Cancerplaneten: Stjärntecken och horoskop

Cancerplaneten: Stjärntecken och horoskop

Cancerplaneten

Cancerplaneten

Konsekvenserna av planetära åtgärder mäts av “små” delar av en sekund, men detta fenomen är dock imponerande med tanke på hur mycket energi som behövs för att bromsa eller påskynda jordens massa.

Så när du vet att Jorden är under påverkan från hela universumet, och alla krafter i den, och du kan föreställa dig vad som händer med människan, som en liten organisme som lever på dess yta, hur mycket han är under planetens inflytande.

Och astrologi känner igen denna inverkan, så varje stjärntecken har sin egen härskande planet eller planeter; de föremål som ger dem sina egenskaper.

I dagens fall talar vi om Cancer Zodiac-tecknet och dess linjal, månen. I astrologin representerar månen en symbol på natten, en kall, feminin, bördig och svängande karaktär. Detta kan vara ett lyckligt eller olyckligt tecken; allt beror på månens aspekt i ett speciellt naturshoroskop.

Detta är också en av ”planeterna”, även om detta är, som vi känner till jordens satellit, det anses vara planeten som har inflytande i Zodiac av sjunger, och det är härskaren av en av de mest känsliga stjärntecken, cancer.Allt detta är vettigt eftersom månen är ansvarig för tidvattnet och många av människans livscykler, är relaterade till månen. Läs allt om denna planet och dess ämne, Cancer Zodiac-tecknet.

Bra inflytande

I början måste vi säga att cancerfolket är de som på många sätt är besatta av säkerhet. De som är födda under detta tecken älskar hemmet, en känsla av säkerhet och konsekvens i sina handlingar.

De har en intensiv intuition och älskar att markera sitt territorium i världen – det bästa sättet är att göra det med deras altruistiska natur. Detta är deras komfortzon på många sätt, och de kommer att göra allt för att skydda det; detta är deras lycka, att vara hemma med de människor de älskar.

De är extremt intuitiva och sentimentala, och de kan vara en av de mest utmanande människorna att lära känna.

Känslominnes känslor är extremt starka, och när det gäller familj och hem är inget viktigt för dem. Dessa människor är medkänslafulla och empatiska och är mycket knutna till människorna som omger den. För dem är lojalitet ett nyckelord tillsammans med familjen och huset de bor i.

Dessa människor som är under månens starka inverkan, hanterar känslor och behov först, framför allt annat, för att känna sig säkra innan de låter dig stänga, för att uttrycka djupaste känslor. Ofta är de empatiska människor som kan sympatisera med andra smärta eller lidande.

Den regerande planeten Månen får dem att agera konstigt gentemot människor som är benägna att ha direkt tillgång – de gillar inte det och kommer aldrig att göra någonting för att ha det, de väljer det andra sättet som är mycket diskretare.En sak måste också komma ihåg här, och de försöker inte vara manipulatorer; Cancerfolk behöver bara lära känna andra innan de känner sig säkra, så de riskerar aldrig att vägra.

I slutändan ger månen Cancer förmågan att en psykologisk upptäckt som kan utvecklas under en livstid, om de så väljer det.

Dåligt inflytande

Det finns många brister kopplade till cancerfolket, inte för att de är dåliga människor, men månen, som deras härskare, ger så många fluktuationer i deras liv. Vi pratar om deras humörsvängningar och ofta förändringar i attityder och beteenden.

Om cancercancer skadas på något sätt ändrar de humör och till och med njuter av det och är benägna att självmedlidande. Dessa är de stadier som kan förändras, men så enkelt som de kan komma in i dem kan de övervinna dem med samma kraft.

Alla människor som är nära dem vet att cancer blir förolämpade snabbt och de visar denna funktion i synnerhet med sina känslomässiga partners. Men om man försöker beröra deras ego och fåfänga kan dessa människor vara mycket oförlåtande. Och på detta sätt visar de det lägsta av alla drag, det är verkligen den aspekt som dessa människor måste undvika med alla medel, eftersom det inte kan leda dem någonstans bra i livet.

Dessutom är cancer, som deras namn antyder, människor med den starka och ogenomträngliga rustningen, och ibland, när Moon påverkar dem på detta sätt, dras in i det, så det är mycket svårt för dem att komma ut.

Dessa människor kan beräkna, egocentriska och självförsörjande, särskilt de kvinnliga företrädarna för detta Zodiac-tecken och på detta sätt väljer de det enklaste sättet att lyckas, och många av dessa val är inte lämpliga för en dam. Självklart är det helt motiverat eftersom hon vill leva i säkerhet och säkerhet.

Dessa människor kan vara mycket manipulativa, föremål för indirekta konflikter, där deras passiva aggression kommer att stiga på något sätt. En sak som gör att de kan växa i önskad riktning är det faktum att de är väldigt bundna till det förflutna så att de inte kan nå framtiden.

Ovanpå allt detta kan de vara väldigt osäkra och ännu värre försöker de dölja det.

Ibland är cancer benägna för överdrivet beteende och riktar all sin energi i den riktningen, ibland förlorar det mycket på vägen.

Kärlek

Månen är en symbol för en mamma, djupa känslor och en föränderlig stämning – allt detta ses i karaktär av cancerfolket som strävar efter familjevärden.

Cancerfolk är, på så många sätt och också kärlek, kännetecknade av en rörelse på alla sidor – dessa “mån” människor kan ge sitt problem innan de kommer till punkten, vilket gör dem svåra att lära känna. De hatar när de tar modet att göra det första steget, och någon avbryter dem av någon slump, eftersom det finns en möjlighet att dra in sina rustningar för evigt och aldrig öppna igen igen. Det är därför det finns många cancermän som är ensamma eller vandrar i kärlek.

Ett annat problem uppstår när cancermän visar hur mycket de är känsliga, för sitt eget bästa eller försöker ta över alla frågor i denna värld. Måttlig medkänsla är en sak, men att vara så hängiven till en person att förlora sig själv är inte hälsosamt – och cancer gör det ofta när man är i en relation.

Men när vi tittar på saker ur det andra perspektivet, måste säga att cancerfolket är mjuka och omtänksamma älskare – de kommer att visa känslighet utan att tänka om de är i den typen av humör.För en partner, älskare eller följeslagare väljer de en person som kan förstå dem på något djupt sätt. En ytlig, egocentrisk eller alltför ambitiös partner är inte välkommen för en person som är född i detta stjärntecken; de är älskare som söker en lika intuitiv och känslig person.

Cancerfolk kan vara hängivna partners som älskar barn och vill vara i ett äktenskap under en livstid – i verkligheten behöver detta inte vara fallet, men vi säger att de har detta behov, djupt förankrat.

Påverkan i andra frågor

Det finns en sak till som vi inte har nämnt ännu, men detta är den egenskapen som är så kopplad till människor som tillhör månen och stjärntecknet Cancer.

De kan vara mycket ihållande nästan lika känsliga – när en del arbete (desto hårdare, desto bättre) behöver göras, och Cancer är de som kommer att fälla ärmarna och avsluta det mycket framgångsrikt, i tid.

Att tjäna pengar gör Cancer-folket till en enkel uppgift, precis som att spendera dem. Cancerfolk är faktiskt mycket mer benägna att investera och titta på att det växer dag för dag.

Många cancer ser pengar och materiella tillgångar som en statussymbol, så mycket pengar på ett bankkonto eller i fickorna är en viktig sak. Men de kan göra det, och dessa människor kan vara resursfulla.De kan göra en utmärkt karriär som hemmafruar, trädgårdsmästare eller journalister. Även om de har väldigt lite behov av att känna att de gör en skillnad, är det ändå av stor vikt för dem att känna sig uppfyllda.

Sammanfattning

Månen reglerar tidvatten och tidvatten och människokroppen består av 70% vätska. Det är därför stämningen varierar vid tidpunkten för månen – vattnet i oss förändras, liksom vattnet på planeten Jorden.

Månen är nära besläktad med humör, känslor och instinkter. Dessutom visar det attityd gentemot mamma och i allmänhet till alla kvinnor.

Ovetande vanor, tidigaste minnen, instinkter och drivkrafter, de är alla under månens oberoende.

Cancerfolk kan ha mentalt instabila kriser eller fatta viktiga beslut och vända saker, även om dessa beslut kan vara från idag till morgondag och månpåverkan som kan variera.

Månen är två till tre dagar i ett tecken och ändrar snabbt sin position, vilket perfekt återspeglar ojämnheten hos cancerfolk och deras lust att vandra, men också utforskningen av det förflutna. Vi talade om deras oförmåga att gå framåt på grund av detta.

Visste du att cancerformerna har det bästa minnet av alla stjärntecken eftersom månen betyder vad som ligger bakom oss? Detta är sant, och de kan använda detta för såväl som för dåliga saker.

Show Buttons
Hide Buttons