboler

Drömtydning banan: Drömmar Betydelse, Symboler

banan

Banan är inte en symbol som vi ofta drömmer om. Vissa av oss ser sällan bananer varje dag, så det är väldigt intressant att se dem dyka upp i våra drömmar. När vi har en dröm om bananer, kan de vara både bra och dåliga.

Tolkningen beror på de andra symbolerna som var i vår dröm och den övergripande situationen vi drömde om.

Dröm om banan i allmänhet

När du hade en dröm om en banan, representerar det möten i ditt liv som inte kommer att bli intressanta. Människor som är på väg att komma in i ditt liv kommer bara att ge stress och irritation, så du kan inte förvänta dig något intressant att hända under den kommande perioden.

Det kan hända att en person, som du inte gillar, är på väg att komma tillbaka till ditt liv. Hennes närvaro kommer att irritera dig och du blir glad när han eller hon går.

Drömma om att äta en banan

Att äta en banan i en dröm är ett negativt tecken. Denna dröm visar att du är på väg att bli en del av irriterande och tröttsam händelse. Du kommer inte att kunna undvika att delta i detta evenemang, även om det inte kommer att ge något positivt för dig.

Denna dröm meddelar en affärshändelse som bara dränerar din energi och tvingar dig att hälsa på människor som inte är dina favoritpersoner.Drömmer om en rutt banan

Drömmar om ruttna bananer symboliserar negativitet. Du kommer snart att vara involverad i en arbetsförpliktelse som kommer att vara extremt svår att hantera.

Det kan hända att din handledare håller på att ge dig ett tufft uppdrag att slutföra och du måste lägga mycket arbete för att slutföra vad som har givits dig. Ge 100% av din ansträngning för att slutföra det här jobbet, eftersom du kanske får en bra höjning efter det.

Drömmer om att sälja bananer

Drömmer om att sälja bananer representerar förbindelser. Du kan bli en del av ett projekt som kommer att vara värdelöst för dig och det kommer bara att leda till slöseri med tid.

Jobb som du kommer att tilldelas med, kommer bara att ta bort din tid, ansträngning och det kommer inte att vara intressant för dig alls.

Men det här är något du måste göra för att behålla din arbetsposition. Det finns en mycket stor möjlighet att du kan bli skälld från din chef för att du inte gör jobbet ordentligt eller du kan till och med bli avfyrade på grund av det.

Drömmer om att äta en banan (för kvinnor)

Drömmar om att äta bananer för honor representerar dina känslor gentemot någon. Kanske känner du dig mycket attraktion mot någon och du vill att den här personen ska märka dig också.

Om inget annat fungerar, berätta för den här personen hur du känner och försöka närma dig den här personen med ärliga känslor. Kanske har han eller hon känt på samma sätt, men var rädd för din reaktion.

Drömmer om att riva banan från anläggningen

Om du rippade banan från växten har du en mycket dominerande natur. Du tenderar att kontrollera allt i ditt liv och aldrig låta andra dela sin åsikt. Denna typ av beteende blir väldigt irriterande för andra människor runt omkring dig och de börjar sakta börja ångra dig för det.

Om du vill behålla alla kära människor i ditt liv, tänk på ditt beteende och var inte för påträngande.

Drömmer om att peeling en banan

Om du hade en dröm om att peeling en banan, då har du en stark maskulin sida. Kanske handlar du hård i livet och ger andra intrycket att du inte behöver någon hjälp. Andra ser till och med som en macho man, oavsett vad ditt kön är.

Det är bra att ibland ge din feminina sida en chans, så var inte rädd för att visa känslor och uttrycka tankar för andra människor. Även om du blir skadad kommer det att vara till nytta för dig att uppleva denna dolda sida av dig.

Drömma om någon som äter en banan

Om någon annan åt en banan i din dröm känner du attraktion för den personen. Om personen i din dröm inte var känd, känner du behovet av att ha en partner i ditt liv.

Kanske har du varit singel i mycket lång tid och du känner att det är dags att äntligen slå sig ner med någon du gillar.Drömmer om en massa bananer

När du såg en massa bananer i din dröm, indikerar detta att kärlek är precis runt hörnet. Din stora paus för kärlek kommer att hända, så omfamna den med öppna armar. Om du var singel i mycket lång tid, kommer perioden som ligger framför dig att ge många möjligheter att träffa nya människor och starta en relation med någon.

Om du redan är i en relation är lycka och fred håller på att gå in i ditt förhållande. Varje problem du hade med din partner håller på att bli löst så var inte orolig över det.

Drömmer om att köpa bananer

Om du hade en dröm om att köpa bananer, måste du vara försiktig i den kommande perioden. Fara lurar överallt och du måste tänka två gånger om varje steg du gör. Var mycket försiktig med människor runt omkring dig och låt dem inte veta för mycket om dig.

Ju mindre någon vet om dig, desto högre är chansen att rädda dig från någons dåliga avsikt. Denna dröm varnar dig om faror som kan hända dig generellt, så var försiktig i trafik och på andra offentliga platser.

Dröm om gröna bananer

Om du hade en dröm om gröna bananer så kan du dra nytta av interaktion med människor. Någon kommer att ge dig värdefulla råd om ett viktigt projekt, så se till att du använder denna möjlighet att utvecklas i livet.

Denna dröm meddelar en mycket positiv period när det gäller investeringar och finanser också. Be om råd från personer du känner väl, för att de kan dela ett mycket värdefullt förslag till dig. Detta förslag eller råd kan hjälpa dig att göra en stor summa pengar. Affärsrelaterade projekt kommer att bli mycket framgångsrika, så använd denna period klokt.

Show Buttons
Hide Buttons